Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Καλα μεχρι τελευταια στιγμη ολο και κατι θα βρισκεις να μαζεψεις... Μπορω να καταλαβω πως νιωθεις ...εγω οταν εφυγα απο τη χωρα που σπουδαζα (5 χρονια ), αφηνα μια σχεση πισω...:(

Αχ Αντα μου....και εγώ σχέση αφήνω πίσω. Δεν γινόταν αλλιώς. Ας μην το συζητήσουμε το θέμα καλύτερα. :/:

Μαρη ακομα στο μπιρι μπιρι εισαι,δεν πακεταρεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ένα διάλειμα που έφαγα τόσο άγχος με την δουλειά και την υγεία μου τόσες μέρες να μην το κάνω? :P:lol::lol:

Άντε 15 μερούλες ακόμα !!! Πρέπει να είσαι μες την τρελή χαρά!! Ποια γατούλα είχες μπανίσει από εδώ μέσα και ήθελες να πάρεις; Θα την υιοθετήσεις τελικά;

Καλέ 14 όχι 15!! Μην μου τις αυξάνετε!!

Ποια γατούλα? Εμ....ολες?? :confused: :P :lol:

Την Ίριδα την ιριδα το κεφτεδάκι μου! Και φυσικά θα την υιοθετήσω. Μόλις μπω στο δικό μου σπίτι. Οι δικοί μου δεν εννοούν να την δεχτούν να την πάρω τώρα που θα μένω μαζί τους (δεν εχουν ξεπερασει το σοκ του χαμου του γάτου μας) και αναγκαστικά σε κάνα 2-3 μηνάκια που και με δουλειά θα έχω βολευτεί, θα μπω σπίτι μου και θα την πάρω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Ίριδα την ιριδα το κεφτεδάκι μου! Και φυσικά θα την υιοθετήσω. Μόλις μπω στο δικό μου σπίτι. Οι δικοί μου δεν εννοούν να την δεχτούν να την πάρω τώρα που θα μένω μαζί τους (δεν εχουν ξεπερασει το σοκ του χαμου του γάτου μας) και αναγκαστικά σε κάνα 2-3 μηνάκια που και με δουλειά θα έχω βολευτεί, θα μπω σπίτι μου και θα την πάρω :)
Δεν την παίρνεις κ αυτήν μαζί με τα μπαγκάζια κ να πεις ότι την έφερες από Αγγλία;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν την παίρνεις κ αυτήν μαζί με τα μπαγκάζια κ να πεις ότι την έφερες από Αγγλία;:D

Δεν το σκεφτηκα και αυτο νομιζεις? Εδω σκεφτομαι να την φερω μαζι μου απο αθηνα οταν γυρισω μετα την πρωτοχρονια και να πω οτι ειναι το χριστουγεννιάτικο μου δωρο απο μένα στον εαυτό μου :D

Αλλά δεν θελω να προκαλέσω τον πατέρα μου γιατι η γκρίνια του απλά δεν αντέχεται!!! Όταν παω εκει θα δω κατασταση. Την μαμα την εβαλα λιγο στην θεση της. Της αρχισα περι "δεν θελω αηδιες περι δεσμευσης κτλ γιατι παιδι που θελετε να κανω δεν ειναι δεσμευση? Ο αντρας που θα μπαστακωθώ πάνω απο το κεφάλι μου δεν ειναι δεσμευση? Και τι θα πει θα χάσω την γάτα μετά απο χρόνια και θα πονάω. Ολα μέσα στην ζωή είναι. Άρα δεν παντρέυομαι μην τυχόν και χάσω τον άντρα μου και μετά πονάω. Λογική είναι αυτή?" Και το βούλωσε :P

Αλλά στον μπαμπά δεν πιανουν αυτά. Πρέπει να βρω άλλο κόλπο και αυτό μόνο απο κοντά θα το αξιολογήσω. Θα δούμε!

Αλλά δεν θελω να προκαλέσω τον πατέρα μου γιατι η γκρίνια του απλά δεν αντέχεται!!!!
Μη μου πεις ότι είναι κ αυτός παρθένος;

Συνημμένα

• 0002006E.gif
    0002006E.gif
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 15
Μη μου πεις ότι είναι κ αυτός παρθένος;

Χειρότερα!!! Λεων!!!

Αλλά δεν γνωρίζουμε τον ωροσκόπο :hmm::lol::lol:

Χειρότερα!!! Λεων!!!

Αλλά δεν γνωρίζουμε τον ωροσκόπο :hmm::lol::lol:

θενια ποσες σημερα 14???????? λεων ειναι και ο δικος μου αγύριστα κεφαλια αυτοι οι πατεραδες παιδι μου τι περιμενεις?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θενια ποσες σημερα 14???????? λεων ειναι και ο δικος μου αγύριστα κεφαλια αυτοι οι πατεραδες παιδι μου τι περιμενεις?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι Ρία 14 και σήμερααααααααααα :up::up::up:

Α Λέων και ο δικός σου? Άρα με καταλαβαίνεις :down:

Και κατα παραγγελλιαν:

Λέων με ωροσκοπο Ζυγο

Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει μόνο να κερδίζει πολλούςφίλους αλλά και να τους καρατά με τη γεναιοδωρία του και την γοητεία του. Ξέρει να τηρει τις ισορροπίες, ώστε όλοι να μένουν ευχαριστημένοι. Το αρνητικό του σημείο εντοπίζεται στην υπεροψία, που όχι μόνο θολώνει την κρίση του αλλά επιπλέον χαλάει την άριστη εντύπωση που έχουν σχηματίσει οι φίλοι του. Αφου η ευτυχία του εξαρτάται τόσο από την σχέση του με τους άλλους, καλό είναι να ελεγχει τον εγωισμό του.

Ο δικός μου είναι παρθένος, άρα και εσείς με καταλαβαίνετε ;):lol:

Θενια ακόμα μεσα?????????????Πακέταρες καλε τίποτα ή ακόμα???????:hmm::hmm::hmm::blink:

κατερινα πληρωνεσαι με το μνμ για τα ζωδια????????:lol::lol::lol::lol::lol:

Ρία μην της βάζεις ιδέες :P:lol::lol:

καλε τετοια ανάλυση ουτε η Πατερα :lol::lol::lol: ας δωσουμε και κατι στο κοριτσι!!!!!!:lol::lol:

Ρία μην της βάζεις ιδέες :P:lol::lol:

καλε τετοια ανάλυση ουτε η Πατερα :lol::lol::lol: ας δωσουμε και κατι στο κοριτσι!!!!!!:lol::lol:
:hmm::hmm::hmm:Μήπως θα έπρεπε να το καθιερώσω???και ίσως επειδή είμαστε γατοφόρουμ...λεω να το κάνουμε γατοτροφές..ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!:lol::lol::lol::lol:

Παιδια έχω πρόβλημα...θέλει 2 ζώδια ακομα η άτζελα
και το ένα είναι ακριβώς στο μεταιχμιοο
αλλα μιλαμε για λεπτο η διαφορα
θα της γραψω κ τα δυο αλλα τι να πω...παλι καλά που δεν πληρώνομαι..τι θα της έλεγα διαλεξε όποιο θες????

Καλα αυτο το θρεντ εχει γινει....αυτο που καταλαβατε!!!!Αλλο τιτλο επρεπε να εχει,αστρα και γατομανες? λεω εγω τωρα....
Το δικο μου τον ωροσκοπο ποια θα μου τον βγαλει???Που δεν εχω γεννηθει στην Ελλαδα και δεν ξερω πως να το βρω?????ΕΕΕΕΕΕ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ??????

Παιδια έχω πρόβλημα...θέλει 2 ζώδια ακομα η άτζελα
και το ένα είναι ακριβώς στο μεταιχμιοο
αλλα μιλαμε για λεπτο η διαφορα
θα της γραψω κ τα δυο αλλα τι να πω...παλι καλά που δεν πληρώνομαι..τι θα της έλεγα διαλεξε όποιο θες????

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Κατερίνα μου έμπλεξες

Ασε που εμένα δεν μου έλυσες την απορία. Από τα τρία παρθένος με υδροχόο με αιγώκερο και με λέων και στα τρία μοιάζω. Τελικά τι έιμαι??

Καλα αυτο το θρεντ εχει γινει....αυτο που καταλαβατε!!!!Αλλο τιτλο επρεπε να εχει,αστρα και γατομανες? λεω εγω τωρα....
Το δικο μου τον ωροσκοπο ποια θα μου τον βγαλει???Που δεν εχω γεννηθει στην Ελλαδα και δεν ξερω πως να το βρω?????ΕΕΕΕΕΕ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ??????
Εύκολο υπολόγισε την διαφορά ωρας βρε κουτούλικο(χωρίς παρεξήγηση).

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Κατερίνα μου έμπλεξες

Ασε που εμένα δεν μου έλυσες την απορία. Από τα τρία παρθένος με υδροχόο με αιγώκερο και με λέων και στα τρία μοιάζω. Τελικά τι έιμαι??

:lol::lol::lol::lol: χαμαιλέοντας :lol::lol::lol::lol::lol:

Εύκολο υπολόγισε την διαφορά ωρας βρε κουτούλικο(χωρίς παρεξήγηση).

Δεν εχουμε διαφορα ωρας...αλλα μου εχουν πει οτι παιζει ρολο το μερος κι ας μην εχουμε διαφορα ωρας...
ΑΑΑ,και παρεξηγηθηκα με το κουτουλικο και θα στειλω τη στριτζογατα μου να σε κανονισει δεοντως:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back