ria23
Διάσημο μέλος
Ναι παιδί μου έχω φώτο με παπαγαλάκι που μου παίρνει λεφτά από την τσέπη![]()

σοβαρα????????

παντως κλωσσαει κανονικα το μαναρακι μου αφου σκαρωσε και δευτερο μπορει να κανει και αλλα αυγουλακια!!!!!! φαινονται πολυ στοργικοι γονεις ελπιζω να παραμεινουν ετσι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
σοβαρα????????
παντως κλωσσαει κανονικα το μαναρακι μου αφου σκαρωσε και δευτερο μπορει να κανει και αλλα αυγουλακια!!!!!! φαινονται πολυ στοργικοι γονεις ελπιζω να παραμεινουν ετσι!!!!!!!!![]()
Ναι βρε αμα έχουν καλοπέραση αναπαράγονται μην ανησυχείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

!! αν κανει και τεταρτο και βγουνε ολα θα δωσω ενα οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ευχαριστως να του δωσω καθως και συμβουλες ...ειναι αξιολατρευτα!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αφού κλωσσάνε συνέχεια, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Της αδελφής μου, ήταν πολύ ζωηρούλης ο αρσενικός, όλο συγύριζε τη φωλιά και την έστρωνε με χορταράκια, κάθε πρωί, αέριζε τα σεντόνια (ανακάτευε τα άχυρα δηλαδή) όλο το νου του στο σεξ τον είχε και ,όποτε το θυμόντουσαν κλωσσάγανε
Πώς να βγουν μετά πουλιά; Αυτό, όμως, ότι τα παραδείσια παρατάνε τη φωλιά μερικές φορές, το λένε και τα σχετικά βιβλία
Μακάρι τα δικά σου να έχουν σύστημα στο κλώσσημα. Και εγώ, είχα βάλει ως φοιτήτρια τα παπαγαλάκια μου και γέννησαν, 4 αυγουλάκια, 4 παπαγαλάκια βγήκαν, τα έβγαζα και πετούσαν στο δωμάτιο όλα μαζί, θαύμα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Θα κάνουν φαίνεται αρκετά αυγουλάκιαΑφού κλωσσάνε συνέχεια, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Της αδελφής μου, ήταν πολύ ζωηρούλης ο αρσενικός, όλο συγύριζε τη φωλιά και την έστρωνε με χορταράκια, κάθε πρωί, αέριζε τα σεντόνια (ανακάτευε τα άχυρα δηλαδή) όλο το νου του στο σεξ τον είχε και ,όποτε το θυμόντουσαν κλωσσάγανε
Πώς να βγουν μετά πουλιά; Αυτό, όμως, ότι τα παραδείσια παρατάνε τη φωλιά μερικές φορές, το λένε και τα σχετικά βιβλία
Μακάρι τα δικά σου να έχουν σύστημα στο κλώσσημα. Και εγώ, είχα βάλει ως φοιτήτρια τα παπαγαλάκια μου και γέννησαν, 4 αυγουλάκια, 4 παπαγαλάκια βγήκαν, τα έβγαζα και πετούσαν στο δωμάτιο όλα μαζί, θαύμα!!!
αχ! μακαρι Ελενη μου!!! τα παρατηρω συχνα και το θηλυκο ειναι συνεχεια μεσα στη φωλια!! ο αρσενικος απ'εξω και την ταιζει ..
2 φορες την ημερα βγαινει απο την φωλια και ξαναμπαινει!!!!! 17 του μηνα υπολογιζουμε να βγει το πρωτο μωρο!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αχ! μακαρι Ελενη μου!!! τα παρατηρω συχνα και το θηλυκο ειναι συνεχεια μεσα στη φωλια!! ο αρσενικος απ'εξω και την ταιζει ..2 φορες την ημερα βγαινει απο την φωλια και ξαναμπαινει!!!!! 17 του μηνα υπολογιζουμε να βγει το πρωτο μωρο!!!!
![]()
Είναι πολύ ωραία εμπειρία όταν γενιούνται τα πουλάκια
. Την έχω ζήσει με τα παπαγαλάκια μου. Και οι μπαμπάδες είναι πολύ κύριοι. Βοηθάνε στο τάισμα και την ανατροφή των μικρώνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν σας κουρασα

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Να σας ζησουν τα...αυγουλακια και με το καλο τα νεα μελη!Να ρωτησω,πως μπορεις να αποφυγεις το ζευγαρωμα;Τα κρατας σε χωριστα κλουβακια;Εμεις ειχαμε ενα ζευγαρακι lovebirds,στην αρχη ειχαμε μονο το αρσενικο και μετα του πηραμε και το κοριτσακι του γιατι ειχε μαραζωσει...Αλλα τα ειχαμε στο ιδιο κλουβακι,βεβαια δεν ζευγαρωσαν ποτε.
Δωρα μου οπως ειπε και η Ρανια απλα δεν τους βαζεις φωλια δεν τα χωριζεις!! εγω προγραμματιζα παλια με τα παπαγαλακια μου 1 γεννα τον χρονο και για να μην ταλαιπωρω τα πουλακια αλλα και για να βρω ανθρωπους να τα δωσω!! τωρα τα τρια ειναι ηδη κλεισμενα οχι οτι αν δεν βρω ατομο το 4ο ή 5ο θα το αφησω στο δρομο απλα επειδη ειναι δυσκολο να υπολογισεις το ποσα πουλακια θα κανει και ποσα θα επιζησουν γι'αυτο ψαχνω απο τωρα!!!!

Ρανια θα ειναι και μαθημενο εξω απο το κλουβι επεσε κοντα στις γιορτες οποτε εχω χρονο να το εκπαιδευσω

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δωρα μου οπως ειπε και η Ρανια απλα δεν τους βαζεις φωλια δεν τα χωριζεις!! εγω προγραμματιζα παλια με τα παπαγαλακια μου 1 γεννα τον χρονο και για να μην ταλαιπωρω τα πουλακια αλλα και για να βρω ανθρωπους να τα δωσω!! τωρα τα τρια ειναι ηδη κλεισμενα οχι οτι αν δεν βρω ατομο το 4ο ή 5ο θα το αφησω στο δρομο απλα επειδη ειναι δυσκολο να υπολογισεις το ποσα πουλακια θα κανει και ποσα θα επιζησουν γι'αυτο ψαχνω απο τωρα!!!!Ρανια θα ειναι και μαθημενο εξω απο το κλουβι επεσε κοντα στις γιορτες οποτε εχω χρονο να το εκπαιδευσω
![]()
Ας βγούνε με το καλό γερούλια. Αν ήταν παπαγαλάκι δεν θα το σκεφτόμουν θα έμπαινε στο κλουβάκι με τα άλλα

ria23
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παιδια κοντευω να σκασω δυστυχως το πρωτο πουλακι ενω εκκολαφθηκε βρεθηκε στον πατο νεκρο!!!! μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα δεν μου εχει ξανασυμβει και στεναχωρηθηκα παρα πολυ!!!! ελπιζω τα υπολοιπα 3 να μην εχουν την ιδια τυχη..ξερω οτι συμβαινουν αυτα ..αλλα με επιασε ενα αγχος για τα υπολοιπα!!! ελπιζω ολα να πανε καλα!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ria μου μην στεναχοριεσαι είναι η μοίρα της κάθε ψυχούλας. Όλα θα πάνε καλά με τα υπόλοιπα. Θα τα πούμε και αύριο από κοντά.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

τί συνέβη τάχα; έπεσε; Οι φωλίτσες όμως, είναι αρκετά βαθιές. Δεν πιστεύω να το πέταξαν οι γονείς; Θα βγουν μάλλον και τα άλλα, για παρακολούθησέ τα, να δεις τί συμβαίνει! Άει στο καλό!! Είδες, πώς σκάς ; Εμείς σκάσαμε που δεν βγήκαν πουλάκια και πέταξε η αδελφή μου τα αυγά, όχι να βγει πουλάκι και να πεθάνει έτσι.:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

..και τωρα πως θα πιασω τοσο μικρο πλασματακι για να το ταισω κιολας???????

chryssa
Διάσημο μέλος
(παρακαλούνται οι παλιές και έμπειρες γκιόσσες του φόρουμ να βάλουν τα δυνατά τους!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Θέλουν λίγη προσοχή τις πρώτες μέρες, αυτό είναι βέβαιο! Να τα βάζεις σε σκοτάδι από νωρίς τώρα που είναι μικρή η μέρα, για να μην έχουν πολλές ώρες σούρτα φέρτα οι γονείς και τα τσαλαπατάνε!!! Πολλά πουλάκια είναι λίγο άσχετα ως γονείς, αλλά αφού έχουν εσένα για επιτήρηση ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool