Η τρίχα δεν παλεύεται... Κι εγώ το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω με τη δική μου. Τρίχες παντού. Κινείται, περπατάει κι αφήνει πίσω της μια "αύρα" τριχών.
Ακόμα και με το χτένισμα δεν δείχνει να μειώνεται η τριχόπτωση (αν και διστάζω να δοκιμάσω να διαπιστώσω πόσο χειρότερα θα είναι χωρίς).
Για την ώρα με σώζει το Swiffer να τις μαζεύει από τα δάπεδα κι είμαι ικανοποιημένη. Το έχω πάντα πρόχειρο, είναι απείρως πιο εύχρηστο από την ηλεκτρική και αθόρυβο, πράγμα που σημαίνει οτι μπορώ κάθε ώρα της ημέρας να το χρησιμοποιώ και, επιπλέον, δεν τρομάζει τη γάτα μου.
Όσο γι αυτόν τον αποχνουδωτή, δεν τον ξέρω. Τι ακριβώς είναι? Αποσπώμενα κομμάτια κολλητικών ταινιών σε ρολλό?
Αν δεν τον βρήκες μέχρι τώρα, δύσκολο να τον ξαναβρείς. Βλέπεις το πρόβλημα είναι οτι πολύ συχνά εταιρείες που κατασκευάζουν διάφορα προϊόντα, για διάφορους λόγους αποφασίζουν και σταματούν την παραγωγή. Ή ακόμα τα αντικαθιστούν με άλλα που όμως δεν κάνουν την ίδια σωστή δουλειά που έκανε το προηγούμενο προϊόν.
Αν είναι ρολλά όπως αυτά που σου λέω πιο πάνω, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλου τύπου.
Συγκεκριμένα αυτό
έκανε πολύ καλή δουλειά να συλλέγει τρίχες από ρούχα και έπιπλα, όμως τώρα είναι σε έλλειψη εδώ και αρκετό καιρό. Και το προμηθευόμουν κι από τα Carrefour, τα οποία ανήκουν στον όμιλο Μαρινόπουλου ο οποίος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (να μη πω πάει για φούντο), που σημαίνει οτι δεν έχω και πολλές ελπίδες να τα ξαναβρώ. Παρόμοια πουλάνε πολλά, αλλά δοκίμασα και κανένα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.
Η γνώμη μου είναι να αρχίσεις (όπως πρέπει να κάνω κι εγώ) να ψάχνεις για κάτι άλλο που θα το αντικαταστήσει, εφ'όσον δεν γίνεται αλλιώς.
Δεν μπορεί, θα υπάρχουν pet shop που θα έχουν το αντίστοιχο, άλλης μάρκας, αλλά το ίδιο κατάλληλο.