elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε ποια χώρα γεννήθηκες κ πότε; Η αλήθεια ειναι ότι έπρεπε να λέγεται "Αστρα κ όραμα κ το εισιτήριο της επιστροφής"Καλα αυτο το θρεντ εχει γινει....αυτο που καταλαβατε!!!!Αλλο τιτλο επρεπε να εχει,αστρα και γατομανες? λεω εγω τωρα....
Το δικο μου τον ωροσκοπο ποια θα μου τον βγαλει???Που δεν εχω γεννηθει στην Ελλαδα και δεν ξερω πως να το βρω?????ΕΕΕΕΕΕ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε! Αν δεν θέλεις να μην το βρωΓιατι θα το βρεις????Ρουμανια 15/12/77...Ειπαμε,παλιοτοξοτης!!!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΑΑΑ,γεννηθηκα στη 1 μετα τα μεσανυχτα(αν χρειαζεται)..
elvenstar
Επιφανές μέλος
βεβαια κ χρειαζεται κ μάλιστα είναι σημαντικό. στις 1 ακριβώς; και την πόλη θέλω της Ρουμανίας που γεννήθηκεςΦυσικα και θελω!!!Τι λεμε τωρα?Ασε και εχω περασει τα 30 οπου λενε οτι βγαινει ο ωροσκοπος στην επιφανεια και δεν ξερω τι ειμαι...καταντια....
ΑΑΑ,γεννηθηκα στη 1 μετα τα μεσανυχτα(αν χρειαζεται)..
aalyah
Διάσημο μέλος
χαμαιλέοντας
![]()

Σε ποια χώρα γεννήθηκες κ πότε; Η αλήθεια ειναι ότι έπρεπε να λέγεται "Αστρα κ όραμα κ το εισιτήριο της επιστροφής"![]()
Πολύ καλό!! Να εισηγηθώ στους mods να τ'αλλάξουμε?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το συμπέρασμα για τους παρθενους είναι ότι έχουν μείνει για προφίλ αυτοί με ωροσκόπο τοξότη, ιχθύ , κριο και ταύρο!!!!!
Καλά έχω ξεφύγει..μόλις πριν έγραψα για τον τοξότη.......τώρα το είδα..3 ακόμα έμειναν ελα παρε παρε...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ μέσα είμαιΔεν εχουμε διαφορα ωρας...αλλα μου εχουν πει οτι παιζει ρολο το μερος κι ας μην εχουμε διαφορα ωρας...
ΑΑΑ,και παρεξηγηθηκα με το κουτουλικο και θα στειλω τη στριτζογατα μου να σε κανονισει δεοντως![]()
θες να στο βρω???

Προηγείται ένα της Άτζελας ακόμα...υπομονή αλλά θέλω ώρα Τζουτζου!
aalyah
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ βρε Κατερίνα μου έμπλεξες
Ασε που εμένα δεν μου έλυσες την απορία. Από τα τρία παρθένος με υδροχόο με αιγώκερο και με λέων και στα τρία μοιάζω. Τελικά τι έιμαι??
ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!!!!!!!Εχει λήξει...Αντε!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν τα γράφεις κ αυτά τώρα που πήρες φόρα γιατί έτσι κ αλλιώς όλο κ κάποια θα είναιΤο συμπέρασμα για τους παρθενους είναι ότι έχουν μείνει για προφίλ αυτοί με ωροσκόπο τοξότη, ιχθύ , κριο και ταύρο!!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!!!!!!!Εχει λήξει...Αντε!!![]()
Ναι ΑΛΛΑ!!! Εχω τόσα πολλά στοιχεία απο όλα τα άλλα. Και μην μου πεις οτι ειναι επειδή ειναι η Παρθένος στην μέση. Διότι αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν υποτίθεται γιατί επηρρεάζεται απο τον ωροσκόπο και όχι απο τον Παρθένο.
Μπας και έχω ωροσκόπο με πολλάπλές προσωπικότητες?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μην περιμένετε από αυτον να υψώσει το λάβαρο της επανάστασης και να τραβήξει μπροστά.Ο φόβος ενδεχόμενης αποτυχίας ή απόρριψης τον κρατά προσγειωμένο.Επιμελής και εργατικός, αντιμετωπίζει τα προβλήματα με αποφαστικότητα. Η υπομονή του δεν τον αφήνει να χάσει την ψυχραιμία του. Γι αυτό, ακόμα και αν φαίνεται κάποιες φορές να του λείπει το απαραίτητο ταλέντο, αργά ή γρήγορα φτάνει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει. Επίσης, δίνει βαρύτητα στα οικογενειακά θεματα : γενικά, ειναι ευαίσθητος και στοργικός γονιός. Στο πρόσωπο του τα παιδια βρισκούν τον ιδανικό βοηθό και συμπαράστατη, όταν δεν παρασύρεται από την κτητική του διαθεση..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θένια πες μου λίγο ημ γέννησης, ώρα και πόληΝαι ΑΛΛΑ!!! Εχω τόσα πολλά στοιχεία απο όλα τα άλλα. Και μην μου πεις οτι ειναι επειδή ειναι η Παρθένος στην μέση. Διότι αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν υποτίθεται γιατί επηρρεάζεται απο τον ωροσκόπο και όχι απο τον Παρθένο.
Μπας και έχω ωροσκόπο με πολλάπλές προσωπικότητες?![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι ΑΛΛΑ!!! Εχω τόσα πολλά στοιχεία απο όλα τα άλλα. Και μην μου πεις οτι ειναι επειδή ειναι η Παρθένος στην μέση. Διότι αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν υποτίθεται γιατί επηρρεάζεται απο τον ωροσκόπο και όχι απο τον Παρθένο.
Μπας και έχω ωροσκόπο με πολλάπλές προσωπικότητες?![]()

Θένια μην πας κόντρα στις ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!

(ένα βιβλιαρακι έχω και απλά το αντιγράφω..

)Βρε συ και εγ΄ψ έχω χαρ/κα από παρθένο με ωροσκόπο ζυγό πχ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αυτό..Εχω αυτά τα χαρ/κα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ειναι αυτό που με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ στην πραγματικοτητα το ζωδιο μου..Σε όποιον το διάβασα μου είπε εεεεε καλά μόνο η φωτο σου λείπει..ΙΣΧΥΕΙ!!!Δεν ξέρω για τα δικά σας..εγώ δεν περίμενα ότι θα έβρισκα ΤΟΣΗ ακρίβεια.Και άλλωστε για αυτό τα αναλύω και σε εσας...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Έλενα....τι γίνεται εδώ γλυκάθηκες από την πελατεία και θέλεις και εσύ ποσοστα????????Θένια πες μου λίγο ημ γέννησης, ώρα και πόλη

Θα γίνεις η βοηθός μου???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
αχ είμαι κουρασμενη και κανω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
ΕΣΒΗΣΑ 2 ΠΡΟΦΙΛ
!!!!!!Της ατζελας ααααααχχχ πάλι από την αρχή..

tzoutzou
Διάσημο μέλος
βεβαια κ χρειαζεται κ μάλιστα είναι σημαντικό. στις 1 ακριβώς; και την πόλη θέλω της Ρουμανίας που γεννήθηκες
Ναι ακριβως λεει η μαμα!!!Και η πολη λεγεται Μποτοσαν Ρουμανιας
Για να δουμε..εχω αγωνια....
aalyah
Διάσημο μέλος
Θένια μην πας κόντρα στις ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!
(ένα βιβλιαρακι έχω και απλά το αντιγράφω..
)Βρε συ και εγ΄ψ έχω χαρ/κα από παρθένο με ωροσκόπο ζυγό πχ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αυτό..Εχω αυτά τα χαρ/κα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ειναι αυτό που με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ στην πραγματικοτητα το ζωδιο μου..Σε όποιον το διάβασα μου είπε εεεεε καλά μόνο η φωτο σου λείπει..ΙΣΧΥΕΙ!!!Δεν ξέρω για τα δικά σας..εγώ δεν περίμενα ότι θα έβρισκα ΤΟΣΗ ακρίβεια.Και άλλωστε για αυτό τα αναλύω και σε εσας...
![]()
Εγώ καλέ δεν πάω κόντρα σε κανέναν απλά αναρωτιέμαι.
Αλλά αυτο που λες οτι είναι σαν να περιεγραφε ΑΚΡΙΒΩΣ εσένα ε το έπαθα με 2-3 περιγραφές που έβαλες. Γι'αυτό αναρωτιέμαι.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΕΛΕΝΑΑΑΑΑΑΑ να ψάξω ή όχι????Ναι ακριβως λεει η μαμα!!!Και η πολη λεγεται Μποτοσαν Ρουμανιας
Για να δουμε..εχω αγωνια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool