Τι να κάνω;;;;;

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι ειπε στην μητερα μου πως μια μερα που ειχε παει επισκεψη σε μια συμπατριοτησα της (αλβανιδα) αυτη ειχε δωσει στα παιδια της (2-3 χρονων) ενα γατακι που ειχε βρει στο δρομο για να παιζουν!! τα παιδια ομως μην ξεροντας απο ζωα το βασανιζουν!!:mad: :mad: :mad: τρεχουν με φορα και πεφτουν πανω του, το πιανουν απο την ουρα και το γυρνανε γυρω-γυρω, το βαζουν στο πλυντυριο και αλλα σκληρα βασανιστηρια αμφηβαλλω αν το ταιζουν ή του δινουν νερο!!! νιωθω τυψεις που το ξερω και δεν κανω τιποτα !! τι μπορω να κανω να το σωσω; να το παρω δεν νομιζω πως μπορω η μαμα μου θα με ''σκοτωσει''. ειναι μικρο, και δεν θα αντεξει πολυ....:( :( σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν πας από κει μια επίσκεψη, να μιλήσεις στα παιδιά και στη μαμά τους και να τους εξηγήσεις πώς να το φροντίζουν; Δε νομίζω να έχουν κακή πρόθεση... Γενικά όλα τα μικρά παιδιά έχουν την τάση να φέρονται στα ζώα σα να 'ναι κουκλάκια, χρειάζεται να τους εξηγήσει κάποιος ότι δεν είναι έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν νομιζω να με ακουσουν αφου αυτο που φοβοντουσαν ηταν μην γρατζουνισει η γατα τα παιδια. εκτος αυτου οι αλβανοι που ερχονται στην ελλαδα δεν διανοουντε να ξοδεψουν χρηματα για ενα ζωο. αυτα τα ξερω απο την κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι αν και αυτη ειναι σε λιγο πιο προχωρημενο ''σταδιο''. ασε που σιγα και μην με αφησει η μαμα μου να παω. δυστηχως αμα εισαι μικρος λιγα ειναι τα πραγματα που μπορεις να κανεις... η μαμα μου λεει πως αν πηγαινε η ιδια επισκεψει σε αυτην και εβλεπε αυτα τα εσχη θα εβγαζε και χρηματα να το αγορασει αλλα ξερω οτι μονο τα λεει αυτα αλλα δεν θα το εκανε..:(

Κοιταξε εδω εχουμε να κανουμε με ανθρωπους καταρχας απαιδευτους στις γατες δευτερον κατι δεν παει καλα γιατι κι εσυ να μην ηξερες δεν θα του εκανες τετοια.
ΕΔω προκειται για κακοποιηση ζωου και χρειαζεται να δρασει κανεις μια κι εχει το μεσον (καταγγελια σε εμας για αρχη πχ).ΟΙ ανθρωποι αυτοι αγνοουν οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο, μπορει να γινει μυνηση για κακοποιηση ζωου κι οτι θα πληρωσουν πολλα χρηματα αν δεν σταματησουν, εξισου χρειαζεται, η να μαθουν πως να του φερονται η να το παρει κανεις απο κει. Θελουν αυστηρη αντιμετωπιση δεν σηκωνει αμφιβολιες και δισταγμους, κι εχεις και την δυνατοτητα προσβασης. Σε παρακαλω πολυ η εσυ με καποιον ενηλικο παρτε με τηλεφωνο να σας πω πως να το χειριστειτε η πειτε σε μας να το αναλαβουμε γιατι ειναι κριμα αυτοι θα το σκοτωσουν. Μη το σκεφτεσαι καθολου και παρε με τηλ να βρουμε μια λύση..!6979780445

Μάθε τη διεύθυνση στην οποία είναι αυτό το σπίτι. Ίσως μπορεί να πάει κάποιο άτομο, και να τους στείλουμε και μερικές επιστολές αν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά.

Αν δε ξερουν τα ξερω στα αλβανικα

Μια ιδέα:
Γράφουμε μερικές επιστολές, τις στέλνουμε στο μελινακι, τις εκτυπώνει, βάζει την κάθε μια σε ένα φάκελο και τις ταχυδρομεί από το ταχυδρομείο της περιοχής του σπιτιού. Αυτό όλο σε συνδυασμό με επίσκεψη δυο ανθρώπων.
Μια ή δυο από τις επιστολές, στέλνονται συστημένες, για να ειδοποιηθεί από τα ΕΛΤΑ να πάει να τις πάρει από κει. Με όλον αυτό το συνδυασμό, ίσως να νιώσουν ότι το να συμπεριφέρονται άσχημα σε ζώο είναι μπελάς.
Και βέβαια το ζωάκι αποσπάται από τα νύχια τους για να μην πληρώσει αυτό.

Μια ιδέα:
Γράφουμε μερικές επιστολές, τις στέλνουμε στο μελινακι, τις εκτυπώνει, βάζει την κάθε μια σε ένα φάκελο και τις ταχυδρομεί από το ταχυδρομείο της περιοχής του σπιτιού. Αυτό όλο σε συνδυασμό με επίσκεψη δυο ανθρώπων.
Μια ή δυο από τις επιστολές, στέλνονται συστημένες, για να ειδοποιηθεί από τα ΕΛΤΑ να πάει να τις πάρει από κει. Με όλον αυτό το συνδυασμό, ίσως να νιώσουν ότι το να συμπεριφέρονται άσχημα σε ζώο είναι μπελάς.
Και βέβαια το ζωάκι αποσπάται από τα νύχια τους για να μην πληρώσει αυτό.

καλή ιδέα, αλλά φοβάμαι μήπως από τον φόβο τους "εξωντόσουν" το γατάκι, "την πηγή του προβλήματος που τους έβαλε σε μπελάδες"...Ολα να τα περιμένεις...

Μμμμμ ναι…τότε… τα δυο άτομα που θα επισκεφθούν το σπίτι, να δώσουν τις επιστολές χέρι-χέρι. Και αφού θα έχουν πάρει το γατάκι, θα ακολουθήσουν μια δυο επιστολές συστημένες, ώστε να μην το ξανακάνουν.

εγω συμφωνω με ολα. αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε πως φοβαμαι λιγο να κανω παρατολμες κινησεις... μηπως με μαλωσουν οι γονεις μου.. μηπως κατηγορησει η μητερα των παιδιων την συμπατριοτησα της.. ξερω κι εγω; ελπιζω να με καταλαβαινετε και να μην με κατηγορησετε..:redface: :redface: :redface: λοιπον ακουστε (ή μαλλον διαβαστε) τις ιδεες μου.
1)να ζητησω απο την μαμα μου να ζητησει απο την κοπελα που δουλευει στο μαγαζι μας την διευθυνση της μητερας των παιδιων.
2)να ζητησουμε το τηλ. της μητερας και να παρουμε τηλ.
3)να αναλαβει καποιος ενηλικος να καλεσει την αστυνομια ή δεν ξερω καποια οργανωση και να την στειλουμε να παρει το γατακι.
και οποιαδηποτε αλλη ευκολοπραγματοποιησιμη ιδεα.:hmm:

Μελινακι μου ότι κανεις να ειναι σε συννενόηση με τους γονείς σου. Αν βρειτε τη διεύθυνση καλο θα ηταν να πάει κανεις, ή να σταλει μια επιστολή από κανενα σωματείο.
Η αστυνομια δεν ξερω πόσο θα ασχοληθει

ναι ανα μπραβο και εγω δεν νομιζω να δωσει σημασια η αστυνομια (αν και υπαρχει αναλογος νομος:mad: :mad: :mad: ) πρεπει να προσπαθησω να το πω στη μαμα μου. μακαρι να με αφησει και να με βοηθησει να κανω κατι:/: :/:

Είμαι της άποψης να μην φανεί καθόλου το μελινάκι ούτε η κοπέλα που δουλεύει εκεί. Να φανεί ότι μαθεύτηκε από περαστικό άσχετο ο οποίος ειδοποίησε.

Μάλλον εχεις δίκιο. Αλλά να σκεφτούμε πώς....

αχ ναι βρε παιδια ας σκεφτουμε κατι ολοι μαζι γιατι εχω τυψεις που δεν κανω τιποτε για να το βοηθησω το γατακι...:( :(
και συμφωνω να μην φανει κανεις μην δημιουργησουμε και κανα σκανδαλο.:/:

Ας βρεθεί πρώτα η διεύθυνση του σπιτιού…

Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου, Μελίνα. Αν θυμάστε, υπήρξε στη Θεσσαλονίκη ένα παρόμοιο περιστατικό με παιδιά που βασάνιζαν αδέσποτα γατάκια σε μια πλατεία. Ήταν να πάνε κάποια μέλη του Άργου μαζί με ένα μπρατσαρά :P στους γονείς για εκφοβισμό.
Δεν ξέρω τι έγινε τελικά. Αλλά αν πέτυχε το κόλπο, μπορείτε να δοκιμάσετε την ίδια τακτική.;)

εγω συμφωνω με ολα. αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε πως φοβαμαι λιγο να κανω παρατολμες κινησεις... μηπως με μαλωσουν οι γονεις μου.. μηπως κατηγορησει η μητερα των παιδιων την συμπατριοτησα της.. ξερω κι εγω; ελπιζω να με καταλαβαινετε και να μην με κατηγορησετε..:redface: :redface: :redface: λοιπον ακουστε (ή μαλλον διαβαστε) τις ιδεες μου.
1)να ζητησω απο την μαμα μου να ζητησει απο την κοπελα που δουλευει στο μαγαζι μας την διευθυνση της μητερας των παιδιων.
2)να ζητησουμε το τηλ. της μητερας και να παρουμε τηλ.
3)να αναλαβει καποιος ενηλικος να καλεσει την αστυνομια ή δεν ξερω καποια οργανωση και να την στειλουμε να παρει το γατακι.
και οποιαδηποτε αλλη ευκολοπραγματοποιησιμη ιδεα.:hmm:

Εμεις ειμαστε η οργανωση που θα σας πουνε να καλεσετε δεν παει η αστυνομια σε τετοια εχουμε πειρα παρε να σου πω τι να κανεις και μη φοβασαι πες αν θελεις στη μαμα σου να διαβασει τι εγραψα πιο πανω και αν δεν θελεις εσυ ας με παρει αυτη το ιδιο ειχαμε και με κατι αλλα αλβανακια που μας εκαναν καταγγελια για κακοποιηση

το ειπα στην μαμα μου και συμφωνησε να κανουμε κατι! λοιπον θα μαθω τη διευθυνση και θα συνενοηθω με τον ''Αργο".
ομως κατι γνωστοι μας ειχαν βρει ενα σκυλο με προβλημα στο αναπνευστικο (ετρεχε αιμα απο την μυτη του) και δεν εδωσαν σημασια οι ανθρωποι του αργος...:hmm: :hmm:
λοιπον η μαμα μου τελικα δεν ειχε ποτε προβλημα να παω να το παρω ομως ειναι καλυτερα να παει καποιος ενηλικος που να μπορει να του βρει σπιτι. ελπιζω να ζει ακομα.
εσεις (απο το αργος) αν σας πω την διευθυνση μπορειτε να πατε να το παρετε και να συνενοηθουμε για το μετα;

λοιπον;:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back