Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Του έχω βάλει μαξιλάρι, την κουβερτούλα του και 2-3 παιχνιδάκια. Επίσης, του έβγαλα το πορτάκι για να μην τρομάζει και κοντά στην είσοδο τα μπωλάκια του με το νερό και τις κροκέτες. Χθες όμως μπήκε μόνο για λίγο και βγήκε. Κοιμήθηκε πάνω σε μια από τις καρέκλες πάλι. Είχα βέβαια κατεβασμένη την τέντα μέχρι κάτω, αλλά με τη βροχή και την ψύχρα έλεγα ότι θα μπει εκεί να κοιμηθεί. Μαλλον φοβήθηκε, γιατί την ώρα που του το πήγα στη βεράντα και του το έδειξα, άρχισε να δουλεύει η μπετονιέρα από την οικοδομή δίπλα και έτρεξε και κρύφτηκε πίσω από κάτι γλάστρες... Δεν θέλω όμως να τον πιέσω, γιατί τότε είναι που δεν θα θέλει να το δει...
Κατα τ'άλλα είναι μια χαρά, μόνο που έχει αρχίσει να γίνεται γκρι με καφέ πατούσες! Όλη μέρα παίρνει φόρα και προσγειώνεται μέσα στις γλάστρες και μετά γυρίζει ανάσκελα και σέρνεται σ'όλη τη βεράντα η οποία είναι μέσα στη σκόνη από την οικοδομή. Αφού είπα στη μαμά μου ότι τώρα δεν χρειάζεται να σκουπίζει 2 φορές την ημέρα. Ανέλαβε πόστο ο Χιόνης!!!...:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαλε δυχτακια σε ολες τις γλαστρες και βαλτου τη τροφουλα μεσα στο γατοφορο ιδιως μια κονσερβα που του αρεσει θα δεις για ποτε θα καλοκατσει εκει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: Tοξερα οτι θα πεις και συ στο κλαμπ ;) Oι γάτες είναι γητευτές! Eίναι να μην τις γνωρίσεις. Mετά μας κάνουν οτι θέλουν (οχι αν δεν θέλουμε κι εμεις). Mπράβο σε σένα αλλά πιο πολύ χάρηκα με τον άντρα σου και τη μαμά σου. Δεν το περίμενα να (κρυφο)γουστάρουν τόσο γρήγορα! :D O φουκαράς ο Xιονης κλεισμένος στο μικρό χώρο, οχι βέβαια οτι του κακόποεφτε, ψωφάει τώρα για αέρα και χώμα :/: Eτσι και η Mπιάνκα στο κοκκινόχωμα παίρνει σομόν αποχρώσεις. Mπλιαχ!

Καλά σας μιλάω για πολύ γέλιο στο σπίτι! Ο άνδρας μου παράτησε την NOVA και τα National Geographic & Animal Planet και έχει στήσει παρατηρητήριο πίσω από την μπαλκονόπορτα. Στο τέλος θα γυρίσει ντοκιμαντέρ με τις "συνήθειες και παραξενιές της οικόσιτης γάτας". Έχουμε ανοιχτά τις κουρτίνες συνέχεια, ή ακόμα και την πόρτα, καθώς και τα φώτα στο μπαλκόνι, μην τυχόν χάσει κανένα happening! Ο δε Χιόνης έχει πάρει θέση πάνω στις καρέκλες και χαζεύει όποιον περνάει. Δεν μπάινει με τίποτε στην γατοφόρο ακόμα και το βράδυ που κάνει κρύο. Τι το φαγητό του έβαλα μέσα, τι τόνο και τυρί που του αρέσουν για να τον δελεάσω, μπαίνει τρώει και βγαίνει. Ο Κώστας είχε την ιδέα να του βάλω θερμοφόρα ανάμεσα στο μαξιλάρι και την κουβέρτα του ώστε να μπει για να ζεσταθεί, αλλά αν τον κάψω ή αν βγει από τα ζεστά έξω και κρυώσει χειρότερα? Μήπως του κάνω κακό? Πάντως δεν είναι φυσιολογικό μετά το σπιτάκι του κήπου και το καλοριφέρ να κάθεται έξω στις καρέκλες και να μη θέλει να μπει στα ζεστά. Ούτε στη κρεββατοκάμαρα μπήκε χθες που του είχα όλο το απόγευμα ανοιχτά. Προτιμάει έξω. Το καλό είναι ότι δεν έχει κάνει καμια απόπειρα να σκαρφαλώσει στα κάγκελα και να το σκάσει. Μάλιστα απ' ότι μου είπε η μητέρα μου, χθες το πρωί κάποια στιγμή είχαν πλακωθεί 2 γάτοι κάτω από το μπαλκόνι κι αυτός πήγε και χώθηκε πίσω από κάτι γλάστρες σαν να τρόμαξε. Κανένα ενδιαφέρον να βγει να πλακωθεί κι αυτός. Καλή δουλειά έκανε η στείρωση!!!....

μια χαρα φυσιολογικο ειναι εμενα οι δικοι μου αμα τους βγαλω στην ταρατσα δεν μαζευονται με τιποτα μετα

Ασπασία μου ευτυχώς που τον στείρωσες γιατί ήταν σα να βλέπω το επόμενο post σου: "Ζητείται επειγόντως γυναίκα για το Χιόνη":lol:
Είδες χαζούλι που είχες αγχωθεί!:)

Μίλησα και με την Ελενίτσα (Σαρδέλα) και Παρασκευή θα συναντηθούμε να μου δώσει τις πλακετίτσες που χάραξε για τον Χιόνη και για τον Ραμσή το yorkshire terrier της αδελφής μου.:)
Οπότε θα μου φύγει και το άγχος για το τι θα γίνει αν πηδήξει από το μπαλκόνι...
Βέβαια, μετά θα βρω κάτι άλλο ν'ανησυχώ δεν υπάρχει περίπτωση!!!!....:lol: :lol: :lol:

Μόλις συναντήθηκα με την Ελενίτσα (Σαρδέλα) και μου έδωσε τις πλακέτες/καρδούλες για τον Χιόνη και τον Ραμσή. Θα φύγω 10 μέρες εξωτερικό και είχα το άγχος τι θα γίνει αν το σκάσει από τη μαμά μου. Τουλάχιστον τώρα με την πλακετίτσα θα έχουν τηλ.να με πάρουν.
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά Ελενίτσα μου ! Είσαι μια γλύκα!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Παιδιά μιλάμε για ένα κοριτσάκι κουκλί!!! Να το χαίρεται η μαμά του! Ένα τέτοιο θέλω να μου φέρει και ο ανηψιός μου!!!....;) :P :D

Σ'ευχαριστω πολυ Ασπασια!:redface:
Οσο για τις πλακετες, ελπιζω να σου αρεσαν, και αν ξαναχρειαστεις να μου το πεις!:D

Σήμερα πίσω το laptop μου οπότε έβαλα στη gallery τις νέες φωτογραφίες του Χιόνη μου. Μπορείτε να τις δείτε και να τον θαυμάσετε!!!:lol: :lol: :lol:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11459

Σήμερα πίσω το laptop μου οπότε έβαλα στη gallery τις νέες φωτογραφίες του Χιόνη μου. Μπορείτε να τις δείτε και να τον θαυμάσετε!!!:lol: :lol: :lol:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11459

καλε τι κουκλος ειναι αυτος,φτου φτου πανεμορφο μια χαρα ειναι το καμαρι μου.:D

Αϊντάααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Αϊντάααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Γιατί καλέ με κράζεις??? Είμαι λίγο κολλημένη και τον βγάζω συνέχεια φωτογραφίες τι να κάνω? Εχω τον Κώστα που με κράζει όχι κι εσείς!!!!

Μόνο που μερικές τις έβαλα διπλές και δεν ξέρω πως να τις σβήσω...:hmm: :hmm: :hmm:

Κουκλακι ειναι:inlove: ! Και ο Ραμσης, πολυ ομορφο σκυλι:inlove: !Να σου ζησουν και τα δυο!:cat:

:inlove::inlove::inlove:
πολύ γλύκας ο Χιόνης. Ήταν δυνατόν να μην σας κλέψει την καρδιά;

Κουκλος ο Χιόνης! Απίστευτη φάτσα! :up:

κουκλος ειναι καλε το κουκλι μονο που αυτο το λουρακι που του πηρες μπορει να του δημιουργησει απωλεια τριχωματος στο λαιμο το ειχα βαλει κ εγω στο ζυλιτο κ εγινε χαλια ο λαιμος του

Μπα! Το'χει 1-2 εβδομάδες και είναι μια χαρά. Αλλά του έχω και το άλλο που είναι υφασμάτινο και θα τ'αλλάζω. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα που είναι στ βεράντα έχει αλλάξει χρώμα. Καμμία σχέση με το εκτυφλωτικό λευκό που ήταν. Μιάζει πιο πολύ με γαριασμένο πουκάμισο. Σαν διαφήμιση χλώρίνης ακούγομαι, αλλά έτσι ακριβώς είναι! Και μη μου πείτε για μπάνιο, γιατί ο Χιόνης δεν πιάνεται πόσο μάλον να τον κάνω μπάνιο. Από τότε που ήταν μικρός δεν τον έχω πάρει αγκαλία ούτε μια φορά, που είναι και το παράπονό μου.:(
Τον χαιδεύω, παίζουμε, αλλα αγκαλιά με τίποτα. Οπότε πώς να τον πιάσω αν τον καθαρίσω?:hmm:
Εδώ για να τον βάλω στο κουτί μεταφοράς είτε τον έπιανα από το σβέρκο και τον έβαζσ με το ζόρι, είτε του έβαζα φαγητό για να τον ξεγελάσω....

Δεν είναι κράξιμο. Καστοριανή κραυγή είναι κραξίματος!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Shame to me! :redface:

Αν εκεί που τον χαϊδεύεις τον καθαρίσεις με ένα μωρομάντιλο; Το δοκίμασες; Δεν θα καθαρίσει τελείως αλλά θα βελτιωθεί λίγο η κατάστασή του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back