Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

[FONT=&quot]Ήλιος[/FONT]
[FONT=&quot]Παρθένος 22° 09' 09" [/FONT][FONT=&quot]8[/FONT]
[FONT=&quot]Ωροσκόπος (Asc)[/FONT]
[FONT=&quot]Υδροχόος 04° 48' 25"[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

E?? :confused:

Τι'ν'τουτο το κατεβάτο καλέ? Τίποτα δεν καταλαβαίνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσχετο,αλλά κι εγώ έχω γεννηθεί Ρουμανία!:)

Άσχετο,αλλά κι εγώ έχω γεννηθεί Ρουμανία!:)

Εσύ ειδικά για να σου επιτρευτεί η είσοδος σε τούτο το θέμα χρειάζεται να καταθέσεις φωτό του πορτοκαλόγατού σου!! :P:lol::lol:

Τι ΦΑΤΣΑ είναι αυτή!!! Να την ζουλάς και να μην σταματάς μιλάμε!!!!

:confused: Τι ειναι τουτο το κατεβατο καλε?Υδροχοος ειμαι δηλαδη?ΕΕΕΕ?
Κατερινα μου Αλινα με λενε....Το ρουμανικο που λεγαμε....
Αληθεια Οραντζελο?Σε ποια πολη?Εμενα η μαμα μου ειναι Ρουμανα και ο μπαμπας Γιαννιωτης...(οχι Φωτης,απο την Ηπειρο:P)

Και εγώ εξωτερικό.. αλλά νομίζω ΠΡΕΠΕΙ κάπως να υπολογισθεί και η διαφορά ώρας... γιατι τα ελληνικά σιτες είναι στην ελληνική ώρα...:hmm:

:confused: Τι ειναι τουτο το κατεβατο καλε?Υδροχοος ειμαι δηλαδη?ΕΕΕΕ?
Κατερινα μου Αλινα με λενε....Το ρουμανικο που λεγαμε....
Αληθεια Οραντζελο?Σε ποια πολη?Εμενα η μαμα μου ειναι Ρουμανα και ο μπαμπας Γιαννιωτης...(οχι Φωτης,απο την Ηπειρο:P)

Ααααα αυτό σημαίνει? Και εγώ έχω ωροσκόπο Υδροχόο :D (Μάλλο δηλαδή :P)

Αλλά ζώδιο Παρθένος! Εγώ την κ@@@φαρδία των τοξότων δεν την διαθέτω :P:lol::lol::lol:

Η Ρουμανια δεν εχει διαφορα ωρας με την Ελλαδα οποτε ειμαστε οκ...

Τελικά αστρολόγος έπρεπε να γίνω...βγάζουν λεφτά αυτοι! :hmm::P

Θένια είσαι Παρθενος με Υδροχόο, Τζουτζου μάλλον έχεις ωροσκόπο Ταύρο

Ο Θεός!! Όχι πείτε δεν είναι θεός?? Σορρυ Οραντζελο αλλά δεν μπορούσα να περιμένω να βάλεις εσύ φωτό :P

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5335&catid=searchresults&searchid=301
showimage.php

Μαλιστα. ΟΚ :D:D

Ελενα όλο εκείνο το κατεβατό εκεί πάνω τι έιναι?

να υποθεσω οτι δεν με χρειαζεστε πια???:(

Το μαλλον ειναι που με ανησυχει...Με εχουν βγαλει ως τωρα πολλους διαφορετικους ωροσκοπους(Παρθενο,Ζυγο τωρα Ταυρο) αλλα παντα ειναι μαλλον....

Καλέ τι λες!!! Ποιος θα μας γράφει τα προφίλ μας? Εγώ την τύφλα μου δεν ξέρω!! :P

Εχω να σε ζαλίσω εγώ έτσι και γνωρίσω κάναν καινούριο άντρα....:P:lol::lol::lol:

Αααα κάτσε να σε ρωτήσω κάτι που ήθελα με πμ

Κανε κι εσυ μια προσπαθεια βρε Κατερινα μου μπας και βγαλω ακρη...

Μαλιστα. ΟΚ :D:D

Ελενα όλο εκείνο το κατεβατό εκεί πάνω τι έιναι?
Όλο εκείνο το κατεβατο ήταν ο αστρολογικό σου χάρτης ειπα να τονδει η Κατερίνα μήπως κ σου πει κάτι παραπάνω
Σε χρειαζόμαστε Κατερινάκι μου γιατί εγώ το μόνο που έχω ειναι ένα πρόγραμμα να βρίσκω τον αστρολογικό χάρτι δεν ξέρω να εξηγώ τπτ από αυτά;) Για τις εξηγήσεις εισαι εσύ υπεύθυνη

:)Α εντάξει τότε..ελα πειτε ενας ενας αυτά που σας ζητάω να τα βρίσκω
ημερομηνια γέννησης τόπος γέννησης ώρα γεννησης και ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ γεννησης

Όλο εκείνο το κατεβατο ήταν ο αστρολογικό σου χάρτης ειπα να τονδει η Κατερίνα μήπως κ σου πει κάτι παραπάνω

Σε χρειαζόμαστε Κατερινάκι μου γιατί εγώ το μόνο που έχω ειναι ένα πρόγραμμα να βρίσκω τον αστρολογικό χάρτι δεν ξέρω να εξηγώ τπτ από αυτά;) Για τις εξηγήσεις εισαι εσύ υπεύθυνη

Δηλαδή έχω κάτι στον Σκορπιό???? :cry::cry::cry: Με μαγάρισε και μένα αυτό το άτιμο ζώδιο???

Πάω να προκαλέσω εγκεφαλικό στον εαυτό μου κοιτώντας άπειρα γατόμωρα στο ιντερνετ :P:lol::lol:

Επιτέλους! Ναι!! Το εισητήριο για την οριστική επιστροφή μου στην ελλάδα αγοράστηκε! Και η ημερομηνία αυτού: Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008 :up::up::up:

Φέυγω απο την αγγλία στις 18.50 ώρα αγγλίας και φτάνω στην Θεσσαλονίκη στις 1.45 το βράδυ ώρα ελλάδος.

Για όσους δεν γνωρίζουν....μετά απο 6 χρόνια στην ξενιτιά μαζέυω τα μπογαλάκια μου και γυρνάω επιτέλους οριστικά Ελλάδα!:up::up:

Για να βγεί αυτό το εισητήριο φάγαν μεγάλο πρήξιμο πολλά μέλη απο το φόρουμ. Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και την υπομονή σας!

Επίσης να πληροφορήσω οτι στην ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ μέχρι να μετακομίσω στο δικό μου σπίτι απο το σπίτι των γονιών μου. Μόνο περιστασιακά όταν θα είμαι σε σπίτι φίλων. Γι'αυτό όποιος θα ήθελε μπορεί με π.μ. να μου στείλει το τηλέφωνο του και θα απαντήσω και εγώ με το δικό μου! :)

Άντε και σύντομα να μου ευχηθείτε να μπώ στο δικό μου σπιτάκι και να πάρω και την Ιριδα αγκαλιά! :D

Αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση....32 και σήμερα!!!

Θα παρακαλούσα την συμμετοχή σας στην αντίστροφη μέτρηση καθημερινώς. :P
Αχ,μπράβο!:happy:Τι ωραία!:rolleyes: Για πόσο καιρό δεν θα έχεις Ιnternet;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back