Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

:)Α εντάξει τότε..ελα πειτε ενας ενας αυτά που σας ζητάω να τα βρίσκω
ημερομηνια γέννησης τόπος γέννησης ώρα γεννησης και ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ γεννησης
Βρε Κατερίνα στα αγγλικά ο ωροσκόπος είναι Ascendant (AS);
Γιατί αν είναι έτσι ο ωροσκόπος της Τζουτζους είναι Ζυγός
Δηλαδή έχω κάτι στον Σκορπιό???? :cry::cry::cry: Με μαγάρισε και μένα αυτό το άτιμο ζώδιο???

Πάω να προκαλέσω εγκεφαλικό στον εαυτό μου κοιτώντας άπειρα γατόμωρα στο ιντερνετ :P:lol::lol:
Το γέλιο ήταν στην αρχή που έκανα λάθος τον μήνα κ βγείκαι ωροσκόπος Σκορπιος ήθελα να το γράψω με μεγάλα γράμματα αλλά την γλυτωσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ,μπράβο!:happy:Τι ωραία!:rolleyes: Για πόσο καιρό δεν θα έχεις Ιnternet;:hmm:

Γεια σου Χριστίνα :)

Δεν ξέρω για πόσο καιρό δεν θα έχω ίντερνετ. Εξαρτάται απο το πόσο καιρό θα μου πάρει να μετακομίσω απο το σπίτι των γονιών μου στο δικό μου σπίτι. Μόλις μετακομίσω στο δικό μου σπίτι θα βάλω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ?????????????????????????

(παιδια με το θεμα της ατζελας τι να κάνω???????)

Βρε Κατερίνα στα αγγλικά ο ωροσκόπος είναι Ascendant (AS);
Γιατί αν είναι έτσι ο ωροσκόπος της Τζουτζους είναι Ζυγός

Το γέλιο ήταν στην αρχή που έκανα λάθος τον μήνα κ βγείκαι ωροσκόπος Σκορπιος ήθελα να το γράψω με μεγάλα γράμματα αλλά την γλυτωσες
Νομίζω λέγεται sun sign...:hmm:ρε πείτε μου πότε γεννηθηκε και ολα αυτά που ζηταω...με σκάσατε :blink:

Όχι τέτοια όχι τέτοια είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία θα πάθαινα καρδιακό επεισόδιο!

Τι ακριβώς έχω στον σκορπιό Έλενα και πόσο μ'επηρρεάζει αυτό? Πρέπει να μου πείτε!!! Δεν μπορείτε να καταλάβαιτε τι δράμα περνάω η γυναίκα :cry:

(παιδια με το θεμα της ατζελας τι να κάνω???????)
Ποιο θέμα; το ότι είναι στο μεταίχμιο; συνήθως γι αυτά τα ζώδια λέει ότι υπάρχουν αλλες προβλέψεις, είχα παλιά ενα βιβλίο που τα έλεγε αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται. Είμαι κ εγώ έτσι πάνω στην αλλαγή γι αυτό σου το λέω

Νομίζω λέγεται sun sign...:hmm:ρε πείτε μου πότε γεννηθηκε και ολα αυτά που ζηταω...με σκάσατε :blink:

Καλέ ποιος πότε γεννήθηκε?

Όχι τέτοια όχι τέτοια είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία θα πάθαινα καρδιακό επεισόδιο!

Τι ακριβώς έχω στον σκορπιό Έλενα και πόσο μ'επηρρεάζει αυτό? Πρέπει να μου πείτε!!! Δεν μπορείτε να καταλάβαιτε τι δράμα περνάω η γυναίκα :cry:
Όπως είπα κ παραπάνω δεν καταλαβαίνω Jack s... απλά μπορώ να σου τα βρω τπτ άλλο τα υπόλοιπα στην Μαντάν Κάθριν κ τους συνεργάτες:lol:

ο Ήλιος είναι το ζώδιο μας. Ο πρώτος οίκος νομίζω είναι ο ωροσκόπος μας

Όπως είπα κ παραπάνω δεν καταλαβαίνω Jack s... απλά μπορώ να σου τα βρω τπτ άλλο τα υπόλοιπα στην Μαντάν Κάθριν κ τους συνεργάτες:lol:

Κατερίναααααααααααααααααααα

Πες μου. Να πηδήξω τώρα απο το μπαλκόνι που δεν έχω ή μετα? :cry:

:confused::confused: α? Για τι πράγμα λέτε; Δεν έχω καταλάβει γρι..

Έλενα η Σελήνη μου που ήταν? (Κάτι σημαντικό είναι τώρα αυτό με την σελήνη αλλά δεν ξέρω τι. Πάντως θέλω να μάθω που την έχω την σελήνη μου)

carte.php

Αυτός είναι ο αστρολογικός σου χάρτης τζουτζου
Θένια έχεις το Μεσουράνημα και τον Ουρανό, ότι κ να σημαίνουν αυτά

Νομίζω ειναι η σελήνη αυτό ....Που σημαίνει τρόπος συμπεριφορας όχι χαρ/κα..αλλά ας πουμε ντύσιμο εμ πως θα πλησιασεις κάποιον κλπ
Ποιο θέμα; το ότι είναι στο μεταίχμιο; συνήθως γι αυτά τα ζώδια λέει ότι υπάρχουν αλλες προβλέψεις, είχα παλιά ενα βιβλίο που τα έλεγε αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται. Είμαι κ εγώ έτσι πάνω στην αλλαγή γι αυτό σου το λέω
οχι..εκανα βλακεια επειδη ειμαι καπως κουρασμενη...εσβησα το προφιλ....
η Αλινα ρε παιδια!!!
:Dαντε κατι ξέρω παραπανω..
ο Ήλιος είναι το ζώδιο μας. Ο πρώτος οίκος νομίζω είναι ο ωροσκόπος μας
οχι καλε...στο ιντερνετ οταν το εκανα ελεγε ηλιοσ στον καρκινο........ή δεν θυμάμαι καλα????:hmm:

:confused::confused: α? Για τι πράγμα λέτε; Δεν έχω καταλάβει γρι..

Κοίτα όπως πολύ σωστά έθεσε η συμφορουμίστρια Sli8erin πιο πάνω το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Αστρα και Οραμα και το εισητήριο της επιστροφής". Πως λέμε "Ο Χάρυ Ποττερ και ο φυλακισμένος του Αζκαμπαν?" Ε κάτι τέτοιο :P

Το έχουμε κάνει αστρολογικές προβλέψεις Κατερίνα Πατέρα το θέμα :P

Νομίζω ειναι η σελήνη αυτό ....Που σημαίνει τρόπος συμπεριφορας όχι χαρ/κα..αλλά ας πουμε ντύσιμο εμ πως θα πλησιασεις κάποιον κλπ

οχι..εκανα βλακεια επειδη ειμαι καπως κουρασμενη...εσβησα το προφιλ....

η Αλινα ρε παιδια!!!

:Dαντε κατι ξέρω παραπανω..

οχι καλε...στο ιντερνετ οταν το εκανα ελεγε ηλιοσ στον καρκινο........ή δεν θυμάμαι καλα????:hmm:

Μα αλλού το έλεγε όχι στην σελήνη τον σκορπιο. Η κάνω λάθος? :hmm:

Η Αλίνα το έγραψε καλέ στις προηγούμενες σελίδες :D

Κοίτα όπως πολύ σωστά έθεσε η συμφορουμίστρια Sli8erin πιο πάνω το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Αστρα και Οραμα και το εισητήριο της επιστροφής". Πως λέμε "Ο Χάρυ Ποττερ και ο φυλακισμένος του Αζκαμπαν?" Ε κάτι τέτοιο :P

Το έχουμε κάνει αστρολογικές προβλέψεις Κατερίνα Πατέρα το θέμα :P

:lol::lol::P

Λοιπον τα έχουμε μπερδεψει όπως το βλέπω.....:confused:Για ηρεμια και σιγουρια ακούστε με λίγο...Εχω αναλυτικό οδηγο για τον χάρτη...αλλά αυτό είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΟ και χρειαζεται απειρη ώρα..Προτείνω απλά να εμπιστευτείτε τα λεγόμενα της Πατέρα αρκει να γνωρίζεται καλα αυτά που ρωτάω..

λοιπον Κατερίνα στείλε μου τα στοιχεία να σου στείλω εγώ ότι βρω γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που βγάζει είναι πλήρη στοιχεία κ τι σημαίνει το καθένα συν το προφιλ

Λοιπον...
ακουω τώρα τις αποριες σας..να δω πως μπορώ να βοηθήσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back