maxi2
Δραστήριο μέλος
Θα πρέπει να μάθεις να ζείς με αυτές (τρίχες).. και με μία καλή βούρτσα θα είσαι οκ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
η θεια μου ειναι εγγυος και παλιοτερα πριν μεινει εγγυος ειχε κανει τεστ και ειχε βγει θετικα, αφου εμεινε εγγυος ομως ξαναεκανε τεστ και βγηκε αρνητικο. ο γιατρος της ειπε πως αν ξαναβγει θετικο το τεστ θα εχει πολυ σοβαρα προβληματα. απο οτι ξερω οι γατες κολλανε τοξοπλασμα απο ποντικια που ειναι μολυσμενα. ο γατος μου σιγουρα θα εχει φαει ποντικια και δεν ξερουμε αν εχει τοξοπλασμα. η θεια μου κινδινευει αν μας επισκευτει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thundercat
Νεοφερμένο μέλος
Αρχικά, αν η θεία έχει περάσει τοξόπλασμα (αυτό καταλαβαίνω εφόσον είχε θετικό τεστ μία φορά), λογικά έχει ανοσία (αντισώματα) στο παράσιτο και δεν προσβάλλεται ξανά ούτε αυτή άρα ούτε και το μωρό της. Μπορεί να ρωτήσει και έναν δεύτερο γυναικολόγο πέραν του δικού της για να την ενημερώσει πάνω στο ζήτημα.
Εν πάσει περιπτώσει, η θεία δεν κινδυνεύει να μολυνθεί από το ζώο στην περίπτωση που τυχόν έχει τοξόπλασμα, ιδιαίτερα αν δεν αναλάβει να καθαρίσει την τουαλέτα του γάτου. Είναι καλό να πλύνει τα χέρια της αφού τον αγκαλιάσει/χαιδέψει. Αυτό είναι όλο.

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αρα δεν ειναι ''αν με πλησιασει η γατα θα κολησω τοξοπλασμα!!!''τωρα, μπορει να μας επισκευθει η θεια μου!
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Απο την άλλη μεριά άλλο να μην αγαπά κανείς τα ζώα και άλλο να λέει αρλούμπες περί κινδύνων για τις έγγυες κ.τ.λ.....
αν ο άνθρωπος είναι στενόμυαλος ό, τι και να κάνεις, ό, τι και να του δώσεις να διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη. όπως και να έχει το έχω πάρει απόφαση ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. οπότε εμείς που αγαπάμε τις γατούλες ας συνεχίσουμε να το κάνουμε και οι άλλοι ας κουρεύονται. έτσι και αλλιώς αν κάποιος δεν αγαπάει τα ζώα δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό
Πες τα!!
Γιατι μαλλιασε η γλωσσα μου στο σκ@%$χωρι που ημουνα τοσες μερες!
Φανταζομαι θα τα εχεις ζησει και εσυ τοσα χρονια που εισαι εκει.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εάν της το έλεγε ο γυναικολόγος της που η γνώμη του ισως εχει μεγαλύτερο κύρος (ίσως) την έπειθε.
Απο την άλλη μεριά άλλο να μην αγαπά κανείς τα ζώα και άλλο να λέει αρλούμπες περί κινδύνων για τις έγγυες κ.τ.λ.....
Αμφιβαλλω αν υπαρχει καποιος γυναικολογος ειδικα στη χιο, που να ενθαρρυνει της γυναικες να μην διωξουν τα ζωα λογω εγκυμοσυνης.
Δυστυχως σε μερικα πραγματα ειμαστε πολυ πισω!
aretha
Περιβόητο μέλος
"Αχ, δίκιο έχεις χρυσή μου, εννοείται πως θα την ξεφορτωθώ τη γάτα. Αλλά να'ταν μόνο οι γάτες; Θα το ξέρεις βέβαια ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι τρομερά επικίνδυνο το νερό... Βέβαια, βέβαια... Το λένε κορυφαίοι επιστήμονες. Και η ξαδέρφη της κουμπάρας της συνυφάδας μου, η Σούλα, έκανε το ολέθριο λάθος και πλενότανε όσο ήταν έγκυος και ο Λάκης της βγήκε κεκές, αλλοίθωρος και με πλατυποδία. ΤΙΙΙΙΙ;;; ΠΛΕΝΕΣΑΙΑΙΑΙ;;; ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΟΟΟ;; Μα καλά, το αγέννητο παιδί σου δεν το σκέφτεσαι, κακούργα ανεύθυνη μάνα; Τς τς τς..."
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και η προσέγγιση της Ισμήνης (ηρεμία και ενημέρωση) είναι σίγουρα η πιο ενδεδειγμένη, έχω να προτείνω και μια εναλλακτική:
"Αχ, δίκιο έχεις χρυσή μου, εννοείται πως θα την ξεφορτωθώ τη γάτα. Αλλά να'ταν μόνο οι γάτες; Θα το ξέρεις βέβαια ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι τρομερά επικίνδυνο το νερό... Βέβαια, βέβαια... Το λένε κορυφαίοι επιστήμονες. Και η ξαδέρφη της κουμπάρας της συνυφάδας μου, η Σούλα, έκανε το ολέθριο λάθος και πλενότανε όσο ήταν έγκυος και ο Λάκης της βγήκε κεκές, αλλοίθωρος και με πλατυποδία. ΤΙΙΙΙΙ;;; ΠΛΕΝΕΣΑΙΑΙΑΙ;;; ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΟΟΟ;; Μα καλά, το αγέννητο παιδί σου δεν το σκέφτεσαι, κακούργα ανεύθυνη μάνα; Τς τς τς..."

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ειναι και τοσο ευκολο Ισμηνη να μην ταραζεσαι παρομοιο περιστατικο συνεβει σε μενα στον προαστιακο την τριτη το πρωι στο δρομολογιο για κορινθο γινοτανε πανικος καποια στιγμη αδειαζει μια θεση και καθομαι με την ιολη αγκαλια στην γατοφορο ουτε καν εξω οποτε απεναντι μου μια ξανθια κυρατσα που προφανως νομιζε οτι ηταν πολυ σημαντικο για τον υπολοιπο κοσμο το οτι εμεινε εγγυος βλεπει την ιολη και ποιανει την κοιλια της εγω την αγνωω κανονικα μεχρι που σηκωθηκε και καθησε ορθια προβλημα της βασικα γιατι η Ιολη ηταν στην γατοφορο και δεν ημουνα ουτε καν διπλα της. Εαν λοιπον φοβουνται τοσο ας κατσουν κλεισμενες στα σπιτια τους οι τετοιοθ ειδους κυρατσες μεχρι να γεννησουν τον "σημαντικο απογονο" Ε μα πια ...![]()

Έλεος, έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται...
Ismini
Διάσημο μέλος
Το ξέρω.... Σημερα το πρωι απλά βοήθησα ένα από τα σκυλιά της Αθήνας να περάσει απέναντι...Και με ρωτησε μια κοπέλα με έντρομο υφος: Δικός σας ειναι?Δεν ειναι και τοσο ευκολο Ισμηνη να μην ταραζεσαι![]()
Οταν της απάντησα οχι κτλ κτλ...με κοίταζε λες και ημουν τρελλη και το σκυλάκι με ύφος
....Προσπαθω να μην δίνω σημασία, γιατί αν αρχίζω να νευριάζω με τον καθε αχαρακτήριστο θα τρελαθω!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Πω πω κι εμένα μου τη σπάει τρελά αυτή η νοοτροπία "κυοφορώ τον διάδοχο και φορέα των απαράμιλλων γονιδίων μου και αυτό αποτελεί ΤΟ μέγιστο επίτευγμα, εκμηδενίζοντας σε σημασία όλο το υπόλοιπο σύμπαν". Άντε να της εξηγήσεις ότι, ναι, αυτό είναι όντως το μέγιστο επίτευγμά της, απλά και μόνο επειδή μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές της...Μπα αρηθα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να ασχοληθω με την καθε ανεγγεφαλη που νομιζει οτι απο την στιγμη που εμεινε εγγυος ολοι θα πρεπει να την προσεχουν και ολοι θα πρεπει να την προστατευουν απο ολα σε αυτη την περιπτωση στην εσχατη της λες υπαρχουν και τα DUREX καλη μου την επομενη φορα προμηθευσου και μην με ζαλιζεις ....

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόσφατα θυμάμαι είχε πανικοβληθεί η LIFE για τις γρατζουνιές για τα παιδάκια της. Δεν είμαστε γιατροί και όταν σου λένε ότι αν πλησιάσεις γάτα πάει το παιδί σου, δεν είναι και λίγο.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool