Nts79
Νεοφερμένο μέλος
αυτες τις καλες τυπου royal canin, hills κτλ κτλ δε θελει ουτε να τις μυρισει
η μικρη μου η ασπασω τρωει royal canin για γατακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροξυ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω παρατηρήσει, ότι μια οικονομικότερη τροφή έρχεται μια ή άλλη με μια ακριβότερη. Ο γατούλης πειναέι περισσότερο με τις πιο οικονομικές και τρώει περισσότερο.
Επίσης, κερδίζουν όλοι με την ακριβή, σε...ποιότητα
Με το που ξεκίνησα τη hills του πέρασε ένα απόστημα στην ουρά που το παλεύαμε 3 μήνες με αντιβιώσεις, επουλώθηκε μόνο του. Και φυσικά, απαλό, γυαλιστερό τρίχωμα, υγειές πεπτικό....Ποτέ ξανά μέτριες τροφές κατ'εμέ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daeriel
Νεοφερμένο μέλος

Προηγουμένως τρώγαμε Flatazor sensitive (που δε μας πολυάρεσε κιόλας) αλλά είχαμε σχετικά συχνά εμετούς. Προς το παρόν οι εμετοί δείχνουν να έχουν μειωθεί
, θα δείξει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω και 4 μηνες δινω arden grange, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, τρωνε λιγοτερο (αυτο φαινεται και στην τουαλετα τους),
βοηθησε το τριχωμα τους, και μου βγαινει τα ιδια λεφτα το μηνα, διοτι τρωνε λιγοτερα γραμμαρια (τα υπολογισα ακριβως
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστος Μπο.
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
εγω παιδια της δινω χυμα με 2ευρω το κιλο για γατακια 4 μηνων ειναι καλη και τα κακα του δεν ειναι και πολυ νερουλα αν και τωρα αρχησα γιατι την ταιζα κονσερβα
Μην ταιζεις αποκλειστικα με κονσερβες τη γατα σου.εχουν κατηγορηθει για διαρροιες,ασχημη οσμη στα ουρα και για χαλασμενα δοντια. Μια φορα στις 2-3μερες κονσερβα ειναι μια χαρα.
Είμαι οπαδός της άποψης πως η γάτα είναι οτι τρώει. Δηλαδή η καλή - ποιοτική - ξηρά τροφή - βοηθά να μεγαλώσει με υγεία και να προσπεράσει τυχόν προβλήματα υγείας που θα είχαν προκύψει απο τις χύμα του εμπορίου ή απο κάποιες εταιρείες ..ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.
Όσο αφορά το οικονομικό σκέλος, προσωπικά ζυγίζω τη τροφή που του σερβίρω και παρατηρώ οτι αφήνει ελάχιστες κάποιες φορές, καθόλου κάποιες άλλες, κροκετούλες και άρα τίποτα δε πάει χαμένο.
Θα ένιωθα χειρότερα να αγοράζω τροφή 10 φορές φθηνότερη και χωρίς δοσομέτρηση να κρατούσε σχεσόν το ίδιο με τη τροφή που παίρνω.
Εγώ του δίνω Royal Canin και είμαι ευχαριστημένος.Όσο αφορά τον κτηνίατρο πιό πάνω που απέτρεψε την φίλη να την σταματήσει λογικά θα άφορούσε το θέμα πρωτεινών- βάρους - στείρωση παρά το ποιοτικό - διατροφικό μέρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω επίσης, ότι την βρίσκω και πιο οικονομική από τη royal γιατί τρώει σαφώς λιγότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

BetsyNIAOU
Νεοφερμένο μέλος
ποια από τις δύο θεωρείται καλύτερη;
υπάρχει κάποια άλλη οικονομική τροφή(κροκέτα) που θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε;
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
εγώ εδώ κι ένα μήνα δίνω στη μικρή μου sanabelle light. το τρίχωμά της είναι αξεπέραστο! χαμηλά λιπαρά και καλά συστατικά, αλλά βλέπω λίγο μαλακά κόπρανα 2-3 μέρες. θα το παρακολουθήσω περαιτέρω γιατί δεν θέλω να καταδικάσω από τώρα την τροφή, γιατί κατά τα άλλα είναι μια χαρά, πολύ καλή τιμή και πολύ καλή τροφή από ότι έχω δει από τη γάτα μου. κι έχει χάσει και 300 γραμμ., χωρίς να πεινάει και να ζητιανεύει για φαγητό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του εξήγησα τι έχω διαβάσει εδώ και γενικότερα για τις τροφές τύπου whiskas, friskies και γενικά τις πιο γνωστές του εμπορίου και του ζήτησα να μου πει αν έχει μερικές "καλές". Ο άνθρωπος μου είπε πως οι προαναφερθείσες όντως δεν είναι της καλύτερης ποιότητας, ότι λίγο-πολύ όλες είναι στα ίδια "επίπεδα" με μικρές αυξομειώσεις στην ποιότητα. Μου είπε πως η τιμή δεν συνεπάγεται απαραιτήτως ποιότητα και ενδεικτικά μου παρουσίασε μερικές γατοτροφές. Μου έδειξε μια (το όνομα της οποίας δεν συγκράτησα) η οποία είναι στο 1μιση κιλό και έχει 16 ευρώ (πανάκριβη). Στη συνέχεια μου έδειξε και μία του κιλού με 4 ευρώ (την οποία αγόρασα) και μου είπε πως είναι καλή.
Μου τόνισε επίσης πως οι ξηρές τροφές του εμπορίου δεν είναι άριστες αλλά ούτε και για πέταμα.
Σας παρουσιάζω τα συστατικά από πίσω και την περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες κ.ά. στοιχεία. (Μου έκανε δε, θετική εντύπωση το ότι πίσω αναγράφει και ρύζι πέραν σιτηρών που γράφεται συνήθως σε τροφές)
Αυτή είναι η 1η:
https://i61.tinypic.com/np2dee.jpg
και τα συστατικά/περιεκτικότητα κτλ.:
https://i59.tinypic.com/5qkp0.jpg
https://i58.tinypic.com/1o7j9c.jpg
https://i62.tinypic.com/4rt75c.jpg
περιμένω γνώμες! Την έχει δοκιμάσει κανείς;

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιμένει δε ότι είναι η ΜΟΝΗ κατάλληλη για αρσενικά στειρωμένα, εννοώ ο κωδικός που βγάζει για αρσενικά στειρωμένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool