μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τα τύμπανα παίζουν και ........η στιγμή της αλήθειας
ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ:
Κριός με ωροσκοπο Ζυγό
Τα δυνατά σημεία αυτού του συνδυασμού είναι η κοινωνικότητα, η επικοινωνία, η διπλωματικότητα και η αρμονική συνεργασία. Ξέρει να ελίσσεται με ανεση και να έχει πολλους φίλους και γνωστούς. Ακόμα και αν βρεθεί σε περιβάλλον όπου δεν γνωρίζει κανέναν, δεν πρόκειται να κολλήσει.Στο τέλος θα φύγει με την ατζέντα του γεμάτη με νέα τηλέφωνα. Η επικοινωνία για αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι δουλειά(δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις)αλλά ταλέντο.Έτσι εξηγείται ίσως η αδυναμία να αποδώσουν τα αναμενόμενα σε τομείς που δεν εμπλέκεται η συναλλαγή με τον άλλον. Επίσης μπορεί να παρασυρθούν στην προσπάθεια να κρατήσουν ισορροπίεςεκφράζοντας διπλωματικές απόψεις που δεν είναι δικές τους.
Πως σας φαίνεται αυτό..Η αγαπητή σε όλους Ατζελα είναι η ψυχή του πάρτι!!!![]()
Δηλαδή το τατού με τον σκορπιό τζάμπα το έκανα?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ κοριτσάκι μου..σε δουλεύαν..Κριος είναι ένα πολύ πολύ δυναμικό ζώδιο και κάπως εγωιστικο..Αν ήσουν σκορπιος θα ήσουν αυτό που λέμε μάλλον ΜΠΙΤΣ(παραλια)Δηλαδή το τατού με τον σκορπιό τζάμπα το έκανα?????![]()
Έτσι το βλέπω...
Ενώ τώρα μάλιστα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σαιτ αστρολογίας το καταντήσατε το πράγμα ή μου φαίνεται?

Ήσαστε παντελώς εκτός θέματος , όπως πάντα!!!

(Κατερίνα το δικό μου προφίλ ποιο είναι θα μου πεις? Παρθένος 30/08/71 ώρα 9 το πρωί)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά ευτυχώς που υπάρχει και η Νικολέτα να μας βάζει σε τάξη...Τιιιιιιιιιιιι γίνεται εδώ???
(Κατερίνα το δικό μου προφίλ ποιο είναι θα μου πεις? Παρθένος 30/08/71 ώρα 9 το πρωί)![]()

(Μισό λεπτο να δώ)
katerina10
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αλλα εσύ Άτζελα συμφωνείς καθόλου με αυτό???
Ναι είναι γεγονός ότι ποτέ δεν είμουν εκτός σε καμία παρέα πάντα θέλω να τους ξέρω όλους και δεν δυσκολεύομαι καθόλου να το κάνω και μου αρέσει να βοηθάω όσους μπορώ και να τους κάνω ευτυχισμένους όσο περνάει από το χέρι μου!!!!!
Για να το συνεχίσω απλά με κάθε τρόπο θα προσπαθούσες να παρεις κάτι που θες...αλλά...ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!
Και εννοείται ότι ποτέ δεν θέλω να πάρω τίποτα από κανέναν μάλλον τους δίνω πιο πολύ και όταν θέλω κάτι το θέλω να το πάρω μόνο όταν δεν κάνω κακό σε κανέναν δεν το συζητώ ότι δεν κάνω κάτι με κάθε τρόπο!!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Τα τύμπανα παίζουν και ........η στιγμή της αλήθειας
ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ:
Κριός με ωροσκοπο Ζυγό
Τα δυνατά σημεία αυτού του συνδυασμού είναι η κοινωνικότητα, η επικοινωνία, η διπλωματικότητα και η αρμονική συνεργασία. Ξέρει να ελίσσεται με ανεση και να έχει πολλους φίλους και γνωστούς. Ακόμα και αν βρεθεί σε περιβάλλον όπου δεν γνωρίζει κανέναν, δεν πρόκειται να κολλήσει.Στο τέλος θα φύγει με την ατζέντα του γεμάτη με νέα τηλέφωνα. Η επικοινωνία για αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι δουλειά(δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις)αλλά ταλέντο.Έτσι εξηγείται ίσως η αδυναμία να αποδώσουν τα αναμενόμενα σε τομείς που δεν εμπλέκεται η συναλλαγή με τον άλλον. Επίσης μπορεί να παρασυρθούν στην προσπάθεια να κρατήσουν ισορροπίεςεκφράζοντας διπλωματικές απόψεις που δεν είναι δικές τους.
Πως σας φαίνεται αυτό..Η αγαπητή σε όλους Ατζελα είναι η ψυχή του πάρτι!!!![]()
Άνα μπράβο!! Αυτό μάλιστα! Ετσι ειναι η Ατζελα καλέ!!! Η ψυχή του πάρτυ!!

Τιιιιιιιιιιιι γίνεται εδώ???
(Κατερίνα το δικό μου προφίλ ποιο είναι θα μου πεις? Παρθένος 30/08/71 ώρα 9 το πρωί)![]()
Έχεις δίκιο Νικολέττα χίλια συγνώμη παρασυρθήκαμε

και εσυ σαν υδροχοος μου κανεις αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αλήθεια της Ραισα τον ωροσκοπο πως θα τον βρουμε?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Είσαι
Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό
Στην περίπτωση αυτού του ανθρώπου τον πρώτο λόγο έχουν οι σχέσεις που κάνει με τους άλλους.Από τις αντιδράσεις των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται εξαρτάται η καλή διάθεση του και η ευτυχία του. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός όταν επιλέγει σύτροφο ή φίλο - αν εκείνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του, η ζωή του θα γίνει σύντομα κόλαση. Έχοντας έμφυτες μέσα του την ευγένεια και την κοινωνικότητα θέλει να βλέπει τον άλλον να περνάει καλά.Σε διαφορετική περίπτωση το παίρνει προσωπικά και υποφέρει. Ιδιαίτερα απολαμβάνει να προσφέρει την βοήθεια του - το κάνει μάλιστα ακόμα και πριν του ζητηθεί. Η επίτευξη της ισορροπίας με τον εαυτό του και τους άλλους καθορίζει πολλά στην περίπτωση του.
Δεν την κατάλαβα την τελευταία πρόταση!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι είναι γεγονός ότι ποτέ δεν είμουν εκτός σε καμία παρέα πάντα θέλω να τους ξέρω όλους και δεν δυσκολεύομαι καθόλου να το κάνω και μου αρέσει να βοηθάω όσους μπορώ και να τους κάνω ευτυχισμένους όσο περνάει από το χέρι μου!!!!!
Και εννοείται ότι ποτέ δεν θέλω να πάρω τίποτα από κανέναν μάλλον τους δίνω πιο πολύ και όταν θέλω κάτι το θέλω να το πάρω μόνο όταν δεν κάνω κακό σε κανέναν δεν το συζητώ ότι δεν κάνω κάτι με κάθε τρόπο!!!!!
Παιδί μου εγώ στο είπα κατευθείαν. Εσύ αποκλείεται να είσαι σκορπιός στον ωροσκόπο. Δηλαδή ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Αλλα ζυγός μάλιστα! Ξερεις Ατζελα. Η καλύτερη φίλη για μια Παρθενο λένε οτι ειναι μια Ζυγος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμ στο πα εγώ...Θέλει την λεπτομέρεια αυτό το "παιγνίδι ζωδίων"!

Εσύ γράφεις εγώ δουλεύω καλή μου!!!Άνα μπράβο!! Αυτό μάλιστα! Ετσι ειναι η Ατζελα καλέ!!! Η ψυχή του πάρτυ!!
Έχεις δίκιο Νικολέττα χίλια συγνώμη παρασυρθήκαμε
και εσυ σαν υδροχοος μου κανεις αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αλήθεια της Ραισα τον ωροσκοπο πως θα τον βρουμε?![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Παιδί μου εγώ στο είπα κατευθείαν. Εσύ αποκλείεται να είσαι σκορπιός στον ωροσκόπο. Δηλαδή ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Αλλα ζυγός μάλιστα! Ξερεις Ατζελα. Η καλύτερη φίλη για μια Παρθενο λένε οτι ειναι μια Ζυγος![]()
Αλήθεια λες???? Ε καλά αυτό το ήξερα και χωρίς το ζώδιο παιδί μου !!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μπορείς να καταλάβεις το γιατί ε?Παιδί μου εγώ στο είπα κατευθείαν. Εσύ αποκλείεται να είσαι σκορπιός στον ωροσκόπο. Δηλαδή ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Αλλα ζυγός μάλιστα! Ξερεις Ατζελα. Η καλύτερη φίλη για μια Παρθενο λένε οτι ειναι μια Ζυγος![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Ασ το δεν έχει σημασία...
Είσαι
Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό
Στην περίπτωση αυτού του ανθρώπου τον πρώτο λόγο έχουν οι σχέσεις που κάνει με τους άλλους.Από τις αντιδράσεις των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται εξαρτάται η καλή διάθεση του και η ευτυχία του. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός όταν επιλέγει σύτροφο ή φίλο - αν εκείνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του, η ζωή του θα γίνει σύντομα κόλαση. Έχοντας έμφυτες μέσα του την ευγένεια και την κοινωνικότητα θέλει να βλέπει τον άλλον να περνάει καλά.Σε διαφορετική περίπτωση το παίρνει προσωπικά και υποφέρει. Ιδιαίτερα απολαμβάνει να προσφέρει την βοήθεια του - το κάνει μάλιστα ακόμα και πριν του ζητηθεί. Η επίτευξη της ισορροπίας με τον εαυτό του και τους άλλους καθορίζει πολλά στην περίπτωση του.
Δεν την κατάλαβα την τελευταία πρόταση!!!![]()
Ζυγό ωροσκόπο και εσύ Νικολέττα? Μπράβο μπράβο!!

Καλό ζώδιο πολύ καλό!!
Βρε Κατερίνα αν δεν σου κάνει γράψε προφίλ Παρθενο με παρθένο να γελάσω λίγο με την μάνα μου.
(Πάλι καλά που δεν ξέρει ούτε ν'ανοίγει υπολογιστή γιατί αν το διάβαζε αυτό τώρα θα μ'εσκιζε) 

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μπορείς να καταλάβεις το γιατί ε?![]()
όχι για εξήγησε μου και μένα να μάθω???? και έχω και μία φίλη με υδροχόο και ωροσκόπο ζυγό με αυτήν ταιριάζω ?????
elvenstar
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι μετά από την συζήτηση πρέπει να παμε να πάρουμε τη Θένια από το αεροδρόμιακαλε στις ποσες μερες μειναμε???????????????? στις 5 τελευταιες σελιδες για ζωδια μιλατε δεν μπορω να ψαχνω........... θενιααααααααααααα![]()

χαχα (κάτσε να βάλω κ το καλό το μπαρμπαδέλι)Τιιιιιιιιιιιι γίνεται εδώ???
Συνημμένα
katerina10
Περιβόητο μέλος
καμμένη υπόθεση καλύτερα αποφεύγετε αυτόν τον άνθρωπο γιατί θα σας τρελάνει...

aalyah
Διάσημο μέλος
Αλήθεια λες???? Ε καλά αυτό το ήξερα και χωρίς το ζώδιο παιδί μου !!!!!!![]()

Μπορείς να καταλάβεις το γιατί ε?![]()
Γιατί?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο..
καμμένη υπόθεση καλύτερα αποφεύγετε αυτόν τον άνθρωπο γιατί θα σας τρελάνει...![]()

αστειακια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool