...Το θέμα είναι ότι βρήκα τρία γατάκια...

Καλά έκανες και έβαλες τις φωτογραφίες να μας φτιάξουν λίγο το κέφι. Και το άβαταρ προτείνω να το αφήσεις, δεν νομίζω να βγάλεις εύκολα άλλη φωτο που θα το ξεπεράσει!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε λοιπόν!!! Πολύ φχαριστιέμαι που τα χαίρεστε μαζί μου! Κάποιος μου είπε ότι θα γίνουν φουντωτά γιατί έχουν πολλές φύτρες. Α και πλέον πηγαίνουμε μόνα μας στην τουαλέτα και τρώμε απ το πιατάκι την κονσέρβα και το γάλα μας! Καλά έχουν τόση πλάκα όπως παίζουν και χρησιμοποιούν κάθε μέρα το σώμα τους διαφορετικά. Την πιο πολύ πλάκα την έχουν τα πηδήματα με διαφορά, ιδίως αυτά που δεν πετυχαίνουν:lol:!
Βέβαια όπως πάντα έχω τις απορίες μου. Αντί κονσέρβα μπορώ να τους φτιάξω εγώ κάτι θρεπτικό σ αυτή την ηλικία; Και πρέπει να τα πάω στον κτηνίατρο μέσα στις μέρες, ε; Είναι ενός μηνός και μίας εβδομάδας. Α και λέω να ανεβάσω φωτογραφίες στην gallery γιατί έχω τραβήξει πάρα πολλές:rolleyes: και εδώ δε μου φτάνει ο χώρος:redface:.

Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα πανεμορφα ολα τους.Κοριτσακια ειναι ολα?

Είναι ένα αγόρι, το πρώτο πρώτο ο Κυριάκος μας, και τα άλλα δύο είναι είναι κοριτσάκια, η Μιμή στο κέντρο, και η Τελίκα!

Αν κι εγώ έχω μια συμπάθεια στον μπέμπη, Κυριάκο δεν τον είπαμε?

Ναι, ο Κυριάκος μας το πιο χαδιάρικο απ' τα τρία, και αδυναμία της μαμάς μου:blink:!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε ελένη μου τι όμορφα μωρά που έχεις..μπράβο σου που τα κατάφερες. πόσο είναι τώρα??

αχ οι φωτογραφιες ειναι.... ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!:up::happy: μπορω να κατεβασω την πρωτη φωτο να τη βαλω στο ντεσκτοπ;:redface::redface:

Τ Ε Λ Ε Ι Ε Σ φωτογραφίες!:up:

Ευχαριστούμε λοιπόν!!! Πολύ φχαριστιέμαι που τα χαίρεστε μαζί μου! Κάποιος μου είπε ότι θα γίνουν φουντωτά γιατί έχουν πολλές φύτρες. Α και πλέον πηγαίνουμε μόνα μας στην τουαλέτα και τρώμε απ το πιατάκι την κονσέρβα και το γάλα μας! Καλά έχουν τόση πλάκα όπως παίζουν και χρησιμοποιούν κάθε μέρα το σώμα τους διαφορετικά. Την πιο πολύ πλάκα την έχουν τα πηδήματα με διαφορά, ιδίως αυτά που δεν πετυχαίνουν:lol:!
Βέβαια όπως πάντα έχω τις απορίες μου. Αντί κονσέρβα μπορώ να τους φτιάξω εγώ κάτι θρεπτικό σ αυτή την ηλικία; Και πρέπει να τα πάω στον κτηνίατρο μέσα στις μέρες, ε; Είναι ενός μηνός και μίας εβδομάδας. Α και λέω να ανεβάσω φωτογραφίες στην gallery γιατί έχω τραβήξει πάρα πολλές:rolleyes: και εδώ δε μου φτάνει ο χώρος:redface:.
Μπράβο, μπράβο:up::up: Πολύ χαίρομαι που ανεξαρτητοποιήθηκαν πια τα ζουζούνια! Στον κτηνίατρο όταν κλείσουν 6 εβδομάδων για εμβόλια και αν δεν τους έχει δώσει ήδη πάστα για αποπαρασίτωση πήγαινε σε έναν κτηνίατρο και πάρε! Χρειάζεται.;)
Α, για φαγητό σπιτικό τώρα δεν ξέρω αλλά υποθέτω το βραστό κοτόπουλο είναι μια καλή επιλογή όταν δίνεται εναλλάξ με βιομηχανοποιημένη.

αχ οι φωτογραφιες ειναι.... ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!:up::happy: μπορω να κατεβασω την πρωτη φωτο να τη βαλω στο ντεσκτοπ;:redface::redface:

Αμε!!!!

Μαριγώ εντάξει με την αποπαρασίτωση, την ξεκινήσαμε στο μήνα πάνω και αυτές τις μέρες τους ξανάδωσα την επαναληπτική δόση.

Και όπως σου το λέω συνειδητοποιώ πως τα μωρά είναι έξι εβδομάδων κι όχι πέντε όπως τα υπολόγιζα!!! Μπράβο μου:down:.

βρε ελένη μου τι όμορφα μωρά που έχεις..μπράβο σου που τα κατάφερες. πόσο είναι τώρα??
Νότα μου είμαστε λοιπόν έξι εβδομάδων, και πρέπει να επισκεφθούμε άμεσα τον κτηνίατρο!

να τα χαίρεσαι λοιπόν...θα γίνουν καταπληκτικές γατούλες και γάτος (ΜΗΝ ξεχνάμε τον κυριάκο, αν και εμένα αγαπημένη μου είναι η Τελικα)

Πρόβλημα! Η Τελίκα μου με κανένα τρόπο δε θέλει να πιεί το γάλα της από το πιατάκι. Θέλει με το μπιμπερό. Για κάνα δυο φορές βέβαια το ήπιε και είπα κι εγώ ότι λύθηκε το πρόβλημα, αλλά τώρα βλέπει το πιατάκι το μυρίζει και γίνεται καπνός. Γυρνάει όλο το σπίτι κι όταν το ξαναθυμάται έρχεται κλαίγοντας και μου γλύφει τα χέρια, αλλά αν τη βάλω μπροστά στο πιατάκι της ξαναφεύγει! Τι να κάνω;

Μήπως το πιατάκι της μυρίζει σαπούνι πιάτων; Μήπως τη χαλάει το σχήμα του (πχ πολύ βαθύ ή πολύ κλειστό) ή το υλικό του; Μήπως είναι πολύ ελαφρύ και γλιστράει στο πάτωμα όταν βάζει μέσα το μουσουδάκι της; Δοκίμασε με διάφορα εναλλακτικά πιατάκια - μπωλάκια πριν απογοητευτείς. Μπορεί κάποιο να της αρέσει περισσότερο...;)

και εμενα ετσι εκανε το μικρο που ειχα βρει αλλα τελικα εμαθε.που θα παει?

Αυτό με το σαπούνι πιάτων το σκέφτηκα κι εγώ, και το προσέχω να είναι καλά πλυμμένο και στεγνό. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πιατάκι χρησιμοποιώ και για την κονσέρβα και την τρώει μια χαρά! Θα δοκιμάσω όμως και σε άλλο.

Βρε συ, δε χρειάζεται πια να τους δίνεις γαλατάκι αν δεν θέλουν. Δηλαδή και να θέλουν σε λίγο πρέπει σιγά σιγά να το ξεχάσουν.:P Εμείς το κόψαμε στις 5 εβδομάδες, μια μέρα απλά δεν ήθελε με τίποτα να φάει από το μπιμπερό και έκτοκτε τρώμε κροκέτες και κονσέρβα. Οπότε άσε την Τελίκα να τρώει από το φαγάκι και θα είναι μια χαρά.

:redface: εγώ τους δίνω στάνταρ τρεις φορές γάλα και δύο κονσέρβα ή κροκέτες. Μαριγώ, εσύ στις έξι βδομάδες πόσα γεύματα την ημέρα της έδινες;

ευχαριστω ελενη. το γατουλι ειναι ηδη στην οθονη του υπολογιστη μου, πινω καφε και καθομαι και το χαζευω...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα!
Εμένα επειδή ήταν από μικρή ανεξάρτητη φύση από τις 6 εβδομάδες και μετά είχε μονίμως μπολ με κροκέτες γεμάτο (και νερό) και έτρωγε όποτε ήθελε- το γάλα το έκοψε μαχαίρι μόνη της μόλις έβγαλε δόντια. Της το γέμιζα δύο φορές την μέρα και που και που αντί για κροκέτες της άνοιγα φακελάκι για γατάκια (μισό περίπου). Ακόμη και τώρα έτσι τρώει. Μόλις της βάλεις το φαγητό πάει το μυρίζει και φεύγει αδιάφορη μόνο όταν πεινάσει πάει και τρώει (τις περισσότερες φορές μάλιστα πρώτα καθαρίζει τα αποφάγια της Λουκρητίας- η οποία σα φυσιολογική γάτα τρώει 2 φορές τη μέρα- και μετά καταδέχεται το δικό της μπολ...). Τι να πεις καθένας με τα χούγια του!:D

Καλημέρα!
Εμένα επειδή ήταν από μικρή ανεξάρτητη φύση από τις 6 εβδομάδες και μετά είχε μονίμως μπολ με κροκέτες γεμάτο (και νερό) και έτρωγε όποτε ήθελε- το γάλα το έκοψε μαχαίρι μόνη της μόλις έβγαλε δόντια. Της το γέμιζα δύο φορές την μέρα και που και που αντί για κροκέτες της άνοιγα φακελάκι για γατάκια (μισό περίπου). Ακόμη και τώρα έτσι τρώει. Μόλις της βάλεις το φαγητό πάει το μυρίζει και φεύγει αδιάφορη μόνο όταν πεινάσει πάει και τρώει (τις περισσότερες φορές μάλιστα πρώτα καθαρίζει τα αποφάγια της Λουκρητίας- η οποία σα φυσιολογική γάτα τρώει 2 φορές τη μέρα- και μετά καταδέχεται το δικό της μπολ...). Τι να πεις καθένας με τα χούγια του!:D

Καλέ μόνο 2 φορές??? Εμένα τρώνε 4-5.

Η Λουκρητία τρώει δύο φορές την μέρα, η Ντάλια όποτε της καπνίσει
(σίγουρα τουλάχιστον 4). Και η Λουκρητία πιο μικρή έτρωγε πιο συχνά αλλά από τη στείρωση και μετά μπήκαμε σε πρόγραμμα επειδή :redface::redface:...αφρατέψαμε και τώρα τρώει 2 φόρες την μέρα και μπορώ να πω ότι έχει ξαναβρεί τη σιλουέτα της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back