ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο σκεφτόμουν κι εγώΓεια σου!!!!! αληθεια ολα αυτα που θα φερεις, εχεις χωρο να τα βαλεις?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βλεπω να φρικαρουν οι γονεις σου Θενια...εκτος αν εχεις ενα αδειο διαμερισμα.αυτο σκεφτόμουν κι εγώ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Γεια σου!!!!! αληθεια ολα αυτα που θα φερεις, εχεις χωρο να τα βαλεις?![]()
Θα πάνε στο χωριό στην μεγάλη αποθήκη. Έχουμε καινούριο σπίτι εκεί. Μέχρι να μπω μέσα στο δικό μου σπίτι. Όχι όλες οι κουτες μερικά εννοείται θα τα κρατήσω. Αλλά τα περισσότερα ναι.
Ρία μου ευχαριστώ αλλά πως ακριβώς θα έρθεις στο αεροδρόμιο με πανό καλέ? Απο αθήνα θεσσαλονίκη???

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Θα πάνε στο χωριό στην μεγάλη αποθήκη. Έχουμε καινούριο σπίτι εκεί. Μέχρι να μπω μέσα στο δικό μου σπίτι. Όχι όλες οι κουτες μερικά εννοείται θα τα κρατήσω. Αλλά τα περισσότερα ναι.
Ρία μου ευχαριστώ αλλά πως ακριβώς θα έρθεις στο αεροδρόμιο με πανό καλέ? Απο αθήνα θεσσαλονίκη???![]()

αμε ετσι θα σε αφησω????? κανονισε να ερθεις αθηνα και θα σου πω με τι πανο θα σε υποδεχτω

aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν πουλας τα επιπλα? ειναι τοσο ''καλα'' που αξιζει να τα φερεις?![]()
Καλέ ποιος είπε οτι έχω έπιπλα? Καθόλου έπιπλα δεν έχω μαζί μου μόνο κούτες. Τα επιπλα έχουν πουληθεί ήδη.
αμε ετσι θα σε αφησω????? κανονισε να ερθεις αθηνα και θα σου πω με τι πανο θα σε υποδεχτω
![]()
Καλέ θα πετάξω μαντσεστερ-ζυρίχη, ζυρίχη-θεσσαλονίκη. Εκτός αν σκοπέυεις να μου εμφανιστείς στον σταθμό των τρένων με το πανό όταν κατέβω αθήνα. Αλλά δεν θα είναι το ίδιο

ria23
Διάσημο μέλος
Καλέ ποιος είπε οτι έχω έπιπλα? Καθόλου έπιπλα δεν έχω μαζί μου μόνο κούτες. Τα επιπλα έχουν πουληθεί ήδη.
Καλέ θα πετάξω μαντσεστερ-ζυρίχη, ζυρίχη-θεσσαλονίκη. Εκτός αν σκοπέυεις να μου εμφανιστείς στον σταθμό των τρένων με το πανό όταν κατέβω αθήνα. Αλλά δεν θα είναι το ίδιο![]()
αααααααααα!!!!!!! οπως και να εχει δεν γλυτωνεις θα το ψαξω αλλα δεν θα σου πω!!!! αν το περιμενεις δεν εχει γουστο

aalyah
Διάσημο μέλος
αααααααααα!!!!!!! οπως και να εχει δεν γλυτωνεις θα το ψαξω αλλα δεν θα σου πω!!!! αν το περιμενεις δεν εχει γουστο![]()
Μην καταλήξω σε κάνα εφημερέυον με καρδιακό επεισόδιο ε! Κανόνισε

ria23
Διάσημο μέλος
Μην καταλήξω σε κάνα εφημερέυον με καρδιακό επεισόδιο ε! Κανόνισε![]()
καλε οχι λιγο ρεζιλι μπορει να γινουμε αλλα μην ανησυχείς!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
καλε οχι λιγο ρεζιλι μπορει να γινουμε αλλα μην ανησυχείς!!!!![]()
Α καλά αυτό δεν μας πειράζει καλέ!!! Λίγο ρεζίλι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Ίσα ίσα θα γελάσουμε και το γέλιο κάνει καλό 

Δεν ξερω πως μου κολλησε οτι θα φερεις και μια ντουλαπα, και κατι αλλο, μπορει να μην καταλαβα καλα, διαβασα πολυ στα γρηγορα τις προηγουμενες σελιδες..![]()
Μια κοπέλα απλά ρωτούσε γιατί δεν γεμίζω τα έπιπλα μου με πράγματα αν φέρω και έπιπλα. Αλλά της είπα οτι σε όλα μετράει και ο όγκος και το βάρος άρα δεν μου επιτρέπουν να πάρω πχ μια ντουλάπα ή μια συρταριέρα μαζί μου και να την γεμίσω φουλ με πράγματα και να την στείλω. Και γι'αυτό πούλησα τα έπιπλα μου. Όλα θα είναι μόνο κούτες. Και θα φέρω και κάποιους πίνακες ζωγραφικής μαζί μου και αυτό ήταν.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Αααααααααα!!! τωρα καταλαβα...τι να κανω? ειμαι στη δουλεια και διαβαζω στα κρυφα!! χι χι χι (συνωμοτικο γελιο)![]()
Χιχιχιχιχι

Ξέρω και εγώ στην δουλειά το ίδιο έκανα

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
8 μερούλες έμειναν ε;![]()
Ναι ναι ναι ναι ναι (χρειαζόμαστε ένα μπαρμπαδέλι που δείχνει οτι χοροπηδάει απο την χαρά του)

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι ναι ναι ναι (χρειαζόμαστε ένα μπαρμπαδέλι που δείχνει οτι χοροπηδάει απο την χαρά του)![]()
What means μπαρμπαδέλι ???

aalyah
Διάσημο μέλος
What means μπαρμπαδέλι ???![]()
![]()
![]()
Καλέ μπαρμπαδέλι. Αυτές οι κίτρινες φατσούλες που βάζουμε στο κείμενο μας. Καλέ δεν καταλαβαίνετε Θεσσαλονικιότικα μου φαίνεται

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Νικολεττααααααααααααααααααααααα ελα να πεις εδω στην κοπελουδα τι εστι μπαρμπαδελι!![]()
Καλέ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει. Μόνο εμείς το λέμε? Δώρα εσείς στο Βόλο δεν λέτε "μπαρμπαδέλι"?
elvenstar
Επιφανές μέλος
this is barbadeliΝαι ναι ναι ναι ναι (χρειαζόμαστε ένα μπαρμπαδέλι που δείχνει οτι χοροπηδάει απο την χαρά του)![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool