katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ εχω ολόκληρο βιβλιο εννοείται οτι μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος δεν ειναι αρκετα για την σκιαγραφηση μιας προσωπικότητας.....πρεπει να τα αναλύσεισ όλα παρ όλα αυτά αρκεί για τα ΒΑΣΙΚΑ χαρ/κα μόνο να ξέρουμε αυτα τα δύολοιπον Κατερίνα στείλε μου τα στοιχεία να σου στείλω εγώ ότι βρω γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που βγάζει είναι πλήρη στοιχεία κ τι σημαίνει το καθένα συν το προφιλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Λοιπον...
ακουω τώρα τις αποριες σας..να δω πως μπορώ να βοηθήσω
Παρακαλώ κυρία Πατέρα μπορείτε να μου πείτε σε τι ακριβώς πλανήτη έχω τον Σκορπιό και τί σημαίνει αυτό? Γιατί μπερδέυτηκα λίγο? Και επίσης που έχω την Σελήνη μου? Ευχαριστώ

Τον λεπτομερή αστρολογικό χάρτη μου θα μου τον αναλύσεις όταν έρθω εκεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αλλάβρηκα ένα τεραστιο κεφάλαιο που θα σεενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Λέγεται βρίσκοντας τον ιδανικο συντροφο και αναλύει το αν είσαι με ενα ζώδιο και τι ειναι καλό και τι κακό..3 σελ.το κάθε ζζώδιο...οποτε μην μου ζητησετε να το αντιγραψω......
Θένια στο ιντερνετ μπορω να σου βρω την σεληνη σου...σε ενδιαφερει τόσο πολυ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Στο μυαλό μου όταν το έγραφα είχα ...κ το κύπελλο της φωτιάς, αλλα και αυτό καλό ειναιΚοίτα όπως πολύ σωστά έθεσε η συμφορουμίστρια Sli8erin πιο πάνω το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Αστρα και Οραμα και το εισητήριο της επιστροφής". Πως λέμε "Ο Χάρυ Ποττερ και ο φυλακισμένος του Αζκαμπαν?" Ε κάτι τέτοιο
Το έχουμε κάνει αστρολογικές προβλέψεις Κατερίνα Πατέρα το θέμα![]()

Ναι βρε ειναι πάρα πολύ δύσκολα κ μπερδεμένα πως βγάζετε άκρη ζαλίστηκαΚαλέ εχω ολόκληρο βιβλιο εννοείται οτι μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος δεν ειναι αρκετα για την σκιαγραφηση μιας προσωπικότητας.....πρεπει να τα αναλύσεισ όλα παρ όλα αυτά αρκεί για τα ΒΑΣΙΚΑ χαρ/κα μόνο να ξέρουμε αυτα τα δύο
aalyah
Διάσημο μέλος
Αγαπητή μου Θένια..Θες αστρολογικό χαρτη καλή μου για να σου πω που πέφτει η σελήνη ...Αλλάβρηκα ένα τεραστιο κεφάλαιο που θα σεενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Λέγεται βρίσκοντας τον ιδανικο συντροφο και αναλύει το αν είσαι με ενα ζώδιο και τι ειναι καλό και τι κακό..3 σελ.το κάθε ζζώδιο...οποτε μην μου ζητησετε να το αντιγραψω......
Θένια στο ιντερνετ μπορω να σου βρω την σεληνη σου...σε ενδιαφερει τόσο πολυ???
Καλέ η Έλενα το βρήκε πριν. Αφου το είχε αντιγράψει δεν το είδες? Έλενα μήπως μπορείς να μας ξανακάνεις ένα copy paste παρακαλώ απο τον αστρολογικό μου χάρτη?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμένα μου λες??Καλε δεν ειμαι αστρολόγος...Στο μυαλό μου όταν το έγραφα είχα ...κ το κύπελλο της φωτιάς, αλλα και αυτό καλό ειναι
Ναι βρε ειναι πάρα πολύ δύσκολα κ μπερδεμένα πως βγάζετε άκρη ζαλίστηκα
Απλά μου άρεσε πάντα να μαντευω τους χαρακτηρες....
Σαν κουιζ ενα πράγμα
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Όταν θα έρθω βόλτα σε σένα θα μου κάνεις μια πλήρη περιγραφή του θέματος.

katerina10
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
[FONT="]Παρθένος 22° 09' 09" [/FONT]
[FONT="] 8[/FONT]
[FONT="]Σελήνη[/FONT]
[FONT="]Καρκίνος 19° 00' 34" [/FONT]
[FONT="] 6[/FONT]
[FONT="]Ερμής[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 24° 14' 36" [/FONT]
[FONT="] 8[/FONT]
[FONT="]Αφροδίτη[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 27° 53' 00" [/FONT]
[FONT="] 8[/FONT]
[FONT="]Αρης[/FONT]
[FONT="]Καρκίνος 24° 22' 10" [/FONT]
[FONT="] 6[/FONT]
[FONT="]Δίας[/FONT]
[FONT="]Λέων 27° 11' 50" [/FONT]
[FONT="] 7[/FONT]
[FONT="]Κρόνος[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 17° 53' 01" [/FONT]
[FONT="] 7[/FONT]
[FONT="]Ουρανός[/FONT]
[FONT="]Σκορπιός 18° 01' 06" [/FONT]
[FONT="] 9[/FONT]
[FONT="]Ποσειδώνας[/FONT]
[FONT="]Τοξότης 17° 47' 37" [/FONT]
[FONT="] 10[/FONT]
[FONT="]Πλούτωνας[/FONT]
[FONT="]Ζυγός 18° 04' 30" [/FONT]
[FONT="] 8[/FONT]
[FONT="]Χείρων[/FONT]
[FONT="]Ταύρος 13° 33' 41" R[/FONT]
[FONT="] 3[/FONT]
[FONT="]Λίλιθ[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 07° 31' 43" [/FONT]
[FONT="] 7[/FONT]
[FONT="]Β. Δεσμός[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 08° 26' 21" [/FONT]
[FONT="] 7[/FONT]
[FONT="]Κλήρος Τύχης[/FONT]
[FONT="]Τοξότης 01° 39' 50" [/FONT]
[FONT="] 10[/FONT]
[FONT="]Βέρτεξ[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 04° 17' 55" [/FONT]
[FONT="] 7[/FONT]
[FONT="]Ακμή Οίκου [/FONT]
[FONT="]Ζώδιο / Μοίρες [/FONT]
[FONT="]Ωροσκόπος (Asc)[/FONT]
[FONT="]Υδροχόος 04° 48' 25"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 2[/FONT]
[FONT="]Ιχθύς 21° 53' 13"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 3[/FONT]
[FONT="]Κριός 29° 47' 24"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 4[/FONT]
[FONT="]Ταύρος 26° 41' 33"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 5[/FONT]
[FONT="]Δίδυμοι 18° 19' 11"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 6[/FONT]
[FONT="]Καρκίνος 09° 15' 30"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 7[/FONT]
[FONT="]Λέων 04° 48' 25"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 8[/FONT]
[FONT="]Παρθένος 21° 53' 13"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 9[/FONT]
[FONT="]Ζυγός 29° 47' 24"[/FONT]
[FONT="]Μεσουράνημα (MC)[/FONT]
[FONT="]Σκορπιός 26° 41' 33"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 11[/FONT]
[FONT="]Τοξότης 18° 19' 11"[/FONT]
[FONT="]Οίκος 12[/FONT]
[FONT="]Αιγόκερως 09° 15' 30"[/FONT]
aalyah
Διάσημο μέλος
Συνεπώς Θένια μου...εδώ σταματαει η ειδικοτητα μου...θέλει πολύ ψάξιμο το θεμα...ειναι πολύ μπερδεμα και επικρατει μια συγχιση τρελη...
Καλά καλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι και τόσο να πω την αλήθεια αν και μου έκατσε λίγο κάπως εκέινος ο σκορπιός (καταραμένε
) αλλά εντάξει όλα οκ 
Εγώ θα αρκεστώ στο Παρθένος με υδροχόο ή Παρθένος με χαμελέων όπως πολυ σωστά έθεσε η Ρία

katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια παιδι μου μπες μσν!!!!!!!!!
Στας διαταγας σας Στρατηγέ μου

aalyah
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ερμης στον Παρθένο
(θα τα πω επιγραμματικα ειναι πολλα)
άριστη μνήμη
αναλυτική ικανότητα
προσεχεις λεπτομέρεις και χανεις την ουσία
γινεσαι και εκνευριστικος καμια φορα για αυτόν τον λόγο
ευστροφη και ετσι μπορεις να εχεις αποψη για όλα
θυμάσαι λεπτομέρειες μεν παρα πολύ ασήμαντες αλλά ακυρες αλλά μπορει να μη θυμάσαι κατι πολυ πιο εύκολο
πχ.δεν θυμάσαι οτι πηγες σε γαμο αλλά θυμάσαι την διακοσμηση και το τοπιο
αναμφισητηστα εξυπνοι
πρεπει ναμσαθετε να σεβεστε την αποψη των αλλων κ να μην υποτιματε τη νουμοσυνη τους, θεωρωντασ οτι εσειεσ ειστε πιο σωστοι
αυτά κυριως λέει ότι χάνεις το δάσος όταν βλέπεις μόνο το δέντρο
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΕΛΕΟΣ!!!!Από τότε που γεννηθηκα αυτό ακουω όταν τους λέω πως με λένε ειδικα τον τελευταιο 1,5 χρόνο, στη δουλεια οταν ανεβαίνουν αυτές τισ σκαλες τα αφεντικα μου ολο αυτό τραγουδάνε...

ποτε θα αλλαξει το ρεπερτοριο????

Ευχαριστώ θένια μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool