katerina10
Περιβόητο μέλος
Μια φορά είχα αφήσει ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φώτα ανοιχτά ακόμα και των πορτατιφ...ξαναλέω..δεν ειναι το σκοτάδι μόνο που με φοβίζει αλλά η ηρεμια...Απλα ειναι απασχολημενος με δικα του θεματα, και εμας μας εχει στο περιμενε!! Εγω το παθαινω Κατερινα αυτο οταν κοιμαμαι μονη μου στο ξενοδοχειο - οταν πηγαινω σε εργοταξια δηλαδη- και επειδη και εγω εχω συνηθησει να κοιμαμαι με τον Γιωργο, μου ειναι καπως να κοιμαμαι μονη μετα....και αυτο κανω αφηνω το φως στο μπανιο ανοικτο για να μην ειναι πισα σκοταδι.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τοτε αφησε τη τηλεοραση ανοικτη ή το ραδιοφωνο...Μια φορά είχα αφήσει ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φώτα ανοιχτά ακόμα και των πορτατιφ...ξαναλέω..δεν ειναι το σκοτάδι μόνο που με φοβίζει αλλά η ηρεμια...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Το έχω κάνει αυτό που λες.Μονίμως νομ΄ζω ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ..να κάτσω ξύπνια βλέποντας τηλεόραση οκ..αλλά να κοιμηθώ μπααααααααααααΕχωμεγάλο πρόβλημα..Βέβαια το θέμα με το νέο σπίτι που ήδη έκανα το πρωτο βήμα ανεξαρτητοποιησης δεν το έχω ψάξει και πολύ...Αυτό που με φοβίζει γενικά είναι η ησυχία και ο ξαφνικός θόρυβος..
Ναι οκ το έχω π@@@@ξει το θέμα σου..
Αυτό ε τα γατιά μπορει να βοηθήσει...μπορει να ι...χμμ λέτε να το δοκιμάσω???Κι αν δεν λειτουργήσει παίρνω το αυτοκινητάκι μου και πάω στην ....εχμμμμμ μαμα.....Θένια το είχες πολύ έντονα αυτό παλιά???
Αντα αρκετό καιρό είναι το μπος στον κοσμο του...μια χαρα ...μήπως ερωτεύτηκε???Ή μηπως κατάλαβε τι αστερια έχει στο γραφείο του???![]()
Καλέ πλάκα έκανα. Εσύ το έχεις κάνει το θέμα μου? Εγώ το έχω κάνει ανω κάτω πρώτη

Ναι το είχα αρκετά έντονα. Κοιμόμουν στις 7 το πρωί επειδή μου ήταν αδύνατον. Αλλά είναι στο μυαλό. όσο το σκέφτεσαι και αφήνεις να σε κυριέυει τόσο θα φοβάσαι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι άνοιξε την τηλεόραση πάρε τα γατιά σου αγκαλιά και άσε τον έαυτό σου να βυθιστεί σε σκέψεις. Μην προσέχεις την τηλεόραση. Σκέψου τα δικά σου. Εχεις πράγματα να σκεφτεις και να αναλύσεις. Και να δεις όσο δεν το σκέφτεσαι τον φόβο σου θα σε πάρει ο ύπνος. Οσο το σκέφτεσαι όσο και να έχεις φωτα και τηλεόραση ανοιχτα δεν θα σε πάρει με τίποτα ο υπνος.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτο πιανει καπου καπου αλλα δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατι θελω να βλέπω...ή ναακουω..το ραδιοφωνο δεν το εχω σκεφτεί..Τοτε αφησε τη τηλεοραση ανοικτη ή το ραδιοφωνο...![]()

Αχ θα προσπαθήσω..εσύ έτσι το ξεπέρασεσ???Καλέ πλάκα έκανα. Εσύ το έχεις κάνει το θέμα μου? Εγώ το έχω κάνει ανω κάτω πρώτη
Ναι το είχα αρκετά έντονα. Κοιμόμουν στις 7 το πρωί επειδή μου ήταν αδύνατον. Αλλά είναι στο μυαλό. όσο το σκέφτεσαι και αφήνεις να σε κυριέυει τόσο θα φοβάσαι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι άνοιξε την τηλεόραση πάρε τα γατιά σου αγκαλιά και άσε τον έαυτό σου να βυθιστεί σε σκέψεις. Μην προσέχεις την τηλεόραση. Σκέψου τα δικά σου. Εχεις πράγματα να σκεφτεις και να αναλύσεις. Και να δεις όσο δεν το σκέφτεσαι τον φόβο σου θα σε πάρει ο ύπνος. Οσο το σκέφτεσαι όσο και να έχεις φωτα και τηλεόραση ανοιχτα δεν θα σε πάρει με τίποτα ο υπνος.

aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτο πιανει καπου καπου αλλα δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατι θελω να βλέπω...ή ναακουω..το ραδιοφωνο δεν το εχω σκεφτεί..
Αχ θα προσπαθήσω..εσύ έτσι το ξεπέρασεσ???![]()
Ναι έτσι. Με τα γατάκια μου αγκαλιά. Και δεν το σκεφτομουν. Οταν μου ερχόταν στο μυαλό το έδιωχνα και σκεφτόμουν άλλα δικά μου

tzoutzou
Διάσημο μέλος
..Αποτελεσμα,να μην καταλαβω τι ωροσκοπο εχω και επισης τωρα πια δε βλεπω αυτο που ανεβασε η slitherin για μενα
HELPPPPPP!!!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Ρε κοριτσια,μπερδευτηκα!!!Χθες με εδιωξε ο αντρας απο το ΠΣ και πηγα νωρις για υπνο..Αποτελεσμα,να μην καταλαβω τι ωροσκοπο εχω και επισης τωρα πια δε βλεπω αυτο που ανεβασε η slitherin για μενα
HELPPPPPP!!!!!!
Γεια σου Αλίνα. Νομίζω (αλλά ίσως και κάνω λάθος) οτι ο ωροσκόπος σου τελικά βγήκε ζυγός. Τώρα για το άλλο δεν μπορώ να βοηθήσω. Όσο για το προφίλ θα πρέπει να περιμένεις να έρθει η Κατερίνα γιατί εγώ δεν ξέρω

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η μανα μου ειναι ζυγος και δεν της μοιαζω καθολου σα χαρακτηρας...Ας περιμενουμε την Κατερινα λοιπον για αναλυση....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ζυγος εε?Η μανα μου ειναι ζυγος και δεν της μοιαζω καθολου σα χαρακτηρας...Ας περιμενουμε την Κατερινα λοιπον για αναλυση....
Ναι ναι διότι η Κατερίνα είναι η ειδική. Και εγώ ψάχνομαι να πω την αλήθεια επί του θέματος. Κατι γενικά για τα ζώδια ξέρω και αυτό τίποτα αλλο. Και ναι ξέρω οτι οι τοξότες είστε πράγματι κ@@@φαρδοι διότι είναι η κολλητή μου στην αθήνα

tzoutzou
Διάσημο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Ε ναι λοιπον,το παραδεχομαι..ειμαστε κ*@#φαρδοι!!!Αλλα την τραβαμε την καλη τυχη με την αισιοδοξια που μας δερνει!!!!Γι αυτο και λενε οτι ειμαστε και τελειως τρελοι!!!!
Α συγνώμη που στο λέω αλλά μπρος στην τρέλα των υδροχώων δεν πιάνεται μία.

Μαρή είπαμε να βγάζουμε οφ τοπικ των άλλων τα θέματα αλλά να βγάζεις και το δικό σου?Αυτό είναι ταλέντο!!![]()
Μα δίνω το καλό παράδειγμα καλέ!! Καλά τα έχω ξεσκίσει τα υπόλοιπα θέματα. Και δεν το κάνω και επιτηδες να πάρει όλο ξεφέυγω χωρίς να το καταλάβω

Θα πάρω δωράκι Χριστουγέννων το ban απο τους mods μου φαινεται

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το εννοείς αν αλλάζει κάτι; Θα κοιτάξεις ποιο ζώδιο ήταν την ημέρα που γεννήθηκες κ όχι ποιο θα ήταν αν είχες γεννηθεί κανονικά στους 9 μήνες.Να ρωτήσω κάτι και γω η άσχετη?εγω που ήμουν πρόωρο μωρό αλλάζει κάτι στο ζώδιο η στον ωροσκόπο μου?![]()
Γιατί η υπογραφή πάει πίσωΚαλημερα!! Κατερινακι πολυ μου αρεσει η φωτο που εχεις στο αβαταρ σου...και συνεχιζουμε την αντιστροφη μετρηση...13 μερες μεχρι να ερθεις....![]()

Το κάνω κ εγώ αυτόΤοτε αφησε τη τηλεοραση ανοικτη ή το ραδιοφωνο...![]()
όχι όμως γιατί φοβάμαι το σκοτάδι αλλά γιατί αν δεν ακούω φωνές δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ήταν μια άσχημη παρενέργεια που μ αφησε ένας χωρισμός
Καλε εγώ τον βρήκα τον Ωροσκόπο γιατί πας να μου φας τους πελάτεςΝαι ναι διότι η Κατερίνα είναι η ειδική. Και εγώ ψάχνομαι να πω την αλήθεια επί του θέματος. Κατι γενικά για τα ζώδια ξέρω και αυτό τίποτα αλλο. Και ναι ξέρω οτι οι τοξότες είστε πράγματι κ@@@φαρδοι διότι είναι η κολλητή μου στην αθήνα![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ααααα...Γεια σου Χριστίνα
Δεν ξέρω για πόσο καιρό δεν θα έχω ίντερνετ. Εξαρτάται απο το πόσο καιρό θα μου πάρει να μετακομίσω απο το σπίτι των γονιών μου στο δικό μου σπίτι. Μόλις μετακομίσω στο δικό μου σπίτι θα βάλω![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλε εγώ τον βρήκα τον Ωροσκόπο γιατί πας να μου φας τους πελάτες![]()
Καλέ συγνώμη εγώ ήθελα να πω οτι η Κατερίνα θα της πει το προφίλ. Πα παναγιά μου μπελά θα βρούμε κιόλας

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν ανεβεις Θεσσαλονικη θα κανεις καμια βολτιτσα Αθηνα να γνωριστουμε και εμεις?Ολοι εννοω.Καλημέρα φιλεναδούλες!
Ναι ναι 13 και σήμερα και μάλιστα σήμερα είμαι καλά γιατί είχα πολύ καλά νέα για κάτι ιατρικές εξετάσεις ενός πολύ κοντινού μου προσώπου που βγήκαν και είναι όλα καλά και μου έφυγε ένα άγχος!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος απ τις μερες που μετραμε δεν μας λες και ποσες κουτες μπαλαρισες σημερα?Καλέ συγνώμη εγώ ήθελα να πω οτι η Κατερίνα θα της πει το προφίλ. Πα παναγιά μου μπελά θα βρούμε κιόλας![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Πριν ανεβεις Θεσσαλονικη θα κανεις καμια βολτιτσα Αθηνα να γνωριστουμε και εμεις?Ολοι εννοω.
Καλέ ναι αυτό προσπαθώ να πετύχω. Πόσο καιρό το λέω να κανονίσετε οι αθηναίες όταν έρθω να κάνουμε ένα μιτινγκ αλλά με γράφουν όλοι γενικώς. Κανονίστε να κάνουμε ένα αθηναικό μιτινγκ όλες μαζί απο το φόρουμ και εγώ μέσα είμαι

Εκτος απ τις μερες που μετραμε δεν μας λες και ποσες κουτες μπαλαρισες σημερα?
Μην λες κούτες μην λες κούτες!! Σήμερα δεν αμπαλαρίσαμε τίποτα γιατί είχαμε, καυγα με τον πρωην, καυγα με τ'αφεντικό, άτομα που ήρθαν να πάρουν έπιπλα απο το σπίτι, ψώνια γιατί το ψυγείο ήταν άδειο ΚΑΙ 2 πλυντήρια. Ε όπως καταλαβαίνεις κούτες γιοκ σήμερα.

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή μου εμείς σε περιμένουμε οικογενειακώς για ζουλήγματα. Μην το ξεχνάς!!Καλέ ναι αυτό προσπαθώ να πετύχω. Πόσο καιρό το λέω να κανονίσετε οι αθηναίες όταν έρθω να κάνουμε ένα μιτινγκ αλλά με γράφουν όλοι γενικώς. Κανονίστε να κάνουμε ένα αθηναικό μιτινγκ όλες μαζί απο το φόρουμ και εγώ μέσα είμαι
Μην λες κούτες μην λες κούτες!! Σήμερα δεν αμπαλαρίσαμε τίποτα γιατί είχαμε, καυγα με τον πρωην, καυγα με τ'αφεντικό, άτομα που ήρθαν να πάρουν έπιπλα απο το σπίτι, ψώνια γιατί το ψυγείο ήταν άδειο ΚΑΙ 2 πλυντήρια. Ε όπως καταλαβαίνεις κούτες γιοκ σήμερα.![]()

Και παρεπιπτόντως γιατί καυγαδίσατε σήμερα με όλους μανδάμ??? Είχαν σεληνιαστεί όλοι τους??? Αντε άντε να συνέλθουν πές τους!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Αγαπητή μου εμείς σε περιμένουμε οικογενειακώς για ζουλήγματα. Μην το ξεχνάς!!Και παρεπιπτόντως γιατί καυγαδίσατε σήμερα με όλους μανδάμ??? Είχαν σεληνιαστεί όλοι τους??? Αντε άντε να συνέλθουν πές τους!!!
![]()
Ο πρωην γιατι δεν εννοει να παρει χαμπαρι οτι ειναι πρωην και τ'αφεντικο γιατί φυσικά σαν όλα τ'αφεντικα θέλει να δουλέυεις και να μην σε πληρώνει.
Εσάς θα έρθω να σας ζουλήξω (τα γατίδια σας δηλαδη) και να σας γνωρίσω οικογενειακώς. Αλλά θα ήταν καλά να γνωρίσω και τις υπόλοιπες γιατί μου φαίνεται θα περάσω όλες μου τις μέρες εκεί να τρέχω απο την μια περιοχή στην άλλη για να δω άτομα και μην ξεχνάμε οτι η αθήνα δεν ειναι μικρή παιδιά. Γι'αυτό ένα μιτινγκ να γνωριστούμε όσες γίνεται περισσότερο θα ήταν πολύ βολικό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Εχωμεγάλο πρόβλημα..Βέβαια το θέμα με το νέο σπίτι που ήδη έκανα το πρωτο βήμα ανεξαρτητοποιησης δεν το έχω ψάξει και πολύ...Αυτό που με φοβίζει γενικά είναι η ησυχία και ο ξαφνικός θόρυβος..