aalyah
Διάσημο μέλος

Φέυγω απο την αγγλία στις 18.50 ώρα αγγλίας και φτάνω στην Θεσσαλονίκη στις 1.45 το βράδυ ώρα ελλάδος.
Για όσους δεν γνωρίζουν....μετά απο 6 χρόνια στην ξενιτιά μαζέυω τα μπογαλάκια μου και γυρνάω επιτέλους οριστικά Ελλάδα!

Για να βγεί αυτό το εισητήριο φάγαν μεγάλο πρήξιμο πολλά μέλη απο το φόρουμ. Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και την υπομονή σας!
Επίσης να πληροφορήσω οτι στην ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ μέχρι να μετακομίσω στο δικό μου σπίτι απο το σπίτι των γονιών μου. Μόνο περιστασιακά όταν θα είμαι σε σπίτι φίλων. Γι'αυτό όποιος θα ήθελε μπορεί με π.μ. να μου στείλει το τηλέφωνο του και θα απαντήσω και εγώ με το δικό μου!

Άντε και σύντομα να μου ευχηθείτε να μπώ στο δικό μου σπιτάκι και να πάρω και την Ιριδα αγκαλιά!

Αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση....32 και σήμερα!!!
Θα παρακαλούσα την συμμετοχή σας στην αντίστροφη μέτρηση καθημερινώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

σε περιμενουμε αθηνααααααααα!!!!!!11Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
επιτελους χρυσο μου !!!!!!!!!!!!ναι μας επρηξες ....πλακα κανω!!!!!!!σε περιμενουμε και εμεις και βασικα μια τετραποδη στρουμπουληηηηηηηηηη κουκλαρα!!!!!!!!και για να αρχισουμε λοιπον ολοι να μετραμε!!!!!!!!!.. 32 και σημερα!!!!!!!!![]()
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (ναι εχω χαζέψει)
Καρδιά μου έρχεσαι στα πάτρια εδάφη????Αντε αντε με το καλό και όπως είπαμε θα έρθεις Αθηνα να τα πουμε και απο κοντά ετσι????????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????
Καλά φυσικά! Και το ρωτάς? Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω για πρωτοχρονιά!!! Θα κανονίσω να γνωρίσω όλες τις αθηναίες!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Αντε, με το καλο!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ουτε 8α το καταλαβεις πως 8α περασουν οι μερες..
Αντε, με το καλο!!![]()
Εύχομαι καλή επάνοδο, μια καλή αρχή στην Ελλάδα κ σύντομα με το δικό σου σπίτι όπως το ονειρεύεσαι
Ναι κάτι για το πιλότο![]()
![]()
Ζήτωωωωωωωωωωωωω!!!!!! Άντε με το καλό σε περιμένω πως και πως γλυκιά μου!!!!!!
Σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Έλενα θα το τυπώσω και θα το πάω στον πιλότο και θα του πω "Καλέ μου πιλότε κοίτα τι σου έφερα! Προσγείωσε μας με ασφάλεια στην ελλάδα αλλιώς θ'αμολύσω τον Μπατ και την Κάντυ και μετά ποιος σε σώζει. Ευχαριστώ" και θα πάω να καθήσω ήσυχα ήσυχα στην θέση μου ενώ ο πιλότος θα με κοιτάει μάλλον κάπως έτσι

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι να τα βρεις όλα όπως τα περιμένεις

aalyah
Διάσημο μέλος
Σε περιμενουμε πως και πως!![]()
Καλή επιστροφή!
Εύχομαι να τα βρεις όλα όπως τα περιμένεις![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!! Πω πω ανυπομονώ όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!

julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα το ξαναπω πάλι αν περιμένεις να σε σώσουν τα περσικά σώθηκεςΣας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Έλενα θα το τυπώσω και θα το πάω στον πιλότο και θα του πω "Καλέ μου πιλότε κοίτα τι σου έφερα! Προσγείωσε μας με ασφάλεια στην ελλάδα αλλιώς θ'αμολύσω τον Μπατ και την Κάντυ και μετά ποιος σε σώζει. Ευχαριστώ" και θα πάω να καθήσω ήσυχα ήσυχα στην θέση μου ενώ ο πιλότος θα με κοιτάει μάλλον κάπως έτσι
![]()
εδώ μια μύγα κυνηγάμε από τον Μάιο κ ακόμα να την πιάσουμε κ θα πιάσουμε γκοτζαμαν πιλότο; Εγώ λέω να πας κατευθείαν να καθίσεις χωρίς την προηγούμενη σκηνή
aalyah
Διάσημο μέλος
Ένα ΟΛΕΕΕΕΕΕ και απο μένα!!!!!![]()
Ευχαριστώ τζουλιααααααααααααα
Και θερμη παράκληση μια φωτό της Λου στο θέμα της. Για την ξενιτεμένη.

aalyah
Διάσημο μέλος
Θα το ξαναπω πάλι αν περιμένεις να σε σώσουν τα περσικά σώθηκεςεδώ μια μύγα κυνηγάμε από τον Μάιο κ ακόμα να την πιάσουμε κ θα πιάσουμε γκοτζαμαν πιλότο; Εγώ λέω να πας κατευθείαν να καθίσεις χωρίς την προηγούμενη σκηνή
![]()
Ναι....αλλα αυτος δεν το ξερει! Θα κάνω φωτομονταζ τα μωρά σου δίπλα σε κάνα έπιπλο να φαίνονται τεράστια σε σχέση με το έπιπλο και θα του δείξω την φωτο και θα τρομάξει και μετά θα κανει οτι του λέω.

elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι να τα κάνει πάνω του ο πιλότος (οχι στην κυριολεξία) και να σκέφτεται οτι έχει μπλέξει με τρελή άρα πρέπει να κάνει ότι λέω.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Mε το καλό στο καινούριο σου σπίτι και με το γατόνι σου. Καλώς να μας έρθεις!![]()
Aντε καλώς νάρθεις να σε γνωρίσουμε από κοντά! Στη Θεσσαλονίκη θα μένεις ή στην Αθήνα?
Ευχαριστω πολυ!!
Anima Θεσσαλονικη. Απο εκει είμαι.
Και σίγουρα θα με γνωρίσετε! Οι Θεσσαλονικιές τουλάχιστον όσο πιο γρήγορα γίνεται!!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool