Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Αν ξυπνάτε τόσο νωρίς δεν προλαβαίνω ΑΜΑΝ!!!:P25 και σήμερα 9 και σήμερα(φύγαμε από τα διψήφια!!!):)

Τι να πω και εγώ που εμείς εδώ είμαστε 2 ώρες πίσω και κατ'αποτέλεσμα ξυπνάω 2 ώρες αργότερα! Όλο με προλαβαίνετε! Και ναι λοιπόν!!

25 και σημεραααααααα και 9 και σημεραααααααααα:up::up::up::up:

Καλε Ρια Θένια με λένε όχι Φένια :lol::lol::lol::lol: Αντε και καλώς να γυρίσεις στην Αθήνα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να ορίσεις και από μένα! Και καλώς να σε υποδεχτεί η γατούλα που θα πάρεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε σε λίγο να μετράμε ώρεςςςςς...!!! Με το καλό να μας έρθεις!!!

Καλώς να ορίσεις και από μένα! Και καλώς να σε υποδεχτεί η γατούλα που θα πάρεις!

Άντε σε λίγο να μετράμε ώρεςςςςς...!!! Με το καλό να μας έρθεις!!!

Κορίτσια να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Τα καλωσορίσματα σας με συγκινούν πολύ! :)

Κορίτσια να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Τα καλωσορίσματα σας με συγκινούν πολύ! :)

Κι εσύ με συγκινείς με τη λαχτάρα που έχεις να επιστρέψεις! Δεν έχω ζήσει έξω, αλλά μια καλή μου φίλη έφυγε για Αγγλία το 1998 και έμεινε εκεί και έχω πάει 2 φορές να τη δω, για επίσκεψη καλά είναι αλλά για μόνιμα θα σε υποστηρίξω! Έχει βγάλει και έναν ήλιο τώρα και πολύ σε σκέφτομαι βρε παιδί μου εκεί πάνω στα κρύα! Άντε να μας έρθεις και θα λιάζεσαι κι εσύ και το γατούνι σου όσο θέλεις! Επειδή έχω χάσει αρκετά mycat επεισόδια, την Ιριδούλα θα την πάρεις από το Κέντρο Γάτας αν κατάλαβα καλά? Είναι εκεί τώρα και σε περιμένει? Σκέφτομαι να πάω τη μικρή μου για τσεκ απ σύντομα, μπορεί να τη δω αν είναι εκεί!

Κοπελιά κοπελιά κοπελιά!!!!!! Καλώς να έρθεις στο ΞΑΝΑΛΕΩ!!!
Αντίστροφη μέτρηση βρεεεεε!!!!! Φιλιά!:)

Κι εσύ με συγκινείς με τη λαχτάρα που έχεις να επιστρέψεις! Δεν έχω ζήσει έξω, αλλά μια καλή μου φίλη έφυγε για Αγγλία το 1998 και έμεινε εκεί και έχω πάει 2 φορές να τη δω, για επίσκεψη καλά είναι αλλά για μόνιμα θα σε υποστηρίξω! Έχει βγάλει και έναν ήλιο τώρα και πολύ σε σκέφτομαι βρε παιδί μου εκεί πάνω στα κρύα! Άντε να μας έρθεις και θα λιάζεσαι κι εσύ και το γατούνι σου όσο θέλεις! Επειδή έχω χάσει αρκετά mycat επεισόδια, την Ιριδούλα θα την πάρεις από το Κέντρο Γάτας αν κατάλαβα καλά? Είναι εκεί τώρα και σε περιμένει? Σκέφτομαι να πάω τη μικρή μου για τσεκ απ σύντομα, μπορεί να τη δω αν είναι εκεί!

Να σαι καλά με συγκινείς. Σε αγκίζει το να υπάρχουν άνθρωποι που σε σκέφτονται έστω και ένα δευτερόλεπτο την ημέρα και ας μην σε ξέρουν. Αυτό φτάνει πολλές φορές για να χαμογελάσει ένας άνθρωπος. Εμένα τουλάχιστον με κάνει να χαμογελάω :)

Ναι ναι ναι την Ιριδουλα το ντολμαδακι απο το κέντρο θα πάρω!!! :D
Αν πας δωσε της σε παρακαλώ πολλά πολλά φιλάκια και πες της οτι η μαμά της την σκέφτεται πολύ και να της ζητήσεις συγνώμη εκ μέρους μου που δεν έχω μπορέσει να την πάρω ακόμα. Και να της πεις ότι όταν την πάρω θα επανορθώσω για τον χρόνο που χάσαμε όταν ήμασταν χώρια! Και οτι την αγαπάω πολύ πολύ πολύ και ας μην έχουμε ζήσει ακομα μαζί! :D Και ζούλα την και λίγο απο μένα ;):lol::lol:

Κοπελιά κοπελιά κοπελιά!!!!!! Καλώς να έρθεις στο ΞΑΝΑΛΕΩ!!!
Αντίστροφη μέτρηση βρεεεεε!!!!! Φιλιά!:)

Αναστασία μουυυυυυυυυυυυ!! Φιλια!!!!

Τελείωσες απο την πρωινή δουλεια? Μάλλον κατάληψη να πω καλύτερα.

Αναστασια πες μου χρόνια πολλά σήμερα είναι η γιορτή μου....:redface::redface:

Ξέρω δεν πρέπει να ζητιανέυουμε τα χρόνια πολλά αλλά αν δεν σας το έλεγα πως θα το ξέρατε? :redface:

Μου αρέσει που μιλάμε παράλληλα σε δύο θέματα! Πρέπει να εξασκηθώ γιατί δε σας προλαβαίνω εσάς τις παλιές!:D
Λοιπόν ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με chat και τα σχετικά στο internet, αλλά με το mycat έχω κολλήσει! Σας νιώθω κιόλας δικά μου άτομα, πώς να μη σας σκέφτομαι? Αν πάω στο Κέντρο πριν έρθεις, η γατούλα σου θα λάβει πολλά πολλά φιλάκια και ζουλήγματα (αν κάτσει βέβαια, μην το κατσιάσουμε το ζωντανό αν δε θέλει!:lol:) Είμαι σίγουρη ότι όταν την πάρεις θα ξεχάσει όλη την ταλαιπωρία που μπορεί να έχει φάει ως τώρα και θα γίνει άλλο ένα ευτυχισμένο γατί με δικό του θέμα στο site! Τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να φτιάξω και λίγο το θεματάκι της Μπουμπούκας μου!

Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε βρε! ;)

Μου αρέσει που μιλάμε παράλληλα σε δύο θέματα! Πρέπει να εξασκηθώ γιατί δε σας προλαβαίνω εσάς τις παλιές!:D
Λοιπόν ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με chat και τα σχετικά στο internet, αλλά με το mycat έχω κολλήσει! Σας νιώθω κιόλας δικά μου άτομα, πώς να μη σας σκέφτομαι? Αν πάω στο Κέντρο πριν έρθεις, η γατούλα σου θα λάβει πολλά πολλά φιλάκια και ζουλήγματα (αν κάτσει βέβαια, μην το κατσιάσουμε το ζωντανό αν δε θέλει!:lol:) Είμαι σίγουρη ότι όταν την πάρεις θα ξεχάσει όλη την ταλαιπωρία που μπορεί να έχει φάει ως τώρα και θα γίνει άλλο ένα ευτυχισμένο γατί με δικό του θέμα στο site! Τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να φτιάξω και λίγο το θεματάκι της Μπουμπούκας μου!

Εννοείται οτι πρέπει να φτιάξεις θέμα καλέ!! Να μάθουμε και εμείς για την μικρή σου ;)

Ναι ναι να μην μου την κατσιάσεις αλλά είμαι σιγουρη οτι ειναι γλυκό γατάκι και θα κάτσει να την ζουλήξεις λίγο :D

Οσο αυτό που λες για το κόλημα το έπαθα και εγώ. Και μην ανησυχείς ούτε εγώ είμαι "παλια". Θα βρεις τους ρυθμούς σου και θα μας προλαβαίνεις μια χαρα :D

Αναστασία μουυυυυυυυυυυυ!! Φιλια!!!!

