Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΕυχαριστωΤο βρίσκεις στα μεγάλα Pet shops. Το πήρα από το Pet city. Θα στο στείλω αύριο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλά αυτό πως το κατάφερες παιδί μου, μπράβο έχεις πολύ έξυπνο παιδι, η δικιά μου τώρα για να με εκνευρίσει πάει και κάθεται μέσα λες και είναι φωλιάΝα σας πω βρε παιδιά, εμένα ο αρσενικός είναι πολύ τσαπατσούλης, όποτε πάει για κακά σκάβει σαν τρελλός και τα κάνει όλα λίμπα(άσε τα πόδια του μετά...)οπότε έχω εφαρμόσει το εξής και σωθήκαμε:
Κάθε φορά που είναι να πάει "τα λέει" δλδ κάνει τόση φασαρία με το σκάψιμο που τον παίρνω χαμπάρι ακόμη κι από μακρυά. Στα γρήγορα κόβω χαρτί υγείας, το διπλώνω φαρδύ, το βάζω από κάτω του και τα κάνει εκεί, το μαζεύω από τις άκρες και τα πετάω στη λεκάνη, τραβάω καζανάκι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Το ζωντανό δε, επειδή είναι και πανέξυπνο, έχει βολευτεί και περιμένει πότε θα είμαι εκεί για να πάει. Ή το πρωί πριν φύγω ή το μεσημέρι όταν γυρνάω! 'Οταν γυρίζω από τη δουλειά να είστε από καμμιά μεριά: επειδή είμαι κι εγώ κατρουλού πάω τρέχοντας και βλέπω κι αυτόν τρέχοντας να έρχεται και με πιάνουν τα γέλια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Υπάρχει ένα site αλλά δεν θυμάμαι που το έχω δει....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Το σύστημα των Αμερικάνων με τη γάτα που εκπαιδεύεται να πηγαίνει στη δική μας τουαλέτα το έχετε δει?
Υπάρχει ένα site αλλά δεν θυμάμαι που το έχω δει....![]()
μην το κάνουμε σαν το έργο, Τα πεθερικά της συμφοράς, που εκπαίδευε τη γάτα να τραβάει το καζανάκι!χιχι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν πολλά τέτοια συστήματα...Το σύστημα των Αμερικάνων με τη γάτα που εκπαιδεύεται να πηγαίνει στη δική μας τουαλέτα το έχετε δει?
Υπάρχει ένα site αλλά δεν θυμάμαι που το έχω δει....![]()
Για το city kitty υπάρχει άρθρο εδώ, στο MyCat.

Άλλο ένα παρόμοιο, είναι το Litter Kwitter.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
μάλιστα ο μικρός αφού τα κάνει, πριν βγει από τη λεκάνη του μου ρίχνει παντα THE LOOK εννοώντας: καθάριζε... και βγαινει αμεριμνος![]()
Ξέρει ο μικρός ποιός είναι το αφεντικό

Desdemona
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδιά συγνώμη! Τώρα είδα τις ερωτήσεις σας... τα πήρα από το Pet city της Ν. Ερυθραίας δίπλα στην Εθνική...από ποιό pet city το αγόρασες Γιούλη?περιοχή?το βρίσκω καλή ιδέα κ γω.
undertow
Δραστήριο μέλος
Το κουκλί μου, μου έχει βγει ιδιαίτερα παμφάγο...Λοιπόν το καμάρι μου έχει καταπιεί ολόκληρο κορδόνι παπουτσιού κάτι που δυστυχώς κατάλαβα την επόμενη μέρα που το ξέρασε, το είχε καταπιεί σαν μακαρόνι..Υπάρχει περίπτωση να το έκανε για να βγάλει τριχόμπαλες??Είχα ακούσει κάτι για χορταράκι που τρώνε οι γάτες για να φεύγουν οι τριχόμπαλες,αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον κτηνίατρό μου ,ξέρει κανεις απο εσάς κάτι πάνω σε αυτό το θέμα??Πέρα απο αυτό έχει μασουλίσει διάφορα αντικείμενα π.χ. παντόφλες και κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι τα κομμάτια που βρήκα ήταν λίγα..Ακόμη έχει καταπιεί το μια λωρίδα πλαστικού που έχουν από έξω οι φέτες πάριζα(το έκλεψε μέσα από τον κάδο και δυστυχώς το ανακάλυψα καθαρίζοντας την άμμο του) αλλά σε αυτό θεώρησα ότι το τράβηξε η μυρωδιά, οπότε το έφαγε από λαιμαργία..Γενικά πόσο ανησυχητική είναι η συμπεριφορά του? Υπάρχει άραγε βαθύτερος λόγος που το κάνει αυτό ή απλά είναι πολύ λαίμαργος?Ελπίζω να μην σας κούρασα, ευχαριστώ προκαταβολικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

undertow
Δραστήριο μέλος

angela
Δραστήριο μέλος
Το θέμα όμως είναι σοβαρό γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρφιστεί να φάει και πρέπει να κρύβεις όλα τα πιθανά επικίνδυνα αντικείμενα, όπως με τα μωρά...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδιά συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα πρόβλημα με το ιντερνετ..Ο γατούλης είναι στειρωμένος εδώ και αρκετό καιρό..εκδήλωση άγχους δεν έχω παρατηρήσει παρά μόνο όταν έφυγα διακοπές και τον πρόσεχε μια φίλη, αλλά του πέρασε αμέσως με το που γύρισα..Γενικά αυτή την τάση την είχε εκδηλώσει αρκετά νωρίς και πολύ πριν την στείρωση και την διατήρησε και μετά..Γι' αυτό και λέω μήπως φταίει το γεγονός πως είναι λαίμαργος.. Την Ελένη που λέτε πως θα την βρω στο σαιτ?Ειμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω τα κόλπα..![]()
πηγαινε στο θεμα...το προφιλ της μπασσετ....αν θες μπορεις να της στειλεις ΠΜ.........φαγητο της βαζεις τακτικα??? θελω να πω οτι εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι απο πεινα????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool