Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Ααααααντε να περνάνε οι μέρες :D
Το εισητήριο το εβγαλες, η δουλειά οπου να ναι τελειώνει, έχεις αρχίσει και την αντιστροφη μέτρηση, ε, λοιπον ναι ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Και τώρα; Πώς γεμίζουν αυτες οι 20 μέρες αναμονής; Μην της αφησεις να γινουν απλως μερες που περιμενεις κατι να συμβεί.
Βγες στους δρόμους και παρε φωτογραφίες απο τα μερη που αγαπησες ή που θες να θυμάσαι. Τολμησε να κανεις οσα δεν έκανες γιατι ντρεποσουν πώς θα ξανακυκλοφορήσεις στους δρόμους (τωρα δεν σε νοιαζει πια) Ψάλτα ένα χεράκι σε μια στριμμένη πωλητρια-υπαλληλο-συναδελφο που σου μαυριζε την ψυχη τοσα χρονια. Δώσε ένα φιλακι στον τύπο που συναντας καθε μερα στον δρόμο σου και πες του "γεια, φέυγω, παω σπιτι μου".Δώσε όλα τα αγγλοψιλά σου σ'εναν άστεγο ή αγορασε του κατι ζεστό και καντου το δώρο.
Γενικά κοίτα να περασεις οσο πιο καλα μπορείς. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας απο την ωραία (γκουχου γκουχου) αγγλία :down:

21 λοιπόν και σήμερα και 5 και σήμερα στην δουλειά! Ετσι έτσι να μετράνε οι μέρες. Σε λίγο θα σπάσουμε και το όριο των 20 :up:

Η υγεία μας μια απ'τα ίδια αλλά που θα πάει δεν θα του περάσει του παλιοκρυώματος ούτε και της παλιογρίππης και θα γίνω καλά! Έτσι για να μάθουν ΚΑΙ τα δύο. Ααααααντε να περνάνε οι μέρες :D
Περναν οι μέρες σαν το νεράκι της βροχης....(του χαζοΛονδίνου:P):lol:
Καλά το 5 και σήμερα στη δουλειά άστο:Pκουκουλωμένη στο κρεβατάκι σου εισαι!:P ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και περαστικά Θένια:up: Μου φαίνεται ότι κόλλησες κ μένα γιατί σήμερα δεν νιώθω καλά:lol:

Λες ε? Ωχ συγνώωωωωμη Έλενα δεν το ήθελα....:/:

Λοιπόν μιας και κόλλησες και εσύ το κρύωμα τώρα μάλωσε το και εσύ για να μάθει!! Εγώ το έχω μαλώσει άπειρες φορές ως τώρα αλλά δεν θέλει να μ'ακούσει το άτιμο :mad:

Το εισητήριο το εβγαλες, η δουλειά οπου να ναι τελειώνει, έχεις αρχίσει και την αντιστροφη μέτρηση, ε, λοιπον ναι ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Και τώρα; Πώς γεμίζουν αυτες οι 20 μέρες αναμονής; Μην της αφησεις να γινουν απλως μερες που περιμενεις κατι να συμβεί.
Βγες στους δρόμους και παρε φωτογραφίες απο τα μερη που αγαπησες ή που θες να θυμάσαι. Τολμησε να κανεις οσα δεν έκανες γιατι ντρεποσουν πώς θα ξανακυκλοφορήσεις στους δρόμους (τωρα δεν σε νοιαζει πια) Ψάλτα ένα χεράκι σε μια στριμμένη πωλητρια-υπαλληλο-συναδελφο που σου μαυριζε την ψυχη τοσα χρονια. Δώσε ένα φιλακι στον τύπο που συναντας καθε μερα στον δρόμο σου και πες του "γεια, φέυγω, παω σπιτι μου".Δώσε όλα τα αγγλοψιλά σου σ'εναν άστεγο ή αγορασε του κατι ζεστό και καντου το δώρο.
Γενικά κοίτα να περασεις οσο πιο καλα μπορείς. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ;)

Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά αυτό μάλλον θα είναι η τελευταία βδομάδα...δυστυχώς τώρα είμαι πολύ αγχομένη, άρρωστη και με πολλές υποχρεώσεις προς την δουλεια (συν οτι ακόμα προσπαθώ να πουλήσω πράγματα) για να κάνω οτιδήποτε άλλο. Η ιδέα για τον κουμπαρά με τα ψιλα (και έχω μπόλικα) είναι πολύ καλή. Θα την εφαρμόσω. Τα περισσότερα πάντως πράγματα μου που έχω ξεδιαλύνει οτι δεν θα πάρω έχουν πάει σε charity shop αλλά φιλάκι σε κανέναν δεν έχω δώσει....χμμ...:hmm:...δεν υπάρχει και κανένας της προκοπής βρε παιδί μου. :P Και τα έψαλα και σ'εναν τύπο που ήταν εντελώς αγενής απο την εταιρία τηλεφωνίας που έχω το κινητό. Τους έχω δώσει ώς τώρα τα μαλιοκέφαλα μου και τώρα που φέυγω ήταν αγενέστατος. Και τον έεεεκραξα μια χαρά! Το φχαριστίθηκα. Φωτό ακόμα δεν έχω βγάλει αν και θα το ήθελα. 6 χρόνια εδώ ρε παιδιά δεν έχω σχεδόν καμιά φωτό απο το πανεπιστήμιο μου :blink::blink: Δεν είμαι πολύ των φωτό να πω την αλήθεια αλλά μάλλον το έχω παρακάνει λίγο...:P Πρέπει να βγάλω λίγες. Και έχει χαλάσει πολύ ο καιρός να πάρει :/:

Περναν οι μέρες σαν το νεράκι της βροχης....(του χαζοΛονδίνου:P):lol:
Καλά το 5 και σήμερα στη δουλειά άστο:Pκουκουλωμένη στο κρεβατάκι σου εισαι!:P ;):lol:

Ποιο κρεβατάκι. Ως την κυριακή πρέπει να έχω τελειώσει την δουλειά μου αλλιώς δεν θα με πληρώσει. Με παίρνει κάθε μέρα τηλ και με ρωτάει "πως πάμε? Θα έχουμε τελειώσει ως την κυριακή?" Και τι να του πω? Θέλω να τσιρίξω και να πω "οχι ρε φίλε γιατί έχουμε και έναν πυρετό και δεν μπορούμε να δούμε που παν τα τεσσερα! Θέλεις να συγκεντρωθω να κάνω και δουλειά". Αλλά δεν γίνεται...διότι ο τύπος μπορεί να τα πάρει να μην με πληρώσει και εγώ για να τον τρέξω στα δικαστήρια να βρω το δίκιο μου πρέπει να μείνω αγγλία και θα πάρει γύρω στο 8μηνο με ένα χρόνο (τα ξέρω απο παλιά ιστορία με άλλο αφεντικό). Άρα....το βουλώνω λέω "ναι ναι κάνω ότι μπορώ. Θα τα έχουμε τελειωμένα όσο γίνεται περισσότερο" και θέλω δεν θέλω...πυρετος ξε-πυρετος κάνω δουλειά. Ουφ! :|

Καλημέρα Θένια..μονο 21 μέρες..21...black jack, μια μέρα πριν το 20 και πριν τα teens!!!:confused:Ο τρόπος σκέψης μου είναι γνωστό ότι είναι ολιγον αλόκοτος!!!:lol:

5 μέρες δουλειά σημαινει μια βδομαδα χωρις ΣΚ!!!ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!:up:

Είδες βρε Χρύσα πως με ταλαιπωρούνε? Και τα παλιοκρυώματα και όλα τους. Χρύσα μάλωσε τα να μ'αφήσουν ήσυχη. Εμ πως!! Εχουμε και δουλειές να κάνουμε παλιοαρρώστιες!! Με σας θ'ασχολούμαστε??? :mad::P:lol:

Τα μαλώνω, Θένια μου, τα μαλώνω, αλλά θέλουν και αυτά το χρόνο τους για να περάσουν! (για το κρύωμα δεν ξέρω, υποθέτω 1-2 μέρες στη χειρότερη τώρα που άρχισες αντιβίωση, αλλά για τη δουλειά...5!:up:)
Αχ, έπεσε κι εδώ λίγη δουλειά και έχασα επεισόδια πάλι!:lol: Τι να κάνουμε, έχουμε χρέος προς τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο! (δημόσιος υπάλληλος βλέπεις).

Τα μαλώνω, Θένια μου, τα μαλώνω, αλλά θέλουν και αυτά το χρόνο τους για να περάσουν! (για το κρύωμα δεν ξέρω, υποθέτω 1-2 μέρες στη χειρότερη τώρα που άρχισες αντιβίωση, αλλά για τη δουλειά...5!:up:)
Αχ, έπεσε κι εδώ λίγη δουλειά και έχασα επεισόδια πάλι!:lol: Τι να κάνουμε, έχουμε χρέος προς τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο! (δημόσιος υπάλληλος βλέπεις).

Δημόσιος υπάλληλος? Ααααα που δουλέυεις? Να ξέρουμε αν θα έχουμε και κάνα μέσο δηλαδή να μαθαίνουμε πιο γρήγορα κάτι που χρειαζόμαστε αντί να τρέχουμε σαν τρελλές απο δω και απο κει να ζητάμε πληροφορίες :lol::lol::lol:

Ναι μωρέ πιστέυω οτι μετά απο σήμερα η αντιβίωση θα δουλέψει και θα συνέλθω. Ο ιός...δεν ξέρω τι θα κάνει. Ελπίζω να μας αφήσει και αυτός στα γρήγορα γιατί μας ζάλισε λίγο. Πρέπει να γίνω πιο αφιλόξενη δεν γίνεται!! Του άρεσε και έμεινε! :P:lol::lol:

Και πού είσαι? Βγάλε καμιά φωτογραφία να έχεις να δείχνεις στην Ίριδα! Θα της λες "βρε κοίτα τι παράτησε η μάνα σου για πάρτη σου" και θα σου γουργουρίζει ακόμα περισσότερο!
Μεταξύ μας, θέλω κι εγώ να δω φωτογραφίες από αγγλικό πανεπιστήμιο, είναι πολύ ωραία συνήθως! (πώς είναι τα ελληνικά ένα πράγμα... καμία σχέση!:confused:)

Δημόσιος υπάλληλος? Ααααα που δουλέυεις? Να ξέρουμε αν θα έχουμε και κάνα μέσο δηλαδή να μαθαίνουμε πιο γρήγορα κάτι που χρειαζόμαστε αντί να τρέχουμε σαν τρελλές απο δω και απο κει να ζητάμε πληροφορίες :lol::lol::lol:

Σε μια γενική γραμματεία ενός υπουργείου... Απλή υπάλληλος είμαι (προς το παρόν, έτσι? Έχει μεγάλες πιθανότητες εξέλιξης στο δημόσιο!!!:lol::lol::lol: ), αλλά αν χρειαστείτε κάτι και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως! Είμαι καινούρια ακόμα και τον τιμάω τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους Νόμους!

Και πού είσαι? Βγάλε καμιά φωτογραφία να έχεις να δείχνεις στην Ίριδα! Θα της λες "βρε κοίτα τι παράτησε η μάνα σου για πάρτη σου" και θα σου γουργουρίζει ακόμα περισσότερο!
Μεταξύ μας, θέλω κι εγώ να δω φωτογραφίες από αγγλικό πανεπιστήμιο, είναι πολύ ωραία συνήθως! (πώς είναι τα ελληνικά ένα πράγμα... καμία σχέση!:confused:)

Ου ναι τέλεια. Πως τα βλέπεις στις ταινίες? Καμία σχέση. Τα περιβάλει μια μούχλα και μια καταχνιά :lol::lol:

Έχει ωραία κτίρια μωρέ αλλά δεν είναι όλα και τέλεια. Θα δείξω φωτό κάποια στιγμή αν με το καλό τις βγάλω :)

Σε μια γενική γραμματεία ενός υπουργείου... Απλή υπάλληλος είμαι (προς το παρόν, έτσι? Έχει μεγάλες πιθανότητες εξέλιξης στο δημόσιο!!!:lol::lol::lol: ), αλλά αν χρειαστείτε κάτι και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως! Είμαι καινούρια ακόμα και τον τιμάω τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους Νόμους!

ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Αχ να'σαι καλά μ'εκανες και γέλασα. Πεσ'το αυτό σε κάναν άλλον παλιότερο δημόσιο υπάλληλο και θα σε κοιτάει κάπως έτσι :blink: πριν αρχίσει να αντιδράει καπως έτσι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αχ να'σαι καλά μ'εκανες και γέλασα. Πεσ'το αυτό σε κάναν άλλον παλιότερο δημόσιο υπάλληλο και θα σε κοιτάει κάπως έτσι :blink: πριν αρχίσει να αντιδράει καπως έτσι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελή είσαι??? Αυτά μεταξύ μας, έτσι και με πάρουν χαμπάρι θα πουν ότι χαλάω την πιάτσα! Ένα θα σου πω, τον πρώτο καιρό παρακαλούσα να μου δώσουν κάτι να κάνω και μου έλεγαν "σιγά, σιγά, γιατί βιάζεσαι? έχεις καιρό μπροστά σου για να δουλέψεις!" Τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση γιατί μου δίνουν ό,τι βαριούνται να κάνουν οι υπόλοιποι και τουλάχιστον δε βαράω μύγες! Καλύτερα βαρετή δουλειά παρά καθόλου!
Ουπς! Και μόλις μπήκε και ο προϊστάμενος να μου ζητήσει κάτι και έπρεπε να κλείσω 35 παράθυρα από mycat μέχρι να βρω το σωστό!!!:lol::lol::lol:

Τρελή είσαι??? Αυτά μεταξύ μας, έτσι και με πάρουν χαμπάρι θα πουν ότι χαλάω την πιάτσα! Ένα θα σου πω, τον πρώτο καιρό παρακαλούσα να μου δώσουν κάτι να κάνω και μου έλεγαν "σιγά, σιγά, γιατί βιάζεσαι? έχεις καιρό μπροστά σου για να δουλέψεις!" Τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση γιατί μου δίνουν ό,τι βαριούνται να κάνουν οι υπόλοιποι και τουλάχιστον δε βαράω μύγες! Καλύτερα βαρετή δουλειά παρά καθόλου!
Ουπς! Και μόλις μπήκε και ο προϊστάμενος να μου ζητήσει κάτι και έπρεπε να κλείσω 35 παράθυρα από mycat μέχρι να βρω το σωστό!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Πάλι καλά που είχες το σωστό ανοιχτό και δεν το είχες κλείσει και αυτό να ασχολείσαι μόνο με το mycat. Αν και οι παλαιότεροι συνάδελφοι σου μάλλον θα σου λέγαν και μπράβο. :P:lol::lol:

Πως εισαι σημερα? εχεις πυρετουλι ? :(

κοριτσακι???????????? πως εισαι σημερα????? αντε φτάσαμε στις 21!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Πως εισαι σημερα? εχεις πυρετουλι ? :(

Αμέεεε! Πες μου τι θέλεις? Στο κάνω πακέτο και στο στέλνω. Και πυρετουλι έχουμε και φτερνισματάκια και μυξούλες (μπλιαξ) και ιούς, και πονοκεφάλους ΚΑΙ λίγο υγρό στους πνέυμονες (λέει η γιατρός). Πες να σου βάλω λίγο απ'ολα έτσι μια ποικιλία να έχεις? :down::down:

'Ασε Αντα καλό το χιούμορ αλλά μετά απο τόσες μέρες έχει αρχίσει πράγματι και μου την δίνει ΦΟΒΕΡΑ η όλη κατάσταση :mad:

κοριτσακι???????????? πως εισαι σημερα????? αντε φτάσαμε στις 21!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Φτάσαμε αλλά ακόμα δεν συνήλθαμε. Δεν ξέρω τι θα κάνω έχω αρχίσει και πέφτω ψυχολογικά. :/:

Αμέεεε! Πες μου τι θέλεις? Στο κάνω πακέτο και στο στέλνω. Και πυρετουλι έχουμε και φτερνισματάκια και μυξούλες (μπλιαξ) και ιούς, και πονοκεφάλους ΚΑΙ λίγο υγρό στους πνέυμονες (λέει η γιατρός). Πες να σου βάλω λίγο απ'ολα έτσι μια ποικιλία να έχεις? :down::down:

'Ασε Αντα καλό το χιούμορ αλλά μετά απο τόσες μέρες έχει αρχίσει πράγματι και μου την δίνει ΦΟΒΕΡΑ η όλη κατάσταση :mad:
Σε καταλαβαινω...και μενα μου δινει να ειμαι αρρωστη, και να πρεπει να καθησω στο κρεβατι τοσες μερες....:/:και να εχεις και καποιους ''εξυπνους'' να σου λενε ''ελα μωρε τι εχεις? λιγο πυρετο!! '':down::down:

Σε καταλαβαινω...και μενα μου δινει να ειμαι αρρωστη, και να πρεπει να καθησω στο κρεβατι τοσες μερες....:/:και να εχεις και καποιους ''εξυπνους'' να σου λενε ''ελα μωρε τι εχεις? λιγο πυρετο!! '':down::down:

Πλάκα κάνεις!! Εγώ είμαι καλή καλή αλλά αν κάποιος κάνει το λάθος να μου πετάξει κάνα τέτοιο......όχι απλά τα παίρνω....ΚΕΡΒΕΡΟΣ γίνομαι!! Και τους πήρε και τους σήκωσε. :mad:

Εγώ δεν τα μπορώ αυτά. Όταν είμαι άρρωστη θέλω σεβασμό προς την αρρώστια μου! (Ψωωωωωνιο :P)

Φτάσαμε αλλά ακόμα δεν συνήλθαμε. Δεν ξέρω τι θα κάνω έχω αρχίσει και πέφτω ψυχολογικά. :/:

πεφτεις??????????????? σηκω απο το κρεββατι βαλε μουσικη και σκεψου οτι σε λιγες μερες θα κοιμασαι με την ιριδα αγκαλια!!!!! εγω παλι αυριο πατρα!!!!!:mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(

Ο εξυπνος στη περιπτωση μου ειναι το αφεντικο, που να εχω χτυπησει το 40αρι και να μου λεει, ''ενταξει εκτος απο πυρετο τι εχεις? χμμ δηλαδη δεν θα ερθεις? με εκεινο το θεμα, τι εγινε τελικα? '' και να ψηνομαι και να πρεπει να τον κατευθυνω που να βρει το παλιοαρχειο που δεν ηταν και τιποτα επειγον...:(

σου στελνω και κοτοσουπα ταχυδρομικώς!!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back