Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

και αυτα για να τρελαθεις τελειως:https://www.sharadcats.com/100_1544 classic babies.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και αυτα για να τρελαθεις τελειως:https://www.sharadcats.com/100_1544 classic babies.jpg

Μετά λέτε εμένα κακούργα....:mad::mad::mad:

Υ.Γ. Αυτά είναι ΔΙΚΑ μου:P:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά λέτε εμένα κακούργα....:mad::mad::mad:

Υ.Γ. Αυτά είναι ΔΙΚΑ μου:P:P:lol::lol::lol:

:P:P:P:Pγια να μάθετε:P μονο εσεις θα μας κολαζετε???????????

Καλησπέρα!!! 5 και σήμερα λοιπόν!!! Άντε υπομονή!

Ρία σταμάτα να με κολάζεις!!!!!:P

και αυτο θα ερθει πεσκεσι στη θεσ/νικη :https://www.indianspirits.de/silvericon.JPG ετσι για να μην ερθω με αδεια χερια στο νεο σου σπιτι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και ναι 5 και σημερα μια βδομαδουλα μενει:up::up::up:

Αντε Θενια κοντοζυγωνουν οι μερες!Ρια παιδι μου σταματα,ταραζομαι και δεν ειμαι και στις καλες μου τελευταια!:P

Ρία παιδί μου σταμάτα γιατί και δεν είμαι και εγώ στις καλές μου σήμερα και δεν είμαι να αναστατώνομαι πολύ πολύ με τέτοιες φωτό! :P

Γιατι καρδουλα μου δεν εισαι στις καλες σου?τωρα που πλησιαζει και ο καιρος να γυρισεις(ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα υγειας?)να σου στειλουμε καμια εικονιτσα(αστεια η γατονιου να σου φτιαξουμε το κεφι?)

γιατι καλε νομιζεις οτι εγω ειμαι στα καλα μου Θενια παιδι μου...πηγα σημερα μεχρι τα κτελ πληρωσα ταξι 11 ευρω και με πηραν τελευταια στιγμη να μου πουν οτι εκλεισε η σχολη ευτυχως δεν ειχα βγαλει εισιτηριο!!!!!!:blink::blink::blink:

και γυρισα παλι πισω:blink::blink::blink: ευτυχως αλλα η ταλαιπωρια ....ταλαιπωρια..:blink::blink:

Γιατι καρδουλα μου δεν εισαι στις καλες σου?τωρα που πλησιαζει και ο καιρος να γυρισεις(ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα υγειας?)να σου στειλουμε καμια εικονιτσα(αστεια η γατονιου να σου φτιαξουμε το κεφι?)

γιατι καλε νομιζεις οτι εγω ειμαι στα καλα μου Θενια παιδι μου...πηγα σημερα μεχρι τα κτελ πληρωσα ταξι 11 ευρω και με πηραν τελευταια στιγμη να μου πουν οτι εκλεισε η σχολη ευτυχως δεν ειχα βγαλει εισιτηριο!!!!!!:blink::blink::blink:

και γυρισα παλι πισω:blink::blink::blink: ευτυχως αλλα η ταλαιπωρια ....ταλαιπωρια..:blink::blink:

Αν είχα τέτοια ταλαιπωρία δεν θα μιλούσα. Αλλά μ'αυτό που έγινε με τον μεταφορέα που μου άλλαξε τις μέρες άρον άρον και ήρθε νωρίτερα κατέληξα ν'αφήσω πολλά πράγματα έξω και να μην τα στείλω. Και τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να τα στείλω και μου ζητάνε απο το ταχυδρομείο για μια κούτα 100 λίρες (περίπου 114 ευρώ) και έχω φρικάρει. Και προσπαθώ να επικοινωνήσω με το αεροδρόμιο για να μου πουν για κάργκο και δεν μπορώ να τους βρω. Ήμουν 1 ώρα και 10 λεπτά ακριβώς στο τηλ παίρνοντας το ένα νούμερο και το άλλο (που μου έδινε ο ένας και ο άλλος) τα 50 λεπτά τα έφαγα στην αναμονή (τα οποία τα πλήρωνα και ακριβά μάλιστα) και στο τέλος άκουσα απλά το μήνυμα "λυπόμαστε τα γραφεία μας κλείσανε". Μπορείτε να φανταστείτε τι νέυρα έχω?

Λοιπόν έχει καμιά απο εσάς ιδέα τι εστί κάργκο? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως λειτουργέι. Με τον όγκο με τα κιλά? Πως?

Γεια σου Θενια....μονο τη γατουλα μου εφερα με καργκο, δεματα δεν εχω στειλει ποτε. :hmm:

4 και σήμερα:up::up::up:

Πλησιαζει η μεγαλη μερα...πολλα τα χρηματα Θενια μου να τα στείλεις, αν ειχες καποιον να στα κρατησει για λιγο καιρο, και να στα στειλει σιγα σιγα? :hmm:

4 και σήμερα:up::up::up:
:D:D:DΑντε Θένια είδες πως πέρασαν οι μέρες??Πακέταρες κι όλας...?Μια χαρά..:)Σε περιμενουμε οι 2 αδερφούλες...:D:D:D:D4 μέρες και σήμερα σαν να λέμε..ΤΡΙΤΗ έρχεσαι!!!!:up::happy:

Τελικα θα περασεις απο Αθηνα? ή πρωτα θα εισαι Θεσσαλονικη? Κατερινα εχω αδεια απο 20 -28 και 31 με 5 ιαν. Να βρεθουμε για καφεδακι...

Καλησπέρα!!! Ναι ναι 4 και σήμερα λοιπόν!!! Πω πω παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω! Εχω αγχωθεί όσο πλησιάζουν οι μέρες!

Για το κάργκο δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με την εταιρία. Θα δούμε όμως.

Αθήνα πιθανόν να έρθω. Κόψαν την άδεια στην φίλη μου και δεν ξέρω αν έρθω τελικά. Είναι λίγο λεπτό το θέμα. Αν έρθω επειδή δεν έχει άδεια μέχρι να σχολάσει δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι γιατί δεν θα υπάρχουν κλειδιά να κλειδώσω. Και δεν θέλω να κλειστώ στο σπίτι. Απο την άλλη αν έρθω και μείνω κάπου αλλού (μόνο Πειραιά την θεία μου έχω) η κολλητή μου θα παρεξηγηθεί. Ήδη που κάπως το ανέφερα ψιλοπαρεξηγήθηκε. Και δεν θέλω να έχουμε ιστορίες. Αν δεν έρθω τουλάχιστον θα πει οτι δεν ήρθα καν αθήνα και όχι οτι αποφάσισα να την "γράψω" και να πάω να μείνω αλλού. Είναι λεπτό το θέμα και έχω στεναχωρηθεί τώρα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν εξαρτάται ακριβώς απο μένα. Είπε θα τα πούμε στο τηλ όταν έρθω ελλάδα αλλα......δεν ξέρω τι γινεται τελικά. Κρίμα. Αν δεν έρθω τώρα δεν έχω ιδέα πότε θα έρθω :(

Ξερεις το θεμα θα λυνοταν αν πηγαινε σε ενα κλειδαρα, και εβγαζε ενα δευτερο ζευγαρι κλειδιων...μην τρελαθουμε, δεν κοστιζει μια περιουσια!! το προηγουμενο Σαββατο πηγα και μου πηρε 50 λεπτα. :confused:

Ετσι κι αλλιως θα επρεπε να εχει ενα δευτερο ζευγαρι κλειδια,αν κλειδωνιταν εξω η τα εχανε τι θα εκανε?ειναι λιγο περιεργο το ολο θεμα:hmm:

Καλημέρα και από μένα! 4 και σήμερα!!! Θένια, ελπίζω να βρεις άκρη με τα υπόλοιπα πράγματά σου! Λες η φίλη σου να παρεξηγηθεί ακόμα και αν μείνεις στη θεία σου? Αν μοίραζες τις ημέρες, π.χ. 2 στη θεία, 2 στη φίλη? Μπορείς κάλλιστα να πεις ότι θα παρεξηγηθεί και η θεία αν δεν πας...;)

Παιδιά η κοπέλα έχει δέυτερο ζευγάρι κλειδιά που το έχει ο άντρας της ο οποίος δουλέυει ΚΑΙ αυτός. Επίσης η πόρτα είναι απο αυτές τις καινουριες τις τεράστιες (και πολύ βαριές ρε παιδάκι μου ολόκληρη πέφτω επάνω να την ανοίξω) που έχει ειδική κλειδαριά που πρέπει να στείλεις το κλειδί στην εταιρία που τα φτιάχνει με κάτι ειδικούς κωδικούς να σου φτιάξουν άλλο. Και είναι και το κλειδί ένα ματσούκι 12 εκατοστά περίπου. Και δεν βγαίνει αμέσως. Και αν σκεφτείς και το οτι είναι χριστούγεννα...μάλλον θα της το στείλουν κατά φεβρουάριο μεριά. Παιδιά δεν ξέρω. Εγώ τις είπα οτι κοίτα δεν μπορώ να έρθω και να κλείνομαι την μισή μέρα μέσα στο σπίτι γιατί έχω να δω και άλλα άτομα και ψιλοπειράχτηκε. Βασικά κάθε φορά που κατέβαινα αθήνα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ πήγαινα ΜΟΝΟ σπίτι της και ήμασταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί. Ουσιαστικά δηλαδή μόνο για αυτήν και την αδερφή της κατέβαινα. Και τώρα που είπα οτι οκ θέλω να έρθω να κάνουμε πρωτοχρονιά μαζί αλλά θέλω να δω και άλλα άτομα (καιρός είναι πια) ψιλοπειράχτηκε. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα να πω την αλήθεια. :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back