Τελείωσες απο την πρωινή δουλεια? Μάλλον κατάληψη να πω καλύτερα.

Αναστασια πες μου χρόνια πολλά σήμερα είναι η γιορτή μου....:redface::redface:

Ξέρω δεν πρέπει να ζητιανέυουμε τα χρόνια πολλά αλλά αν δεν σας το έλεγα πως θα το ξέρατε? :redface:
Γιορταζεις? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! να εισαι παντα χαρουμενη, ευτυχισμενη και παντα να τα εχεις ολα υπο ελεγχο και ταξη! :blink::lol::lol::lol:

Γιορταζεις? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! να εισαι παντα χαρουμενη, ευτυχισμενη και παντα να τα εχεις ολα υπο ελεγχο και ταξη! :blink::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ! :D

Αυτό το τελευταίο τι το έβαλες τώρα? Λες και υπήρχε πιθανότητα να ΜΗΝ τα έχω όλα υπο έλεγχο και τάξη :lol::lol::lol::lol:

Χρόνια σου Πολλάάάάάά. Πώς θα το γιορτάσεις;

Χρόνια σου Πολλάάάάάά. Πώς θα το γιορτάσεις;

Ευχαριστώ πολυ!

Ο πρώην μου θέλει να με βγάλει έξω για φαγητό αλλά είναι ριψοκίνδυνο για ευνόητους λόγους. :P

Μάλλον δεν θα κάνω απολύτως τίποτα γιατί δεν νιώθω και στα καλύτερα μου. Γρατζουνάει ο λαιμός άσχημα και έχω λίγο πονοκέφαλο....άρα θα την αράξω σπίτι με την θερμοφόρα :lol:

Ευχαριστώ πολυ!

Ο πρώην μου θέλει να με βγάλει έξω για φαγητό αλλά είναι ριψοκίνδυνο για ευνόητους λόγους. :P

Μάλλον δεν θα κάνω απολύτως τίποτα γιατί δεν νιώθω και στα καλύτερα μου. Γρατζουνάει ο λαιμός άσχημα και έχω λίγο πονοκέφαλο....άρα θα την αράξω σπίτι με την θερμοφόρα :lol:
Έλα μωρέ, τετοια μέρα σου έτυχε;:( Περαστικά σου. (Καλυτερα μην βγεις με τον πρωην γιατι οταν ειμαστε αρρωστουλες είμαστε και πιο επιρρεπείς σε χουχουλιασματα. )

Περαστικα σου!!! και καλο σαββατοκυριακο φευγω παω σπιτακι..:)

Έλα μωρέ, τετοια μέρα σου έτυχε;:( Περαστικά σου. (Καλυτερα μην βγεις με τον πρωην γιατι οταν ειμαστε αρρωστουλες είμαστε και πιο επιρρεπείς σε χουχουλιασματα. )

Μένω με τον πρώην μου....αρα αν ήμουν επιρρεπης στα χουχουλιάσματα το κακό θα είχε γίνει. :P

Όχι δεν έιναι αυτός ο λόγος αλλά ουσιαστικά αν βγουμε μαζι σε εστιατόριο, ντυθώ, βαφτώ κτλ....ε εκπέμπει λάθος σήματα. Και μου έχει βγει ήδη η πίστη να τον πείσω οτι έχουμε πραγματικά τελειώσει και οτι φέυγω πραγματικά....και δεν εννοεί να το δεχτεί. Ε φαντάσου και να βγω μαζί του τι έχει να γίνει.

Δεν πειράζει δεν με χαλάει το σπίτι. Απλά βαριέμαι να μαγειρέψω και θα ήθελα έτοιμο καλό φαγητό απο εστιατόριο :lol:

Περαστικα σου!!! και καλο σαββατοκυριακο φευγω παω σπιτακι..:)

Γεια σου και καλό σ/κ! Και ευχαριστώ! Φιλιά πολλά Άντα :)

θενια χρονιαααααααααααααα πολλαααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:και περαστικαααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back