Καλά σας μιλάω για πολύ γέλιο στο σπίτι! Ο άνδρας μου παράτησε την NOVA και τα National Geographic & Animal Planet και έχει στήσει παρατηρητήριο πίσω από την μπαλκονόπορτα. Στο τέλος θα γυρίσει ντοκιμαντέρ με τις "συνήθειες και παραξενιές της οικόσιτης γάτας". Έχουμε ανοιχτά τις κουρτίνες συνέχεια, ή ακόμα και την πόρτα, καθώς και τα φώτα στο μπαλκόνι, μην τυχόν χάσει κανένα happening! Ο δε Χιόνης έχει πάρει θέση πάνω στις καρέκλες και χαζεύει όποιον περνάει. Δεν μπάινει με τίποτε στην γατοφόρο ακόμα και το βράδυ που κάνει κρύο. Τι το φαγητό του έβαλα μέσα, τι τόνο και τυρί που του αρέσουν για να τον δελεάσω, μπαίνει τρώει και βγαίνει. Ο Κώστας είχε την ιδέα να του βάλω θερμοφόρα ανάμεσα στο μαξιλάρι και την κουβέρτα του ώστε να μπει για να ζεσταθεί, αλλά αν τον κάψω ή αν βγει από τα ζεστά έξω και κρυώσει χειρότερα? Μήπως του κάνω κακό? Πάντως δεν είναι φυσιολογικό μετά το σπιτάκι του κήπου και το καλοριφέρ να κάθεται έξω στις καρέκλες και να μη θέλει να μπει στα ζεστά. Ούτε στη κρεββατοκάμαρα μπήκε χθες που του είχα όλο το απόγευμα ανοιχτά. Προτιμάει έξω. Το καλό είναι ότι δεν έχει κάνει καμια απόπειρα να σκαρφαλώσει στα κάγκελα και να το σκάσει. Μάλιστα απ' ότι μου είπε η μητέρα μου, χθες το πρωί κάποια στιγμή είχαν πλακωθεί 2 γάτοι κάτω από το μπαλκόνι κι αυτός πήγε και χώθηκε πίσω από κάτι γλάστρες σαν να τρόμαξε. Κανένα ενδιαφέρον να βγει να πλακωθεί κι αυτός. Καλή δουλειά έκανε η στείρωση!!!....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.