Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

:lol::lol::lol::lol:Πραγματικά βρε Έλενα είναι τρομερό. Μέχρι να κάνουν την πρώτη κίνηση τα περσικά, τα άλλα γατάκια έχουν κάνει 6!!!!!
Δεν το λες σωστά το διορθώνω ":lol::lol::lol::lol:Πραγματικά βρε Έλενα είναι τρομερό. Μέχρι να κάνουν την πρώτη κίνηση τα περσικά, αν τη κάνουν τα άλλα γατάκια έχουν κάνει 6!!!!!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό να επιστρέψεις λοιπόν!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα το ειδα το θεμα!!!αντε με το καλο,επιτελους!!:up::up::up::up::up::up::up:αλλα ρε παιδι μου,να σου κανω μια ερωτηση??
τοσο πολυ δεν σου αρεσε εκει??????
Απλη απορια γιατι εγω ηθελα πολυ καποια στιγμη να μετακομισω αγγλια..

Για να σου λύσω την απορία όταν πρωτοήρθα αγγλία έλεγα οτι θα μείνω εδώ! Στα 4 χρόνια πάνω ψαχνόμουν να φύγω! Αλλά μπήκαν κάποιες καταστάσεις στη μέση και έμεινα και τα έκανα 6 τα χρονάκια. Πιστέυω οτι έχει να κάνει με τον άνθρωπο καθαρά. Έχω μια πολύ καλή φίλη ελληνίδα η οποία ζει στην αγγλία εδώ και 8 χρόνια και δεν σκοπέυει να γυρίσει ελλάδα. Αυτής της αρέσει. Εγώ αν και ήμουν μονίμως η πιο "φέυγα" της παρέας αποφάσισα οτι μου λείπει η ζεστασιά και η κουλτούρα της ελλάδας και ας είμαστε πολύ χοντράνθρωποι μερικές (εώς πολλές) φορές.

Με το καλό στην Ελλάδα,λοιπόν!
Αν και εγώ,πρσωπικά,θα άλλαζα ευχαρίστως την ελληνική νοοτροπία και συμπεριφορά με την ψυχρότητα των Άγγλων!:D

Κάποια πράγματα των ελλήνων θα τα άλλαζα και εγώ και θα προτιμούσα τα της αγγλίας. Αλλά μετά απο 6 χρόνια που έβαλα όλα τα αρνητικά κάτω και όλα τα θετικά κάτω και των δυο χωρών ανακάλυψα οτι την ελλάδα δεν την αλλάζω και δεν μπορώ να ζησω μακριά της παρόλα τα ελαττώματα της. Αλλά όπως είπα και πριν είναι στον άνθρωπο :)

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Ειλικρινά με συγκινείτε!!! Άντε λοιπόν και σύντομα θα τα λέμε απο κοντά!!! :up::up::up:

Δεν το λες σωστά το διορθώνω ":lol::lol::lol::lol:Πραγματικά βρε Έλενα είναι τρομερό. Μέχρι να κάνουν την πρώτη κίνηση τα περσικά, αν τη κάνουν τα άλλα γατάκια έχουν κάνει 6!!!!!"
:lol::lol::lol:Σωστά Έλενα!!

Για να σου λύσω την απορία όταν πρωτοήρθα αγγλία έλεγα οτι θα μείνω εδώ! Στα 4 χρόνια πάνω ψαχνόμουν να φύγω! Αλλά μπήκαν κάποιες καταστάσεις στη μέση και έμεινα και τα έκανα 6 τα χρονάκια. Πιστέυω οτι έχει να κάνει με τον άνθρωπο καθαρά. Έχω μια πολύ καλή φίλη ελληνίδα η οποία ζει στην αγγλία εδώ και 8 χρόνια και δεν σκοπέυει να γυρίσει ελλάδα. Αυτής της αρέσει. Εγώ αν και ήμουν μονίμως η πιο "φέυγα" της παρέας αποφάσισα οτι μου λείπει η ζεστασιά και η κουλτούρα της ελλάδας και ας είμαστε πολύ χοντράνθρωποι μερικές (εώς πολλές) φορές.

Κάποια πράγματα των ελλήνων θα τα άλλαζα και εγώ και θα προτιμούσα τα της αγγλίας. Αλλά μετά απο 6 χρόνια που έβαλα όλα τα αρνητικά κάτω και όλα τα θετικά κάτω και των δυο χωρών ανακάλυψα οτι την ελλάδα δεν την αλλάζω και δεν μπορώ να ζησω μακριά της παρόλα τα ελαττώματα της. Αλλά όπως είπα και πριν είναι στον άνθρωπο :):up:
Θένια μου καλώς να έρθεις ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ για άλλη μια φορά!!! Και ναι, έχεις δίκιο απόλυτο. Πραγματικά κάποιες φορές δεν φανταζόμαστε το πόσο σπουδαία είναι αυτά που έχουμε, αν δεν τα στερηθούμε κ δεν ζήσουμε κάποια πράγματα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης... κι εσύ τα έχεις ζήσει στο πετσί σου... Το ίδιο μου έλεγε κι ο ξάδερφός μου που έζησε Αγγλία για 8 ολοκληρα χρόνια και δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει πίσω μετά τα 2 χρόνια...Η Ελλαδίτσα μας όσα κουσουρια κ νάχει είναι ζεστή, όμορφη, ζωντανή, και... τέλος πάντων ρε παιδί μου, η πατρίδα μας! :)Οταν με το καλό γυρίσεις, κανόνισε να έρθεις Αθήνα. Θέλω τόσο πολύ να σε γνωρίσω!:up:

:lol::lol::lol:Σωστά Έλενα!!

Θένια μου καλώς να έρθεις ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ για άλλη μια φορά!!! Και ναι, έχεις δίκιο απόλυτο. Πραγματικά κάποιες φορές δεν φανταζόμαστε το πόσο σπουδαία είναι αυτά που έχουμε, αν δεν τα στερηθούμε κ δεν ζήσουμε κάποια πράγματα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης... κι εσύ τα έχεις ζήσει στο πετσί σου... Το ίδιο μου έλεγε κι ο ξάδερφός μου που έζησε Αγγλία για 8 ολοκληρα χρόνια και δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει πίσω μετά τα 2 χρόνια...Η Ελλαδίτσα μας όσα κουσουρια κ νάχει είναι ζεστή, όμορφη, ζωντανή, και... τέλος πάντων ρε παιδί μου, η πατρίδα μας! :)Οταν με το καλό γυρίσεις, κανόνισε να έρθεις Αθήνα. Θέλω τόσο πολύ να σε γνωρίσω!:up:

Πολύ πιθανόν να κατέβω αθήνα στις κολλητές μου για πρωτοχρονιά! Άρα θα κανονίσουμε μια συνάντηση μόλις μπει ο καινούριος χρόνος, όλες μαζί να γνωριστούμε!!! Δεν θα είναι πολύ ωραία? Και αν δεν βολέψει η συνάντηση με όλους τότε θα συναντηθούμε μαζί διότι θα θελά πολύ και εσένα να γνωρίσω και να χαιδέψω και να ζουπήξω τα γατούνια σου!!! :up::up:

Πολύ πιθανόν να κατέβω αθήνα στις κολλητές μου για πρωτοχρονιά! Άρα θα κανονίσουμε μια συνάντηση μόλις μπει ο καινούριος χρόνος, όλες μαζί να γνωριστούμε!!! Δεν θα είναι πολύ ωραία? Και αν δεν βολέψει η συνάντηση με όλους τότε θα συναντηθούμε μαζί διότι θα θελά πολύ και εσένα να γνωρίσω και να χαιδέψω και να ζουπήξω τα γατούνια σου!!! :up::up:
Μετά χαράς καλή μου!!! Περιμένω λοιπόν !!:D:D

Κάποια πράγματα των ελλήνων θα τα άλλαζα και εγώ και θα προτιμούσα τα της αγγλίας. Αλλά μετά απο 6 χρόνια που έβαλα όλα τα αρνητικά κάτω και όλα τα θετικά κάτω και των δυο χωρών ανακάλυψα οτι την ελλάδα δεν την αλλάζω και δεν μπορώ να ζησω μακριά της παρόλα τα ελαττώματα της. Αλλά όπως είπα και πριν είναι στον άνθρωπο :)

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Ειλικρινά με συγκινείτε!!! Άντε λοιπόν και σύντομα θα τα λέμε απο κοντά!!! :up::up::up:

εχεις δικιο!!ειναι θεμα ανθρωπου!!εγω δεν μπορω να κρινω γιατι εχω παει μονο διακοπες,αλλα σε καποια φαση θα ηθελα να παω να κατσω λιγο! :rolleyes:κι εγω λατρευω την ελλαδα και τα καλοκαιρια της και την ζεστασια της αλλα ειμαστε πολυ πισω σαν ανθρωποι!χοντρανθωποι οπως πολυ σωστα ειπες!!και ολη αυτη η υγρη,σκοτεινη πολη με τους τυπικους και ψυχρους ανθρωπους εμενα με τραβαει πολυ..αντε να βρεις ακρη!!
αν ερθεις πρωτοχρονια αθηνα,εννοειται θα σε συναντησουμε ολες μαζι!!
εγω εχω χασει και αλλη συναντηση και δεν σκοπευω να χασω κι αυτη!!!:rolleyes::rolleyes:

παιδια ειναι θεμα ανθρωπου εχω ζησει 3 μηνες στην αμερικη στον αδερφο του μπαμπα μου !!!!..........δεν θα ξαναπηγαινα που να με πληρωνανε .....δεν αλλαζω την ελλαδα ....και ο θειος μου απο το καλοκαιρι ελλαδα θα ειναι!!!!!!!:):):)ειναι στον ανθρωπο μπορει να ειμαστε στενομυαλοι σε μερικα πραγματα αλλα η ελλαδα ειναι ελλαδα!!!!!!:up::up::up:

θενιααααααααα 30 και σημερααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ θα σου πω ότι όταν θα έρθεις εδώ όλα θα πάνε καλύτερα από ότι νομίζεις γιατί όπως λεω και μέσα στο αφιέρωμα που κάνω είμαστε μία παρέα και δεν μένουμε στο πληκτρολόγιο όπως μπορεί να πιστεύουν μερικοί!!!!!

Βγαίνουμε από τα σύνορα του διαδικτύου και μέσα από εδώ γνωρίζουμε και αγαπάμε ανθρώπους !!!!!!!!!

Όπως εγώ εσένα και πολλούς άλλους εδώ μέσα!!!

Και το ξέρεις ότι όσον αφορά εμενα θα κάνω ότι μπορώ να είσαι καλά εδώ!!!!

Και σε μισώ:bleh::bleh::bleh: που θα πας Αθήνα για πρωτοχρονιά και δεν θα είσαι μαζί μας!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::kiss::kiss::kiss:

εχεις δικιο!!ειναι θεμα ανθρωπου!!εγω δεν μπορω να κρινω γιατι εχω παει μονο διακοπες,αλλα σε καποια φαση θα ηθελα να παω να κατσω λιγο! :rolleyes:κι εγω λατρευω την ελλαδα και τα καλοκαιρια της και την ζεστασια της αλλα ειμαστε πολυ πισω σαν ανθρωποι!χοντρανθωποι οπως πολυ σωστα ειπες!!και ολη αυτη η υγρη,σκοτεινη πολη με τους τυπικους και ψυχρους ανθρωπους εμενα με τραβαει πολυ..αντε να βρεις ακρη!!
αν ερθεις πρωτοχρονια αθηνα,εννοειται θα σε συναντησουμε ολες μαζι!!
εγω εχω χασει και αλλη συναντηση και δεν σκοπευω να χασω κι αυτη!!!:rolleyes:

Σου έυχομαι να μπορέσεις να εκπλήρώσεις το όνειρο σου. Και ελπίζω να μείνεις εκεί μόνο όσο σου αρέσει και όχι παραπάνω και να μην πιεστείς καθόλου όπως πιέστηκα εγώ αλλά λόγω κάποιων καταστάσεων δεν μπορούσα να γυρίσω νωρίτερα. Μέχρι τα 4 χρόνια όλα ήταν οκ. Απο κει και μετά με πήρε η κάτω βόλτα ψυχολογικά. Δεν θα άλλαζα την εμπειρία της αγγλίας όμως. Το να γνωρίζεις καινούριους πολιτισμούς και κουλτούρες είναι μεγάλο δώρο. Σου ανοίγει τα μάτια. Απλά τώρα με ανοιχτά τα μάτια πλέον θέλω να γυρίσω πισω γιατί μου έχει λείψει η ελλάδα και οι άνθρωποι μου.

παιδια ειναι θεμα ανθρωπου εχω ζησει 3 μηνες στην αμερικη στον αδερφο του μπαμπα μου !!!!..........δεν θα ξαναπηγαινα που να με πληρωνανε .....δεν αλλαζω την ελλαδα ....και ο θειος μου απο το καλοκαιρι ελλαδα θα ειναι!!!!!!!:) ειναι στον ανθρωπο μπορει να ειμαστε στενομυαλοι σε μερικα πραγματα αλλα η ελλαδα ειναι ελλαδα!!!!!!:up:

θενιααααααααα 30 και σημερααααααααααααααα:lol:

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ρία κανόνισε και εσύ ε!! Πρωτοχρονιά είμαι αθήνα! Κανονίστε κυρίες αθηναίες να βρεθούμε!! Και εσένα ειδικά σε περίμένω Θεσσαλονίκη. Τα είπαμε εμείς! ;)

Εγώ θα σου πω ότι όταν θα έρθεις εδώ όλα θα πάνε καλύτερα από ότι νομίζεις γιατί όπως λεω και μέσα στο αφιέρωμα που κάνω είμαστε μία παρέα και δεν μένουμε στο πληκτρολόγιο όπως μπορεί να πιστεύουν μερικοί!!!!!

Βγαίνουμε από τα σύνορα του διαδικτύου και μέσα από εδώ γνωρίζουμε και αγαπάμε ανθρώπους !!!!!!!!!

Όπως εγώ εσένα και πολλούς άλλους εδώ μέσα!!!

Και το ξέρεις ότι όσον αφορά εμενα θα κάνω ότι μπορώ να είσαι καλά εδώ!!!!

Και σε μισώ:bleh::bleh: που θα πας Αθήνα για πρωτοχρονιά και δεν θα είσαι μαζί μας!!!!:lol::lol::bleh::bleh::kiss::kiss:

Εσένα μάγισσα μου δεν ξέρω πως αλλιώς να σε ευχαριστήσω. Και ξέρεις πολύ καλά γιατί το λέω αυτό! Χίλια ευχαριστώ χίλιες φορές να σου τα πω πάλι δεν θα είναι αρκετο!

Όσο για το οτι πάω αθήνα....ε τι να κάνω. Υπόσχεση στις κολητές μου είναι. Αν και πάλι τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο αλλά είναι πολύ πιθανό! Αλλά τι στεναχωριέσαι αφού εμείς θα τα πούμε με το που θα έρθω! ;)

Άντε καλώς να μας έρθειςςς.. και με την Ίριδα αγκαλιά!!!

Άντε καλώς να μας έρθειςςς.. και με την Ίριδα αγκαλιά!!!

Αχ ευχαριστώ ευχαριστώ!! 30 και σήμερα οεο :up::up::up:

Περιττό ότι στο σπίτι γίνεται ένας χαμός και δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ! :mad:

βεβαίως και θα ανεβώ θεσ/νικη να κάνουμε και καμιά συνάντηση να γνωρίσουμε και της υπόλοιπες κυριες Σαλονικιες:lol::lol::lol::lol: και επισης δεν το ξεχνω οτι θα παμε καλυμνο να φορτωθούμε στην Δωρα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

βεβαίως και θα ανεβώ θεσ/νικη να κάνουμε και καμιά συνάντηση να γνωρίσουμε και της υπόλοιπες κυριες Σαλονικιες:lol::lol::lol::lol: και επισης δεν το ξεχνω οτι θα παμε καλυμνο να φορτωθούμε στην Δωρα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μα ούτε και εγώ το ξεχνάω φυσικά! Θα το κανονίσουμε Ρία να πάμε να δούμε Δώρα και να ζουλήξουμε Μόιρα και Σείριο! Ίσως και σοκολατάκια! :lol::lol::lol:

Ωραία λοιπόν άντε να τα κανονίζουμε όλα ένα ένα!!! ;)

Θενια 29 και σημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:):)

Κοινώς λιγότερο από 1 μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Πω πω ολη μερα δεν καταφερα να μπω. Και αν και εχουν περάσει τα μεσάνυχτα θα πω 29 και σήμερα για να μην χάνουμε το μέτρημα! Εγώ δηλαδή γιατί πάλι καλά που είσαι και εσύ Ρία και φροντίζεις να το συνεχίζεις! :D

Αντε το πρωι πάλι! Καληνύχτα!!

Πω πω ολη μερα δεν καταφερα να μπω. Και αν και εχουν περάσει τα μεσάνυχτα θα πω 29 και σήμερα για να μην χάνουμε το μέτρημα! Εγώ δηλαδή γιατί πάλι καλά που είσαι και εσύ Ρία και φροντίζεις να το συνεχίζεις! :D

Αντε το πρωι πάλι! Καληνύχτα!!

σε παρακαλω Θενια μου οσο ειμαι Αθηνα σε εχω στο νου μου αυριο παλι Πατρα ξερεις εσυ οποτε δεν θα μπορω να μπω!!!!!!!!!!!!:down::down::down::down: Anyway εδω μιλαμε για την επιστροφη σου που ειμασταν λοιπον???????? 28 και σημερα!!!!!!!!!!!!!! Θενια ελα γιατι τον αλλο μηνα εχω 3 εργασιες για τα αγγλικα ελπιζω να εμαθες στην ξενιτια να γραφεις γρηγορα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

σε παρακαλω Θενια μου οσο ειμαι Αθηνα σε εχω στο νου μου αυριο παλι Πατρα ξερεις εσυ οποτε δεν θα μπορω να μπω!!!!!!!!!!!!:down::down::down::down: Anyway εδω μιλαμε για την επιστροφη σου που ειμασταν λοιπον???????? 28 και σημερα!!!!!!!!!!!!!! Θενια ελα γιατι τον αλλο μηνα εχω 3 εργασιες για τα αγγλικα ελπιζω να εμαθες στην ξενιτια να γραφεις γρηγορα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι μην ανησυχείς αυτό τουλάχιστον το έμαθα!! Και στ'αγγλικά τουλάχιστον και σε εργασίες αν μη τι άλλο μπορώ σίγουρα να βοηθήσω! :D

Άντε λοιπόν 28 και σημεραααααααααααααααααααααααααα:up::up::up::up:

Ρία υπομονή στην Πάτρα. Θα περάσει! ;)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι μην ανησυχείς αυτό τουλάχιστον το έμαθα!! Και στ'αγγλικά τουλάχιστον και σε εργασίες αν μη τι άλλο μπορώ σίγουρα να βοηθήσω! :D

Άντε λοιπόν 28 και σημεραααααααααααααααααααααααααα:up::up::up::up:

Ρία υπομονή στην Πάτρα. Θα περάσει! ;)
Κοινώς 4 βδομάδες νταν!!!!!!!!!:DΕγώ θα κάνω την μετάφραση κάθε φορά!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back