Κείρα
Δραστήριο μέλος
Απο την λαχταρα σου να ερθεις μαζεψες ενα μηνα πριν φυγεις; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Καμία σχέση! Το σπίτι είναι σαν πεδίο μάχης επειδή δουλέυω και δεν έχω χρόνο να μαζέψω. Ουφ. Αλλά σιγά σιγά τα κάνω. Θέλω να καταφέρω να στείλω τα πράγματα πριν τις 6 Δεκεμβρίου γιατί αλλιως δεν θα έχουν φτάσει θεσσαλονίκη πριν τα χριστουγεννα! Και μετά την έβαψα. Θα πρέπει να την βγάλω μόνο με μια βαλίτσα. Ε χρειάζεται οπωσδήποτε να μαζέυομαι. Αλλά οκ θα τελειώσω στο τέλος Νοεμβρίου και απο τις 2 δουλειές και μετά απλά μάζεμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Έκανες γραμμές στον τοίχο να τις σβήνεις???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ευχομαι να τα βρεις ολα οπως τα φανταζεσαι και τα σχεδιαζεις.

aalyah
Διάσημο μέλος
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!
Έκανες γραμμές στον τοίχο να τις σβήνεις???![]()
Μόνο αυτό δεν έχω κάνει ακόμα! Αν και θα πρεπε γιατί νιώθω εντελώς φυλακισμένη! Είμαι πολύ ανυπόμονο κορίτσι. Υπομονή μηδέν πια!

Θενια ουτε ενας μηνας δεν εμεινε.Σκεψου οτι τον αλλο μηνα τετοια μερα θα εισαι πια στη Ελλαδα.
Ευχομαι να τα βρεις ολα οπως τα φανταζεσαι και τα σχεδιαζεις.![]()
Αχ σ'ευχαριστώ Νικη μου!! Άντε καλως να σας βρω και να σας γνωρίσω και έτσι και μ'απογοητέυσει η ελλάδα μάυρο φίδι που την έφαγε!

Πλάκα κάνω δεν περιμένω και πολλά να πω την αλήθεια. Εχω κρατήσει τα expectations quite low γιατι δεν θελω να απογοητευτω!

katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
27 και σήμερααααααααααααααααα (τώρα μπορώ να το γράψω ε??)![]()
Τώρα ναι! Οχι χθες το βραδυ που μου τα λέγες! 27 και σημερααααααααααααααααααααααααααααααα

Ε αντε πια αυτος ο χρόνος δεν περνάει με τίποτα!!!
Α επίσης να εισάγω και μια καινούρια αντιστροφη μέτρηση. Λοιπόν 30 Νοεμβρίου είναι (θεού θέλοντος) η τελευταία μου μέρα εργασίας. Ας μετράμε λοιπόν και εκεί πέρα 11 και σήμεραααααααααααααααααααααααααα

katerina10
Περιβόητο μέλος

Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
2/12/2002 έκανα ακριβώς το ίδιο.
Μετά από 8 χρόνια παραμονής στο ''νησί'' τα μάζεψα και ήρθα.
Έφυγα με βροχή, με στεναχώρια...
Αυτά κράτησαν μόνον όσο η πτήση.
Έφτασα με λιακάδα, στον ουρανό και την ψυχή μου. Κρατάει ακόμα!
Εύχομαι το ίδιο και σε σένα.
Καλώς να ορίσεις!
aalyah
Διάσημο μέλος
Επίσης την Κυριακη αυτή λέει θα πάω τελευταία φορά στο κλαμπ τάδε και το επόμενο σάββατο θα βγώ τελευταία φορά με τον φιλό άγγλο τάδε...![]()
Όχι εντάξει. Αυτά είναι ευχάριστα πράγματα. Γι'αυτά δεν βάζω αντίστροφη μέτρηση. Μόνο για τα δυσάρεστα και τα πολυπόθητα!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Θένια μου τότε...27 και 11 και ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
πως σε καταλαβαίνω...
Καλώς να ορίσεις!
Αλήθεια?????
Αχ τέτοια ν'ακούω γιατί πολλοί μου λένε "τι να έρθεις να κάνεις εδώ πέρα". Αυτό θέλω και εγώ! Να έρθω με λιακάδα στην ψυχή και να κρατήσει χρόνια!!! Ειλικρινά ευχαριστώ Poly που μου δίνεις κουράγιο πάνω στο θέμα.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι όμορφα που το έθεσες!!!πως σε καταλαβαίνω...
Καλώς να ορίσεις!
Έτσι είναι και θα είναι και για την Θένια μας!

