μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
τρεχουν με φορα και πεφτουν πανω του, το πιανουν απο την ουρα και το γυρνανε γυρω-γυρω, το βαζουν στο πλυντυριο και αλλα σκληρα βασανιστηρια αμφηβαλλω αν το ταιζουν ή του δινουν νερο!!! νιωθω τυψεις που το ξερω και δεν κανω τιποτα !! τι μπορω να κανω να το σωσω; να το παρω δεν νομιζω πως μπορω η μαμα μου θα με ''σκοτωσει''. ειναι μικρο, και δεν θα αντεξει πολυ....
σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΕΔω προκειται για κακοποιηση ζωου και χρειαζεται να δρασει κανεις μια κι εχει το μεσον (καταγγελια σε εμας για αρχη πχ).ΟΙ ανθρωποι αυτοι αγνοουν οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο, μπορει να γινει μυνηση για κακοποιηση ζωου κι οτι θα πληρωσουν πολλα χρηματα αν δεν σταματησουν, εξισου χρειαζεται, η να μαθουν πως να του φερονται η να το παρει κανεις απο κει. Θελουν αυστηρη αντιμετωπιση δεν σηκωνει αμφιβολιες και δισταγμους, κι εχεις και την δυνατοτητα προσβασης. Σε παρακαλω πολυ η εσυ με καποιον ενηλικο παρτε με τηλεφωνο να σας πω πως να το χειριστειτε η πειτε σε μας να το αναλαβουμε γιατι ειναι κριμα αυτοι θα το σκοτωσουν. Μη το σκεφτεσαι καθολου και παρε με τηλ να βρουμε μια λύση..!6979780445
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Γράφουμε μερικές επιστολές, τις στέλνουμε στο μελινακι, τις εκτυπώνει, βάζει την κάθε μια σε ένα φάκελο και τις ταχυδρομεί από το ταχυδρομείο της περιοχής του σπιτιού. Αυτό όλο σε συνδυασμό με επίσκεψη δυο ανθρώπων.
Μια ή δυο από τις επιστολές, στέλνονται συστημένες, για να ειδοποιηθεί από τα ΕΛΤΑ να πάει να τις πάρει από κει. Με όλον αυτό το συνδυασμό, ίσως να νιώσουν ότι το να συμπεριφέρονται άσχημα σε ζώο είναι μπελάς.
Και βέβαια το ζωάκι αποσπάται από τα νύχια τους για να μην πληρώσει αυτό.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μια ιδέα:
Γράφουμε μερικές επιστολές, τις στέλνουμε στο μελινακι, τις εκτυπώνει, βάζει την κάθε μια σε ένα φάκελο και τις ταχυδρομεί από το ταχυδρομείο της περιοχής του σπιτιού. Αυτό όλο σε συνδυασμό με επίσκεψη δυο ανθρώπων.
Μια ή δυο από τις επιστολές, στέλνονται συστημένες, για να ειδοποιηθεί από τα ΕΛΤΑ να πάει να τις πάρει από κει. Με όλον αυτό το συνδυασμό, ίσως να νιώσουν ότι το να συμπεριφέρονται άσχημα σε ζώο είναι μπελάς.
Και βέβαια το ζωάκι αποσπάται από τα νύχια τους για να μην πληρώσει αυτό.
καλή ιδέα, αλλά φοβάμαι μήπως από τον φόβο τους "εξωντόσουν" το γατάκι, "την πηγή του προβλήματος που τους έβαλε σε μπελάδες"...Ολα να τα περιμένεις...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον ακουστε (ή μαλλον διαβαστε) τις ιδεες μου.1)να ζητησω απο την μαμα μου να ζητησει απο την κοπελα που δουλευει στο μαγαζι μας την διευθυνση της μητερας των παιδιων.
2)να ζητησουμε το τηλ. της μητερας και να παρουμε τηλ.
3)να αναλαβει καποιος ενηλικος να καλεσει την αστυνομια ή δεν ξερω καποια οργανωση και να την στειλουμε να παρει το γατακι.
και οποιαδηποτε αλλη ευκολοπραγματοποιησιμη ιδεα.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Η αστυνομια δεν ξερω πόσο θα ασχοληθει
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) πρεπει να προσπαθησω να το πω στη μαμα μου. μακαρι να με αφησει και να με βοηθησει να κανω κατι

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και συμφωνω να μην φανει κανεις μην δημιουργησουμε και κανα σκανδαλο.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
στους γονείς για εκφοβισμό.Δεν ξέρω τι έγινε τελικά. Αλλά αν πέτυχε το κόλπο, μπορείτε να δοκιμάσετε την ίδια τακτική.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
εγω συμφωνω με ολα. αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε πως φοβαμαι λιγο να κανω παρατολμες κινησεις... μηπως με μαλωσουν οι γονεις μου.. μηπως κατηγορησει η μητερα των παιδιων την συμπατριοτησα της.. ξερω κι εγω; ελπιζω να με καταλαβαινετε και να μην με κατηγορησετε..![]()
![]()
λοιπον ακουστε (ή μαλλον διαβαστε) τις ιδεες μου.
1)να ζητησω απο την μαμα μου να ζητησει απο την κοπελα που δουλευει στο μαγαζι μας την διευθυνση της μητερας των παιδιων.
2)να ζητησουμε το τηλ. της μητερας και να παρουμε τηλ.
3)να αναλαβει καποιος ενηλικος να καλεσει την αστυνομια ή δεν ξερω καποια οργανωση και να την στειλουμε να παρει το γατακι.
και οποιαδηποτε αλλη ευκολοπραγματοποιησιμη ιδεα.![]()
Εμεις ειμαστε η οργανωση που θα σας πουνε να καλεσετε δεν παει η αστυνομια σε τετοια εχουμε πειρα παρε να σου πω τι να κανεις και μη φοβασαι πες αν θελεις στη μαμα σου να διαβασει τι εγραψα πιο πανω και αν δεν θελεις εσυ ας με παρει αυτη το ιδιο ειχαμε και με κατι αλλα αλβανακια που μας εκαναν καταγγελια για κακοποιηση
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ομως κατι γνωστοι μας ειχαν βρει ενα σκυλο με προβλημα στο αναπνευστικο (ετρεχε αιμα απο την μυτη του) και δεν εδωσαν σημασια οι ανθρωποι του αργος...
λοιπον η μαμα μου τελικα δεν ειχε ποτε προβλημα να παω να το παρω ομως ειναι καλυτερα να παει καποιος ενηλικος που να μπορει να του βρει σπιτι. ελπιζω να ζει ακομα.
εσεις (απο το αργος) αν σας πω την διευθυνση μπορειτε να πατε να το παρετε και να συνενοηθουμε για το μετα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool