ria23
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
και αυτα για να τρελαθεις τελειως:https://www.sharadcats.com/100_1544 classic babies.jpg
Μετά λέτε εμένα κακούργα....

Υ.Γ. Αυτά είναι ΔΙΚΑ μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Μετά λέτε εμένα κακούργα....![]()
Υ.Γ. Αυτά είναι ΔΙΚΑ μου![]()

για να μάθετε
μονο εσεις θα μας κολαζετε???????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ρία σταμάτα να με κολάζεις!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

και ναι 5 και σημερα μια βδομαδουλα μενει

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

και γυρισα παλι πισω

ευτυχως αλλα η ταλαιπωρια ....ταλαιπωρια..

aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατι καρδουλα μου δεν εισαι στις καλες σου?τωρα που πλησιαζει και ο καιρος να γυρισεις(ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα υγειας?)να σου στειλουμε καμια εικονιτσα(αστεια η γατονιου να σου φτιαξουμε το κεφι?)
γιατι καλε νομιζεις οτι εγω ειμαι στα καλα μου Θενια παιδι μου...πηγα σημερα μεχρι τα κτελ πληρωσα ταξι 11 ευρω και με πηραν τελευταια στιγμη να μου πουν οτι εκλεισε η σχολη ευτυχως δεν ειχα βγαλει εισιτηριο!!!!!!
και γυρισα παλι πισωευτυχως αλλα η ταλαιπωρια ....ταλαιπωρια..
![]()
Αν είχα τέτοια ταλαιπωρία δεν θα μιλούσα. Αλλά μ'αυτό που έγινε με τον μεταφορέα που μου άλλαξε τις μέρες άρον άρον και ήρθε νωρίτερα κατέληξα ν'αφήσω πολλά πράγματα έξω και να μην τα στείλω. Και τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να τα στείλω και μου ζητάνε απο το ταχυδρομείο για μια κούτα 100 λίρες (περίπου 114 ευρώ) και έχω φρικάρει. Και προσπαθώ να επικοινωνήσω με το αεροδρόμιο για να μου πουν για κάργκο και δεν μπορώ να τους βρω. Ήμουν 1 ώρα και 10 λεπτά ακριβώς στο τηλ παίρνοντας το ένα νούμερο και το άλλο (που μου έδινε ο ένας και ο άλλος) τα 50 λεπτά τα έφαγα στην αναμονή (τα οποία τα πλήρωνα και ακριβά μάλιστα) και στο τέλος άκουσα απλά το μήνυμα "λυπόμαστε τα γραφεία μας κλείσανε". Μπορείτε να φανταστείτε τι νέυρα έχω?
Λοιπόν έχει καμιά απο εσάς ιδέα τι εστί κάργκο? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως λειτουργέι. Με τον όγκο με τα κιλά? Πως?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
4 και σήμερα![]()

Αντε Θένια είδες πως πέρασαν οι μέρες??Πακέταρες κι όλας...?Μια χαρά..
Σε περιμενουμε οι 2 αδερφούλες...

4 μέρες και σήμερα σαν να λέμε..ΤΡΙΤΗ έρχεσαι!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Για το κάργκο δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με την εταιρία. Θα δούμε όμως.
Αθήνα πιθανόν να έρθω. Κόψαν την άδεια στην φίλη μου και δεν ξέρω αν έρθω τελικά. Είναι λίγο λεπτό το θέμα. Αν έρθω επειδή δεν έχει άδεια μέχρι να σχολάσει δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι γιατί δεν θα υπάρχουν κλειδιά να κλειδώσω. Και δεν θέλω να κλειστώ στο σπίτι. Απο την άλλη αν έρθω και μείνω κάπου αλλού (μόνο Πειραιά την θεία μου έχω) η κολλητή μου θα παρεξηγηθεί. Ήδη που κάπως το ανέφερα ψιλοπαρεξηγήθηκε. Και δεν θέλω να έχουμε ιστορίες. Αν δεν έρθω τουλάχιστον θα πει οτι δεν ήρθα καν αθήνα και όχι οτι αποφάσισα να την "γράψω" και να πάω να μείνω αλλού. Είναι λεπτό το θέμα και έχω στεναχωρηθεί τώρα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν εξαρτάται ακριβώς απο μένα. Είπε θα τα πούμε στο τηλ όταν έρθω ελλάδα αλλα......δεν ξέρω τι γινεται τελικά. Κρίμα. Αν δεν έρθω τώρα δεν έχω ιδέα πότε θα έρθω

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool