aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τουλάχιστον για μένα...ελπίζω και για σένα Θένια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μονο που εγω μερταω τις εργασιμες μερες που μενουν και οχι τα Σ/Κ (αυτα δεν με πειραζουν
)

Λοιπον πρωτος στοχος να κατεβει κατω απο 20 η αριθμηση, και μετα κατω απο 10 !!!

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγω Θενια μου, σε περιοδους μεγαλης πιεσης στην δουλεια, οπως αυτη τωρα πριν τα Χριστουγεννα, παντα λεω, στην αντιστροφη μετρηση να φτασουμε σε μονοψηφιο αριθμο.Ε τοτε πια εχουμε μπει στην τελικη ευθεια!
Μονο που εγω μερταω τις εργασιμες μερες που μενουν και οχι τα Σ/Κ (αυτα δεν με πειραζουν)
Λοιπον πρωτος στοχος να κατεβει κατω απο 20 η αριθμηση, και μετα κατω απο 10 !!!![]()
Εγώ δουλέυω και τα Σ/Κ άρα και αυτά με πειράζουν!

Πρώτος στόχος είναι να φτάσει στο μηδέν το "7 και σήμερα" της δουλειάς. Μόλις τελειώσω με την δουλειά θα είμαι λίγο καλύτερα....Πιστέυω δηλαδή! Εγώ πάλι αν φτάσω στις 10 τελευταίες μέρες θα πάθω παροξυσμό. Τώρα το ανέχομαι. Όταν είναι τόσο κοντά οι μέρες αλλά παρόλα αυτά όχι αρκετά κοντά ώστε να φύγω δεν μπορώ να ηρεμήσω!! Πάντα το παθαίνω αυτό με τα πάντα που περιμένω να γίνουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο πιο υστερική γίνομαι

Λέτε να στεναχωρηθώ τις μέρες πριν φύγω που φέυγω?
Όσο να ναι είναι μια μεγάλη αλλάγή μετά απο 6 χρόνια και ας θέλω όσο τίποτα να έρθω ελλάδα.Πάντως το σ/κ γυρω στις 6 του μήνα θα πέσει κλάμα διότι θα έρθει η κολλητή μου (η μοναδική αγγλίδα κολλητή που έχω) απο Λονδίνο να με δει για μια τελευταία φορά. Γιατί μετα....ένας θεός ξέρει πότε θα ξαναβρεθούμε....

katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Αλλά τουλάχιστον περνάνε

katerina10
Περιβόητο μέλος
Άκου κι εμένα που σου λέω..Εχω μια πτυχιακή που θέλω να αρχίσω από τον Ιουλιο.....Το "γρήγορα" είναι λίγο σχετικο
Αλλά τουλάχιστον περνάνε![]()

Πως φτάσαμε ΤΕΛΗ νοέμβρη ρε παιδιά?????????

ria23
Διάσημο μέλος

???????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Άκου κι εμένα που σου λέω..Εχω μια πτυχιακή που θέλω να αρχίσω από τον Ιουλιο.....Πως φτάσαμε ΤΕΛΗ νοέμβρη ρε παιδιά?????????
Δεν θα αρχίσω ποτέ μάλλον!!!
![]()
Από τον Ιούλιο????

Καλά εσύ είσαι σαν και μένα. Αλλά μην σκας. Εγώ την πτυχιακή μου (που κανονικά έπρεπε να κάνω research) επί 5 ολόκληρους μήνες (και να δείξω και όλη την διαδικασία του research 5 ολόκληρων μηνών) την έκανα σε 4 μέρες (και αυτό συμπεριλάμβανε να πάρω και τις συνεντέυξεις των ειδικών που έπρεπε να πάρω) και πήρα και Α+ 
Δεν θέλει χρόνο παιδί μου θέλει τρόπο

katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τον τρόπο τον έχω τον χρόνο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ καθόλου..Από τον Ιούλιο????Καλά εσύ είσαι σαν και μένα. Αλλά μην σκας. Εγώ την πτυχιακή μου (που κανονικά έπρεπε να κάνω research) επί 5 ολόκληρους μήνες (και να δείξω και όλη την διαδικασία του research 5 ολόκληρων μηνών) την έκανα σε 4 μέρες (και αυτό συμπεριλάμβανε να πάρω και τις συνεντέυξεις των ειδικών που έπρεπε να πάρω) και πήρα και Α+
Δεν θέλει χρόνο παιδί μου θέλει τρόπο![]()

Κάνω άλλα πράγματα..Η λέξη που με χαρακτηρίζει γενικά είναι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ (φράση μάλλον)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Memex
Νεοφερμένο μέλος
καλή επιστροφή! άντε και με την Ιριδα αγκαλιάΕπιτέλους! Ναι!! Το εισητήριο για την οριστική επιστροφή μου στην ελλάδα αγοράστηκε! Και η ημερομηνία αυτού: Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008
Φέυγω απο την αγγλία στις 18.50 ώρα αγγλίας και φτάνω στην Θεσσαλονίκη στις 1.45 το βράδυ ώρα ελλάδος.
Για όσους δεν γνωρίζουν....μετά απο 6 χρόνια στην ξενιτιά μαζέυω τα μπογαλάκια μου και γυρνάω επιτέλους οριστικά Ελλάδα!
Για να βγεί αυτό το εισητήριο φάγαν μεγάλο πρήξιμο πολλά μέλη απο το φόρουμ. Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και την υπομονή σας!
Επίσης να πληροφορήσω οτι στην ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ μέχρι να μετακομίσω στο δικό μου σπίτι απο το σπίτι των γονιών μου. Μόνο περιστασιακά όταν θα είμαι σε σπίτι φίλων. Γι'αυτό όποιος θα ήθελε μπορεί με π.μ. να μου στείλει το τηλέφωνο του και θα απαντήσω και εγώ με το δικό μου!
Άντε και σύντομα να μου ευχηθείτε να μπώ στο δικό μου σπιτάκι και να πάρω και την Ιριδα αγκαλιά!
Αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση....32 και σήμερα!!!
Θα παρακαλούσα την συμμετοχή σας στην αντίστροφη μέτρηση καθημερινώς.![]()
ria23
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ έχω ένα μάθημα και την πτυχιακή..Αλλά τι μάθημα!!!Αυτός ο αγαπημένος σε όλους καθηγητής.....Πωωωωωωωωωωωω άλλοι έχχουν τελειώσει εδώ και 2, 3 χρόνια την πτυχιακή και όλα και έχουν μείνει με το ηλίθιο μάθημα αυτό!!Είναι καταραμένη η σχολή αυτή το έχω πει εγώ!!!μην σκας κατερινα εγω για ενα μαθημα δεν θα παρω την πρακτικη!!!!!!!! δηλαδη το αλλο εξαμηνο θα εχω μονο ενα μαθημα και την πτυχιακη ενω θα μπορουσα να εκανα πρακτικη -πτυχιακη και να τελειωνα!!!!!!! αχ!!!!! τι πονος και αυτο το πτυχιο!!!!!!![]()

Θα του δώσω και θα καταλάβει!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Τον τρόπο τον έχω τον χρόνο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ καθόλου..Κάνω άλλα πράγματα..Η λέξη που με χαρακτηρίζει γενικά είναι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ (φράση μάλλον)
![]()
Να σου ρθω εγώ εκεί πέρα να σε κάνω να τελειώσεις τα πράγματα ένα ένα σε χρόνο ντε τε?

καλή επιστροφή! άντε και με την Ιριδα αγκαλιά
Σ΄ευχαριστώ πολύ

μην σκας κατερινα εγω για ενα μαθημα δεν θα παρω την πρακτικη!!!!!!!! δηλαδη το αλλο εξαμηνο θα εχω μονο ενα μαθημα και την πτυχιακη ενω θα μπορουσα να εκανα πρακτικη -πτυχιακη και να τελειωνα!!!!!!! αχ!!!!! τι πονος και αυτο το πτυχιο!!!!!!![]()
Καλέ μην σκας καλέ! Θα το τελειώσεις! Φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά κολλήσαμε? Οκ ξέρω είναι λίγο τριχωτή αλλά κλείσε την μύτη και μασούλα την

katerina10
Περιβόητο μέλος
ασε που θελω και να παντρυτω!!!!!! ξερεις τι ειναι να θες να παντρευτεις και ενα παλιο πτυχιο να μην σε αφηνει!!!!!! συγκεκριμενα ο καθηγητης αγγλικων![]()

Γιατί να μην παντρευτείς?????????Αγγλικων???Τι σπουδάζεις βρε Ρία??Θένια μου συγνώμη για τα εκτός...

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΕΛΑ ΕΛΑ!!!!!!!Να σου ρθω εγώ εκεί πέρα να σε κάνω να τελειώσεις τα πράγματα ένα ένα σε χρόνο ντε τε?
Σ΄ευχαριστώ πολύ
Καλέ μην σκας καλέ! Θα το τελειώσεις! Φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά κολλήσαμε? Οκ ξέρω είναι λίγο τριχωτή αλλά κλείσε την μύτη και μασούλα την![]()
Αλλά τι θα κάνεις παιδι μου θα με δέσεις κάτω και θα με βάζεις να διαβάζω????

Αχ αυτή η ουρά..ΙΟΥ!!ΙΟΥ!!!!!Μπλιαχ κ.ο.κ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool