issallos Νεοφερμένο μέλος Ο issallos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Ο issallos έγραψε: #81 19-11-08 18:25 πολυ κατατοπιστικος...ευχάριστο και πρακτικο για μας τους ανιδεους.... ..καποτε ειχα εναν γατο που τρελλενονταν για φακές....οποτε πετεγαμε φακες γιατι περισεψαν....αυτος εσκιζε την σακουλα για να τις φαει.....απο τοτε οποτε ειχαμε φακες ...ειχε την μεριδα του !!! ....τωρα για τα ψαρια τα ωμα να μην τα τρωνε οι γατες... γιατι θα παθουν αποπληξια ....μου ηρθε καπως...δηλαδη εκεινες οι γατες διπλα στο λιμανακι με τα ψαροκαϊκα, που καθε πρωϊ που βγαινουν οι ψαραδες ρωνε τον αμπακο....εκεινες παθαινουν αποπληξια;....και ενα μικρο παιδακι να ρωτησεις θα σου πει οτι η γατες τρωνε ψαρια..και κυνηγανε ποντικια.!!! Ειναι δηλαδη, ακομα ενας "αστικος μυθος"......!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η mercy έγραψε: #82 08-01-09 10:21 Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:21 Η Ceres Victoria: #83 06-02-09 09:21 μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η Ceres Victoria: #84 06-02-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από mercy: Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Click για ανάπτυξη... οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #85 06-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ κατατοπιστικος...ευχάριστο και πρακτικο για μας τους ανιδεους.... ..καποτε ειχα εναν γατο που τρελλενονταν για φακές....οποτε πετεγαμε φακες γιατι περισεψαν....αυτος εσκιζε την σακουλα για να τις φαει.....απο τοτε οποτε ειχαμε φακες ...ειχε την μεριδα του !!! ....τωρα για τα ψαρια τα ωμα να μην τα τρωνε οι γατες... γιατι θα παθουν αποπληξια ....μου ηρθε καπως...δηλαδη εκεινες οι γατες διπλα στο λιμανακι με τα ψαροκαϊκα, που καθε πρωϊ που βγαινουν οι ψαραδες ρωνε τον αμπακο....εκεινες παθαινουν αποπληξια;....και ενα μικρο παιδακι να ρωτησεις θα σου πει οτι η γατες τρωνε ψαρια..και κυνηγανε ποντικια.!!! Ειναι δηλαδη, ακομα ενας "αστικος μυθος"......!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η mercy έγραψε: #82 08-01-09 10:21 Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:21 Η Ceres Victoria: #83 06-02-09 09:21 μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η Ceres Victoria: #84 06-02-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από mercy: Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Click για ανάπτυξη... οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #85 06-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:21 Η Ceres Victoria: #83 06-02-09 09:21 μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η Ceres Victoria: #84 06-02-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από mercy: Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Click για ανάπτυξη... οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #85 06-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:22 Η Ceres Victoria: #84 06-02-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από mercy: Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Click για ανάπτυξη... οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #85 06-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mercy: Tο καθε γατι εχει τις αδυναμιες του!Μια γατουλα που ειχα ετρωγε μανιωδως φραουλες και αλλος παλι βουτουσε απο το πιατο φλουδες απο πατατες που καθαριζε η μητερα μου. Click για ανάπτυξη... οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #85 06-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μερικες ακομα τροφες που δεν πρεπει να τρωνε οι γατες: σταφυλια, σταφιδες κομματακια λιπους μεγαλες ποσοτητες συκωτιου τσαι μπροκολα τσιγαρα υπαρχουν και πολλα παυσιπονα που δεν πρεπει να δινονται στις γατες. Click για ανάπτυξη... πειράζει να σκάνε κάνα τσιγαράκι που και πού; σοβαρά τώρα.. υπάρχει περίπτωση να φάνε γόπες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 231 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Η mercy έγραψε: #86 06-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: οι φλουδες απο πατατες ειναι τοξικες!!!!! Click για ανάπτυξη... Το εμαθα τωρα απο το site. Μονος του τις αρπαζε, δεν το εκανε με αλλα πραγματα, μονο με πατατοφλουδες. Καλα που δεν επαθε τιποτα! Βεβαια τωρα δεν ζει, απο αλλο λογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η marzep έγραψε: #87 06-02-09 13:58 Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα παιδακια και γατακια!