...Το θέμα είναι ότι βρήκα τρία γατάκια...

δεν ξερω μηπως βοηθησει να της εδινες λιγο λαδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελική, πως να το κάνω αυτό με το λάδι, να βάλω λίγο στο δάχτυλό μου και να την αφήσω να το γλείψει; Aretha όχι χλιαρό είναι το νεράκι, και προσέχω να το κάνω πολύ απαλά μην τυχόν και την πονάω, έτσι που κάνει νομίζω πως της θίγεται η αξιοπρέπεια:redface:!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλένη ρίξε μια ματιά εδω. Το ελαιόλαδο είναι ακατάλληλο.
Μήπως να ρωτούσες έναν κτηνίατρο τηλεφωνικώς?

Αγγελική, πως να το κάνω αυτό με το λάδι, να βάλω λίγο στο δάχτυλό μου και να την αφήσω να το γλείψει; Aretha όχι χλιαρό είναι το νεράκι, και προσέχω να το κάνω πολύ απαλά μην τυχόν και την πονάω, έτσι που κάνει νομίζω πως της θίγεται η αξιοπρέπεια:redface:!!!

αν το γλειφει κανε αυτο,αλλιως με μια μικρη συριγγα δινε της λιγο, λιγο.βαλε την συριγγα απο τα πλαγια του στοματος της και πατα σιγα ,σιγα,να βγαινουν σταγονιτσες.

Καλώς την οικογένεια που γύρισε από διακοπές. Μια παρατήρηση μόνο: εάν σε αυτή την ηλικία πάνε Κρήτη, έχεις σκεφτεί τι θα σου ζητήσουν του χρόνου το καλοκαίρι που θα είναι και στην εφηβεία; :rolleyes::lol:
Όσο για την ξηρά τροφή, νομίζω ότι καλό είναι σε αυτή την ηλικία να τους τη δίνεις με νεράκι. Θεωρητικά οι περισσότερες τροφές λένε και την αναλογία νερού -τροφής στο πακέτο. Εάν η μικρή σου έκανε δυσκοιλιότητα μπορεί να φταίνε οι αλλαγές, ή το εάν τους άλλαξες τροφή. Δεν ξέρω ρώτησε και τον κτηνίατρο σου. Ο δικός μου για τον Μαντού, που τον πήρα δύο μηνών, μου είχε συστήσει να του δίνω μόνο ξηρά τροφή και που και που κοτοπουλάκι με ρύζι (στη δική σας περίπτωση λόγω δυσκοιλιότητας φαντάζομαι ότι δεν θα είναι καλό, αλλά ο Μαντού έκανε διάρροιες) και να αποφύγω τελείως τις κονσέρβες για όσο περισσότερο διάστημα μπορώ. Ενός μήνα γατάκια μου φαίνονται και εμένα πολύ μικρά για να "μπουν" σε κονσέρβα.
Καλά να περνάτε και καλή συνέχεια στις διακοπές :)

φροντιζε κιολας να πινουν πολυ νερο,αφου τρωνε ξηρα τροφη!
α,αλλο που σκεφτηκα τωρα ειναι πως αντι να δινεις το λαδι με συριγγα μπορεις να το ανακατευεις με την ξηρα τροφη.

Ισμηνη,γιατι ειναι ακαταλληλο το ελαιολαδο?
Ελενη,δεν ρωτας καλυτερα εναν κτηνιατρο να εισαι σιγουρη?

Λοιπόν, εχτές το βράδυ η Τελίκα μου ούρησε και ενεργήθηκε κανονικά ολομόναχη και πολύ το χάρηκα! Τα άλλα δύο ενώ κάνουν τα τσίσα τους δε δείχνουν σημάδια να θέλουν να συνεχίσουν, βγαίνουν σπ' την αμμοδόχο αμέσως. Το λοιπόν εχτές ο Κυριάκος κι η Μιμή τίποτα. Έλεγα να τα αφήσω σ' ό,τι καταφέρνουν μόνα τους μέχρι σήμερα το βράδυ, κι αν δεν, να τα βοηθήσω εγώ με το βαμβάκι.

[Νερίνα].[Μια παρατήρηση μόνο: εάν σε αυτή την ηλικία πάνε Κρήτη, έχεις σκεφτεί τι θα σου ζητήσουν του χρόνου το καλοκαίρι που θα είναι και στην εφηβεία; :rolleyes::lol:]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eλένη ρίξε μια ματιά εδω. Το ελαιόλαδο είναι ακατάλληλο.
Μήπως να ρωτούσες έναν κτηνίατρο τηλεφωνικώς?

και εγω τωρα το ειδα,αυτο που εγραψε η ισμηνη,αλλα δεν καταλαβα γιατι ειναι ακαταλληλο:hmm:παρολου που το διαβασα αυτο που εβαλε.

λοιπον,τωρα μαλλον καταλαβα,μαλλον εννοει το γαλα αυτο οτι ειναι ακαταλληλο...και μπερδευτηκε και εγραψε ελαιολαδο.

Νομίζω είναι μέχρι να πάρουν το κολάι. Άσε τα λίγο να μπουν να βγουν να σκάψουν, δώσε τους και λίγη κονσέρβα που βοηθάει περισσότερο και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν;)

Ισμηνη,γιατι ειναι ακαταλληλο το ελαιολαδο?
Αυτό μου είχε πει ο δικός μου κτηνίατρος, γιατί ο Σιβα έχει χρόνια δυσκοιλιότητα. Μόνο λίγο παραφινέλαιο στην τροφή του, είχε συστήσει.
Το ελαιόλαδο απαγορεύεται και στα σκυλιά επίσης.
Γενικά κάποια τρόφιμα κατάλληλα για τον άνθρωπο, όπως το λάδι που έχει ευεργετικές ιδιότητες, στις γάτες και τους σκύλους λειτουργούν διαφορετικά.

Πάντως η Ελένη καλό είναι να ρωτήσει έναν κτηνίατρο, αν και διαβάζω ότι το πρόβλημα λύθηκε.:)

Λοιπόν, ξέρω ότι εδώ ο κόσμος καίγεται...αλλά δεν αντέχω βάζω καινούργιες φωτογραφίες από τα γατόνια μου που μεγάλωσαν τόοοσο και δεν έχω κανέναν να το μοιραστώ!

Συνημμένα

• Αντίγραφο από kuriakos003.jpg
    Αντίγραφο από kuriakos003.jpg
    567,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Αντίγραφο από mimh002.jpg
    Αντίγραφο από mimh002.jpg
    385,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Αντίγραφο από telika001.jpg
    Αντίγραφο από telika001.jpg
    441,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Α, επίσης σκέφτηκα ότι καιρός ήταν να αλλάξω το avatar, προσωρινά πάλι, μέχρι να μπορέσω να τα βγάλω και τα τρία σε μία φωτογραφία!
<--------Εδώ η Μιμή στο τελείωμα του χασμουρητού της!

Καλέ τι γλύκες είναι αυτές;;;:inlove::inlove::inlove: Και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!! Είναι απίστευτο!!:blink:
Να τα χαίρεσαι!!!

Να τα χαίρεσαι τα ομορφούλια!!!!!!!!
:inlove::baby::inlove::baby::inlove::baby:

Μεγαλωνουν και γινονται γατακια!!!
Πανεμορφα ειναι!!! :inlove::inlove::baby::baby:

μπραβο βρε θηριο:D,καταφερες να σωσεις και τα τρια και ειναι γλυκα!!:D

Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα πανεμορφα ολα τους.Κοριτσακια ειναι ολα?

Το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο!:inlove::inlove::inlove: Αν κι εγώ έχω μια συμπάθεια στον μπέμπη, Κυριάκο δεν τον είπαμε? Είσαι πολύ τυχερή που κατάφερες να σώσεις και τα τρία. Συνήθως όταν μένουν τόσο μωρά χωρίς τη μαμά τους δύσκολα επιβιώνουν όσο κι αν τα φροντίσεις. Άξια γατομαμά!!!:up::up::up:

Όντως άξια!!!! ΜΠΡΑΒΟ!
Και είναι τόσο όμορφαααααααααααααααα!!!!!! Η φωτό στο avatar είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back