aalyah
Διάσημο μέλος
Θένια μου τότε...27 και 11 και ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
![]()
Έτσι έτσι ακριβώς! Η επόμενη κυριακή (οχι αυτη που έρχεται) είναι η τελευταία μέρα εργασίας. Το ελπίζω δηλαδή γιατί τ'αφεντικό μ'εχει ζαλίσει να μείνω κι άλλο. Αλλά οοοοοοχι δεν θα λυγίσω!

ria23
Διάσημο μέλος

27 και σημερααααααααααααααα

katerina10
Περιβόητο μέλος
ειμαι στο τει και ξεκλεβω λιγο χρονο απο το μαθημα Θενια τι κανω για σενα27 και σημερααααααααααααααα
![]()

ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!

Ναι ...κοιτα να λυγισεις χλωμό το βλέπω..!!!Εδώ μετράς αντίστροφα σιγά μην λυγίσεις κι όλας..Ετσι κάνουν παιδι μου τα αφεντικά..Μάλλον δεν έχει βρει αντικαταστάτη ακόμα ή αν έχει είσαι πολύ καλή στη δουλεια!Έτσι έτσι ακριβώς! Η επόμενη κυριακή (οχι αυτη που έρχεται) είναι η τελευταία μέρα εργασίας. Το ελπίζω δηλαδή γιατί τ'αφεντικό μ'εχει ζαλίσει να μείνω κι άλλο. Αλλά οοοοοοχι δεν θα λυγίσω!![]()

ria23
Διάσημο μέλος
ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!
![]()
ΠΟΙΟΙ?????????????????????????????? δεν πιστευω εσυ
?????? νομιζα οτι ησουν μεσα στα σκεπασματα με 2 ζουμπουρλουδικα ζουζουνια που σε ζεσταινουν??????
!!!!!μονο οι μονιμοι εχουν απεργια σημερα
περιμενω να αρχισει το μαθημα λοιπον

aalyah
Διάσημο μέλος
ειμαι στο τει και ξεκλεβω λιγο χρονο απο το μαθημα Θενια τι κανω για σενα27 και σημερααααααααααααααα
![]()

Έτσι Ρία έτσι!! Να μην ξεχνιόμαστε!!!
Αυτό θα πεί αφοσίωση στον σκοπό!! 

Ευχαριστώ πολύύύύύύύύύύύύύύύύύ!!!
Ναι ...κοιτα να λυγισεις χλωμό το βλέπω..!!!Εδώ μετράς αντίστροφα σιγά μην λυγίσεις κι όλας..Ετσι κάνουν παιδι μου τα αφεντικά..Μάλλον δεν έχει βρει αντικαταστάτη ακόμα ή αν έχει είσαι πολύ καλή στη δουλεια!![]()
Δεν έχει ψάξει καν για αντικαταστάτη. Αλλά ναι φυσικά είμαι πολύ καλή στην δουλειά μου (ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο). Το θέμα είναι οτι πάλι καλά που είμαι και εγώ και τον οργανώνω λίγο. Να δω αν θα φύγω τι θα κάνει. Καλά πρόβλημα του φυσικά!

Απλά η μόνη περίπτωση που μπορεί να λυγίσω είναι για οικονομικούς λόγους. Αλλιώς σιγά μην είχα καμιά σκασίλα να δουλέυω παραπάνω μέρες.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΠΟΙΟΙ?????????????????????????????? δεν πιστευω εσυ?????? νομιζα οτι ησουν μεσα στα σκεπασματα με 2 ζουμπουρλουδικα ζουζουνια που σε ζεσταινουν??????
![]()
Μην λες ζουμπουρλούδικα ζουζούνια ζηλέυω! Εγώ πάλι είμαι με την θερμοφόρα στην αγκαλιά γιατί το κρύο δεν αντέχεται!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Έτσι άρχισε η μέρα μου αλλά έχουμε και αυτήν την δουλειά να κάνουμε..Είμαι δουλειά κοινώς!ΠΟΙΟΙ?????????????????????????????? δεν πιστευω εσυ?????? νομιζα οτι ησουν μεσα στα σκεπασματα με 2 ζουμπουρλουδικα ζουζουνια που σε ζεσταινουν??????
![]()
Και όπως βλέπεις ΔΟΥΛΕΥΩ!!!

Καλά κι εγώ στις εφημερίδες διάβασα που έλεγε γενική απεργία καθηγητών..!!
Αυτή η χώρα ζεί μέσα στην παραπληροφόρηση!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool