Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ διαβάζω τόσο πιο πολύ προβληματίζομαι...
Ο Garfield πριν τη στείρωση και άρα και πριν την αλλαγή τροφής δεν ζητούσε τόσο έντονα φαγητό παρόλο που μόλις είχε φάει, ενώ τώρα με την RC κάθε φορά που τρώει μετά ψάχνει σαν τρελός και πηγαίνει και κάθεται κάτω από το ντουλάπι που ξέρει ότι είναι η τροφή του, νιαουρίζει και με κοιτάει σαν να μου λέει "πεινάω ακόμα τοοοοσο πολύ"....
Φωτεινή μέσα στη βδομάδα θα του αλλάξω τροφή, θα του πάρω λογικά ή hills ή applaws γιατί είναι οι μόνες που βρίσκω Κοζάνη πέρα από την RC... Θα φροντίσω να σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι λογικά φταίει η στείρωση και όχι η RC... Παρεμπιπτόντως ποια από τις 2 θα μου προτείνατε? Επίσης λάβετε υπόψιν ότι applaws δεν βρίσκω σειρά για στειρωμένες, δεν ξέρω καν αν υπάρχει...
Όσο για το ψωμί εγώ θα σου έλεγα να μην σε προβληματίζει, κι εμένα ο Garfield θα φάει στην κυριολεξία τα πάντα. Προχθές έκανε αμάν να του δώσει η Μαρία μαρούλι και αγγούρι που έτρωγε, την άλλη φορά έτρωγε καρότο και γενικότερα ποτέ μα ποτέ δεν έχει αρνηθεί φαγώσιμο. Την μόνη φορά που δεν έφαγε κάτι ήταν μια φορά που ενώ μαγειρεύαμε μας έπεσε κάτω μια φέτα κρεμμύδι και ο διάολος έτρεξε, το μύρισε και πετάχτηκε πίσω, ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά λογικά...
Backdrop 4/8 σου είπε από το μπολάκι της RC??? Τι στο καλό, εμένα μου είπε 7/8 γιατί λέει εκεί αντιστοιχούν τα 80 γρ. που αναγράφει η συσκευασία! Τώρα ποιο είναι το σωστό??? Πάντως έτσι και κάνω την πλάκα να δώσω ακόμα λιγότερο φαγητό στον Garfield είμαι σίγουρος ότι έχει πακετάρει βαλίτσες και έχει φύγει αυθημερόν, εδώ ήδη νιώθω ότι τον ψωμολυσάω... Υπάρχει περίπτωση να σου είπε 4/8 σε κάθε γεύμα, άρα 8/8 ανά ημέρα? Κάνας άλλος που να μετράει με το μπολάκι της RC για να πει την γνώμη του?
Όσον αφορά τα γλυκά, και εγώ είμαι κάθετος. Μπορεί γενικότερα να του δίνω μπουκίτσες από ότι τρώμε πέρα από τα απαγορευμένα, αλλα γλυκά ποτέ. Του αρέσουν όμως δυστυχώς... Την προηγούμενη εβδομάδα στην γιορτή του πατέρα μου (Χαράλαμπος), μας ξέφυγε για λίγο από την προσοχή και πήγε στην κουζίνα και κατέβασε μισό κομμάτι τούρτα μέχρι να τον πάρουμε χαμπάρι... Πολύ στεναχωρηθήκαμε εκείνο το βράδυ γιατί πέραν των άλλων έχουμε διαβάσει ότι η ζάχαρη είναι σχεδόν δηλητήριο για τις γάτες, άκρως απαγορευμένη.
Ουφφφ, αυτά προς το παρόν, για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο θέμα θα ενημερώσω. Α! Όσον αφορά το θέμα του νερού, ο δικός μας δεν είναι καθόλου φαν του είδους, παρόλο που κάθε δωμάτιο στο σπίτι έχει και από ένα μπολάκι νερό, οπότε εκ των πραγμάτων του δίνουμε σε καθημερινή βάση λίγη υγρή τροφή. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάνουμε καλά η όχι πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά όταν έτρωγε μόνο ξηρά τροφή είχε δυσκοίλια ο κακομοίρης, ενώ τώρα είναι μια χαρά, οπότε δεν μπορώ να του την κόψω την υγρή...
ΥΓ: Ο Garfield είναι πλέον 7 μηνών και 3,9 κιλά. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει ιδανικό βάρος. Ποια είναι η γνώμη σας? Τα δικά σας που κυμαίνονται?