Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι σίγουρη?από ότι είδα πάντως είναι λίγο ακριβότερες οι τροφές για στειρωμένες
Συγκεκριμένα τη Rc Sterilized την αγοράζω φθηνότερα από την αντίστοιχη RC για αστείρωτα που της έδινα πριν.Για το χρονικό διάστημα, η δική μου κτηνίατρος μου είπε για 1-2 μήνες ακόμα μετά τη στείρωση μπορούσα να την ταίζω πλήρη και μετά μετάβαση σε αυτήν για στειρωμένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
δεν ειχα δει οτι εχει και για στειρωμενα γατακια η ρογιαλ, θα ρωτησω τη γιατρο μηπως συνεχισουμε ετσι μεχρι να κλεισει χρονο.
alcyone, πριν κανα διμηνο που κοιταζα τιμες για sterilised, στο πετ4υ που ψωνιζω συνηθως λογω της εκπτωσης, την κιτεν την ειχε 15 και την sterilised 19-20. δεν εχω τσεκαρει αλλες μαρκες, νομιζω η equilibrio εχει ιδιια τιμη για πριν και μετα. μου ειπαν για τη brekkies για στειρωμενα πως εχει καλη τιμη αλλα δε θελω να παω σε τοσο κατωτερη κατηγορια, οσο αντεχει η τσεπη μου ακομη τουλ, οκ μια την εχουμε τη μικρουλα, αντεχουμε ακομη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Raman
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας.
χθες στειρώσαμε την 7 μηνών γατούλα μας. η κτηνίατρος μας είπε πως δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε αμέσως σε τροφή για στειρωμένες, αλλά να γίνει σταδιακά. έτσι κι αλλιώς έχω ακόμη αρκετή τροφή, ίσως και για ένα μήνα ακόμη.
λέτε να υπάρχει πρόβλημα? να πρέπει να την αλλάξω πιο γρήγορα από 1 μήνα?
από τις καλές μάρκες, ποια ξηρή τροφή προτείνετε για στειρωμένες? προς το παρόν τρώμε κυρίως royal canin σε συνδυασμό με κάτι δωράκια που μας δίνουν φίλοι, όπως πχ acana, meowing heads.
από ότι είδα πάντως είναι λίγο ακριβότερες οι τροφές για στειρωμένες.
Καλο ειναι να τρωει kitten μεχρι να κλεισει χρονο,ωστε να παρει ολα τα απραιτητα στοιχεια αναπτυξης.Ψαχτηκα κι εγω για την Meowing Heads,δυστυχως ομως δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τα ποσοστα μαγνησιου,τα οποια δεν αναφερονται ουτε στη συσκευσαια,ουτε στο site της εταιριας.Σε ερωτηση που τους εκανα,μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να απαντησουν,γιατι θα πρεπει λεει να μετρανε καθε παρτιδα που παρασκευαζουν!Αυτο κατα τη γνωμη μου στερει απο την συγκεκριμενη εταιρια καθε ειδους αξιοπιστιας.Αν τρωει Acana και αντεχεις οικονομικα συνεχισε την.Ειναι πολυ καλη επιλογη.Αν θες κατι φτηνοτερο αλλα ποιοτικο και grain free δοκιμασε την Arden light.
rouli726
Δραστήριο μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος

Βασιλης Σ.
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
κι εμένα πήγε 4 κιλά και όλο πεινάει, μάλλον θα της πάρω royal canin appettite control, κάπως έτσι νομίζω λέγεται

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
κι εμένα πήγε 4 κιλά και όλο πεινάει, μάλλον θα της πάρω royal canin appettite control, κάπως έτσι νομίζω λέγεται
Αν είναι αυτή με τις κροκέτες που έχουν την τρύπα στο κέντρο (που μοιάζει με λιλιπούτεο donat στην όψη), της RC είχα πάρει κι εγώ στην Τέρψη, και ενώ υποτίθεται θα της έδιναν την αίσθηση του κορεσμού, έφεραν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Διαρκώς απαιτούσε (εκείνη την ελάχιστη κουκίδα που έλειπε από το κέντρο?
) μου φαίνεται κατάλαβε τη διαφορά και δεν ξεγελάστηκε
Δεν είπα οτι δεν τηρεί όσα υπόσχεται η συγκεκριμένη τροφή, απλώς στη δικιά μου δεν έπιασε το κόλπο και δεν θα ξαναπάρω
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
ξέρω βέβαια κι άλλους που παίρνουν χύμα τροφές αλλά είναι δοκιμασμένες κι είναι ευχαριστημένοι.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι αυτή με τις κροκέτες που έχουν την τρύπα στο κέντρο (που μοιάζει με λιλιπούτεο donat στην όψη), της RC είχα πάρει κι εγώ στην Τέρψη, και ενώ υποτίθεται θα της έδιναν την αίσθηση του κορεσμού, έφεραν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Διαρκώς απαιτούσε (εκείνη την ελάχιστη κουκίδα που έλειπε από το κέντρο?) μου φαίνεται κατάλαβε τη διαφορά και δεν ξεγελάστηκε
Δεν είπα οτι δεν τηρεί όσα υπόσχεται η συγκεκριμένη τροφή, απλώς στη δικιά μου δεν έπιασε το κόλπο και δεν θα ξαναπάρω
![]()
Δεν ξεγελιομαστε εμεις.!!! θελουμε αυτα που λειπει η κουκιδα στο κεντρο
Τα κανουν και αυτοι επιτηδες ετσι
να ξεχωριζουν και στα γατουλινια μας αρεσει το καθετι διαφορετικοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Raman
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
η ανήσυχη γατομαμά δεν είχα τί να κάνω και έψαχνα για οικονομικές τροφές πάλι, καθώς όπως πάει δεν το βλέπω για πολύ καιρό ακόμη να μπορούμε να δίνουμε royal

βρήκα μερικές και θέλω τη γνώμη σας, για όσες έχετε δοκιμάσει.
ευχαριστώ!

https://www.pet4u.gr/pro-plan-after-care-and.html
https://www.pet4u.gr/farmina-team-breeder-cat.html
https://www.pet4u.gr/josera.-leger.html
https://www.pet4u.gr/profine-sterilized.html
Raman
Νεοφερμένο μέλος
η κτηνίατρος μας πάντως έχει επιμείνει απόλυτα ότι θα πρέπει να είναι ειδικά για στειρωμένες γάτες μια τροφή -εφόσον η γατούλα είναι στειρωμένη- και όχι να είναι μια τροφή που κάνει για όλες ακόμη κ για στειρωμένες.
rouli726
Δραστήριο μέλος
κι εγώ για στειρωμένες ενδιαφέρομαι, αν και πχ οι holistic δεν έχουν ειδικές σειρές και κάνουν για όλες, απλώς το πορτοφόλι μου δεν φτάνει ως εκεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool