Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Καλη επιστροφη Θενια στην πατριδα.:D:D:D Σε περιμενουμε πως και πως;):D Ευχομαι γρηγορα στο δικο σου σπιτι και με δικο σου γατι!;):up::up:
Προβλεπω το τελευταιο Σ/Κ πριν τις γιορτες να κανονιζουμε την "μεγαλειωδη υποδοχη" σου στο mycat ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ;):up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη επιστροφη Θενια στην πατριδα.:D:D:D Σε περιμενουμε πως και πως;):D Ευχομαι γρηγορα στο δικο σου σπιτι και με δικο σου γατι!;):up::up:
Προβλεπω το τελευταιο Σ/Κ πριν τις γιορτες να κανονιζουμε την "μεγαλειωδη υποδοχη" σου στο mycat ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ;):up::up:

Ευχαριστω Νικηηηηηηηη!!!:up::up:

Μακάρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες μαζί πριν τα Χριστούγεννα γιατι πρωτοχρονιά θα κατέβω Αθήνα μάλλον. Ε να μην με γνωρίσουν τα κορίτσια απο την αθήνα πριν καλα καλα με γνωρίσετε εσεις! Θα έρθω και θα το κανονίσουμε :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να δω... στην "Περιοχή Αγγλία" με τί χαρά θα γράψεις" Θεσσνίκη"!!!
Κανόνισε να το ξεχάσεις!!!:P

Να δω... στην "Περιοχή Αγγλία" με τί χαρά θα γράψεις" Θεσσνίκη"!!!
Κανόνισε να το ξεχάσεις!!!:P

Οχι καθόλου!!! Το έχω κανονίσει κιόλας και περιμένω πως και πως. Την τελευταία μέρα που θα φέυγω απο εδώ. Θα μπω να πω ενα προσωρινό αντίο και θα το αλλάξω σε Θεσσαλονικη (μην πω και "Θεσσαλονικη μου μεγαλη φτωχομάνα") :lol::lol::lol::lol:

32 και σήμερα,:D καλή επιστροφή και στο δικό σου σπίτι, στο δικό σου γατί(ή γατιά?), στο δικό σου internet

32 και σήμερα,:D καλή επιστροφή και στο δικό σου σπίτι, στο δικό σου γατί(ή γατιά?), στο δικό σου internet

Στο θέμα γατούνια είμαστε του πληθυντικού! :D

Σ'ευχαριστώ πολύ! :D

Πάω για νάνι να ξημερώσει άυριο μια μέρα λιγότερη!!! :up:

Καληνύχτα!! :hello:

Στο θέμα γατούνια είμαστε του πληθυντικού! :D

Σ'ευχαριστώ πολύ! :D

Πάω για νάνι να ξημερώσει άυριο μια μέρα λιγότερη!!! :up:

Καληνύχτα!! :hello:

Καλό βράδυ:hello:

Καλή επιστροφή λοιπόν! Βέβαια μετά από τόσο καιρό στην Αγγλία (που? στο Λονδίνο?) η Θεσσαλονίκη μας θα σου φανεί κάπως .... αλλά τι να κάνουμε! Σ' αυτό και μεις ελπίζουμε ότι το νέο αίμα θα φέρει ότι καλό πήρε από τις αναπτυγμένες χώρες του Βορρά!

Υ.Γ. Την έκθεση για το Βυζλαντιο στο Λονδίνο την είδες? Λένε καλά λογια ....

Καλή επιστροφή λοιπόν! Βέβαια μετά από τόσο καιρό στην Αγγλία (που? στο Λονδίνο?) η Θεσσαλονίκη μας θα σου φανεί κάπως .... αλλά τι να κάνουμε! Σ' αυτό και μεις ελπίζουμε ότι το νέο αίμα θα φέρει ότι καλό πήρε από τις αναπτυγμένες χώρες του Βορρά!

Υ.Γ. Την έκθεση για το Βυζλαντιο στο Λονδίνο την είδες? Λένε καλά λογια ....

Δυστυχώς Anima ζω μακρυα απο το Λονδινο. Σε μια κωμόπολη μεταξύ Leeds και Manchester. Δεν ειδα την εκθεση. Και δυστυχώς δεν θα προλάβω να πάω καθόλου Λονδίνο πριν γυρίσω ελλάδα γιατί δουλέυω πάρα πολύ.

Οσο για την Θεσσαλονίκη μην ανησυχείς. Δεν θα μου φανεί καθόλου κάπως. Ισα ίσα....μου έλειψε πάρα μα πάρα πολύ. Οκ καλό το εξωτερικό αλλά η Ελλάδα έχει πράγματα που το εξωτερικό δεν θα μου προσφέρει ποτέ! Τώρα για το αν θα φέρω κάτι καλό....το έυχομαι και το ελπίζω! :)

31 και σήμεραααααααααααααααααααααααα:up::up::up:

31 και σημερααααααααααααααααααα!!!!!!!περνα ο καιρος!!!!!:):):up:

31 και σημερααααααααααααααααααα!!!!!!!περνα ο καιρος!!!!!:):):up:

Ναι περνάει περνάει περνάει!!! Και γενικώς έχω καλά νέα για την επιστροφή μου στην ελλάδα απο πολλές πλευρές και είμαι απείρως χαρούμενη!!! Αχ αντεεεεεεεεεεεε θέλω να γυρίσω!!! :up:

Λοιπόν τώρα είναι απόγευμα επομένως 30 μέρες!!!!

Λοιπόν τώρα είναι απόγευμα επομένως 30 μέρες!!!!

Χαχαχαχαχα λες? Οχι μην προτρέχουμε διότι παίρνω θάρρος και μετά δεν θα συμμαζέυομαι. Είμαι που είμαι αλλοπρόσαλη....:lol::lol::lol:

Περιττό οτι έχω σκάσει!!! 31 μέρες είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!! Ουφ! :mad:

Πάω στο mycat Θεσσαλονίκης να θέσω το ερώτημα μου.

και σε πόσες μέρες πέρνεις γάτα;

και σε πόσες μέρες πέρνεις γάτα;

Αυτό είναι ακόμα άγνωστο. :/:

Εξαρτάται απο το πότε θα μπώ στο δικό μου σπίτι και απο το πότε θα έχω δουλειά. Αλλά ευελπιστώ όσο γίνεται συντομότερα.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλεις Countdown χάρακες έναν για την επιστροφή κ έναν για την γατούλα;)

τωρα το ειδα το θεμα!!!αντε με το καλο,επιτελους!!:up::up::up::up::up::up::up:αλλα ρε παιδι μου,να σου κανω μια ερωτηση??
τοσο πολυ δεν σου αρεσε εκει??????
Απλη απορια γιατι εγω ηθελα πολυ καποια στιγμη να μετακομισω αγγλια..

Επιτέλους! Ναι!! Το εισητήριο για την οριστική επιστροφή μου στην ελλάδα αγοράστηκε! Και η ημερομηνία αυτού: Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008 :up::up::up:
Καλή επιστροφή και από μένα.
Όλα να σου έρθουν όπως τα επιθυμείς:).

ΘΕΝΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ με το καλο στην πατρίδα!!!!!!!:up:
Θα το ξαναπω πάλι αν περιμένεις να σε σώσουν τα περσικά σώθηκες:D εδώ μια μύγα κυνηγάμε από τον Μάιο κ ακόμα να την πιάσουμε κ θα πιάσουμε γκοτζαμαν πιλότο; Εγώ λέω να πας κατευθείαν να καθίσεις χωρίς την προηγούμενη σκηνή:hmm:
:lol::lol::lol::lol:Πραγματικά βρε Έλενα είναι τρομερό. Μέχρι να κάνουν την πρώτη κίνηση τα περσικά, τα άλλα γατάκια έχουν κάνει 6!!!!!

τωρα το ειδα το θεμα!!!αντε με το καλο,επιτελους!!:up::up::up:αλλα ρε παιδι μου,να σου κανω μια ερωτηση??
τοσο πολυ δεν σου αρεσε εκει??????
Απλη απορια γιατι εγω ηθελα πολυ καποια στιγμη να μετακομισω αγγλια..
Εμμ τι να της αρέσει της κοπέλας!!! 10 μερες έμεινα Λονδίνο κάποια φορά και κόντεψα να τρελαθώ. Και καλά να πας για εκδρομή. Σκεφτομαι για χρόνια κ βαράω ενεσεις!!!!
Χώρια αυτή η ψυχρότητα κάποιων άγγλων: "Yes please, sorry":D

Με το καλό στην Ελλάδα,λοιπόν!
Αν και εγώ,πρσωπικά,θα άλλαζα ευχαρίστως την ελληνική νοοτροπία και συμπεριφορά με την ψυχρότητα των Άγγλων!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back