Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

ΒΡΕ ΑΛΙΝΑ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩΩΩΩΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΠΜ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ....θα στο βρω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνύχτα σε όλους...παω να κοιμηθώ νωρίς σήμερα γιατί δεν με βλέπω καλά αλλιώς...
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνύχτα Κατερίνα, Κατερινάκι (δεν θέλω καμία χαρη απλά λεω καληνύχτα);) Θένια οι καυγάδες ανάβουν τα αίματα κ μετά αμπαλάρις γρηγορότερα:lol:

Καληνύχτα Κατερίνα, Κατερινάκι (δεν θέλω καμία χαρη απλά λεω καληνύχτα);) Θένια οι καυγάδες ανάβουν τα αίματα κ μετά αμπαλάρις γρηγορότερα:lol:

Ναι φυσικά. Θ'αμπαλάρω αυτόν μια ώρα αρχίτερα να τον πετάξω σε κάνα ποτάμι να ησυχάσω. Ουφ πια! :mad:Αυριο το βράδυ δουλέυει ευελπιστω να συμαζέψω.:|

Γι'αυτό ένα μιτινγκ να γνωριστούμε όσες γίνεται περισσότερο θα ήταν πολύ βολικό :up:

Ναιιιιιιι!:up:
(αν και σε μισώ γιατί θα πάρεις μακριά το μπιφτεκάκι...)

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μείον μία ημέρα... 12 και σήμερα!!!!!!!!!
Χτες ήμουν σπίτι λόγω ασθένειας και μπήκα για πολύ λίγο... σερνόταν η σύνδεση και το λαπτοπ θέλει σέρβις... Πίκρα!

Αλλά στον μπαμπά δεν πιανουν αυτά. Πρέπει να βρω άλλο κόλπο και αυτό μόνο απο κοντά θα το αξιολογήσω. Θα δούμε!
Θένια, μήπως όταν πας σπίτι να ανοίξεις καμιά συζήτηση για το καημένο το Ιριδάκι που θα πάθει ιδρυματισμό τόσο καιρό στο Κέντρο, ότι έχει ανάγκη να πάει στο σπιτάκι του γρήγορα και άλλα τέτοια λυπητερά, μήπως πέσει ο μπαμπάς? Εμένα (που είμαι Λέων σαν τον μπαμπά σου) με κάτι τέτοια με πιάνουν τα ζουμιά και δε μπορώ να πω όχι...

Και κατα παραγγελλιαν:

Λέων με ωροσκοπο Ζυγο

Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει μόνο να κερδίζει πολλούςφίλους αλλά και να τους καρατά με τη γεναιοδωρία του και την γοητεία του. Ξέρει να τηρει τις ισορροπίες, ώστε όλοι να μένουν ευχαριστημένοι. Το αρνητικό του σημείο εντοπίζεται στην υπεροψία, που όχι μόνο θολώνει την κρίση του αλλά επιπλέον χαλάει την άριστη εντύπωση που έχουν σχηματίσει οι φίλοι του. Αφου η ευτυχία του εξαρτάται τόσο από την σχέση του με τους άλλους, καλό είναι να ελεγχει τον εγωισμό του.

Κατερινάκι σε ευχαριστώ πολύ για την παραγγελιά! Μάλλον όμως πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί εμένα αυτό που έγραψες δε μου ταιριάζει καθόλου! Γενικά δεν ταιριάζω καθόλου με το ζώδιό μου...:(

Αλλά θα ήταν καλά να γνωρίσω και τις υπόλοιπες γιατί μου φαίνεται θα περάσω όλες μου τις μέρες εκεί να τρέχω απο την μια περιοχή στην άλλη για να δω άτομα και μην ξεχνάμε οτι η αθήνα δεν ειναι μικρή παιδιά. Γι'αυτό ένα μιτινγκ να γνωριστούμε όσες γίνεται περισσότερο θα ήταν πολύ βολικό :up:

Η ιδέα του μίτινγκ είναι πολύ καλή... Θέλω κι εγώ να γνωρίσω τις συμφορουμίτισες από κοντά! Θα περάσουμε πολύ ωραία!
Θένια έχεις δίκιο για την Αθήνα, είναι μεγάλη και με το μποτιλιάρισμα που έχουμε σε βλέπω με ένα μηχανάκι να κάνεις επισκέψεις-ντιλίβερι! Μπήκα, ζούληξα, και έφυγα για την επόμενη!:lol::lol:

Το έχω κάνει αυτό που λες.Μονίμως νομ΄ζω ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ..να κάτσω ξύπνια βλέποντας τηλεόραση οκ..αλλά να κοιμηθώ μπαααααααααααα:/::(Εχωμεγάλο πρόβλημα..Βέβαια το θέμα με το νέο σπίτι που ήδη έκανα το πρωτο βήμα ανεξαρτητοποιησης δεν το έχω ψάξει και πολύ...Αυτό που με φοβίζει γενικά είναι η ησυχία και ο ξαφνικός θόρυβος..:hmm::hmm:
Κατερινάκι πώς κοιμήθηκες χτες? Τα κατάφερες?
Κι εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ μόνη μου, καθόλου όμως! Από μικρή φοβόμουν αλλά με σιγοντάριζαν και οι γονείς μου γιατί δε με άφηναν ποτέ μόνη μου και άργησα να το ξεπεράσω! Ιδίως ο μπαμπάς μου, μέχρι και 27 χρονών γαϊδούρα, λίγο πριν φύγω από το σπίτι, ήταν ικανός να αλλάξει σχέδια ταξιδιού για να μη μείνω μόνη μου! Τότε βέβαια ήθελα να μένω μόνη μου (γιατί θα είχα παρέα εννοείται, αλλά ο μπαμπάς χαμπάρι...;))
Εγώ δε φοβάμαι τους κλέφτες... Μη με κοροιδέψετε, σας παρακαλώ! Φοβάμαι τα υπερφυσικά... Όχι ότι πιστεύω ότι θα δω φαντάσματα και τέτοια, αλλά αν αρχίσει και τρίζει το πάτωμα ή κουνιέται η κουρτίνα χωρίς να έχω ανοιχτά... εεεεεεε, δεν είναι η καλύτερή μου!:hmm:
Στο πατρικό μου δε φοβάμαι, αλλά στου άντρα μου που μένουμε τώρα αγριεύομαι όταν είμαι μόνη μου! Εϊναι παλιό και έχω ακούσει διάφορες ιστορίες και πριν ένα μήνα που θα έφευγε ο άντρας μου ταξίδι με είχε πάει ναααααααααα! Έλεγα όμως ότι επειδή θα είχα τη γάτα δε με ένοιαζε καθόλου! Έχω πιστέψει ότι η γάτα διώχνει τα κακά πνεύματα!:lol: Και για να δείτε γκαντεμιά, 2 μέρες πριν φύγει ο άντρας μου εξαφανίστηκε η γάτα! Τελικά είχα σκάσει τόσο που την έχασα και γύριζα κάθε βράδυ στους δρόμους για να τη βρω που ούτε που σκέφτηκα να φοβηθώ! Όλα μια ιδέα είναι! (τώρα που έχω πάλι τη γάτα μιλάω εκ του ασφαλούς...Είναι ο Ντ' Αρτανιάν μου εμπρός στις πύλες του Ανεξήγητου!:up::up::up:)

Καληνύχτα Κατερίνα, Κατερινάκι (δεν θέλω καμία χαρη απλά λεω καληνύχτα) Θένια οι καυγάδες ανάβουν τα αίματα κ μετά αμπαλάρις γρηγορότερα
Δεν έχει το προσωπάκι που απηυδεί ρε γμτ!!!:lol:καλημέρα έλενα ελενίτσα, νίτσα!!!!!!:D

Ναι φυσικά. Θ'αμπαλάρω αυτόν μια ώρα αρχίτερα να τον πετάξω σε κάνα ποτάμι να ησυχάσω. Ουφ πια! Αυριο το βράδυ δουλέυει ευελπιστω να συμαζέψω.
παλι σε ενοχλεί αυτός!!!ΑΜΑΝ!!!!Τι θα γίνει με την παρτι του???Μήπως το κάνει επίτηδες για ναμην φυγεις????:hmm:
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μείον μία ημέρα... 12 και σήμερα!!!!!!!!!
Χτες ήμουν σπίτι λόγω ασθένειας και μπήκα για πολύ λίγο... σερνόταν η σύνδεση και το λαπτοπ θέλει σέρβις... Πίκρα!
Καλημέρα..τι έχει το λάπτοπ μπορώ να βοηθήσω?:)

12 και σήμερααααααααααααααααα ΘΕΝΙΑ πλησιάζουμε τα μονοψήφια!!!:up:
Θένια, μήπως όταν πας σπίτι να ανοίξεις καμιά συζήτηση για το καημένο το Ιριδάκι που θα πάθει ιδρυματισμό τόσο καιρό στο Κέντρο, ότι έχει ανάγκη να πάει στο σπιτάκι του γρήγορα και άλλα τέτοια λυπητερά, μήπως πέσει ο μπαμπάς? Εμένα (που είμαι Λέων σαν τον μπαμπά σου) με κάτι τέτοια με πιάνουν τα ζουμιά και δε μπορώ να πω όχι...

:hmm:Νομιζω το είχα προτείνει και εγώ αυτό αλλά μου είπε ότι είνια αγύριστο κεφάλι...:/:Αλλά μια δοοκιμή δεν είναι ασχημη ιδέα ε???:)
Κατερινάκι σε ευχαριστώ πολύ για την παραγγελιά! Μάλλον όμως πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί εμένα αυτό που έγραψες δε μου ταιριάζει καθόλου! Γενικά δεν ταιριάζω καθόλου με το ζώδιό μου...
Ωρα, τοπο, χρονολογία και ημερομηνια γέννησης..Το βράδυ θα σου πω όμως..είμαι δουλειά:)

Η ιδέα του μίτινγκ είναι πολύ καλή... Θέλω κι εγώ να γνωρίσω τις συμφορουμίτισες από κοντά! Θα περάσουμε πολύ ωραία!
Θένια έχεις δίκιο για την Αθήνα, είναι μεγάλη και με το μποτιλιάρισμα που έχουμε σε βλέπω με ένα μηχανάκι να κάνεις επισκέψεις-ντιλίβερι! Μπήκα, ζούληξα, και έφυγα για την επόμενη!
:lol:Δεν είναι κακό...Πάντως τι μποτιλιάρισμα μου λέτε εσείς..βεβαια κέντρο δεν κατεβαινω αλλά όλοι οι δρόμοι άδειοι μου φαίνονται.μια παρασκευή μονο έκανα 20 λεπτα να φτάσω σπίτι μου πρωί.:hmm:
Κι εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ μόνη μου, καθόλου όμως! Από μικρή φοβόμουν αλλά με σιγοντάριζαν και οι γονείς μου γιατί δε με άφηναν ποτέ μόνη μου και άργησα να το ξεπεράσω! Ιδίως ο μπαμπάς μου, μέχρι και 27 χρονών γαϊδούρα, λίγο πριν φύγω από το σπίτι, ήταν ικανός να αλλάξει σχέδια ταξιδιού για να μη μείνω μόνη μου! Τότε βέβαια ήθελα να μένω μόνη μου (γιατί θα είχα παρέα εννοείται, αλλά ο μπαμπάς χαμπάρι...;))
Εγώ δε φοβάμαι τους κλέφτες... Μη με κοροιδέψετε, σας παρακαλώ! Φοβάμαι τα υπερφυσικά... Όχι ότι πιστεύω ότι θα δω φαντάσματα και τέτοια, αλλά αν αρχίσει και τρίζει το πάτωμα ή κουνιέται η κουρτίνα χωρίς να έχω ανοιχτά... εεεεεεε, δεν είναι η καλύτερή μου!:hmm:
Στο πατρικό μου δε φοβάμαι, αλλά στου άντρα μου που μένουμε τώρα αγριεύομαι όταν είμαι μόνη μου! Εϊναι παλιό και έχω ακούσει διάφορες ιστορίες και πριν ένα μήνα που θα έφευγε ο άντρας μου ταξίδι με είχε πάει ναααααααααα! Έλεγα όμως ότι επειδή θα είχα τη γάτα δε με ένοιαζε καθόλου! Έχω πιστέψει ότι η γάτα διώχνει τα κακά πνεύματα!:lol: Και για να δείτε γκαντεμιά, 2 μέρες πριν φύγει ο άντρας μου εξαφανίστηκε η γάτα! Τελικά είχα σκάσει τόσο που την έχασα και γύριζα κάθε βράδυ στους δρόμους για να τη βρω που ούτε που σκέφτηκα να φοβηθώ! Όλα μια ιδέα είναι! (τώρα που έχω πάλι τη γάτα μιλάω εκ του ασφαλούς...Είναι ο Ντ' Αρτανιάν μου εμπρός στις πύλες του Ανεξήγητου!)
Εγώ έχω και δυο και μένουν και ξαγρυπνες όλη νύχτα..:mad::mad:θόρυβος???Χαμος γίνεται όλο κυνγιούνται..Χθες ήρθε ο ανδρας στο σπίτι και κοιμηθηκαμε μαζί και με δυο χαζα να πηδανε πάνω από το κεφάλι μας και πάνω ΣΤΟ κεφαλι μας..:down::mad:Δεν κοιμήθκα καλά πάλι..:(Δεν ξέρω τι να κάνω με τα νιαουρίσματα και τα παιχνιδια τους όταν κοιμάμαι.Τον καλύτερο ύπνο τον έκανα 8-9 που έκλεισα πόρτεσ έφυγε ο φίλος μου και πεταξα έξω τα γατια...Στην αρχη οκ νιαουριζαν μετά όμως σαν να με σεβάστηκαν..(να με λυπήθηκαν μάλλον)Δεν ξέρω..Τώρα προέκυψε καιάλλο πρόβλημα με τις γάτες μου..ΤΡΙΧΕΣ!!!Πααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλές..Φράκαρε η σκούπα μας και δεν στιβει ούτε βγάζει τα νερά το πλυντήριο προφανώς για αυτόν τον λόγο(ξένα σώματα στον αποχετευτικό σωληνα)Ουφ!Προβληματα συνέχεια!!!!:down:

Ναιιιιιιι!:up:
(αν και σε μισώ γιατί θα πάρεις μακριά το μπιφτεκάκι...)

Μην ανησυχεις θα σου στελνω στιγμιότυπα καθημερινά να μην σου λείψει καθόλου ;):D

Ο μπαμπάς δεν μασάει απο τέτοια. Θα μου πει "κοίτα την δουλειά σου και άσε τους άλλους αν θέλουν να τα πάρουν αφού έχουν ανάγκη. Σε κάτι τέτοια μου την δίνει. Δεν είναι παρτάκιας αλλά για να βγει απο μια δύσκολη θέση όταν δεν θέλει να ακουσει η να συζητήσει κάτι πάντα μου λέει κάτι τέτοια "επιχειρήματα" και ας μην τα εννοει. Εμένα φυσικά μου σπάει τα νέυρα αλλά πλέον τον έχω μάθει. Θα δω τι θα κάνω με το θέμα. Εγώ μήπως χαίρομαι που έχω ξεμείνει άγατη? :/:

Θένια έχεις δίκιο για την Αθήνα, είναι μεγάλη και με το μποτιλιάρισμα που έχουμε σε βλέπω με ένα μηχανάκι να κάνεις επισκέψεις-ντιλίβερι! Μπήκα, ζούληξα, και έφυγα για την επόμενη!:lol::lol:

Αντε αντε οργανώστε το εσεις εκει ποτε σας βολευει να βρεθουμε να σας γνωρισω επιτελους. Οχι τιποτα αλλο αλλά δεν εχω μηχανάκι. :P:lol::lol:

Στο πατρικό μου δε φοβάμαι, αλλά στου άντρα μου που μένουμε τώρα αγριεύομαι όταν είμαι μόνη μου! Εϊναι παλιό και έχω ακούσει διάφορες ιστορίες και πριν ένα μήνα που θα έφευγε ο άντρας μου ταξίδι με είχε πάει ναααααααααα! Έλεγα όμως ότι επειδή θα είχα τη γάτα δε με ένοιαζε καθόλου! Έχω πιστέψει ότι η γάτα διώχνει τα κακά πνεύματα!:lol: Και για να δείτε γκαντεμιά, 2 μέρες πριν φύγει ο άντρας μου εξαφανίστηκε η γάτα! Τελικά είχα σκάσει τόσο που την έχασα και γύριζα κάθε βράδυ στους δρόμους για να τη βρω που ούτε που σκέφτηκα να φοβηθώ! Όλα μια ιδέα είναι! (τώρα που έχω πάλι τη γάτα μιλάω εκ του ασφαλούς...Είναι ο Ντ' Αρτανιάν μου εμπρός στις πύλες του Ανεξήγητου!:up:)

Μην μασας και εγώ μια απ'τα ιδια ημουν :P

παλι σε ενοχλεί αυτός!!!ΑΜΑΝ!!!!Τι θα γίνει με την παρτι του???Μήπως το κάνει επίτηδες για ναμην φυγεις????:hmm:

Όχι καλέ πως σου ήρθε αυτή η ιδέα!! Προς ΘΕΟΥ!! Ασε μ'εχει ζαλίσει πια δεν μπορώ!! :mad::down:

:lol:Δεν είναι κακό...Πάντως τι μποτιλιάρισμα μου λέτε εσείς..βεβαια κέντρο δεν κατεβαινω αλλά όλοι οι δρόμοι άδειοι μου φαίνονται.μια παρασκευή μονο έκανα 20 λεπτα να φτάσω σπίτι μου πρωί.:hmm:

Ναι αλλά Κατερινάκι εγώ αν τρέχω απο το ένα σπίτι στο άλλο θα γνωρίσω όλο κι όλο το πολύ 5 άτομα και θα ξοδέψω και μάλλον όλα μου τα λεφτά στα ταξί! Γιατί απο μετρό σκαμπάζω πολύ λιγα.

Και ναι ειμαι στην δουλεια ΧΩΡΙΣ να πληρώνομαι με έχει χώσει, έχω νέυρα εχω κάνει μισή ώρα να γραψω αυτη την απαντηση γιατι ερχεται συνεχεια πανω απ΄το κεφαλι μου και 12 και σήμερα! :down:

Ο μπαμπάς δεν μασάει απο τέτοια. Θα μου πει "κοίτα την δουλειά σου και άσε τους άλλους αν θέλουν να τα πάρουν αφού έχουν ανάγκη. Σε κάτι τέτοια μου την δίνει. Δεν είναι παρτάκιας αλλά για να βγει απο μια δύσκολη θέση όταν δεν θέλει να ακουσει η να συζητήσει κάτι πάντα μου λέει κάτι τέτοια "επιχειρήματα" και ας μην τα εννοει. Εμένα φυσικά μου σπάει τα νέυρα αλλά πλέον τον έχω μάθει. Θα δω τι θα κάνω με το θέμα. Εγώ μήπως χαίρομαι που έχω ξεμείνει άγατη?

Τι να κάνουμε, τους αγαπάμε και ας μας εκνευρίζουν μερικές φορές! Τώρα σκέφτηκα κάτι άλλο, μπορεί να είναι καλύτερα και για την Ίριδα να την πάρεις όταν πας στο σπιτάκι σου μια και καλή, για να μην έχει να υποστεί πολλές αλλαγές και αυτή η καημενούλα! Θα έχεις και πιο πολύ χρόνο να ψαχτείς για τη δουλειά κλπ, οπότε και να τακτοποιηθείς πιο γρήγορα!
Παρηγοριά στον άρρωστο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά για να μην μας τη βαρέσει!

Ναι αλλά Κατερινάκι εγώ αν τρέχω απο το ένα σπίτι στο άλλο θα γνωρίσω όλο κι όλο το πολύ 5 άτομα και θα ξοδέψω και μάλλον όλα μου τα λεφτά στα ταξί! Γιατί απο μετρό σκαμπάζω πολύ λιγα.

Και ναι ειμαι στην δουλεια ΧΩΡΙΣ να πληρώνομαι με έχει χώσει, έχω νέυρα εχω κάνει μισή ώρα να γραψω αυτη την απαντηση γιατι ερχεται συνεχεια πανω απ΄το κεφαλι μου και 12 και σήμερα! :down:
Καλέ έχεις εμένα εδώ!!Αντε να κατέβει και η Έλενα να είμαστε το τρίο στούτζες:lol::lol::lol:Θα σε ΄πάρω με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτοκίνητο μου(τον Πίκο)και θα πάμε παντού..Ακου ταξί..Εδώ προσωπική Σωφερίνα!!!:lol::lol:

Ωχ δουλειά ε???Πακέτο ρε συ...:/:Και τώρα τι θα ξαναδουλέψεις κι άλλη μέρα ή αυτή και τέλος??:hmm::blink:

Τι να κάνουμε, τους αγαπάμε και ας μας εκνευρίζουν μερικές φορές! Τώρα σκέφτηκα κάτι άλλο, μπορεί να είναι καλύτερα και για την Ίριδα να την πάρεις όταν πας στο σπιτάκι σου μια και καλή, για να μην έχει να υποστεί πολλές αλλαγές και αυτή η καημενούλα! Θα έχεις και πιο πολύ χρόνο να ψαχτείς για τη δουλειά κλπ, οπότε και να τακτοποιηθείς πιο γρήγορα!
Παρηγοριά στον άρρωστο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά για να μην μας τη βαρέσει!

Θα το δω το θέμα όταν έρθω ελλάδα. Δυστυχώς απο εδώ....δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει και τι θα γίνει :/:

Καλέ έχεις εμένα εδώ!!Αντε να κατέβει και η Έλενα να είμαστε το τρίο στούτζες:lol::lol::lol:Θα σε ΄πάρω με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτοκίνητο μου(τον Πίκο)και θα πάμε παντού..Ακου ταξί..Εδώ προσωπική Σωφερίνα!!!:lol::lol:

Ωχ δουλειά ε???Πακέτο ρε συ...:/:Και τώρα τι θα ξαναδουλέψεις κι άλλη μέρα ή αυτή και τέλος??:hmm::blink:

Καλέ Κατερίνα ταξιτζού θα σε κάνω? :lol::lol::lol:

Σήμερα νομίζω και τελείωσε. Αλλά παιδιά μου πλήρωσε 4 μέρες μείον και θα γίνει σφαγή. Περιμένω να τελειώσει με τα τηλ να του την πω τώρα. :mad:

Σήμερα νομίζω και τελείωσε. Αλλά παιδιά μου πλήρωσε 4 μέρες μείον και θα γίνει σφαγή. Περιμένω να τελειώσει με τα τηλ να του την πω τώρα. :mad:

Α, τον αλητήριο! Άμα τα βρεις σκούρα δώσε μας το email του να του κάνουμε ένα ομαδικό ντου όλες εδώ να δεις για πότε σε πληρώνει!:up:
Σοβαρά τώρα, καλή τύχη και ελπίζω να βρεις το δίκιο σου μικρή μου! Άτιμη κοινωνία!

Καλέ Κατερίνα ταξιτζού θα σε κάνω? :lol::lol::lol:

Ααααααααααααα εμένα μου αρέσει πολύ η οδήγηση.Οταν χάνομαι δε, επειδή πάντα βρίσκω τον δρόμο ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ!!!:lol::lol::redface:Ναι καινούρια οδηγός είμαι αλλά αυτή η ανεξαρτησία που σου δίνει το αυτοκίνητο με τρελαίνει!:)

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε πλήρωσε λιγότερα????Και έμεινες και παραπάνω...Τον...μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!Μηπως να τον αναλάβουμε εμείς..έχουμε πολύ κόσμο εκεί πανω να στείλω να του ρίξουν κανα αυγό..Να μας πεις τι έγινε έτσι:)?

Ααααααααααααα εμένα μου αρέσει πολύ η οδήγηση.Οταν χάνομαι δε, επειδή πάντα βρίσκω τον δρόμο ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ!!!:lol::lol::redface:Ναι καινούρια οδηγός είμαι αλλά αυτή η ανεξαρτησία που σου δίνει το αυτοκίνητο με τρελαίνει!:)

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε πλήρωσε λιγότερα????Και έμεινες και παραπάνω...Τον...μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!Μηπως να τον αναλάβουμε εμείς..έχουμε πολύ κόσμο εκεί πανω να στείλω να του ρίξουν κανα αυγό..Να μας πεις τι έγινε έτσι:)?
:lol::lol::lol::lol::lol:
πέθανα στο γέλιο....:lol:

Οσον αφορά το αυτοκίνητο ΜΠΡΑΒΟ Κατερινα...μου αρεσουν οι ευέλικτοι άνθρωποι:)

Α, τον αλητήριο! Άμα τα βρεις σκούρα δώσε μας το email του να του κάνουμε ένα ομαδικό ντου όλες εδώ να δεις για πότε σε πληρώνει!:up:
Σοβαρά τώρα, καλή τύχη και ελπίζω να βρεις το δίκιο σου μικρή μου! Άτιμη κοινωνία!

:lol::lol::lol::lol::lol: Να'στε καλά κορίτσια με κάνατε και γέλασα. Αλλά που να τρέχουν οι φίλοι σου ρε Κατερίνα εδώ πάνω. Μιλάμε είμαι στα βουνά. Αυτός δηλαδή. Μέσα στην πόλη όλα καλά και αυτός εδώ έχει 20 εκατοστά χιόνι έξω απο την δουλεια. :down::down: Και αυγό να θέλεις να του ρίξεις με έλκηθρο πρέπει να έρθεις. :down:

Κατερίνα αν είναι έτσι μας βλέπω να την βγάζουμε μαζί καμιά βδομάδα και να τρέχουμε απο σπίτι σε σπίτι να ζουλάμε γατούνια :lol::lol::lol:

Δεν

12 και σήμερααααααααααααααααα ΘΕΝΙΑ πλησιάζουμε τα μονοψήφια!!!:up:

Ωρα, τοπο, χρονολογία και ημερομηνια γέννησης..Το βράδυ θα σου πω όμως..είμαι δουλειά:)

Εγώ έχω και δυο και μένουν και ξαγρυπνες όλη νύχτα..:mad::mad:θόρυβος???Χαμος γίνεται όλο κυνγιούνται..Χθες ήρθε ο ανδρας στο σπίτι και κοιμηθηκαμε μαζί και με δυο χαζα να πηδανε πάνω από το κεφάλι μας και πάνω ΣΤΟ κεφαλι μας..:down::mad:Δεν κοιμήθκα καλά πάλι..:(Δεν ξέρω τι να κάνω με τα νιαουρίσματα και τα παιχνιδια τους όταν κοιμάμαι.Τον καλύτερο ύπνο τον έκανα 8-9 που έκλεισα πόρτεσ έφυγε ο φίλος μου και πεταξα έξω τα γατια...Στην αρχη οκ νιαουριζαν μετά όμως σαν να με σεβάστηκαν..(να με λυπήθηκαν μάλλον)Δεν ξέρω..Τώρα προέκυψε καιάλλο πρόβλημα με τις γάτες μου..ΤΡΙΧΕΣ!!!Πααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλές..Φράκαρε η σκούπα μας και δεν στιβει ούτε βγάζει τα νερά το πλυντήριο προφανώς για αυτόν τον λόγο(ξένα σώματα στον αποχετευτικό σωληνα)Ουφ!Προβληματα συνέχεια!!!!:down:
Γεια σου!!!!!! χμμ τελικα τη φρακαρε η σκουπα ή το πλυντηριο? Και μην μου πεις οτι φταινε τα γατια σου, γιατι εχω δυο μακρυτριχα και δεν το εχω αντιμετωπισει αυτο που λες...κατηγορεις τα καημενα ζωακια :blink::lol::lol::lol:

:lol:
πέθανα στο γέλιο....:lol:

Οσον αφορά το αυτοκίνητο ΜΠΡΑΒΟ Κατερινα...μου αρεσουν οι ευέλικτοι άνθρωποι:)
:blink::blink:Γιατί καλέ γελάς..Αλήθεια λέω..:P:P
Ναι βρε το αυτοκίνητο είναι όλα τα λεφτά ΄όταν δεν σε κλείνον σε στενάκια και χαράζεις τις πορτες λόγω βλακείας του μπροστινου...:mad:
:lol: Να'στε καλά κορίτσια με κάνατε και γέλασα. Αλλά που να τρέχουν οι φίλοι σου ρε Κατερίνα εδώ πάνω. Μιλάμε είμαι στα βουνά. Αυτός δηλαδή. Μέσα στην πόλη όλα καλά και αυτός εδώ έχει 20 εκατοστά χιόνι έξω απο την δουλεια. :down: Και αυγό να θέλεις να του ρίξεις με έλκηθρο πρέπει να έρθεις. :down:

Κατερίνα αν είναι έτσι μας βλέπω να την βγάζουμε μαζί καμιά βδομάδα και να τρέχουμε απο σπίτι σε σπίτι να ζουλάμε γατούνια :lol:
Σκωτία έχω 3 άτομα, Μάντσεστερ πρέπει να έχω άλλα 2..αλλά από γεωγραφία δεν το έχω οποτε μπορεί να είναι αλλου και να σου λέω μπούρδεσ..:redface:

Εγώ πάντως μέσα είμαι να πάμε για ζουληγμα!!!!:DΠρώτα στα βρετανακια όμως και στα βιρμανάκια εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???:)
Γεια σου!!!!!! χμμ τελικα τη φρακαρε η σκουπα ή το πλυντηριο? Και μην μου πεις οτι φταινε τα γατια σου, γιατι εχω δυο μακρυτριχα και δεν το εχω αντιμετωπισει αυτο που λες...κατηγορεις τα καημενα ζωακια :blink::lol:
Λοιπόν ή έχει μαζέψει πολύ τρίχα ο εύκαμπτος σωλήνας του πλυντηρίου ή ο σωλήνας αποχέτευσης του ρμαγμένου σπιτιου που αγοράσαμε...Θα μάθω το απόγευμα ή αύριο και θα σας πω..:)Σοβαρά τώρα κάτι δεν πάει καλά...Εγώ καθισα στο αυτοκινητο σήμερα για 5 λεπτα και ώσπο να βγω έβλεπα παντου τρχες απο μαπα και ήλια!!!:mad:καταπια και μια και τώρα νομίζω ότι είναι α΄κομα στο μυαλό μου..ΕΛΕΟΣ!!:down:

Σκωτία έχω 3 άτομα, Μάντσεστερ πρέπει να έχω άλλα 2..αλλά από γεωγραφία δεν το έχω οποτε μπορεί να είναι αλλου και να σου λέω μπούρδεσ..:redface:

Εγώ πάντως μέσα είμαι να πάμε για ζουληγμα!!!!:DΠρώτα στα βρετανακια όμως και στα βιρμανάκια εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???:)

Λοιπόν Σκωτία μας πέφτει μακρυά. Μάντσεστερ πιο κοντά αλλά πάλι μακριά για να έρθουν να τον αυγουλόσουν τον αχρείο. Πάει έχασα 4 μέρες μεροκάματο :/: Και δεν με βλέπω να τα παίρνω.

Ωραία ωραία θα πιάσουμε τα σπίτια με την σειρά και θα πάμε να ζουλάμε!! Είσαι? ;):P:lol:

Λοιπόν Σκωτία μας πέφτει μακρυά. Μάντσεστερ πιο κοντά αλλά πάλι μακριά για να έρθουν να τον αυγουλόσουν τον αχρείο. Πάει έχασα 4 μέρες μεροκάματο :/: Και δεν με βλέπω να τα παίρνω.

Ωραία ωραία θα πιάσουμε τα σπίτια με την σειρά και θα πάμε να ζουλάμε!! Είσαι? ;):P:lol:
Πρέπει να τα διεκδικήσεις καλή μου..Δεν είναι ελλάδα εκεί θα βρείς το δίκιο σου πιστεύω..

Καλέ μέσα μέσα!:)

Πρέπει να τα διεκδικήσεις καλή μου..Δεν είναι ελλάδα εκεί θα βρείς το δίκιο σου πιστεύω..

Καλέ μέσα μέσα!:)

Κατερίνα για να διεκδικήσω το δίκιο μου πρέπει πρώτον να πληρώσω δικηγόρο και δέυτερον να τον τρέξω στο δικαστήριο το οποίο για να γίνει θα πάρει καιρό. Το οποίο σημαίνει οτι πρέπει να μείνω αγγλία και....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Αυτό εκμεταλέυεται αδερφούλα μου ο αχρείος!! Γιατί ξέρει οτι φέυγω :down::down:

Και μπες μσν :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back