Να κανω κι εγω μια ερωτηση?Τα μικρα μου ηλικιας 3 μηνων κλαιγονταν εχθες και ζητουσαν λιγο ψητο ψαρι απο το δικο μας.Κανει να τους δωσω ενω ειναι ακομα τοσο πιτσιρικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η PATSOUKAKI: #88 13-02-09 15:17 ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:21 Η Ceres Victoria: #89 14-02-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: ''τόνος για ανθρώπινη κατανάλωση''...Για να έχουν πρόβλημα οι γάτες με τον υδράργυρο που περιέχει,φανταστείτε τι τρώμε!!!!! Click για ανάπτυξη... εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Η PATSOUKAKI: #90 14-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: εχμ, με το αλατι εχουν προβλημα, οχι με τον υδραργυρο Click για ανάπτυξη... Το ξέρω αλλά,όπως λέει το άρθρο υπήρξαν δηλητιριάσεις άπο τον υδράργυρο. ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 Η Ceres Victoria: #91 18-02-09 11:30 υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η Subject to change: #92 18-02-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: υπαρχει και τονος για γατες, αν ειχαν προβλημα με τον υδραργυρο, θα ειχαν προβλημα και με τον συγκεκριμενο τονο (που προφανως ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο αυτον που τρωμε εμεις) Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ να πω την αμαρτία μου, όποτε τρώω τόνο του δίνω λίγο. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα παρακάλια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:42 Η Ceres Victoria: #93 18-02-09 19:42 και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγω του δινω καμμια φορα λιγο απο κονσερβα σολωμου ή τονου, θα φαει κανενα κομματακι σε μεγεθος ζαριου και το υπολοιπο το παραταει. Αν του παρω ομως τονο για γατες τον τρωει. Αντε να βρεις ακρη με το γατι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #94 02-05-09 12:55 Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η vasileia έγραψε: #95 02-05-09 13:21 πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολύ χρήσιμο,ευχαρηστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 23:38 Ο myrto93 έγραψε: #96 14-05-09 23:38 Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό για το γάλα δεν το ήξερα. Και για την σοκολάτα ξέρω ότι τυφλώνει... Πάντως να πω και κάτι άλλο, ακόμα και οι κονσέρβες θα έπρεπε να απαγορευτούν. Απορώ τι έχουν μέσα και μυρίζουν έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 08:14 Η PATSOUKAKI: #97 16-05-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Χρήσιμο άρθρο. Και μια ερώτηση: μια φορά η μαμά μου είχε βγάλει τις γλώσσες ομές στο τραπέζι για να τις μαγειρέψει και η Σίμπα ανέβηκε και έφαγε μία(πριν 2 μήνες). Μπορεί να πάθει κάτι και τώρα; Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλω...Εσείς τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto93 Νεοφερμένο μέλος Ο myrto93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 11:04 Ο myrto93 έγραψε: #98 16-05-09 11:04 έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Himalaian Σμαραγδα21 pumpkin Georgia4 Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia vasilismp uncle_nontas xtor Μισιρλού shakespeare-boy mpirarxos Lulu97 Γατέχων Lia_cha renaodin rialdo melaslog annapapd Αλφ ApostolisR Selina Kyle dazle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχουν περάσει 2 μήνες... αν ήταν να πάθει κάτι θα το πάθαινε τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos Εκκολαπτόμενο μέλος Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:33 Η toufakos έγραψε: #99 03-06-09 18:33 Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κονσέρβα τόνου Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:36 Η elvenstar: #100 03-06-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από toufakos: Καπου διαβασα οτι οι γατες δεν κανει να τρωνε κονσερβες τονου. ξερει κανεις γιατι? η δικια μου τρελλενεται για sheba τονου. Click για ανάπτυξη... μάλλον εννοούν την ανθρώπινη κονσέρβα τόνου κ μάλλον γιατί είναι αρκετά αλμυρή αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.