athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή δεν έχω καταφέρει μέσα στο σπίτι να έχω πρασινάδα (τις ειδικές που πουλάνε ), έχω πρόβλημα με εμετούς λόγω τριχόμπαλας. Τους δίνω από μόνη μου, χωρίς την έγκριση του κτηνιάτρου, το malt paste. Αυτό που είναι σαν κρέμα και τους το βάζω στα ποδαράκια και το γλύφουν.
Τι γνώμη έχετε για αυτό; Έχετε χρησιμοποιήσει τέτια σκευάσματα; Είναι υγιεινά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα σκευάσματα, αλλά αν δίνεις την ποσότητα που χρειάζεται, δε θα πάθουν κάτι.. Στις ημι-/μακρύτριχες γάτες δίνουμε παραπάνω ποσότητα, ειδικά το καλοκαίρι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μα γιατι να δωσει παραπανω? Οσο πρεπει θα δωσει + το χορταρακι για γατες...τα πιανει κριση τριχομπαλων καποιες φορες και το οτι βγαινουν ειναι καλο...το να εμεναν μεσα θα ηταν ανησυχητικο...Το πολυ πολυ να τους φερει διαρροια αν δωσεις μια φορα παραπανω.Αν συστηματικα παιρνει παραπανω βεβαια θα εχει συνεπειες.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι το ειδα....γιατι δεν εχει καταφερει να εχει ομως αραγε η κοπελα?Δεν εχει λεει χορταρακι...

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μηπως σε συνδιασμο με την ειδικη παστα (κι εγω τη Defurum χρησιμοποιω) το ξαναπαρεις ακολουθωντας σωστα τις οδηγιες για ποτισμα + το φως που χρειαζεται (οχι καταηλιου)...Δέν έχει φυτρώσει γιατί μάλλον, αυτό που πουλάνε στα pet -shops,το πότισα πάρα πολύ και μούχλιασε. Δεν το επιχύρησα ξανά.![]()
Παντως οπως σου ειπα, μην ανησυχεις κι εμενα μου εκαναν ενα διαστημα πολλες τριχομπαλες παρολο που τους τα εδινα ολα αυτα...καλο ειναι αυτο και καθαριζει το στομαχι τους...
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό και θα γίνω λίγο αηδιαστική αλλά πρέπει να το περιγράψω. Εμένα είναι ημιμακρύτριχος και δεν είχε ποτέ του πρόβλημα ούτε με εμετούς ούτε με τριχόμπαλλες οπότε δεν του δίνω κάτι. Την άνοιξη βέβαια ρημάζει τους πανσέδες αλλά χωρίς εμετό. Προχθές όμως πρόσεξα ότι τα κακά του ήτανε κάπως δυσκοίλια και είχανε περίεργο σχήμα έτσι όταν πήγα να τα πετάξω τα ''έψαξα" λίγο και διαπίστωσα ότι το εσωτερικό τους ήτανε φτιαγμένο από πολτοποιημένες τρίχες!!! Συγγνώμη και πάλι, το έθεσα όσο πιο "λεπτά" μπορούσα!!! Είναι φυσιολογικό? Είναι και λίγο δυσκοίλιος αυτές τις μέρες αλλά είναι η εποχή που έχουνε την πολλή την τρίχα...
ναι ειναι φυσιολογικο! Ετσι τις βγαζει και ο δικος μου
Απλα καλο ειναι να του δινεις λιγο παστα για τριχομπαλες για να εισαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του μπλοκαρουν το εντερο. Οταν βλεπεις δυσκοιλιοτητα δινε του την παστα. Αν δεν εχεις παστα μπορεις να του δωσεις λιγο βουτυρο. Εχω να ρωτησω κατι ασχετο. Του παιρνω καθε βδομαδα καινουριο χορτο και τα εχω παρει στο κρανιο. Γιατι μου ξερενεται αμεσως;
Τι κανω λαθος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ασε μη μιλας για εσχατια,εγω που πρεπει εδω που ειμαι να βρω ομοιοπαθητικα φαρμακα για τον οιστρο να δεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ellirou
Νεοφερμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Του εχω δωσει απο την παστα για 3 συνεχομενες μερες και μετα καθε 3 μερες αλλα δεν εχει λυθει το προβλημα μου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool