AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως να ρωτούσες έναν κτηνίατρο τηλεφωνικώς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελική, πως να το κάνω αυτό με το λάδι, να βάλω λίγο στο δάχτυλό μου και να την αφήσω να το γλείψει; Aretha όχι χλιαρό είναι το νεράκι, και προσέχω να το κάνω πολύ απαλά μην τυχόν και την πονάω, έτσι που κάνει νομίζω πως της θίγεται η αξιοπρέπεια!!!
αν το γλειφει κανε αυτο,αλλιως με μια μικρη συριγγα δινε της λιγο, λιγο.βαλε την συριγγα απο τα πλαγια του στοματος της και πατα σιγα ,σιγα,να βγαινουν σταγονιτσες.

Όσο για την ξηρά τροφή, νομίζω ότι καλό είναι σε αυτή την ηλικία να τους τη δίνεις με νεράκι. Θεωρητικά οι περισσότερες τροφές λένε και την αναλογία νερού -τροφής στο πακέτο. Εάν η μικρή σου έκανε δυσκοιλιότητα μπορεί να φταίνε οι αλλαγές, ή το εάν τους άλλαξες τροφή. Δεν ξέρω ρώτησε και τον κτηνίατρο σου. Ο δικός μου για τον Μαντού, που τον πήρα δύο μηνών, μου είχε συστήσει να του δίνω μόνο ξηρά τροφή και που και που κοτοπουλάκι με ρύζι (στη δική σας περίπτωση λόγω δυσκοιλιότητας φαντάζομαι ότι δεν θα είναι καλό, αλλά ο Μαντού έκανε διάρροιες) και να αποφύγω τελείως τις κονσέρβες για όσο περισσότερο διάστημα μπορώ. Ενός μήνα γατάκια μου φαίνονται και εμένα πολύ μικρά για να "μπουν" σε κονσέρβα.
Καλά να περνάτε και καλή συνέχεια στις διακοπές

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
α,αλλο που σκεφτηκα τωρα ειναι πως αντι να δινεις το λαδι με συριγγα μπορεις να το ανακατευεις με την ξηρα τροφη.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενη,δεν ρωτας καλυτερα εναν κτηνιατρο να εισαι σιγουρη?
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
[Νερίνα].[Μια παρατήρηση μόνο: εάν σε αυτή την ηλικία πάνε Κρήτη, έχεις σκεφτεί τι θα σου ζητήσουν του χρόνου το καλοκαίρι που θα είναι και στην εφηβεία;

]

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Eλένη ρίξε μια ματιά εδω. Το ελαιόλαδο είναι ακατάλληλο.
Μήπως να ρωτούσες έναν κτηνίατρο τηλεφωνικώς?
και εγω τωρα το ειδα,αυτο που εγραψε η ισμηνη,αλλα δεν καταλαβα γιατι ειναι ακαταλληλο
παρολου που το διαβασα αυτο που εβαλε.λοιπον,τωρα μαλλον καταλαβα,μαλλον εννοει το γαλα αυτο οτι ειναι ακαταλληλο...και μπερδευτηκε και εγραψε ελαιολαδο.
marigo173
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό μου είχε πει ο δικός μου κτηνίατρος, γιατί ο Σιβα έχει χρόνια δυσκοιλιότητα. Μόνο λίγο παραφινέλαιο στην τροφή του, είχε συστήσει.Ισμηνη,γιατι ειναι ακαταλληλο το ελαιολαδο?
Το ελαιόλαδο απαγορεύεται και στα σκυλιά επίσης.
Γενικά κάποια τρόφιμα κατάλληλα για τον άνθρωπο, όπως το λάδι που έχει ευεργετικές ιδιότητες, στις γάτες και τους σκύλους λειτουργούν διαφορετικά.
Πάντως η Ελένη καλό είναι να ρωτήσει έναν κτηνίατρο, αν και διαβάζω ότι το πρόβλημα λύθηκε.

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
<--------Εδώ η Μιμή στο τελείωμα του χασμουρητού της!
marigo173
Δραστήριο μέλος

Και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!! Είναι απίστευτο!!
Να τα χαίρεσαι!!!
marfot75
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Πανεμορφα ειναι!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
,καταφερες να σωσεις και τα τρια και ειναι γλυκα!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αν κι εγώ έχω μια συμπάθεια στον μπέμπη, Κυριάκο δεν τον είπαμε? Είσαι πολύ τυχερή που κατάφερες να σώσεις και τα τρία. Συνήθως όταν μένουν τόσο μωρά χωρίς τη μαμά τους δύσκολα επιβιώνουν όσο κι αν τα φροντίσεις. Άξια γατομαμά!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Και είναι τόσο όμορφαααααααααααααααα!!!!!! Η φωτό στο avatar είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool