πιστευω κι εγω οτι η παραπληροφορηση στην Ελλαδα ειναι μεγαλο προβλημα...και δεν κατηγορω τις εγκυους που πιθανον φοβουνται.αν ολοι οι γιατροι τους λενε για τις γατες,ε,λογικο ειναι κι εκεινες να πιστεψουν τους γιατρους και οχι ενα μεμονωμενο ατομο,γιατι το λογικο θα ηταν οι γιατροι να ξερουν καλυτερα.αν δεν το εχουν ψαξει οι ιδιες(οι οποιες μπορει να μην εχουν προσβαση σε αλλες πηγες π.χ. διαδικτυο ουτε μεγαλη εφεση σε ιατρικα θεματα)ειναι λογικο να ακολουθουν πιστα τις συμβουλες του γιατρου.δεν ειναι εκει κατ'εμε το προβλημα.αυτο που θεωρω τραγικο ομως ειναι οτι οι γιατροι ειναι ασχετοι!
οσο για τη μητροτητα,χωρις να την εχω βιωσει,για μενα ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα,αν οχι το πιο σημαντικο,"επιτευγμα" μιας γυναικας.κι εγω ειμαι υπερ της υιοθεσιας και μακαρι να μπορεσω και να υιοθετησω παιδακι,αλλα στην Ελλαδα οπως ειπε κι η Νερινα ειναι τρομερα δυσκολο να τα καταφερεις!ξερω ζευγαρια που χρονια προσπαθουν να υιοθετησουν,αλλα ματαια(εκτος φυσικα αν εισαι διασημος,οποτε εκει υιοθετεις στο πιτς φυτιλι).πιο ευκολο ειναι να υιοθετησεις απο το εξωτερικο οπως κανουν και πολλοι ευρωπαιοι και αμερικανοι απο χωρες οπως Μεξικο,Κινα(οπου εκει τα κοριτσια σα ιδρυματα ειναι απειρα)
ΥΓ.Νερινα,τι εχεις εναντιον οσων δε χρησιμοποιουν τονους

?κι εγω εχω σταματησει να τους χρησιμοποιω εδω και πολλαααα χρονια και χωρις να εχω παει Αγγλια