Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Λοιπον αντε για εσάς και μόνο για εσάς...Ακούω..ένας ένας να μου πει τι ζώδιο θέλει..Ρία γράφω πρώτα για τον άνδρα σου!!:)Εσύ είσαι Ζυγός με Υδροχόο και η Άτζελα¨?????Αχχχ δεν θυμάμαι..Ας μου πει κάποιος!!!Βιάζομαι...τα γράφω και παώ να χαρώ το ανήψι μου!

Καλέ κριός με ωροσκόπο σκορπιό δεν είπαμε?????:P:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζυγός με ωροσκόππο Υδροχόο!

Δεν υπάρχει πιο χαμογελαστός τύπος από αυτόν.Φιλικός και ευγενικός, διαθέτει ένα έμφυτο χιούμορ μέσα απο το οποίο αντιλαμβάνεται τον κόσμο και τις σχέσεις με τους άλλους.Φροντίζει να καάνει την παρουσία του αιδθητή σε όποια παρέα και να βρεθεί, υιοθετώντας αρκετές φορές ακραίεες απόψεις για να φουντώσει η ατμόσφαιρα.Δεν φοβάται να το ρισκάρει.Με όπλο το χιούμορ, ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις.Πρέπει να καταλάβειόμως ότι αυτό το όπλο δεν πιάνει πάντα.Αρκετοί ανθρωποι όχι μόνο δεν γοητεύονται απο το χιούμορ του αλλά περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει.Καλό είναι, λοιπόν, να έχει στο μυαλόο του ότι δεν γίνεται να αρέσει πάντα στους άλλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζυγός με ωροσκόππο Υδροχόο!

Δεν υπάρχει πιο χαμογελαστός τύπος από αυτόν.Φιλικός και ευγενικός, διαθέτει ένα έμφυτο χιούμορ μέσα απο το οποίο αντιλαμβάνεται τον κόσμο και τις σχέσεις με τους άλλους.Φροντίζει να καάνει την παρουσία του αιδθητή σε όποια παρέα και να βρεθεί, υιοθετώντας αρκετές φορές ακραίεες απόψεις για να φουντώσει η ατμόσφαιρα.Δεν φοβάται να το ρισκάρει.Με όπλο το χιούμορ, ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις.Πρέπει να καταλάβειόμως ότι αυτό το όπλο δεν πιάνει πάντα.Αρκετοί ανθρωποι όχι μόνο δεν γοητεύονται απο το χιούμορ του αλλά περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει.Καλό είναι, λοιπόν, να έχει στο μυαλόο του ότι δεν γίνεται να αρέσει πάντα στους άλλους!

Καλά για μένα τίποτα ακόμα????:(:(:(:(?:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ κριός με ωροσκόπο σκορπιό δεν είπαμε?????:P:P:lol::lol:
Όπως διατάξατε!

Κριος με ωροσκόπο Σκορπιό

Ο Σκορπιος έχει τν ίδια ενεργητικότητα και αποφασιστηκότητα με τον Κριό, αλλά εξετάζει πιο πολύ τα πράγματαπριν αποφασίσει.Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει ένα Κριό πιο συγκρατημένο και υποψιασμένο, ο οποίος προχωράει μπροστά εφόσον ξεπεράσει τις αρχικες επιφυλάξεις. Πάθος και ορμή κάτω από τον μανδύα της λογικής: εκεί οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της γοητείας και του μαγνητισμού του. Όμως αυτή η ενεργητικότητα μπορεί να πάρει λάθος δρόμο:ζήλια και εκδικητικές τάσεις κυριαρχούν.Καλό θα ήταν να κατεβάζει μερικές φορές τον διακόπτη - δεν γίνεται να είναι κανείς 24 ώρες το 24ωρο στην τσίτα!!

Όπως διατάξατε!

Ο Σκορπιος έχει τν ίδια ενεργητικότητα και αποφασιστηκότητα με τον Κριό, αλλά εξετάζει πιο πολύ τα πράγματαπριν αποφασίσει.Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει ένα Κριό πιο συγκρατημένο και υποψιασμένο, ο οποίος προχωράει μπροστά εφόσον ξεπεράσει τις αρχικες επιφυλάξεις. Πάθος και ορμή κάτω από τον μανδύα της λογικής: εκεί οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της γοητείας και του μαγνητισμού του. Όμως αυτή η ενεργητικότητα μπορεί να πάρει λάθος δρόμο:ζήλια και εκδικητικές τάσεις κυριαρχούν.Καλό θα ήταν να κατεβάζει μερικές φορές τον διακόπτη - δεν γίνεται να είναι κανείς 24 ώρες το 24ωρο στην τσίτα!!

Εμένα αυτή η περιγραφή δεν μου κάνει καθόλου με την Ατζελα πάντως...:hmm:

ναι αλλα εγω δεν ειμαι στον κοσμο μου:lol::lol::lol::lol: λιγο αλλοπροσαλο ειμαι απλως το κακομοιρο!! ο αντρας μου του μιλαω και χανεται στο υπερπεραν!!!:lol::lol::lol:
Σπαστικότατο είναι αυτό δεν είναι??Τι τραβάμε και εμείς!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εμένα αυτή η περιγραφή δεν μου κάνει καθόλου με την Ατζελα πάντως...:hmm:
Ναι ούτε κι εμένα..Ημερομηνία γέννησης και χρονολογία και ώρα και τοπο!!!ΤΩΡΑ!!!!
:)

Όπως διατάξατε!

Στο μονο που θα διαφωνήσω είναι στην ζήλια και στις εκδηκιτικές τάσεις!!!!
και όσο για την ενεργήτικότητα με τόσα που έχω να κάνω μέσα στην μέρα ευτυχώς που την έχω!!!!

Στο μονο που θα διαφωνήσω είναι στην ζήλια και στις εκδηκιτικές τάσεις!!!!
και όσο για την ενεργήτικότητα με τόσα που έχω να κάνω μέσα στην μέρα ευτυχώς που την έχω!!!!
:hmm::hmm::hmm::hmm:Δεν μου κάνεις για τέτοια καλή μου..Πες μου αυτά που σου λέω πιο κάτω να το σιγουρέψουμε!:)

ΑΤΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πρέπει να φύγω γμτ!!!:(

:lol::lol:Καλέ σου έγραψα ολόκληρο κατεβατό για τον ωροσκόπο σου το είοδες???:hmm::hmm:

Αντούλα μου τι κάνεις..Βρε δεν ειναι ο νόμος του μέρφυ αλλά της φύσης ο νομος του μέρφυ λέει ότι όλα πανε στραβά μαζι!:P

Α!Καλά σίγουρα θα πιάσει...Δεν αμφιβάλλω!!!:lol::lol:
Το ειδα και σ ευχαριστω πολλη(γι αυτο σε ειπα αστρολογο του θεματος,εισαι η καινουργια πατερα μας ναιιιιιιιιιι)

Το ειδα και σ ευχαριστω πολλη(γι αυτο σε ειπα αστρολογο του θεματος,εισαι η καινουργια πατερα μας ναιιιιιιιιιι)

Τι Λίτσα Πατέρα και αηδίες!! Κατερίνα Πατέρα λεγεται η ορίτζιναλ!!! :up::up::up:

Καλέ αντιγραφή αυτών που έχει γράψει η Πατέρα κάνω...!!!:P:)Αλλά μου αρέσει πολυ το προφίλ να το ψάχνω του άλλου..Εχεις δίκιο Θένια(κι εγώ φυσικά) δεν είναι ο ωροσκκοπος της ο Σκορπιος ντε!!!

Καλέ αντιγραφή αυτών που έχει γράψει η Πατέρα κάνω...!!!:P:)Αλλά μου αρέσει πολυ το προφίλ να το ψάχνω του άλλου..Εχεις δίκιο Θένια(κι εγώ φυσικά) δεν είναι ο ωροσκκοπος της ο Σκορπιος ντε!!!

Ε μα καλέ με τίποτα. Εγώ έχω συζήσει με σκορπιό 3 χρόνια. Καμία σχέση η Ατζελα δηλαδή μην τρελαθούμε. Ούτε στο ελάχιστο!!

Να της βρεις τον σωστό της ωροσκόπο όταν σου δώσει τα στοιχεία :P:P

Και μην λες χαζομάρες! Εσύ εισαι η γνήσια Πατέρα απλά ξέρω οτι αποφέυγεις τα φώτα της δημοσιότητας! :lol::lol:

στην ανα μεταδοση εσυ εισαι καλητερη παιρνεις την ΠΡΩΤΙΑ(για μας!!!):lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως κάνω μάλλον ΜΠΑΜ ότι έχω ωροσκόπο υδροχόο. Το μότο μου είναι "τρία πουλάκια κάθονταν" :lol::lol::lol:

Ε μα καλέ με τίποτα. Εγώ έχω συζήσει με σκορπιό 3 χρόνια. Καμία σχέση η Ατζελα δηλαδή μην τρελαθούμε. Ούτε στο ελάχιστο!!

Να της βρεις τον σωστό της ωροσκόπο όταν σου δώσει τα στοιχεία :P:P

Και μην λες χαζομάρες! Εσύ εισαι η γνήσια Πατέρα απλά ξέρω οτι αποφέυγεις τα φώτα της δημοσιότητας! :lol::lol:
:redface:Αχ πόοοοοοοοσο με ξέρεις...:lol::lol:Τον βρήκα και το διάβασα για σιγουρια ετοιμαστείτε για αναμεταδοση!!!:P

στην ανα μεταδοση εσυ εισαι καλητερη παιρνεις την ΠΡΩΤΙΑ(για μας!!!):lol::lol::lol::lol:
:DΑπλά προσπαθώ καλή μου!!:lol::lol::lol:
Εγώ πάντως κάνω μάλλον ΜΠΑΜ ότι έχω ωροσκόπο υδροχόο. Το μότο μου είναι "τρία πουλάκια κάθονταν" :lol::lol::lol:
Ναι στο είχα πει νομίζω κι εγώ εεεεε???:D

Άντε θα μου πείτε ή θα σκάσω????

Τα τύμπανα παίζουν και ........η στιγμή της αλήθειας

ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ:

Κριός με ωροσκοπο Ζυγό

Τα δυνατά σημεία αυτού του συνδυασμού είναι η κοινωνικότητα, η επικοινωνία, η διπλωματικότητα και η αρμονική συνεργασία. Ξέρει να ελίσσεται με ανεση και να έχει πολλους φίλους και γνωστούς. Ακόμα και αν βρεθεί σε περιβάλλον όπου δεν γνωρίζει κανέναν, δεν πρόκειται να κολλήσει.Στο τέλος θα φύγει με την ατζέντα του γεμάτη με νέα τηλέφωνα. Η επικοινωνία για αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι δουλειά(δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις)αλλά ταλέντο.Έτσι εξηγείται ίσως η αδυναμία να αποδώσουν τα αναμενόμενα σε τομείς που δεν εμπλέκεται η συναλλαγή με τον άλλον. Επίσης μπορεί να παρασυρθούν στην προσπάθεια να κρατήσουν ισορροπίεςεκφράζοντας διπλωματικές απόψεις που δεν είναι δικές τους.

Πως σας φαίνεται αυτό..Η αγαπητή σε όλους Ατζελα είναι η ψυχή του πάρτι!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back