aalyah
Διάσημο μέλος
Σωστά , πολύ σωστά....λατρεύουμε ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ και δεν το κρύβουμε!!!
Δεν έχω νέα, αλλά πιστεύω όλα να πάνε καλά!![]()
Φυυυυσικα!!! Μα εγώ ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τι το αστείο έχουν τα μπαρμπαδέλια?

Λουνάκια λουνάκια α ρε Φιντέλ κάνε πάλι το θάυμα σου!!! Επιβήτορα των Βαλκανίων!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Διδύμους...(ρε παιδιά ένας ίδιος δεν υπάρχει???)
Έχει όλα τα προσόντα για έντονη κοινωνική ζωή:έξυπνος, διαθέτει ευγλωτία και ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέροντων άλλων και να επιβάλλει την γοητεία του. Ωστόσο, φαίνεται να τον ενδιαφέρει πιο πολύ η σπιτική ζωή με την οικογένεια και έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων.Με την περιέργεια και την αναλυτική σκέψη αντισταθμίζει μειωνεκτήματα όπως ο συντηρητισμός και οι διάφορες ανασφάλειες που τον καταλαμβάνουν κατά καιρούς. Γενικά, πάντως, πρόκειται για άνθρωπο που του αρέσει να μιλά και να επικοινωνεί, πρέπει να καταλάβει όμως την αξία της σιωπής σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Πω πω πω...που τα βρικες αυτα Κατερινα?ΚΑλημέρα..μου έσπασαν τα νεύρα τα καμάρια μου σήμερα..Νιαου από τις 6..Και έτσι ξύπνησα..Πήγα να απλώσω και έσπασε η απλώστρα..Ξανά μανα πλύσιμο δηλαδή!!!!!Ωραια μπήκε η μέρα μου βρε!!
Τέσπα για την απαιτητική μας Ζορίτσα έχω να πω τα εξής:
Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό
Θα τον βρούμε σε δύσκολες δουλει'ες και αποστολές γιατί είναι ένα άτομο που του αρέσουν ιδιαίτερα οι προκλήσεις.Είναι αξιόπιστος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, δε απογοητεύει ποτέ εκείνους ποθ εξαρτώνται απο αυτόν και θα βρεθεί στο πλάι τους, έτοιμος να τους στηρίξει μόλις τον καλέσουν.Χάρη στην διορατικότητα που τον διακρίνει σπάνια πέφτει έξω εκεί που επιλέγει να επενδύσει.Αποφεύγει να μιλά πολύ, προτιμά να λέει μόνο τα απολύτως απαραίτητα τόσο από εσωστρέφεια όσο και από τον φοβο μην πει άθελα του κάτι που δεν πρέπει.Η στάση του αυτή , όχι άδικα, εκνευρίζει πολλούς.Καλό θα ήταν κάποιες φορές να δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη σε φίλους και κοντινά του πρόσωπα!

aalyah
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νικη...
Έχει όλα τα προσόντα για έντονη κοινωνική ζωή:έξυπνος, διαθέτει ευγλωτία και ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέροντων άλλων και να επιβάλλει την γοητεία του. Ωστόσο, φαίνεται να τον ενδιαφέρει πιο πολύ η σπιτική ζωή με την οικογένεια και έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων.Με την περιέργεια και την αναλυτική σκέψη αντισταθμίζει μειωνεκτήματα όπως ο συντηρητισμός και οι διάφορες ανασφάλειες που τον καταλαμβάνουν κατά καιρούς. Γενικά, πάντως, πρόκειται για άνθρωπο που του αρέσει να μιλά και να επικοινωνεί, πρέπει να καταλάβει όμως την αξία της σιωπής σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Ευχαριστω πολυ Κατερινα,αλλα ποτε μου δεν θα ελεγα οτι εγω εχω κατι απο Διδυμους
Επικοινωνιακο τυπο μαλλον δεν θα με χαρακτηριζα
Τι να πω,εγω και οι δημοσιες σχεσεις ...ουδεμια σχεση

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέττα έυγε!! Το καμάρι σου "έγραψε"![]()
ΝΑΙΙΙΙΙ το είδα!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι ισα ισα που τα εμπλουτίζω κιολας ειμαι φαν των μπαρμπαδελίωνέχει κανείς πρόβλημα με τα ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ?????![]()

Ναι καλάΜπράβο βρε Κατερίνα!! Ορίστε η Κατερίνα μας δικαιώνει. Ορίστε!! Εν ολίγοις εμείς ΔΕΝ κάνουμε λάθη γιατί τα έχουμε προβλέψει όλα.

Παρακαλώ να κάνεις σωστά τη δουλειά σου κ να μην βαρυγκωμάςΝικη...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω πολυ Κατερινα,αλλα ποτε μου δεν θα ελεγα οτι εγω εχω κατι απο ΔιδυμουςΕπικοινωνιακο τυπο μαλλον δεν θα με χαρακτηριζα
Τι να πω,εγω και οι δημοσιες σχεσεις ...ουδεμια σχεση
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.![]()

Τι να σου πω στους υπολοιπους έχω πέσει εντελώς μέσα..
Και σε εμένα δηλαδή μόνο η φωτό μου έλειπε...
Θες να δεις ξανά την ώρα που γεννήθηκες στα σίγουρα???Παίζει ρόλο!
Πάντως μέσα στο κείμενο έλεγε ότι ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ!!!
Δεν ξέρω βρε Νίκη μου!
aalyah
Διάσημο μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙ το είδα!!!!![]()
Μα τι γιο έχεις τέλος πάντων!! Δηλαδή εντυπωσιάσθην!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑαααααααααααααΠαρακαλώ να κάνεις σωστά τη δουλειά σου κ να μην βαρυγκωμάς

αααααααααααααααα

aalyah
Διάσημο μέλος
Παρακαλώ να κάνεις σωστά τη δουλειά σου κ να μην βαρυγκωμάς

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι ζώδιο είπαμε...????Μα τι γιο έχεις τέλος πάντων!! Δηλαδή εντυπωσιάσθην!!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Τι ζώδιο είπαμε...????![]()

Α Κατερίνα είσαι και ενημερωμένη! Δεν θα πρεπε να ρωτάς! Οι εραστές του ζωδιακού κύκλου (και ας μην τους αντέχω) είναι οι σκορπιοί. Νομίζω και οι τοξότες κάτι λένε αλλά δεν γνωρίζω αυτοπροσώπος! Μάλλον σκορπιος είναι ο λατιν λοβερ μας.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι να σου πω στους υπολοιπους έχω πέσει εντελώς μέσα..
Και σε εμένα δηλαδή μόνο η φωτό μου έλειπε...
Θες να δεις ξανά την ώρα που γεννήθηκες στα σίγουρα???Παίζει ρόλο!
Πάντως μέσα στο κείμενο έλεγε ότι ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ!!!
Δεν ξέρω βρε Νίκη μου!
![]()
Οτι προτιμω την ηρεμια ειναι σιγουρο,100% μεσα ειναι.

Τωρα για την ωρα τι να πω,πρεπει να ρωτησω ξανα την μαμα μου(γιατι εγω δεν την θυμαμαι,ημουν πολυ μικρη τοτε
).Αλλα παιζει αντι για 22.15 να ειναι 21.45.Θυμαμαι σιγουρα στις 10 το βραδυ και το τεταρτο,αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειπε η μαμα μου πριν η μετα τις δεκα.
Παιζει ρολο δηλαδη,τα αλλαζει ολα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
οχι αν ειναι αυτη η διαφορά...είσαι το ίδιοΟτι προτιμω την ηρεμια ειναι σιγουρο,100% μεσα ειναι.
Τωρα για την ωρα τι να πω,πρεπει να ρωτησω ξανα την μαμα μου(γιατι εγω δεν την θυμαμαι,ημουν πολυ μικρη τοτε).Αλλα παιζει αντι για 22.15 να ειναι 21.45.Θυμαμαι σιγουρα στις 10 το βραδυ και το τεταρτο,αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειπε η μαμα μου πριν η μετα τις δεκα.
Παιζει ρολο δηλαδη,τα αλλαζει ολα?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μάλλον σκορπιος είναι ο λατιν λοβερ μας.![]()
13/10/07 είναι γεννημένος ο επιβήτορας των Βαλκανίων....

για να δω τι θα μας πει η αστρολόγος

Luna
Περιβόητο μέλος
Νικη...
να πω κατι κι εγω???
ειμαι διδυμοι με ωροσκοπο παρθενο,το αναποδο δηλαδη απο αυτο εδω!!!
και μου ταιριαζει σχεδον γαντι!!!

εκτος απο αυτο της οικογενειας και τον μικρο κυκλο φιλων..
aalyah
Διάσημο μέλος
για να δω τι θα μας πει η αστρολόγος![]()
Ζυγός???? Εκπλήσομαι!! Δεν είχα ακούσει τέτοια για τους ζυγούς!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
να πω κατι κι εγω???
ειμαι διδυμοι με ωροσκοπο παρθενο,το αναποδο δηλαδη απο αυτο εδω!!!
και μου ταιριαζει σχεδον γαντι!!!
εκτος απο αυτο της οικογενειας και τον μικρο κυκλο φιλων..
Έχεις και εσύ το μικρόβιο του Παρθένου? Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
για να δω τι θα μας πει η αστρολόγος![]()

Φαντάζομαι στα ζωάκια είναι διαφορετκό!13/10 αν δεν κάνω λάθος είναι Ζυγός???

Μια χαρά..Παίζει τον ρόλο του διαιτητή κοινώς ώστε να διατηρεί ισορροπίες και αρμονία!
Δεν έχω κάτι άλλο να πω..είναι γατούλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool