και τι να πεις!!!!
εδώ ευτυχώς που ο λευτέρης είναι μαυροτσούκαλο και δεν φαίνονται και έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι!!...
εκτός βεβαίως από τις κουρτίνες, που τις πήγα στην μαμά μου χθες να μου τις φτιάξει και μου λέει: "παραλίγο να μην στις φτιάξω με τέτοια τρίχα"!!. δεν είναι και πολύ φιλόζωη η μαμά ιδίως για μέσα στο σπίτι, τι να κάνουμε χιχιχι!!
το μουστάκι το έκοψα στην προσπάθεια να τον κρατάω με το ένα χέρι, με το άλλο να ρολάρω χρουτσ, χρουτς, ε με γρήγορες κινήσεις γιατί προσπαθεί στο μεταξύ να φάει το ρόλερ, οπότε έφαγε την ξώφαλτση στο τέλος, που του ήρθε το ρόλερ στη μουσούδα...
πάντως όντως ισχύει αυτό που λες, vicky v. το ξέρω από την αδερφή μιας φίλης μου η οποία γέννησε πριν 1 μήνα και, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο γυναικολόγος της είπε ότι δεν υπάρχει φόβος για τοξόπλασμα και μάλιστα το έχει περάσει και έχει αντισώματα.. η κοπελιά είχε βεβαίως γάτα παλιά...
το κορυφαίο βέβαια ήταν που μια μέρα έρχομαι στη δουλειά και γμτ κάτι με ενοχλούσε στο λαιμό μου από το πρωί. ε και με λίγη προσπάθεια βγάζω μια τρίχα να με το συμπάθειο, μπλιαξ! πήγα να λιποθυμίσω.. είπαμε αλλά όχι κι έτσι.!!