katerina10
Περιβόητο μέλος
Ποιο χρώμα είναι? Γιατί ένα απο αυτά μου λείπει και δεν το πέτυχα ποτέ ως τώρα (καλά όταν έφυγα αγγλία δεν ασχολήθηκα περαιτέρω κιόλας)
Εσύ δεν έισαι τοξότης απλά είσαι ανάποδο! Τόσο που ούτε και η βαρύτητα τα βάζει μαζί σου!![]()

έχω κάτι μοναδικό πάντως..τιι αναποδιά!!!
λεγαμε σε προηγούμενα ποστ ότι ειναι το πιο τυχερο ζώδιοΟ τοξοτης τι σχεση εχει?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως απ΄όποια πλευρα κ να πέσει να πειτε του Μέρφι του βρομίλου ότι δεν τρώγεταιΘα σας απογοητεύσω..κι εσάς και τον Μερφι...Εμένα παντα πέφτει με την άλλη πλευρα!!!ΠΑΝΤΑ!!!!και...ΔΕΝ είμαι τοξότης!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Πάντως απ΄όποια πλευρα κ να πέσει να πειτε του Μέρφι του βρομίλου ότι δεν τρώγεται

Α ρε Έλενα δεν λες πολλά (όχι όσο εγώ τουλάχιστον) αλλά ξέρεις πότε να τα πετάξεις. Να'σαι καλά μ'εκανες και γέλασα.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
καλε στις ποσες μερες μειναμε???????????????? στις 5 τελευταιες σελιδες για ζωδια μιλατε δεν μπορω να ψαχνω........... θενιααααααααααααα![]()
Εσύ Ρία παιδί μου τι ζώδιο είσαι να σου κάνουμε και εσένα το προφιλ σου. Όχι εγώ δηλαδή. Η κατερίνα η αστρολόγος του φόρουμ μας!!

18 και σημερα Ριααααααααααααααααααα

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Είμαι κριός με ωροσκόπο σκορπιό!!!!!!!!!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα την έκατσες!!![]()
Εμ!!! πως εγώ ψυχή δεν έχω να μην μάθω η γυναίκα????

aalyah
Διάσημο μέλος
αααααααααα!!!! εχω ωροσκοπο Υδροχοο!!!! και ο αντρας μου εχει καρκινο ωροσκοπο!! να μας πεις και αν ταιριάζουμε.......
Και εγώ ωροσκόπο υδροχόο έχω

Εγώ απο τα λίγα που ξέρω όπως σας κόβω (απο ζωδια) ταιριάζετε πάντως.
Εμ!!! πως εγώ ψυχή δεν έχω να μην μάθω η γυναίκα????![]()
Να μαθεις παιδι μου να μάθεις. Μόνο να βρούμε την Κατερίνα γιατί εγώ αυτά δεν τα ξέρω!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πάει μουβγήκε το όνομα....Εσύ Ρία παιδί μου τι ζώδιο είσαι να σου κάνουμε και εσένα το προφιλ σου. Όχι εγώ δηλαδή. Η κατερίνα η αστρολόγος του φόρουμ μας!!
18 και σημερα Ριααααααααααααααααααα

Ααααα λυπάμαι αγαπητή Άτζελα θα πρέπει να κάνετε υπομονή να πάω σπίτι..Προβλέπω αύριο με το καλό το απόγευμα να σας έχω έτοιμες!!!Α!!!! Κατερίνα δεν παίζω θέλω και εγώ αστρολογικό προφίλ τώρααααααααΕίμαι κριός με ωροσκόπο σκορπιό!!!!!!!!!!!!!
![]()

Υδροχόος είναι και ο δικός μου!!!Αυτή η καρακοσμάρα τους ώρες ώρες...καλε το ξεχασες!!!!! σου το εχω πει Ζυγοςςςςςςςς!!!!!! και ο αντρας μου μελλον δλδ Υδροχοος .. ο τελειος συνδυασμός

Κατερίνα την έκατσες!!![]()

Αφού το ξέρετε ότι μου αρέσει να βοηθάω..Εκμεταλευτείτε με στο έπακρον ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!
Αχ καρκινο έχει και ο δικός μου μάλλον!!!αααααααααα!!!! εχω ωροσκοπο Υδροχοο!!!! και ο αντρας μου εχει καρκινο ωροσκοπο!! να μας πεις και αν ταιριάζουμε.......
Ναι καλά για το αν ταιριάζετε ή όχι τηλεφωνάκι στην πατέρα..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!Εδώ εγώ αντέχω 5,5 χρόνια ένα Υδροχόο..πράγμα που δεν μπορεί ο Αιγόκερως υπο κανονικές συνθήκες..Αλλά μαλλον ο κοινος μας ωροσκόπος μας ενώνει..Η απλά Η ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ναι Άτζελα μου θα σου το πω!!Αλλά υπομονή..Και εσύ Ρία!!!Εμ!!! πως εγώ ψυχή δεν έχω να μην μάθω η γυναίκα????![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Με προλάβατε κυρία μου!!!Ρία και μόνο που έχεις ωροσκόπο το ζώδιο του άνδρα σου αυτό να ξέρεις σας ενώνει..Τώρα εγώ ξέρω να σου πω ότι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω και αγαπώ(όταν δεν μου σπάνε τα νεύρα)και θα επισκεφτώ σε λίγο γιατί γιορτάζει ο μεγάλος υιος (8 χρονών σήμερα)είναι η αδερφή μου με τον άνδρα της και πρέπει να σου πω ότι είναι εκνευριστικοί μεν αλλά ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!Και εγώ ωροσκόπο υδροχόο έχω
Εγώ απο τα λίγα που ξέρω όπως σας κόβω (απο ζωδια) ταιριάζετε πάντως.
Να μαθεις παιδι μου να μάθεις. Μόνο να βρούμε την Κατερίνα γιατί εγώ αυτά δεν τα ξέρω!

aalyah
Διάσημο μέλος
Υδροχόος είναι και ο δικός μου!!!Αυτή η καρακοσμάρα τους ώρες ώρες...![]()
Λίγα για τους Υδροχοους ε!! Μην γίνουμε μπίλιες!!

Το παίρνω προσωπικά το θέμα. Μου έθιξες τον ωροσκόπο

ria23
Διάσημο μέλος
Με προλάβατε κυρία μου!!!Ρία και μόνο που έχεις ωροσκόπο το ζώδιο του άνδρα σου αυτό να ξέρεις σας ενώνει..Τώρα εγώ ξέρω να σου πω ότι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω και αγαπώ(όταν δεν μου σπάνε τα νεύρα)και θα επισκεφτώ σε λίγο γιατί γιορτάζει ο μεγάλος υιος (8 χρονών σήμερα)είναι η αδερφή μου με τον άνδρα της και πρέπει να σου πω ότι είναι εκνευριστικοί μεν αλλά ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!![]()

κατερινακι μου το εχουν πει πολλοι οτι ταιριαζουν τα ζωδια μας οποτε ξερω!!!!!

αααα!!!!! αυτο με την κοσμαρα ειναι αληθεια!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
κατερινακι μου το εχουν πει πολλοι οτι ταιριαζουν τα ζωδια μας οποτε ξερω!!!!!
αααα!!!!! αυτο με την κοσμαρα ειναι αληθεια!!!
![]()
Ααααα θα σ'αρχίσω και σένα μου φαίνεται!!!

Δεν ντρέπεσαι έχεις και ωροσκόπο Υδροχόο!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εσύ είσαι Ζυγός με Υδροχόο και η Άτζελα¨?????Αχχχ δεν θυμάμαι..Ας μου πει κάποιος!!!Βιάζομαι...τα γράφω και παώ να χαρώ το ανήψι μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Ααααα θα σ'αρχίσω και σένα μου φαίνεται!!!
Δεν ντρέπεσαι έχεις και ωροσκόπο Υδροχόο!![]()
![]()
ναι αλλα εγω δεν ειμαι στον κοσμο μου

λιγο αλλοπροσαλο ειμαι απλως το κακομοιρο!! ο αντρας μου του μιλαω και χανεται στο υπερπεραν!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Για Υδροχόος παραείναι επιφυλακτικός και συναισθηματικός.Επίσης, δεν διαθέτει έντον ερευνητικό και ανεξαρτητο πνεύμα, ωστόσο η επιμέλεια και η οργάνωση που χαρακτηρίζουν τη ζωήη του αναγνωρίζονται από τους άλλους οι οποιοι τον εμπιστεύονται, ακουν την γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα και γενικα βλέπουν ως παράδειγμα προς μίμηση.Πολλές φορές αυτή η δημοτικότητα τον γεμίζει άγχος:φοβάται μήπως την χάσει απότομα εξαιτίας κάποιου λάθους.Γι αυτό έχει την ταση να σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.Έτσι μπορεί, βέβαια, να χάσει την καλή ευκαιρία που αρπάζει ο ριψοκίνδυνος, αλλά και να αποφυγει την παγίδα στην οποία θα πεσει ο απερίσκεπτος..
Να πω εγώ με την σειρά μου ότι ο δικός μου ως προς το τελευταίο θα το ερμήνευα ως: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool