aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατα τ'άλλα είναι μια χαρά, μόνο που έχει αρχίσει να γίνεται γκρι με καφέ πατούσες! Όλη μέρα παίρνει φόρα και προσγειώνεται μέσα στις γλάστρες και μετά γυρίζει ανάσκελα και σέρνεται σ'όλη τη βεράντα η οποία είναι μέσα στη σκόνη από την οικοδομή. Αφού είπα στη μαμά μου ότι τώρα δεν χρειάζεται να σκουπίζει 2 φορές την ημέρα. Ανέλαβε πόστο ο Χιόνης!!!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tοξερα οτι θα πεις και συ στο κλαμπ
Oι γάτες είναι γητευτές! Eίναι να μην τις γνωρίσεις. Mετά μας κάνουν οτι θέλουν (οχι αν δεν θέλουμε κι εμεις). Mπράβο σε σένα αλλά πιο πολύ χάρηκα με τον άντρα σου και τη μαμά σου. Δεν το περίμενα να (κρυφο)γουστάρουν τόσο γρήγορα!
O φουκαράς ο Xιονης κλεισμένος στο μικρό χώρο, οχι βέβαια οτι του κακόποεφτε, ψωφάει τώρα για αέρα και χώμα
Eτσι και η Mπιάνκα στο κοκκινόχωμα παίρνει σομόν αποχρώσεις. Mπλιαχ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Είδες χαζούλι που είχες αγχωθεί!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Οπότε θα μου φύγει και το άγχος για το τι θα γίνει αν πηδήξει από το μπαλκόνι...
Βέβαια, μετά θα βρω κάτι άλλο ν'ανησυχώ δεν υπάρχει περίπτωση!!!!....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά Ελενίτσα μου ! Είσαι μια γλύκα!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Παιδιά μιλάμε για ένα κοριτσάκι κουκλί!!! Να το χαίρεται η μαμά του! Ένα τέτοιο θέλω να μου φέρει και ο ανηψιός μου!!!....

Οσο για τις πλακετες, ελπιζω να σου αρεσαν, και αν ξαναχρειαστεις να μου το πεις!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11459
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα πίσω το laptop μου οπότε έβαλα στη gallery τις νέες φωτογραφίες του Χιόνη μου. Μπορείτε να τις δείτε και να τον θαυμάσετε!!!![]()
![]()
![]()
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11459
καλε τι κουκλος ειναι αυτος,φτου φτου πανεμορφο μια χαρα ειναι το καμαρι μου.

ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αϊντάααααα!!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Γιατί καλέ με κράζεις??? Είμαι λίγο κολλημένη και τον βγάζω συνέχεια φωτογραφίες τι να κάνω? Εχω τον Κώστα που με κράζει όχι κι εσείς!!!!
Μόνο που μερικές τις έβαλα διπλές και δεν ξέρω πως να τις σβήσω...

! Και ο Ραμσης, πολυ ομορφο σκυλι
!Να σου ζησουν και τα δυο!:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

πολύ γλύκας ο Χιόνης. Ήταν δυνατόν να μην σας κλέψει την καρδιά;
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τον χαιδεύω, παίζουμε, αλλα αγκαλιά με τίποτα. Οπότε πώς να τον πιάσω αν τον καθαρίσω?
Εδώ για να τον βάλω στο κουτί μεταφοράς είτε τον έπιανα από το σβέρκο και τον έβαζσ με το ζόρι, είτε του έβαζα φαγητό για να τον ξεγελάσω....
Shame to me!

anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool