Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Κείρα κάτι άσχετο με το θέμα ο Φρέντυ είναι ο τελευταίος γατούλης στην υπογραφή; Θυμάμαι το θέμα του αλλά δεν θυμάμαι τι χρώμα είχε:redface:

Ναι ο Φρέντυ είναι!:)
Εδώ είναι και το θέμα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θένια!!
Κράτα γερά!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ότι έγινε έγινε απο δω και πέρα κοίτα να τους κόβεις τα νυχάκια και μην ακούς τον κάθε άσχετο που δεν έχει ποτέ αναλάβει ευθύνη να φροντίσει μια γάτα. Αυτοί οι άνθρωποι μόνο την γνώμη τους θέλουν να λένε. Όχι απο κακία προς θεού. Απλά δεν ξέρουν και καμιά φορά μπορεί να δημιουργήσουν και καταστάσεις. Αλλά οκ τέλος καλό όλα καλά. Θα γίνει καλά το ματάκι του μην ανησυχεις.
Το έμαθα το μάθημα μου ναι...:mad::/:
Eγώ τους τα κόβω κάθε βδομάδα και δε τα πλήγωσα ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!!
Ετσι θα κάνω κι εγώ:up:(ΘΑ σου τα έχω έτοιμα το βράδυ!)
Χαχα ξερω γιατί το λες αυτό ερώτηση παγίδα, αλλά δεν θα τσιμπήσω;)
Πραγματικα δεν το λεω γι αυτό το λεω γιατί φανταζομαι τι θα γίνει εδω με το χτένισμα κ βγαίνω με σχεδιο σαν τις φόρμες των φυλακισμένων φαντάζεστε να προσπαθησω να τους κόψω κ τα νυχια, δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσουν. Θέναι εχω κ εγω 2 ειδων νυχοκόπτες αλλα οταν προσπαθεις να κόψεις νύχια κ αυτά τραβανε συνέχεια το ποδι δεν είναι καθόλου ευκολο κ ειναι κ επικύνδυνο εδω που τα λέμε
Γμτ δεν τσίμπησες!!!!:lol:Εγώ τους κάνω κανονικότατο κεφαλοκλείδωμα...:redface:Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή περίπτωση ατυχήματος...:|
Ναι είναι δεν λέω όχι. Εμένα ο δικός μου τραβούσε πολύ τα πίσω. Και του τα έκοβα πιο αραιά και που. Τα μπροστά πιο συχνά. Να σε ρωτήσω σε τι στάση τα έχεις όταν τους κόβεις τα νύχια? Τα ξεκίνησες απο μικρά να τα μάθεις? Αν όχι τότε δεν συνηθήζουν έυκολα. Και εγώ να δω πως θα μάθω την Ιριδα τώρα που είναι ήδη μεγάλη. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσει.
Τώρα αυτό με τα μικρά δεν ξέρω αν ισχύει...Δεν τους αρέσει απλά πρέπει να τα στρώσεις..με το έτσι θέλω..:hmm:
Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για να τους κόψεις τα νύχια. Γιατί να τους τα κόψεις? Μια χαρά είναι τα παιδιά άστα ήσυχα μην τα ζορίζεις με νύχια κιόλας. Μαθε τα στο χτένισμα που είναι απαραίτητο.

Τόσο ήσυχα τα περσικά ε? Δε μου λες Έλενα....αν τους πεις "ακίνητος" μένουν σε μια στάση μέχρι να τους ξαναπεις οτι μπορούν να κουνηθούν? :P
Ναι δες εγώ τι έπαθα με τα ζουρλά μου..Αν δεν έβλεπα κατι δεν θα τους τα έκοβα..:redface:Και κρόσσια να γινόταν ο καναπές..:lol:
16 και σήμερα και απο δουλειά μόνο σήμερα και έχω ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ δουλεια και να δω πότε θα προλάβω. Αυτά. :|
Τι έγινε τα καταφερες?
Λίγες μέρες ακόμα άγχος και θα περάσουνε και αυτές! ;)

Απ'οτι φαίνεται στην δουλειά θα φάμε παράταση και άνευ πληρωμής κιόλας και συγχίζομαι. Γιατί κανονικά δικαιούμαι άδεια ασθενείας. Αλλά ΑΝΤΕ να βγάλεις άκρη με τα τρεξίματα που έχω. Θα κάτσω να δουλέψω έξτρα τις κανα δυο μέρες που είχα πολύ πυρετό και δεν έκανα δουλειά και ας ελπίσουμε να τελειώσω γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο το πρήξιμο απο τ'αφεντικό θα τον βαρέσω. :mad:
Πόσο παράταση ακόμα στη δουλειά???
Κείρα κάτι άσχετο με το θέμα ο Φρέντυ είναι ο τελευταίος γατούλης στην υπογραφή; Θυμάμαι το θέμα του αλλά δεν θυμάμαι τι χρώμα είχε:redface:
Τελευταία φωτό στην υπογρεαφή της!!!!!;)
Καλημέρα Θένια! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό χειμώνα και καλή επιστροφή! Ήμουν εκτός ίντερνετ όλο το σαββατοκύριακο και έχασα πολλά επεισόδια, αλλά κάτι μου λέει ότι οι μέρες είναι 15 και σήμερα!!!!! Καλά τα λέω?
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ κουτουλάω... Τέτοια τσαγκαροδευτέρα καιρό είχε να μου τύχει! Νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο όπου να'ναι! zzzzzzzzzzzzzzzz...
Κι εγώ κουτουλάααααααααααωωωωωωωω!!!!:lol:
:lol:
Σημερα και 15?:lol:
ΚΑλημέρα Ζορίτσα!!!:)

Ναι ο Φρέντυ είναι!:)
Εδώ είναι και το θέμα του!
Τον θυμάμαι από την αγγελία του ακόμα τον Φρέντυ, όταν στολιζόταν κ ετοιμαζόταν για το νέο του σπίτι:)
Θένια σε τι φάση βρίσκεται το πακετάρισμα;

Καλημέρα Θένια! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό χειμώνα και καλή επιστροφή! Ήμουν εκτός ίντερνετ όλο το σαββατοκύριακο και έχασα πολλά επεισόδια, αλλά κάτι μου λέει ότι οι μέρες είναι 15 και σήμερα!!!!! Καλά τα λέω?
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ κουτουλάω... Τέτοια τσαγκαροδευτέρα καιρό είχε να μου τύχει! Νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο όπου να'ναι! zzzzzzzzzzzzzzzz...

:lol::lol::lol:
Σημερα και 15?:lol::lol::lol:

Ναι ναι κορίτσια 15 και σήμερα αλλά στην δουλειά φάγαμε παράταση και άνευ πληρωμής. Καταραμένο κρύωμα πια!! Ελπίζω η παράταση να είναι μόνο μια μέρα καθώς η συνεννοηση έγινε μέσω email και δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στο τηλ. Και φοβάμαι οτι θα πιέσει για άλλες μέρες και δεν θέλω. Τι θα κάνω???? :/:

Τον θυμάμαι από την αγγελία του ακόμα τον Φρέντυ, όταν στολιζόταν κ ετοιμαζόταν για το νέο του σπίτι:)
Θένια σε τι φάση βρίσκεται το πακετάρισμα;

Σε φάση αποσύνθεσης θα έλεγα. Το πακετάρισμα δεν πάει καθόλου καλά και πρέπει οπωσδήποτε να ξεμπερδέυω με την δουλειά σήμερα αλλιώς την έβαψα. Αν τα πράγματα μου δεν φύγουν ως την παρασκεύη για ελλάδα (άντε μετα βίας δευτέρα) δεν θα τα έχω ελλάδα πριν τα χριστούγεννα :|

Άντε λοιπόν καλή μας βδομάδα καλό μας μήνα και καλή μου επιστροφή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

Ναι ναι κορίτσια 15 και σήμερα αλλά στην δουλειά φάγαμε παράταση και άνευ πληρωμής. Καταραμένο κρύωμα πια!! Ελπίζω η παράταση να είναι μόνο μια μέρα καθώς η συνεννοηση έγινε μέσω email και δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στο τηλ. Και φοβάμαι οτι θα πιέσει για άλλες μέρες και δεν θέλω. Τι θα κάνω???? :/:

Σε φάση αποσύνθεσης θα έλεγα. Το πακετάρισμα δεν πάει καθόλου καλά και πρέπει οπωσδήποτε να ξεμπερδέυω με την δουλειά σήμερα αλλιώς την έβαψα. Αν τα πράγματα μου δεν φύγουν ως την παρασκεύη για ελλάδα (άντε μετα βίας δευτέρα) δεν θα τα έχω ελλάδα πριν τα χριστούγεννα :|

Άντε λοιπόν καλή μας βδομάδα καλό μας μήνα και καλή μου επιστροφή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!
:lol::lol::lol:Σταμάτα παιδι μου όλο μες το παραπονο!!!15 μέρες έμειναν..από παράταση τι έγινε???θα δουλέψεις κι άλλο??σε ρωτάω και πιο κάτω!!:)

Έλα κοπελιά δεν θέλω ητοπάθειες ψηλά το κεφάλι ηθικό ψηλά και όλα θα πάνε καλά!!!!!
Άντε καλή μου λιγο έμεινε και θα περάσει ότι και να γίνει δεν σε κρατάει πια τίποτα εκεί έρχεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

:lol::lol::lol:Σταμάτα παιδι μου όλο μες το παραπονο!!!15 μέρες έμειναν..από παράταση τι έγινε???θα δουλέψεις κι άλλο??σε ρωτάω και πιο κάτω!!:)

Καλέ δεν διαβάζεις τι κάνεις quote? :P:lol: Έκεί έγραψα οτι πρέπει να δουλέψω και άλλο και δεν ξέρω πόσο και μάλιστα άνευ πληρωμής. Λογικό δεν είναι να παραπονιέμαι? :redface:

Καλέ δεν διαβάζεις τι κάνεις quote? :P:lol: Έκεί έγραψα οτι πρέπει να δουλέψω και άλλο και δεν ξέρω πόσο και μάλιστα άνευ πληρωμής. Λογικό δεν είναι να παραπονιέμαι? :redface:
:redface::redface::redface:ΜΑ το διάβασα.....Τέσπα, η ερωτηση είναι μετράμε και ημέρες δουλειάς δηλαδή????:hmm::hmm::blink:Πάλι?:/:

:redface::redface::redface:ΜΑ το διάβασα.....Τέσπα, η ερωτηση είναι μετράμε και ημέρες δουλειάς δηλαδή????:hmm::hmm::blink:Πάλι?:/:

όχι όχι δεν μετράμε τίποτα. Μόλις μιλησω με τ'αφεντικό σήμερα στο τηλ θα δούμε. Πρέπει να παλέψω να μην ξαναδουλέψω μετά απο σήμερα. Δεν μπορώ άλλο ειλικρινά. Δεν μετράμε τίποτα. Είμαστε μόνο στο 15 και σήμερα :D

Αρα μπορώ να γράψω ΑΝΕΤΑ!

15 και σήμερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!0 για δουλειά πάει και αυτόοοοοοο!!;)

Ναι ναι 15 και σήμερα. Φυσικα technically απο αυριο παει η δουλεια αλλά κάνουμε τους ψωφιους κοριους και δεν το αναφέρουμε :P

όχι όχι δεν μετράμε τίποτα. Μόλις μιλησω με τ'αφεντικό σήμερα στο τηλ θα δούμε. Πρέπει να παλέψω να μην ξαναδουλέψω μετά απο σήμερα. Δεν μπορώ άλλο ειλικρινά. Δεν μετράμε τίποτα. Είμαστε μόνο στο 15 και σήμερα :D
καλή επιτυχια αδελφούλα! ;);):up:

καλή επιτυχια αδελφούλα! ;);):up:

Να'σαι καλά αδελφούλα. Η αδελφή σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη θα δείς! ;):lol::lol:

Να'σαι καλά αδελφούλα. Η αδελφή σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη θα δείς! ;):lol::lol:
Και εμένα ε????:hmm::(

15 και σημερα!!!!!!!!!!!!! ετοιμαζομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????:up::up::up::up::up:

15 και σημερα!!!!!!!!!!!!! ετοιμαζομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????:up::up::up::up::up:
Αντε βρε Ρία που είσαι σήμερα.???Είχες πρωί μάθημα???Η σε πήρε ο ύπνος??Που χάθηκες?:hmm:

Και εμένα ε????:hmm::(

Καλέ φυσικά αδερφούλα μου! Το συζητάς κιόλας? Και τις δύο αδερφές μου! :up::up::up:

Γεια σου Ρίααααααα!!!!

Ναι ναι ναιιιιιι 15 και σημεράάάάάάάάάάά:up::up::up:

τεταρτη- πεμπτη - παρασκευη εχω μαθημα στην πατρα:sick::sick::sick::sick:...

ασε σημερα ετρεχα για ψωνια καντε κανα ομμμμμμ για μενα γιατι υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αμαξακι επιτελους!!! τα γατονια σου θεικα στη φωτο!!!! εμενα η δικια μου σημερα κυνηγα απο το πρωι την ουρα της!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back