Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Δεν θα βγω τελικα....:(Ναι με τον μαπα έχω ανησυχήσει κάπως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ αρέσει η άποψή σου για την διαφορετικότητα :lol: Βρε Κατερίνα το επόμενο προφιλ που θα σου ζητήσουν ότι κ να πουν εσυ θα πεις Παρθένος:up:
Τι να πω όλες εδώ μαζεύτηκαν!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Έλενα εκλεισε τελείως το ματάκι του με άσπρη μεμβράνη=τρίτο βλέφαρο!:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα τσούρμο τρελές δηλαδή!!!!;):P:P:lol::lol:

Κάπως έτσι :P

καληνυχτα Τενια:)

Ζορίτσα δεν βγαίνω η Κατερινα έβγαινε αλλά τελικά δεν βγαίνει...:blink::blink:

Οκ οτι νοημα βγάλεις απο αυτό τώρα :lol::lol::lol:

Έλενα εκλεισε τελείως το ματάκι του με άσπρη μεμβράνη=τρίτο βλέφαρο!:(:(

Κατερινάκι μην στεναχωριέσαι. Πιστέυω δεν θα είναι κατι τόσο τραγικό. Δεν νομίζω να πάθει πια τέτοια ζημιά μέσα σε λίγες ώρες. Τον πας το πρωί κτηνίατρο.

Τι έγινε βρε παιδιά το διαλύσαμε????Εγώ πάντως ακόμη εδώ...!!

Μπα εκτός απο την υπομονή των mods που μονίμως βγαίνουμε εκτός θέματος τίποτα άλλο δεν διαλύσαμε :P

Έλενα εκλεισε τελείως το ματάκι του με άσπρη μεμβράνη=τρίτο βλέφαρο!:(:(:(:(
Ετσι γίνεται οταν ειναι άρρωστα καλύπτεται όλο μην ανησυχείς δεν θα ειναι κάτι σοβαρό ελπιζω θα περιμενουμε αυριο να μας πεις τα καλά νεα

Μπα εκτός απο την υπομονή των mods που μονίμως βγαίνουμε εκτός θέματος τίποτα άλλο δεν διαλύσαμε :P
Γυναικες παιδι μου τι περιμένεις.
Αντε καληνύχτα και από μενα

Καληνύχτα Έλενα :)

Καλημέρα..:|

17 και σήμερα..!!2 μέρες για δουλεειά ή 1 σήμερα????:hmm:

Κατερίνα μου καλήμέρα βλέπω ότι με το που έφυγα εγώ εσείς το διασκεδάσατε καλά εδώ αν εχεις διάθεση να σε ρωτήσω μερικά ακόμα πράγματα περί ζωδίων???? μου αρέσι πάντα πάρα πολύ όλο αυτό και έχω και μερικές απορίες!!!!

Κατερίνα μου καλήμέρα βλέπω ότι με το που έφυγα εγώ εσείς το διασκεδάσατε καλά εδώ αν εχεις διάθεση να σε ρωτήσω μερικά ακόμα πράγματα περί ζωδίων???? μου αρέσι πάντα πάρα πολύ όλο αυτό και έχω και μερικές απορίες!!!!
Ατζελα μου ό,τι θες απλά αν είναι για προφίλ ίσως πρέπει να περιμενεις..Είμαι δουλειά τώρα και περιμένω να φύγω στις 15.00 μετά μάλλον θα πάω τον μικρό μου στην γιατρό και έτσι....ααααααχχχχ μάλλον στις 17.00 θα μπορώ να σου γράψω..:/:Αν είναι γενικά όλο και κάτι γνωρίζω!

Ατζελα μου ό,τι θες απλά αν είναι για προφίλ ίσως πρέπει να περιμενεις..Είμαι δουλειά τώρα και περιμένω να φύγω στις 15.00 μετά μάλλον θα πάω τον μικρό μου στην γιατρό και έτσι....ααααααχχχχ μάλλον στις 17.00 θα μπορώ να σου γράψω..:/:Αν είναι γενικά όλο και κάτι γνωρίζω!
Μπορείς να μπεις μσν για να τα πούμε??? ή δεν έχεις???? Εγώ είμαι magissa13@hotmail.com

Ατζελα επίσης θα πρέπει να περιμενεις για μσν...έχω δες στο προφιλμου κανε με αντ και οταν παω σπιτι θα μιλησουμε για ΟΤΙ θες..αλλά λίγη υπομονή μονο οκ?

Ατζελα επίσης θα πρέπει να περιμενεις για μσν...έχω δες στο προφιλμου κανε με αντ και οταν παω σπιτι θα μιλησουμε για ΟΤΙ θες..αλλά λίγη υπομονή μονο οκ?

Θα το κάνω και να ξέρεις και υπομονή έχω και από όλα και να σου πω και εμένα με βολεύει καλύτερα αν δεν σε έχω κάνει εγώ αντ κάνε με εσύ στην διεύθυνση που σου έδωσα μόλις μπορείς οκ μωρό μου???? φιλάκια πολλά και τα λεμε μετά!!!!!!!:up::up:

Θα το κάνω και να ξέρεις και υπομονή έχω και από όλα και να σου πω και εμένα με βολεύει καλύτερα αν δεν σε έχω κάνει εγώ αντ κάνε με εσύ στην διεύθυνση που σου έδωσα μόλις μπορείς οκ μωρό μου???? φιλάκια πολλά και τα λεμε μετά!!!!!!!:up::up:
ok..:Dφιλάκια:)

Καλησπέρα!!! 17 και σήμερα και 1 και σήμερα και το αγχος για την δουλειά πάει συννεφο γιατί δεν προλαβαινωωωωωωωωωωω!!

Πάω να στρωθω στην δουλεια δεν με παιρνει!

Κατερινάκι πως είναι το ματάκι του μικρού σου?

Σε πρόλαβα όπως βλέπεις..;)
Καλησπέρα!!! 17 και σήμερα και 1 και σήμερα και το αγχος για την δουλειά πάει συννεφο γιατί δεν προλαβαινωωωωωωωωωωω!!

Πάω να στρωθω στην δουλεια δεν με παιρνει!

Κατερινάκι πως είναι το ματάκι του μικρού σου?
Ο μικρός μου είναι σπίτι και εγώ δουλειά.Ετοιμαζόμαστε για κτηνίατρο μάλλον.:(Πρέπει και να της τηλ.Αλλά αν δεν την βρω θα πάω σε όποιον βρω..Αυτή που ειδικεύεται στα οφθαλμολογικά επίσης κάτι μου κάνει.:hmm:Το πρωί ο μικρός μου ήταν μια χαρά..Ετσι μου φαινόταν!Αλλά το θέμα είναι ότι όταν έφυγα πάλι γυάλιζε το ματάκι του...:(:(

Αντε υπομονη σε λίγη ώρα πας και να μας πεις και εμας τι εγινε να μας φυγει το αγχος. Και να τους κοβεις τα νυχια!!!

Αντε υπομονη σε λίγη ώρα πας και να μας πεις και εμας τι εγινε να μας φυγει το αγχος. Και να τους κοβεις τα νυχια!!!
Η σταυρούλα με τον πρινς είχε δίκιο..Ηταν και μάρτυρας των εξωπραγματικών νυχιών τους..:(:(:redface:

Η σταυρούλα με τον πρινς είχε δίκιο..Ηταν και μάρτυρας των εξωπραγματικών νυχιών τους..:(:(:redface:

Εγώ πάντα του έκοβα τα νύχια. Απο μικρός όταν ήταν. Και φυσικά μόνο σε μένα καθόταν :D

Δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ λάτρευε την μάνα μου στα πάντα μόνο σε μένα καθόταν να του κόψω τα νύχια. Ισως καταλάθος κάποια στιγμή η μαμά μου να τον πόνεσε όταν του το έκανε και απο τότε να εμπιστευόταν μόνο εμένα. Πάντως πρέπει να τα μάθεις απο τώρα να συνηθήσουν γιατί αλλιώς θα σε ζορίσουν.

Τους τα κόβω κανονικά καλέ απλά μωρε μου είπε ενας φίλος του φιλου μου (ο κολλητός του για την ακριβεια)ξερεις περι ελευθεριας των γατιών και περι φύσης ότι τα έχουμε σαν μπιμπελο και είπα να μην τους τα κοψω...Αλλά ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back