μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο ΠαρθένοΖυγό ωροσκόπο και εσύ Νικολέττα? Μπράβο μπράβο!!
Καλό ζώδιο πολύ καλό!!
Βρε Κατερίνα αν δεν σου κάνει γράψε προφίλ Παρθενο με παρθένο να γελάσω λίγο με την μάνα μου.(Πάλι καλά που δεν ξέρει ούτε ν'ανοίγει υπολογιστή γιατί αν το διάβαζε αυτό τώρα θα μ'εσκιζε)
![]()
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά αυτόν τον άνθρωπο θα καλέσετε για βοήθεια. Σίγουρα θα ανταποκριθεί και θα σας βοηθήσει με χαρά. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόβλημα, εκείνος αργά η γρήγορα θα το λύσει χάρη στον πρακτικό νου και την αναλυτικη σκέψη του.Ακομα και η παραμικρή λεπτομέρεια δεν πρόκειται να του ξεφύγει.Τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή είναι πολύ οργανωμένος σε σημείο να γίνεται εκνευριστικος..

(δεν άντεξα)Γενικά δεν του αρέσει να αγήνει τα πράγματα στην τύχη. Ευαίσθητος, αδυνατεί να αποδώσει όταν δεν έχει καλή ψυχολογία και πέφτει συχνά θύμα της ανασφάλειας που του στερεί την ορθή κρίση και την αντικειμενικότητα!!!όχι για εξήγησε μου και μένα να μάθω???? και έχω και μία φίλη με υδροχόο και ωροσκόπο ζυγό με αυτήν ταιριάζω ?????
Νομίζω ότι μετά από την συζήτηση πρέπει να παμε να πάρουμε τη Θένια από το αεροδρόμια
χαχα (κάτσε να βάλω κ το καλό το μπαρμπαδέλι)

Γιατί παιδιά μου ένας παρθένος χρησιμοποιεί το μυαλό του για την διπλωματία και την ανάλυση των πραγμάτων και ένας ζυγός που έιναι ο κατεξοχήν διπλωμάτης, χρησιμοποιεί το μυαλό του για να κατευνάσει τα πνεύματα..Καθόλου εντάσεις και απο τις δύο μεριες..
Γιατί?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο..
καμμένη υπόθεση καλύτερα αποφεύγετε αυτόν τον άνθρωπο γιατί θα σας τρελάνει...![]()

Δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις...

Γιατί όχι???? μια χαρά θα είναι μία και καλή με το πανώ του μαι κατ και ολες μαζί!!!!
Αυτό να δω και τι στον κόσμο. Παρακαλώ ειδοποιήστε με να ξέρω να έχω βγάλει την φωτογραφική απο την τσάντα και να την έχω έτοιμη. Να σέρνω με το ένα χέρι την βαλίτσα και με το άλλο να βγάζω φωτό.

aalyah
Διάσημο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά αυτόν τον άνθρωπο θα καλέσετε για βοήθεια. Σίγουρα θα ανταποκριθεί και θα σας βοηθήσει με χαρά. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόβλημα, εκείνος αργά η γρήγορα θα το λύσει χάρη στον πρακτικό νου και την αναλυτικη σκέψη του.Ακομα και η παραμικρή λεπτομέρεια δεν πρόκειται να του ξεφύγει.Τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή είναι πολύ οργανωμένος σε σημείο να γίνεται εκνευριστικος..(δεν άντεξα)Γενικά δεν του αρέσει να αγήνει τα πράγματα στην τύχη. Ευαίσθητος, αδυνατεί να αποδώσει όταν δεν έχει καλή ψυχολογία και πέφτει συχνά θύμα της ανασφάλειας που του στερεί την ορθή κρίση και την αντικειμενικότητα!!!
Γιατί παιδιά μου ένας παρθένος χρησιμοποιεί το μυαλό του για την διπλωματία και την ανάλυση των πραγμάτων και ένας ζυγός που έιναι ο κατεξοχήν διπλωμάτης, χρησιμοποιεί το μυαλό του για να κατευνάσει τα πνεύματα..Καθόλου εντάσεις και απο τις δύο μεριες..![]()
Η μαμά μου πρέπει να είναι τότε Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο και πρέπει να έπεσε μικρή στο καζάνι με το Παρθενόζουμο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ΠΟΣΟ υπερβολική είναι!! Γιατί απ'οτι γράφεις Παρθένος με Παρθένο ωροσκόπο μοιάζει σχετικά φυσιολογικό άτομο. (Σχετικά)

Καθόλου εντάσεις? Και εγώ γιατί χάνω την ψυχραιμία μου και ορίωμαι μερικές φορές? Θα φταίει οτι δεν έχω ζυγό απέναντι μου

ή μηπως φταίει ο υδροχόος?
Μπα καλέ αυτοί ειναι πολύ στον κόσμο τους για να εκνευριστούν!! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ αυτό λέω....ότι δεν έχετε ΜΕΤΑΞΥ σας εντάσεις γιατί και οι δύο επιχειρείται το ίδιο πράγμα!Η μαμά μου πρέπει να είναι τότε Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο και πρέπει να έπεσε μικρή στο καζάνι με το Παρθενόζουμο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ΠΟΣΟ υπερβολική είναι!! Γιατί απ'οτι γράφεις Παρθένος με Παρθένο ωροσκόπο μοιάζει σχετικά φυσιολογικό άτομο. (Σχετικά)
Καθόλου εντάσεις? Και εγώ γιατί χάνω την ψυχραιμία μου και ορίωμαι μερικές φορές? Θα φταίει οτι δεν έχω ζυγό απέναντι μου
ή μηπως φταίει ο υδροχόος?Μπα καλέ αυτοί ειναι πολύ στον κόσμο τους για να εκνευριστούν!!
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλέ αυτό λέω....ότι δεν έχετε ΜΕΤΑΞΥ σας εντάσεις γιατί και οι δύο επιχειρείται το ίδιο πράγμα!![]()
Α εντάξει! Να ξέρω τι μου γίνεται δηλαδή! Εσύ παιδούδιμ τι ωροσκόπο είπαμε έχεις? Καρκίνο? Μια χαρά τα πάω και με καρκίνους!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και ο πατέρας μου που ειναι παρθένος έτσι ειναι όπως εσύ εκνευρίζεται οταν πρέπει, όταν δεν πρέπει δεν έχει παραδεχτεί ούτε ΜΙΑ φορά ότι έκανε λάθος ή οτι δεν ξέρει κάτι, ρίχνει τα λαθη του στους άλλους παρεξηγήται από πράγματα που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί παρεξηγήθηκε κ ειναι κ πολύ συντηρητικός κ δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλάγές. Για να θυμηθω έχει τιποτα άλλο;Η μαμά μου πρέπει να είναι τότε Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο και πρέπει να έπεσε μικρή στο καζάνι με το Παρθενόζουμο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ΠΟΣΟ υπερβολική είναι!! Γιατί απ'οτι γράφεις Παρθένος με Παρθένο ωροσκόπο μοιάζει σχετικά φυσιολογικό άτομο. (Σχετικά)
ή μηπως φταίει ο υδροχόος?Μπα καλέ αυτοί ειναι πολύ στον κόσμο τους για να εκνευριστούν!!
![]()
Όχι νομίζω σας έθαψα αρκετά
aalyah
Διάσημο μέλος
Και ο πατέρας μου που ειναι παρθένος έτσι ειναι όπως εσύ εκνευρίζεται οταν πρέπει, όταν δεν πρέπει δεν έχει παραδεχτεί ούτε ΜΙΑ φορά ότι έκανε λάθος ή οτι δεν ξέρει κάτι, ρίχνει τα λαθη του στους άλλους παρεξηγήται από πράγματα που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί παρεξηγήθηκε κ ειναι κ πολύ συντηρητικός κ δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλάγές. Για να θυμηθω έχει τιποτα άλλο;Όχι νομίζω σας έθαψα αρκετά
![]()
Α να μπράβο. Είπα και γώ! Έχει κάτι ο Παρθένος μου και δεν λειτουργεί σωστά?

Εγώ μετά απο χίλιες προσπάθειες έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου (αλλά μου παίρνει λίγο καιρό να το δω οτι έκανα λαθος) και ναι πράγματι παρεξηγούμε απο πραγματα και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν γιατί παρεξηγήθηκα!!!

Συντηρητική δεν είμαι και οι αλλαγές μου αρέσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Αλλά εμένα έχει βάλει ο υδροχόος εκέι το χεράκι του δεν εξηγείται αλλιώς!!

katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ετσι και η μαμά μου...Και ο πατέρας μου που ειναι παρθένος έτσι ειναι όπως εσύ εκνευρίζεται οταν πρέπει, όταν δεν πρέπει δεν έχει παραδεχτεί ούτε ΜΙΑ φορά ότι έκανε λάθος ή οτι δεν ξέρει κάτι, ρίχνει τα λαθη του στους άλλους παρεξηγήται από πράγματα που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί παρεξηγήθηκε κ ειναι κ πολύ συντηρητικός κ δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλάγές. Για να θυμηθω έχει τιποτα άλλο;Όχι νομίζω σας έθαψα αρκετά
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι αγάπη μου..Του πατέρα της Έλενας έχει βάλει το χέρι του ο ωροσκόπος..Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά παρθένων!Α να μπράβο. Είπα και γώ! Έχει κάτι ο Παρθένος μου και δεν λειτουργεί σωστά?
Εγώ μετά απο χίλιες προσπάθειες έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου (αλλά μου παίρνει λίγο καιρό να το δω οτι έκανα λαθος) και ναι πράγματι παρεξηγούμε απο πραγματα και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν γιατί παρεξηγήθηκα!!!
Συντηρητική δεν είμαι και οι αλλαγές μου αρέσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Αλλά εμένα έχει βάλει ο υδροχόος εκέι το χεράκι του δεν εξηγείται αλλιώς!!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κατερινα ειναι καλο αυτο?

Μπορει να πειτε επιγραμματικα πως βγαινει ο ωροσκοπος, γιατι ειμαι ψιλοασχετη,ασε που εχω χρονια να ασχοληθω με ζωδια.

katerina10
Περιβόητο μέλος
ωρα ημερομηνια τοπος κ χρονολογια γεννησης κ θα σου το βρει το επιστημονικό μου επιτελειο...Εγω παιδια ειμαι παρθενος στο ζωδιο και νομιζω ταυρος στον ωροσκοπο.
Μπορει να πειτε επιγραμματικα πως βγαινει ο ωροσκοπος, γιατι ειμαι ψιλοασχετη,ασε που εχω χρονια να ασχοληθω με ζωδια.![]()

ΕΓΩ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Όχι αγάπη μου..Του πατέρα της Έλενας έχει βάλει το χέρι του ο ωροσκόπος..Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά παρθένων!![]()
Α έχουμε και εμείς μια δυσκολία να παραδεχτούμε τα λάθη μας Κατερίνα όλα και όλα. Τα παραδεχόμαστε εφόσον έχουμε παιδέψει λίγο τον άλλον έτσι για ποικιλία!

Και το οτι παρεξηγούμαστε με πράγματα που κανείς άλλος άνθρωπος που δεν είναι Παρθένος δεν μπορεί να καταλάβει είναι χαρακτηριστικότατο Παρθένων. Μην λέμε και ότι θέλουμε!
Εναν συντηριτισμό τον έχουμε επίσης. Καθαρά και μόνο επειδή είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πρακτικά άτομα. Απλά εγώ εχω ξεφύγει στον τομέα αυτό λόγω Υδροχόου.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα που γεννήθηκες εσύ??
Düsseldorf Γερμανίας
....παίζει ρόλο και αυτό? Δεν το ήξερα
Ασ το δεν έχει σημασία...
Είσαι
Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό
Στην περίπτωση αυτού του ανθρώπου τον πρώτο λόγο έχουν οι σχέσεις που κάνει με τους άλλους.Από τις αντιδράσεις των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται εξαρτάται η καλή διάθεση του και η ευτυχία του. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός όταν επιλέγει σύτροφο ή φίλο - αν εκείνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του, η ζωή του θα γίνει σύντομα κόλαση. Έχοντας έμφυτες μέσα του την ευγένεια και την κοινωνικότητα θέλει να βλέπει τον άλλον να περνάει καλά.Σε διαφορετική περίπτωση το παίρνει προσωπικά και υποφέρει. Ιδιαίτερα απολαμβάνει να προσφέρει την βοήθεια του - το κάνει μάλιστα ακόμα και πριν του ζητηθεί. Η επίτευξη της ισορροπίας με τον εαυτό του και τους άλλους καθορίζει πολλά στην περίπτωση του.
Δεν την κατάλαβα την τελευταία πρόταση!!!![]()
Νομίζω μου ταιριάζει έτσι που τα λέει

Νομίζω ότι μετά από την συζήτηση πρέπει να παμε να πάρουμε τη Θένια από το αεροδρόμια
χαχα (κάτσε να βάλω κ το καλό το μπαρμπαδέλι)
έχει κανείς πρόβλημα με τα ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ?????

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγω παιδια ειμαι παρθενος στο ζωδιο και νομιζω ταυρος στον ωροσκοπο.
Μπορει να πειτε επιγραμματικα πως βγαινει ο ωροσκοπος, γιατι ειμαι ψιλοασχετη,ασε που εχω χρονια να ασχοληθω με ζωδια.![]()
Νίκη και εσύ Παρθένος????

Μα τι έχει γίνει όλοι οι Παρθένοι σ'αυτό το φόρουμ μαζευτήκαμε??
Αχ πολύ συγκινούμαι που θα γνωρίσω μια ακόμα αδελφη ψυχή να με καταλαβαίνει!

aalyah
Διάσημο μέλος
έχει κανείς πρόβλημα με τα ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ?????![]()
Απο δω και πέρα όποιος ξανακοροιδέψει τα ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ θα υποστεί κυρώσεις! Για να μάθει!

Σωστά Νικολέττα?? Οοοορίστε μας!!

Νικολέττα πως τα πάει ο Φιντέλ έχουμε κάνα νέο?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααααα δεν με παρακολουθείς...ΚΑλέ το να μην παραδέχεστε λάθη είναι γιατι τα έχχετε προβλέψει όλα πριν κάνετε κατι και έχετε κάνει υπολογισμούς..επίσης αυτό με τις παρεξηγήσεις είναι θέμα του ότι είστε ακρως οργανωτικοί και τα θέλετε όλα με τον τρόπο σας..Συντηρητικοί δεν είστε οκ λίγουλάκι προτιμάτε το κλασικο...αλλα οχι τις αλλαγές αν τις οργανώσετε ολα καλά..Α έχουμε και εμείς μια δυσκολία να παραδεχτούμε τα λάθη μας Κατερίνα όλα και όλα. Τα παραδεχόμαστε εφόσον έχουμε παιδέψει λίγο τον άλλον έτσι για ποικιλία!
Και το οτι παρεξηγούμαστε με πράγματα που κανείς άλλος άνθρωπος που δεν είναι Παρθένος δεν μπορεί να καταλάβει είναι χαρακτηριστικότατο Παρθένων. Μην λέμε και ότι θέλουμε!
Εναν συντηριτισμό τον έχουμε επίσης. Καθαρά και μόνο επειδή είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πρακτικά άτομα. Απλά εγώ εχω ξεφύγει στον τομέα αυτό λόγω Υδροχόου.![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Απο δω και πέρα όποιος ξανακοροιδέψει τα ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ θα υποστεί κυρώσεις! Για να μάθει!
Σωστά Νικολέττα?? Οοοορίστε μας!!
Νικολέττα πως τα πάει ο Φιντέλ έχουμε κάνα νέο?
Σωστά , πολύ σωστά

....λατρεύουμε ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ και δεν το κρύβουμε!!!

Δεν έχω νέα, αλλά πιστεύω όλα να πάνε καλά!

aalyah
Διάσημο μέλος
Αααααααα δεν με παρακολουθείς...ΚΑλέ το να μην παραδέχεστε λάθη είναι γιατι τα έχχετε προβλέψει όλα πριν κάνετε κατι και έχετε κάνει υπολογισμούς..επίσης αυτό με τις παρεξηγήσεις είναι θέμα του ότι είστε ακρως οργανωτικοί και τα θέλετε όλα με τον τρόπο σας..Συντηρητικοί δεν είστε οκ λίγουλάκι προτιμάτε το κλασικο...αλλα οχι τις αλλαγές αν τις οργανώσετε ολα καλά..![]()
Μπράβο βρε Κατερίνα!! Ορίστε η Κατερίνα μας δικαιώνει. Ορίστε!! Εν ολίγοις εμείς ΔΕΝ κάνουμε λάθη γιατί τα έχουμε προβλέψει όλα. Λάθη γίνονται γιατί δεν θέλετε να μας ακούτε και κάνετε του κεφαλιού σας!

Αλλά αυτό πια με το να οργανώνουμε και να σκεφτόμαστε την ΚΑΘΕ λεπτομέρεια.....δηλαδή κουράζομαι πια! Υπερβολή! Ο υδροχοός μέσα μου βαριέται οικτρά και λέει στον Παρθένο να σκάσει αλλά ο Παρθένος επειδή φυσικά γνωρίζει πολύ καλύτερα δεν τον ακούει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool