ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να του βάλεις κακάκια μέσα να του θυμίσει τουαλέτα ίσως?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Υπάρχει κι ένα σπρει που ελκύει τα γατιά να κάνουν πιπί... στα pet shops... μήπως την ψεκάσεις μ'αυτό?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μήπως να τη ψεκάσεις με αμμωνία? Να του θυμίσει τσισάκια??
Μακάρι να τη μάθει... Για μένα είναι η καλύτερη!
Αν πάλι όχι...έχεις τόσες άλλες καλές...
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα ίδια μου έκανε και εμένα ο Τούλης!
Πρόλαβε να καταπιεί κιόλας ένα δυο κόκκους
αλλά ευτυχώς δεν είχε παρενέργειες. Μετά από ώρα, και αφού κατάλαβε ότι αυτό το σκληρό και απαίσιο χαλίκι που του τρύπαγε τα πατουσάκια ήταν ο αντικαταστάτης της παλιάς του άμμου, άρχισε να μου ρίχνει γατο-βρισιές
για κανένα μισάωρο έως που αναγκάστηκε να τη χρησιμοποιήσει. Από εδώ ξεκινάει το σόου!
Ο καημένος έκανε κακάκια 

(προηγουμένως όμως είχε σκάψει για να τα τοποθετήσει στον πάτο της λεκάνης) και μετά άρχισε να τα σκεπάζει με τα χαλίκια με μανία. Η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου μισή ώρα , ο Τούλης καθ΄όλη τη διάρκεια μας έβριζε 

για αυτό που του κάναμε και το αποτέλεσμα ήταν η κατασκευή ενός πραγματικά τέλειου μενίρ!

Πέρα από την πλάκα όμως και όχι μόνο επειδή το δικό μου γατί έδειξε πως δεν θέλει με τίποτα να χρησιμοποιήσει αυτού του είδους την άμμο ήμουν και εγώ από την αρχή επιφυλακτική όταν την αγόρασα. Σκέφτεσαι ότι τα τσίσα θα πρέπει να μένουν σχεδόν ένα μήνα και να μην απομακρύνονται? Επίσης, ακόμα και αν δεχτούμε ότι το γατί παίρνει χαμπάρι πως πρέπει να τη χρησιμοποιήσει, οι ακαθαρσίες όλο αυτό το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να τις μαζέψουμε δεν θα έχουν "αρωματίσει" το σπίτι? Σημειώνω τέλος ότι εγώ δεν χρησιμοποίησα Catokay επειδή δεν τη βρήκα. Χρησιμοποίησα την αντίστοιχη άμμο της Trixie (νομίζω fresh and easy). Καλή επιτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα ηθελα να ημουν απο μια μερια και να εβλεπα το ολο σκηνικο με τις γατοβρισιεςΤελικά υπάρχει και άλλο χαζό-γατο που τρώει την άμμο!!!Τα ίδια μου έκανε και εμένα ο Τούλης!
Πρόλαβε να καταπιεί κιόλας ένα δυο κόκκους
αλλά ευτυχώς δεν είχε παρενέργειες. Μετά από ώρα, και αφού κατάλαβε ότι αυτό το σκληρό και απαίσιο χαλίκι που του τρύπαγε τα πατουσάκια ήταν ο αντικαταστάτης της παλιάς του άμμου, άρχισε να μου ρίχνει γατο-βρισιές
για κανένα μισάωρο έως που αναγκάστηκε να τη χρησιμοποιήσει. Από εδώ ξεκινάει το σόου!
Ο καημένος έκανε κακάκια
(προηγουμένως όμως είχε σκάψει για να τα τοποθετήσει στον πάτο της λεκάνης) και μετά άρχισε να τα σκεπάζει με τα χαλίκια με μανία. Η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου μισή ώρα , ο Τούλης καθ΄όλη τη διάρκεια μας έβριζε
για αυτό που του κάναμε και το αποτέλεσμα ήταν η κατασκευή ενός πραγματικά τέλειου μενίρ!
Πέρα από την πλάκα όμως και όχι μόνο επειδή το δικό μου γατί έδειξε πως δεν θέλει με τίποτα να χρησιμοποιήσει αυτού του είδους την άμμο ήμουν και εγώ από την αρχή επιφυλακτική όταν την αγόρασα. Σκέφτεσαι ότι τα τσίσα θα πρέπει να μένουν σχεδόν ένα μήνα και να μην απομακρύνονται? Επίσης, ακόμα και αν δεχτούμε ότι το γατί παίρνει χαμπάρι πως πρέπει να τη χρησιμοποιήσει, οι ακαθαρσίες όλο αυτό το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να τις μαζέψουμε δεν θα έχουν "αρωματίσει" το σπίτι? Σημειώνω τέλος ότι εγώ δεν χρησιμοποίησα Catokay επειδή δεν τη βρήκα. Χρησιμοποίησα την αντίστοιχη άμμο της Trixie (νομίζω fresh and easy). Καλή επιτυχία!

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιός ξέρει τι μας έσουρε το τέρας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως σου ειναι ευκολο να το βγαλεις φωτο,και να μας πεις που τ'αγορασες? Εχω βαρεθει με το επαναφορτιζομενο σκουπακι μονιμως να μαζευω το πετραδακια απο την αμμο τηςΥπάρχει ένα ειδικό πλαστικό πατάκι για έξω από τη τουαλέτα (μόλις βγει) όπου συγκρατεί μια ποσότητα χαλικιών. Εμένα με έχει βολέψει πολύ.![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μηπως σου ειναι ευκολο να το βγαλεις φωτο,και να μας πεις που τ'αγορασες? Εχω βαρεθει με το επαναφορτιζομενο σκουπακι μονιμως να μαζευω το πετραδακια απο την αμμο της![]()
Το βρίσκεις στα μεγάλα Pet shops. Το πήρα από το Pet city. Θα στο στείλω αύριο...
ruko
Διάσημο μέλος
Σε γατάκια μικρότερα των 4 μηνών, μην χρησιμοποιείτε άμμο που "σβολιάζει", γιατί υπάρχει περίπτωση να φάνε την άμμο από περιέργεια και να προκληθεί έμφραξη εντέρου.
Οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο σπάνιο το πρόβλημά σου!
Καλύτερα να περιμένεις να μεγαλώσει λίγο μέχρι να του ξαναπάρεις κρυσταλλική άμμο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάθε φορά που είναι να πάει "τα λέει" δλδ κάνει τόση φασαρία με το σκάψιμο που τον παίρνω χαμπάρι ακόμη κι από μακρυά. Στα γρήγορα κόβω χαρτί υγείας, το διπλώνω φαρδύ, το βάζω από κάτω του και τα κάνει εκεί, το μαζεύω από τις άκρες και τα πετάω στη λεκάνη, τραβάω καζανάκι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Το ζωντανό δε, επειδή είναι και πανέξυπνο, έχει βολευτεί και περιμένει πότε θα είμαι εκεί για να πάει. Ή το πρωί πριν φύγω ή το μεσημέρι όταν γυρνάω! 'Οταν γυρίζω από τη δουλειά να είστε από καμμιά μεριά: επειδή είμαι κι εγώ κατρουλού πάω τρέχοντας και βλέπω κι αυτόν τρέχοντας να έρχεται και με πιάνουν τα γέλια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool