staman2
Περιβόητο μέλος
Θένια μου είναι φυσικό να αισθάνεσαι έτσι αυτές τις στιγμές... Και βέβαια θα σου λείψουν κάποια πράγματα... ΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!! ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Καλησπέρα σας! Παρόλο που το mycat σέρνεται και κάνει 32 ώρες να φορτώσει μια σελίδα εγώ θα γράψω στο θέμα μου!
3 λοιπόν και σήμερα και έχει πλησιάσει η αποχώρηση επικύνδινα και απο χθές το βράδυ με έπιασε μια μελαγχολία...
Είναι τελικά δύσκολο ν'αφήσεις μια χώρα που ζούσες 6 χρόνια. Κάποια πράγματα (παρόλο που είναι λίγα) θα μου λείψουν απο εδώ πέρα). Αλλά τι να γίνει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αυτές οι ανησυχίες μου λοιπόν.... Καλό σ/κ να έχουμε.
Την χαρά που θά εχεις που θα περάσεις μαζί με τους γονείς σου, τους αγαπημένους σου φίλους κ συγγενείς τα Χριστούγεννα, κ θα ξαναζήσεις πάλι ένα σωρό υπέροχες στιγμές. Μα κ όποια στιγμή θες βρε, μπορείς να ξαναπάς στην Αγγλία για να δεις τους φίλους σου ή ό,τι άλλο επιλέξεις. Σου στέλνω κι εγώ τις ευχές μου για ένα καλό ταξίδι, καλή επιστροφή, και τα φιλιά μου. Σε περιμένουμε με αγάπη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα σας! Παρόλο που το mycat σέρνεται και κάνει 32 ώρες να φορτώσει μια σελίδα εγώ θα γράψω στο θέμα μου!
3 λοιπόν και σήμερα και έχει πλησιάσει η αποχώρηση επικύνδινα και απο χθές το βράδυ με έπιασε μια μελαγχολία...
Είναι τελικά δύσκολο ν'αφήσεις μια χώρα που ζούσες 6 χρόνια. Κάποια πράγματα (παρόλο που είναι λίγα) θα μου λείψουν απο εδώ πέρα). Αλλά τι να γίνει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αυτές οι ανησυχίες μου λοιπόν.... Καλό σ/κ να έχουμε.
Τιποτα δεν ειναι απολυτα ασπρο η απολυτα μαυρο Θενια μου.Οποτε η ζυγαρια γερνει εκει που υπαρχουν τα περισσοτερα θετικα στοιχεια.

Αφου πηρες πια οριστικα και αμετακλητα την αποφαση σου, σκεψου μονο τα θετικα που σε περιμενουν απο δω και περα.

Σε τρεις μερες επιστρεφεις στην πατριδα, θα κανεις Χριστουγεννα με τους δικους σου, θα ξαναδεις την πολη που μεγαλωσες και που αγαπας πολυ απ'οτι φαινεται και ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δεν ξερω μεχρι ποτε θα εχεις συνδεση,οποτε να σου ευχηθω απο τωρα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Και επίσης γιατί παρόλο που δεν με ξέρετε με έχετε δεχτεί τόσο θερμά στην παρέα σας. Να είστε καλά όλες 
Λίγες μερούλες ακόμα ίσως γκρινιάξω (ελπίζω όχι) γι'αυτό μην μου θυμώσετε. Κάντε λίγο υπομονή και το μαρτύριο σας θα τελειώσει.

'Ενα πράγματι πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας! Δεν μπορώ να εκφράσω τι σημαίνουν τα λόγια σας για μένα. Καλό βράδυ να έχετε.

avtwvia
Διάσημο μέλος

Και εγω τις τελευταιες μερες πριν φυγω απο τη Χιο(αν και ηξερα οτι θα πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο) επαθα μια ψιλομελαγχολια.. και ειχα ζησει εκει μολις 10 μηνες! Ειναι λογικο αυτο που παθαινεις εγω το επαθα την προηγουμενη που εστειλα τα πραγματα και τη μερα που εφυγε ο Βασιλης απο Αθηνα..

Λεω τωρα παει μειναμε μονοι μας.. Αλλα ενταξει ηρεμησα μετα..

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
θα σου πρότεινα τωρα τις τελευταίες μέρες να κλεισεις σιγα σιγα αυτον τον κύκλο και να αποχαιρετησεις το μερος αυτο...
κανε μια βολτα στα μερη που πηγαινες, περπατα για τελευταια φορα και δες εικονες και μερη που εχεις συνδυασει με γεγονοτα της ζωης σου..θα σε βοηθησει να προχωρησεις..
Raisa
Περιβόητο μέλος
(αν δεν κοιμούνται)
.....ξέρω τι περνάς, το έζησα κι εγώ
, και σου λέω ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα νοσταλγείς το σήμερα....αλλά είναι μόνο στιγμές....είναι λογικό να νιώθεις έτσι....μια πόρτα κλείνει και ανοιγει μια άλλη....πέρνα μέσα και μη φοβάσαι....για όλους έχει ο Θεός όπως λέει και ο λαός μας!!!
Καλό ταξίδι να έχεις....

ria23
Διάσημο μέλος

...αφησε τα πραγματα να εξελιχθουν και σιγα σιγα ολα θα μπουν στο δρομο τους!!!!! αποχαιρέτισε το μερος ..πηγαινε μια τελευταια βολτα στα μερη που περασες ομορφες στιγμες και μολις μπεις στο αεροπλανο και πατησεις το ποδι σου στην Ελλαδα θα δεις οτι ολα θα πανε προς το καλυτερο!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σκεψου οτι εισαι υγιης, νεα, ομορφη και με μια ζωη, με μια νεα ζωη μπροστά σου

Σε λιγο καιρο ολα αυτα θα τα σκεφτεσαι και θα χαμογελας γλυκα...

aalyah
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΟΛΟΙ!

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Σε περιμενουμε ολοι με μεγάλη χαρα!
ΟΛΟΙ!
![]()
Αχ τον κουραμπιέ μου! Εχει να φάει ζούληγμα αν έρθω αθήνα!!! Όλο δικό του θα'ναι!

Σ'ευχαριστώ Γιουλάκο μου

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια μη μελαγχολεις,το Σειριακι σου ευχεται καλο ταξιδι!
![]()
Γλυκό μου γαλανό αγόρι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κάποια στιγμή θα ζουλήξω και εσένα που θα μου πας!! Να δω μόνο πότε θα'ναι

Σ'ευχαριστώ και σένα Δώρα για την υποστηριξή σου.

Ειλικρινά κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και συγχωρήστε την μίρλα μου.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παρακαλω..λοιπον να μια επικαιρη λεξη που ταιριαζει τελεια του Μορφεα! ΚουραμπιεςΑχ τον κουραμπιέ μου! Εχει να φάει ζούληγμα αν έρθω αθήνα!!! Όλο δικό του θα'ναι!
Σ'ευχαριστώ Γιουλάκο μου![]()

Αντε...γκρινιαξε λιγο ακομα το αντεχουμεΓλυκό μου γαλανό αγόρι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κάποια στιγμή θα ζουλήξω και εσένα που θα μου πας!! Να δω μόνο πότε θα'ναι
Σ'ευχαριστώ και σένα Δώρα για την υποστηριξή σου.
Ειλικρινά κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και συγχωρήστε την μίρλα μου.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχου...Δωρα ένα τετοιο αξεσουαρ θα ηθελα για τα "αεροπορικά" ταξειδια μου....Θενια μη μελαγχολεις,το Σειριακι σου ευχεται καλο ταξιδι!
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Παρακαλω..λοιπον να μια επικαιρη λεξη που ταιριαζει τελεια του Μορφεα! Κουραμπιες![]()
Γιατί αδερφούλα άδικο έχω?
Κουραμπιές δεν είναι τ'ανιψούδιμ? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aπολυτα!!Γιατί αδερφούλα άδικο έχω?Κουραμπιές δεν είναι τ'ανιψούδιμ?
![]()
Πασπαλισμένος με μπολικη αχνη και 2 γαλαζια αμυγδαλακια...για φαγωμα

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Α σερβιρετε τετοιους κουραμπιεδες;Να μεταφερουμε τον καφε σπιτι σου τοτε!

aalyah
Διάσημο μέλος
Aπολυτα!!
Πασπαλισμένος με μπολικη αχνη και 2 γαλαζια αμυγδαλακια...για φαγωμα![]()
Σταμάτα καλέ μ'ανοίγεις την όρεξη και θα κινδυνέψει με έντονο ζούληγμα ο ανιψιός μου όταν θα πέσει στα χέρια μου!! Το ζουζουνωτό μου!!!

Ειχες την ευκαιρια σου να κρατησεις το αξεσουαρ Γιουλιτσκα,και την αφησες να περασει!
Α σερβιρετε τετοιους κουραμπιεδες;Να μεταφερουμε τον καφε σπιτι σου τοτε!![]()
Ααααα όλα και όλα! Να αφήσετε τον ανιψίο μου ήσυχο κουρία γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!! Ακούσαμε όλοι κουραμπιέ και αρχίσαν να μας τρέχουν τα σάλια. Ορίστε μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool