kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς με ένα γατούνι στο σπίτι είναι το θέμα με τις τρίχες..
πολλές τρίχες!!!
σκουπίζω με την απλή σκούπα, σκουπίζω με την ηλεκτρική, σφουγγαρίζω (ένα δυαράκι το καημένο, ευτυχώς), τον χτενίζω σχεδόν κάθε μέρα, τον περνάω και μια απαλή με τα χέρια μου βρεγμένα να φύγουν οι κακές οι τρίχες και όταν γίνουν όλα αυτά έρχεται ο τζιτζιφιόγκος ο λευτέρης μας για αγκαλίτσες και αρχίζουν να αιωρούνται πάλι.. ΤΡΙΧΕΣ
!!!!σήμερα μάλλον θα έρθει και το 2ο γατούνι, οπότε μπαίνουμε και σε μια περίοδο υστερίας, γιατί ο λευτέρης μας είναι και λίγο αντικοινωνικός με τα άλλα παιδάκια (αλλά αυτό θέλουμε να του κόψουμε) συν το ότι είναι και μόνος και - για να μην ξεφεύγω από το θέμα - θα έχουμε να κάνουμε με ακόμα πιο πολλές τρίχες... αχ παναγία μου!
με βλέπω όλη την μέρα να καθαρίζω τρίχες και μπιφτέκια (που λέτε κι εσείς!
) λοιπόν η ερώτηση είναι: εσείς τι κάνετε ή εγώ είμαι υπερβολική?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
μιας και το ανέφερες, υπάρχει πρόβλημα υγείας για εμάς με τις τρίχες?
μου είπαν τις προάλλες για μια κοπελιά η οποία λέει όταν κοιμόνταν, άφηνε την γάτα της να κοιμάται πάνω στο λαιμό της και όταν πήγε στον γιατρό, της είπε πως όλος της ο λαιμός (εσωτερικά εννοείται!!!) ήταν γεμάτος τρίχες, μπλιαξ!
εν πάση περιπτώση, μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή στη ιστορία αυτή και ίσως να γίνεται για λόγους εκφοβισμού (είχα ανακοινώσει ότι θέλω και 2ο γατάκι) αλλά πλάκα πλάκα, μήπως τρώμε και πολύ τρίχα?!!
ναι σκούπα, σκούπα, σκούπααααααχχ

Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
.Και η φραουλίτσα μου όταν ξαπλώνω έρχεται και κουρνιάζει στο λαιμό μου.Ουδέποτε είχα πρόβλημα!Μόνο λίγο που δεν μπορώ να κουνηθώ για να μην της χαλάσω την ησυχία της
anabou
Διάσημο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα που το σκέφτομαι είχε τύχει παλιά να βγάλω κάποια σπυράκια εξωτερικά στο στόμα.Δεν ξέρω αν ήταν επειδή την φιλάω συνέχεια ή για κάποιο άλλο λόγο.

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
πρόσεχε μόνο στο προσωπάκι του γιατί την 1η φορά του έκοψα κατά λάθος και ένα μουστάκι!!!
...πάντως - σόρρυ, ευγενία ήθελα να πω - κι εγώ αυτό είπα, με ανοιχτό το στόμα κοιμάται?
τέσπα.. θα ρωτήσω και την γιατρό..
..."

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Αχ μωρέ το καημένο! Εγώ με το Σβουράκι έχω ρίξει πολύ χτένισμα ...Το λατρεύει ούτως ή άλλως και τα παίρνει στο κρανίο όταν το ξεχνάω. Πηγαίνει και ανοίγει το ντουλάπι που φυλάω τη χτένα.
Αλλά ό,τι και να κάνεις. Γατούλα είναι, θα βγάλει τρίχα. Είμαι σίγουρη ότι πολλές τις έχω καταπιεί αλλά όπως μου έλεγε μία γυναικόλογος, έτσι δημιουργώ αντισώματα
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
καλά πώς?θα το δοκιμάσω πάντως ελπίζω να κάτσει!όταν την βουρτσίζω τρελαίνεται!τεντώνεται ολόκληρη η κυρία!Για τις τρίχες βάζω πάνω στους καναπέδες και τις καρέκλες που πηγαίνει σεντόνια δικά της για να μην μένουν τρίχες της πάνω τους.Ξέρεις πόσες φορές έχουν φύγει καλεσμένοι με τρίχες στον πισινό?και άντε να τους το πείς...
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
εδώ ευτυχώς που ο λευτέρης είναι μαυροτσούκαλο και δεν φαίνονται και έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι!!...
εκτός βεβαίως από τις κουρτίνες, που τις πήγα στην μαμά μου χθες να μου τις φτιάξει και μου λέει: "παραλίγο να μην στις φτιάξω με τέτοια τρίχα"!!. δεν είναι και πολύ φιλόζωη η μαμά ιδίως για μέσα στο σπίτι, τι να κάνουμε χιχιχι!!
το μουστάκι το έκοψα στην προσπάθεια να τον κρατάω με το ένα χέρι, με το άλλο να ρολάρω χρουτσ, χρουτς, ε με γρήγορες κινήσεις γιατί προσπαθεί στο μεταξύ να φάει το ρόλερ, οπότε έφαγε την ξώφαλτση στο τέλος, που του ήρθε το ρόλερ στη μουσούδα...
πάντως όντως ισχύει αυτό που λες, vicky v. το ξέρω από την αδερφή μιας φίλης μου η οποία γέννησε πριν 1 μήνα και, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο γυναικολόγος της είπε ότι δεν υπάρχει φόβος για τοξόπλασμα και μάλιστα το έχει περάσει και έχει αντισώματα.. η κοπελιά είχε βεβαίως γάτα παλιά...
το κορυφαίο βέβαια ήταν που μια μέρα έρχομαι στη δουλειά και γμτ κάτι με ενοχλούσε στο λαιμό μου από το πρωί. ε και με λίγη προσπάθεια βγάζω μια τρίχα να με το συμπάθειο, μπλιαξ! πήγα να λιποθυμίσω.. είπαμε αλλά όχι κι έτσι.!!

Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
και τώρα που θαρθει το καινούργιο γατούνι, εδώ σας θέλω. διότι το καινούργιο γατούνι είναι γρκίζο με πολλές πολλές άσπρες τριχούλες, χα χα γελάσαμε πάλι! μήπως να πάω σε ψυχολόγο?
(σήμερα βγάζω λίγο τα απωθημένα μου, γιατί λείπει ο βεληγκέκας από την δουλειά, εξ ου και η πολυλογία
)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tι τραβάει η μάνα μου για μένα...
(Θυμάστε εκείνη την άθλια διαφήμηση;- ασχετο)Eγώ έχω μια άσπρη, μια μαύρη και μια τρικολόρε! Tο έχω φιλοσοφίσει το,θέμα.
Tο αποτέλεσμα θα το κάλυπτε μόνο ένα γκρι κάλυμα με μια δόση μπεζ
Aλλιως, σκουπα, ρολό και πάλι απο την αρχή. Eδώ γελάστε με τη άδειά μου κιόλας. Πήρα για κάλυμα κραβατιού μια κουρτίνα μπάνιου
που όμως να έχει όψη υφασμάτινη και όμορφη να την ξεπλένω στο ντους να φεύγου οι τρίχες ή με βετέξ
. Λίγο κοντή βγήκε, τεσπα. Mόλις την έβαλα ακουγα κρουτσου κρούτσου απο μέσα. Πάω και τι να δω, OΛH στο πάτωμα και οι κυρίες απάνω!!!!! Tέραταααα!!!!!!! Πάω να την ξαναβάλω τρέχουν απο κάτω!!!! Aυτό έχει γίνει 4-5 φορές. Yγειά δεν είδα. Aλλη πατέντα τώρα
Mανταλάκια;;;
Περαστικά μας...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες τη θετική πλευρά... ότι ρούχα και να φοράς, οι τρίχες ταιριάζουν!!!Eγώ έχω μια άσπρη, μια μαύρη και μια τρικολόρε!

anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool