Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Αντε αρχίζω...Θένια:
Ερμης στον Παρθένο

(θα τα πω επιγραμματικα ειναι πολλα)
άριστη μνήμη
αναλυτική ικανότητα
προσεχεις λεπτομέρεις και χανεις την ουσία
γινεσαι και εκνευριστικος καμια φορα για αυτόν τον λόγο
ευστροφη και ετσι μπορεις να εχεις αποψη για όλα
θυμάσαι λεπτομέρειες μεν παρα πολύ ασήμαντες αλλά ακυρες αλλά μπορει να μη θυμάσαι κατι πολυ πιο εύκολο
πχ.δεν θυμάσαι οτι πηγες σε γαμο αλλά θυμάσαι την διακοσμηση και το τοπιο
αναμφισητηστα εξυπνοι
πρεπει ναμσαθετε να σεβεστε την αποψη των αλλων κ να μην υποτιματε τη νουμοσυνη τους, θεωρωντασ οτι εσειεσ ειστε πιο σωστοι
αυτά κυριως λέει ότι χάνεις το δάσος όταν βλέπεις μόνο το δέντρο

Ααααα να γειά σου!!! Τώρα πράγματι περιέγραψες εμένα. Ειδικά το κοιτάω το δέντρο και χάνω το δάσος. Και ΕΙΔΙΚΑ το δεν θυμάμαι οτι πήγα σε γάμο αλλά θυμάμαι την διακόσμηση. Αφού η μάνα μου μου λέει "πάει εσύ παιδί μου κάτι έχεις στον εγκέφαλο δεν εξηγείται αλλιώς" :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαια από τον χάρτη σου πρεπει να πω ότι όλα τα ζωδια πια παρελαυνουν απο εκεί...:P

Λοιπόν ότι έχω μπροστα μου σου λέω..

Αφροδιη στον Παρθένο

επιλεκτκος στους φίλους
κανετε χαρες με ευχαριστηση κ νοιωθετε ομορφα γι αυτο οταν προκειται για αυτους που αγαπατε
μπορει να γίνεται αμοραλιστες(??)και σκληροι επικριτές και μπορείτε να πληγώσετε τα αισθήματα των άλλων
δεν βιαζεστε να παντρευτείτε πρωτα θελετε να εξασφαλισετε τα προς το ζην και μετα γαμος
πιστοι σε γαμο
κλεινετε τον εαυτο σας και δεν αφηνετε το ταιρι σας να σας προσεγγισει συναισθηματικά, αυτό κουράζει και κάνει το ταιρι να σκεφτεται οτι ο εγωισμος παει πάνω από την σχεση σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΛΕΟΣ!!!!Από τότε που γεννηθηκα αυτό ακουω όταν τους λέω πως με λένε ειδικα τον τελευταιο 1,5 χρόνο, στη δουλεια οταν ανεβαίνουν αυτές τισ σκαλες τα αφεντικα μου ολο αυτό τραγουδάνε...:lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad:ποτε θα αλλαξει το ρεπερτοριο????:lol::lol::lol::rolleyes:Ευχαριστώ θένια μου:D
Και ποιος το τραγουδάει ε; Να τον προσέχεις Κατερίνα Κατερινάκι;)

Και ποιος το τραγουδάει ε; Να τον προσέχεις Κατερίνα Κατερινάκι;)
Καλε όλοι ...τα αφεντικά μου, η Θενια, κατι παιδια απο την κατασκήνωση, όταν καποιος θέλει χάρη κλπ κλπ:lol::lol::lol:ΕΛΕΟΣ:mad::P

Βεβαια από τον χάρτη σου πρεπει να πω ότι όλα τα ζωδια πια παρελαυνουν απο εκεί...:P

Λοιπόν ότι έχω μπροστα μου σου λέω..

Αφροδιη στον Παρθένο

επιλεκτκος στους φίλους
κανετε χαρες με ευχαριστηση κ νοιωθετε ομορφα γι αυτο οταν προκειται για αυτους που αγαπατε
μπορει να γίνεται αμοραλιστες(??)και σκληροι επικριτές και μπορείτε να πληγώσετε τα αισθήματα των άλλων
δεν βιαζεστε να παντρευτείτε πρωτα θελετε να εξασφαλισετε τα προς το ζην και μετα γαμος
πιστοι σε γαμο
κλεινετε τον εαυτο σας και δεν αφηνετε το ταιρι σας να σας προσεγγισει συναισθηματικά, αυτό κουράζει και κάνει το ταιρι να σκεφτεται οτι ο εγωισμος παει πάνω από την σχεση σας

Μα γιατί δεν μπορουν να καταλάβουν οτι ΔΕΝ ειναι εγωισμός απλά έχουμε πληγωθεί πολύ και γι'αυτό κλεινόμαστε στον εαυτό μας!!! Μα τόσο δύσκολο είναι??? Σ'όλα όμως μέσα έπεσες ;)

Καλε όλοι ...τα αφεντικά μου, η Θενια, κατι παιδια απο την κατασκήνωση, όταν καποιος θέλει χάρη κλπ κλπ:lol::lol::lol:ΕΛΕΟΣ:mad::P

Καλέ εμένα γιατί μ'αρέσει το τραγούδι στο είπα οχι για να ζητησω χάρη :P

Κατερινα κατερινακιιιιιιιι εισαι της ζωής τ'αεράκι :lol::lol::lol:

Να ρωτήσω κάτι και γω η άσχετη?εγω που ήμουν πρόωρο μωρό αλλάζει κάτι στο ζώδιο η στον ωροσκόπο μου?:blink:

Να ρωτήσω κάτι και γω η άσχετη?εγω που ήμουν πρόωρο μωρό αλλάζει κάτι στο ζώδιο η στον ωροσκόπο μου?:blink:
όχι κι εγώ ήμουν πρόωρο..μπέρδεψε τους μήνες η μαμά μου:blink::confused:ειμαι 8μηνίτικο:D

13 και σημερααααααααααααααααα αντε καλό μου να ερθεις αντε αντε...:D

Καλημερα!! Κατερινακι πολυ μου αρεσει η φωτο που εχεις στο αβαταρ σου...και συνεχιζουμε την αντιστροφη μετρηση...13 μερες μεχρι να ερθεις....:)

Καλημέρα φιλεναδούλες! :D

Ναι ναι 13 και σήμερα και μάλιστα σήμερα είμαι καλά γιατί είχα πολύ καλά νέα για κάτι ιατρικές εξετάσεις ενός πολύ κοντινού μου προσώπου που βγήκαν και είναι όλα καλά και μου έφυγε ένα άγχος! :up:

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :lol:

Καλημερα!! Κατερινακι πολυ μου αρεσει η φωτο που εχεις στο αβαταρ σου...και συνεχιζουμε την αντιστροφη μετρηση...13 μερες μεχρι να ερθεις....:)
Και η υπογραφή μου ε???:D:D:DΑχχχ τα εχω ερωτευτεί τα ζουζουνια μου..αν και απο υπνο δεν με αφηνουν ούτε για λίγο να τον ευχαριστηθώ..:mad::/:

Αντα τι κανεις???Σε χασαμε!!!

Τι να κανω? ειχα ενα διημερο σεμιναριο, απο το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα και μετα επρεπε να δω και θεματα δουλειας...γενικα ειμαι καλα...:)

Καλημέρα φιλεναδούλες! :D

Ναι ναι 13 και σήμερα και μάλιστα σήμερα είμαι καλά γιατί είχα πολύ καλά νέα για κάτι ιατρικές εξετάσεις ενός πολύ κοντινού μου προσώπου που βγήκαν και είναι όλα καλά και μου έφυγε ένα άγχος! :up:

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :lol:
Αχ τι ωραία νεα..!!!Τελεια..εγώ αποάσισα να απεξαρτητοποιηθώ από τους ανθρώπους γύρω μου..Είναι ο στόχος για το νέο έτος..:)Καιρός είναι..Δεν γίνεται να κρέμομαι πάντα από τον φίλο μου για το αν θα έρει να μου κανει παρεα επειδή ειμαι μονη μου και φοβάμαι..αντε να δω..Ανθυμαμαι καλά έχουμε και ψυχολόγουςστο σαιτ...ας μου πει καποιος ειδημων τι πρέπεινα κανω σαν πρώτα βήματα!Την αποφαση την πήρα...:)

(βρε Θένια όλο εκτος βγαινω σε αυτό το θέμα.....:redface::redface::lol::lol:)

Τι να κανω? ειχα ενα διημερο σεμιναριο, απο το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα και μετα επρεπε να δω και θεματα δουλειας...γενικα ειμαι καλα...:)
Ουφ κουραγιο αντουλα!!Τι λέει το μπος...???Ειναι ήρεμο σημερα???:hmm::)

Ο boss ειναι λιγο στον κοσμο του....καλυτερα απο τη μια, γιατι δεν με πρηζει ( ακομη!!!) φτου φτου να μην με ματιασω :confused:. Γιατι φοβασαι να μεινεις μονη? μονη στο σπιτι εννοεις? η συγκατοικος σου που ειναι?

Ο boss ειναι λιγο στον κοσμο του....καλυτερα απο τη μια, γιατι δεν με πρηζει ( ακομη!!!) φτου φτου να μην με ματιασω :confused:. Γιατι φοβασαι να μεινεις μονη? μονη στο σπιτι εννοεις? η συγκατοικος σου που ειναι?
Θα φύγει για μια μέρα..θα κοιμηθεί αλλού!Σήμερα..εεε και πρέπει να αρχίσω να μένω μόνη μου γιατί δεν θα το ξεπεάσω ποτέ...:down::/:αλλά πως να αρχίσω δεν ξέρω..

Θα φύγει για μια μέρα..θα κοιμηθεί αλλού!Σήμερα..εεε και πρέπει να αρχίσω να μένω μόνη μου γιατί δεν θα το ξεπεάσω ποτέ...:down::/:αλλά πως να αρχίσω δεν ξέρω..
Για μια μερα? ελα τωρα.....λοιπον αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιμηθεις με τη τηλεοραση ανοικτη ;) και ασε ενα μικρο φως στο μπανιο ή αναλογα πως ειναι ο χωρος σου, στο χωλ :up:

Αχ τι ωραία νεα..!!!Τελεια..εγώ αποάσισα να απεξαρτητοποιηθώ από τους ανθρώπους γύρω μου..Είναι ο στόχος για το νέο έτος..:)Καιρός είναι..Δεν γίνεται να κρέμομαι πάντα από τον φίλο μου για το αν θα έρει να μου κανει παρεα επειδή ειμαι μονη μου και φοβάμαι..αντε να δω..Ανθυμαμαι καλά έχουμε και ψυχολόγουςστο σαιτ...ας μου πει καποιος ειδημων τι πρέπεινα κανω σαν πρώτα βήματα!Την αποφαση την πήρα...:)

(βρε Θένια όλο εκτος βγαινω σε αυτό το θέμα.....:redface::redface::lol::lol:)

Μην μασάς το θέμα θα το μετονομάσουμε "Αστρα και Όραμα, ότι θέλετε να πείτε εκτός θέματος και το εισητήριο της επιστροφής":lol::lol::lol:

Εγώ ξέρεις το έιχα ολίγων τι αυτό το θέμα όταν εμείνα πρώτη φορά μόνη στο σπίτι μου αλλά όταν είχα τα γατούνια μου δεν είχα πρόβλημα. Ενιωθα ζωντανή παρουσία δίπλα μου και κοιμόμουν μια χαρά.

Αχ δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω ειλικρινά. :/:

Αντα τι συμβαίνει με το μπος καλε?

Απλα ειναι απασχολημενος με δικα του θεματα, και εμας μας εχει στο περιμενε!! Εγω το παθαινω Κατερινα αυτο οταν κοιμαμαι μονη μου στο ξενοδοχειο - οταν πηγαινω σε εργοταξια δηλαδη- και επειδη και εγω εχω συνηθησει να κοιμαμαι με τον Γιωργο, μου ειναι καπως να κοιμαμαι μονη μετα....και αυτο κανω αφηνω το φως στο μπανιο ανοικτο για να μην ειναι πισα σκοταδι. ;)

Για μια μερα? ελα τωρα.....λοιπον αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιμηθεις με τη τηλεοραση ανοικτη ;) και ασε ενα μικρο φως στο μπανιο ή αναλογα πως ειναι ο χωρος σου, στο χωλ :up:
Το έχω κάνει αυτό που λες.Μονίμως νομ΄ζω ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ..να κάτσω ξύπνια βλέποντας τηλεόραση οκ..αλλά να κοιμηθώ μπαααααααααααα:/::(Εχωμεγάλο πρόβλημα..Βέβαια το θέμα με το νέο σπίτι που ήδη έκανα το πρωτο βήμα ανεξαρτητοποιησης δεν το έχω ψάξει και πολύ...Αυτό που με φοβίζει γενικά είναι η ησυχία και ο ξαφνικός θόρυβος..:hmm::hmm:
Μην μασάς το θέμα θα το μετονομάσουμε "Αστρα και Όραμα, ότι θέλετε να πείτε εκτός θέματος και το εισητήριο της επιστροφής":lol::lol::lol:

Εγώ ξέρεις το έιχα ολίγων τι αυτό το θέμα όταν εμείνα πρώτη φορά μόνη στο σπίτι μου αλλά όταν είχα τα γατούνια μου δεν είχα πρόβλημα. Ενιωθα ζωντανή παρουσία δίπλα μου και κοιμόμουν μια χαρά.

Αχ δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω ειλικρινά. :/:

Αντα τι συμβαίνει με το μπος καλε?
:redface::redface::redface:Ναι οκ το έχω π@@@@ξει το θέμα σου..:redface::redface::lol::lol::lol:

Αυτό ε τα γατιά μπορει να βοηθήσει...μπορει να ι...χμμ λέτε να το δοκιμάσω???Κι αν δεν λειτουργήσει παίρνω το αυτοκινητάκι μου και πάω στην ....εχμμμμμ μαμα.....:redface:Θένια το είχες πολύ έντονα αυτό παλιά???

Αντα αρκετό καιρό είναι το μπος στον κοσμο του...μια χαρα ...μήπως ερωτεύτηκε???Ή μηπως κατάλαβε τι αστερια έχει στο γραφείο του???;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back