Το ζεμπράκι μου γέννησε

να τα χαιρεστε τα πουλακια σας ειναι κουκλακια....και μακρια απο την ηρω γιατι δεν τα βλεπει μονο ομορφα, αλλα και ωραιο μεζε !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

γιατι το λες αυτο μωρε !!!!!!το κοριτσι τα κοιταζει και ξερογλυφεται λιγακι μονο!!!!!!! πασχαλια εχουμε πολλα θες να σου στειλω κανενα για μεζεδακι?????:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω θελω μμμμμμμ πουλακια τι καλα παλι καλα θα φαω σημερα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκα που ειναι...

Να σας ζήσουν...τώρα που εβγαλαν πούπουλο είναι μια γλύκα! Δεν έχουν μάθει ακόμα να πετάνε? Η Ηρώ τι λέει? Γκρινιάζει πίσω από την κλειστή πόρτα? :P

ευχαριστουμε Δωρακι!!!! ηθελα να βγαλω και μια φωτο τα μικρακια διπλα στην Ηρω..αστο λεω ομως μηπως εχουμε θυματα!!!!!!!αντε και στο Μοιρακι!!!!!!!:):):):)

Να σας ζήσουν...τώρα που εβγαλαν πούπουλο είναι μια γλύκα! Δεν έχουν μάθει ακόμα να πετάνε? Η Ηρώ τι λέει? Γκρινιάζει πίσω από την κλειστή πόρτα? :P

μπα ανοιχτη ειναι η πορτα χρυσα μου!!!!!! ξερογλυφετε?????:lol::lol::lol: δεν ξερω!!!!! τα εχει συνηθησει βασικα και δεν της κανουν κατι το ιδιαιτερο!!!!!!! δεν θα την χαλαγε ομως και κνα πετουμενο στα καρβουνα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ευχαριστουμε Δωρακι!!!! ηθελα να βγαλω και μια φωτο τα μικρακια διπλα στην Ηρω..αστο λεω ομως μηπως εχουμε θυματα!!!!!!!αντε και στο Μοιρακι!!!!!!!:):):):)
Οχι οχι μην το διακινδυνευεις!
Τι αντε και στο Μοϊρακι,να κανει πουλακια;:lol:

Οχι οχι μην το διακινδυνευεις!
Τι αντε και στο Μοϊρακι,να κανει πουλακια;:lol:
καλε για σοκολατακια μιλαω!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλε για σοκολατακια μιλαω!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Παντως μια πουλακια,μια σοκολατακια,γατακια δεν προκειται να κανει...:lol::lol::lol::lol:

Καλα δε χορταινω τις photos ειναι τελεια! με μια λεξη γουτσου!
:lol:Καλε το Μοιρακι θα κανει γατινια με μπλε ματακια!:lol:
γρουσουζιδες...:lol::lol::lol:

γεια σας....να μια οικογενειακη φωτο..απο το ευτυχες ζευγος και τα μικρουλια...:P:P:P:lol::lol::up:

γεια σας....να μια οικογενειακη φωτο..απο το ευτυχες ζευγος και τα μικρουλια...:P:P:P:lol::lol::up:

Καλέ τι τσουτσούκια είναι αυτά?:)

Τι γλυκα που ειναι βρε Ria!Σαν χνουδομπαλες!

Τι γλυκα που ειναι βρε Ria!Σαν χνουδομπαλες!
Χνουδόμπαλες δε λες τίποτα!!! Πουπουλόμπαλες, φτερόμπαλες,απαλές, απαλές και στρουμπουλές!
Ααααααααααχ! Είναι τόσο γλυκά που θέλω να τα δαγκώσω!
(μάλλον κάνω πολύ παρέα με τη γάτα μου τελευταία!:lol::lol::lol:)

Χνουδόμπαλες δε λες τίποτα!!! Πουπουλόμπαλες, φτερόμπαλες,απαλές, απαλές και στρουμπουλές!
Ααααααααααχ! Είναι τόσο γλυκά που θέλω να τα δαγκώσω!
(μάλλον κάνω πολύ παρέα με τη γάτα μου τελευταία!:lol::lol::lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol:θελετε να πνιγω απο τα γελια σημερα????????????:lol::lol::lol:

τωρα ειδα τη φωτο τι γλυκα που ειναι ολα παραταγμενα ! σα να κουτσομπολευουν ειναι :lol:

τωρα ειδα τη φωτο τι γλυκα που ειναι ολα παραταγμενα ! σα να κουτσομπολευουν ειναι :lol:

αν ερθεις σπιτι μου και τα ακουσεις...οχι σαν...κουτσομπολευουν:mad::lol::lol:
καθε πρωι..αλλα δεν μπορω να πω ειναι ευγενικα ξεκιναν μετα τις 8:30..σου λεει μη μας διωξουν κιολας..

(Ιωαννα αν θες σου δινω και ενα απο αυτα ηταν να το παρει η θεια μου αλλα τελικα το μετανιωσε..της εχω φορτωσει ηδη ενα παπαγαλο:lol::lol: ..οποτε αναγκαστηκα θα τα κρατησω και τα τρια..αν θες εσυ ή καποιος γνωστος σου πες μου):P:P

μωρε εγω θελω ενα, αλλα να τα εχω μεσα, ΔΕΝ εχω εμπιστοσυνη στην πασχαλια για ευνοητους λογους, φοβαμαι πολυ :/:
εξω σε μπαλκονι θα τα καταφερει η ειναι ευαισθητο ? :hmm:

μωρε εγω θελω ενα, αλλα να τα εχω μεσα, ΔΕΝ εχω εμπιστοσυνη στην πασχαλια για ευνοητους λογους, φοβαμαι πολυ :/:
έξω σε μπαλκονι θα τα καταφερει η ειναι ευαισθητο ? :hmm:

κοιτά εγώ τα έχω μέσα στην κρεβατοκάμαρα..με κλειστή την πόρτα όταν λείπω..έχεις κάποιο χώρο που η Πασχαλω να μην πηγαίνει να είναι απομονωμένος εννοώ...?γιατί και μένα μπορεί να μην τους δίνει σημασία αλλά φύλαξε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά..κοίτα πολύ ευαίσθητα δεν είναι αλλά ότι και να έχεις καλό είναι μέχρι τέλη μαρτιου να είναι μέσα στο σπίτι..

πλάκα πλακα βρε Ιωαννα δεν ερχεσαι σαβ/κο για καφε να δεις και το σπιτι πως τα εχω ρυθμησει εννοω με τα πουλια ..αποκλειεται να εχω πιο μεγαλο απο σενα και αμα το αποφασισεις το παίρνεις με κλουβι και φευγεις.. :lol::lol:

ναι θα ερθω γιουπιιιιιι :up: πουλι δεν ξερω αν θα παρω φευγοντας, αλλα για καφε θα'ρθω αμεεεε
και οι υπολοιποι ζουλεψτε που θα ζουληξω την ηρω ! ζηλεια ψωραααα
:bleh::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back