Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχω πείρα από δερματίτιδες, τα γατιά μου ποτέ δεν παρουσίασαν κάτι τέτοιο. Μήπως κανένας μύκητας είναι?

Ο κτηνίατρος θα σε διαφωτίσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν θέλεις το δείχνω και στον δεύτερο κτηνίατρο που θα πάμε μετά από λίγο καιρό.. πάντως μία πρώτη γνώμη, αν θες, θα την έχεις αύριο, τουλάχιστον αν είναι σοβαρό ή αν απλά το έξυσε και κοκκίνησε...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω πολύ που με σκεφτηκες, μην μπαινεις στον κοπο, θα παω κι εγω αυριο να δω τι θα μου πει..θέλεις να εκτυπώσω την φωτογραφία και να την δώσω στην κτηνίατρό μου; θα πάω αύριο για στείρωση τη μουσταρδούλα, και η δικιά μου η ομορφούλα έξησε το αυτάκι της και έβγαλε ένα κοκκινάκι και αύριο είναι η μέρα της κτηνιατρικής της επίσκεψης.... οπότε αν θέλεις μου λέει η γιατρός και σε ενημερώνω.. είναι πολύ έμπειρη, ίσως μπορεί να κάνει και διάγνωση από φωτογραφία, την εμπιστεύομαι..
αν θέλεις το δείχνω και στον δεύτερο κτηνίατρο που θα πάμε μετά από λίγο καιρό.. πάντως μία πρώτη γνώμη, αν θες, θα την έχεις αύριο, τουλάχιστον αν είναι σοβαρό ή αν απλά το έξυσε και κοκκίνησε...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εμενα εκει ξυνεται..γιατι ρε γαμωτο..εχει και μια πληγη κατω απο το ενα αυτι απο το ξυσιμο..Eιχε και ο Σηφης ακριβως την ιδια πληγη!πιστευω ηταν απο ξυσιμο.εμενα ξυνεται εντονα σε εκεινο το σημειο και στο κουτελο κατω απο τα αυτια.Λογικα ειναι ψωρα αν και ο κτηνιατρος ειχε πει αλλεργια στην τροφη αλλα τελικα δεν ειναι γιατι παρολο που ετρωγε υποαλλεργικη τροφη συνεχισε να ξυνεται και κολλησε και τη Σελινα.Αυτο το μηνα θα παμε σε αλλο γιατρο και θα δουμε σιγουρα τι ειναι...![]()
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν θες όμως, πηγαίνω και την φωτογραφία για μια δεύτερη γνώμη..και μια τρίτη...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το χειροτερο πιστευω ειναι να ειναι μυκητες..εκει θα πρεπει να προσεχω πολυ για να μην κολλησω κι εγω και θα παρει περισσοτερο καιρο θεραπεια..ελπιζω να ειναι κατι αλλο..απλά στο είπα μήπως τελικά είναι κάτι που απλά θέλει μια αλοιφίτσα..να μου πρότεινε καμία.. μη στεναχωριέσαι η γατίνα σου θα γίνει σύντομα καλά! υπάρχουν τόσοι καλοί γιατροί και η λύση δεν είναι μακρινή...
αν θες όμως, πηγαίνω και την φωτογραφία για μια δεύτερη γνώμη..και μια τρίτη...
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
από τότε που το παρατήρησα πέρασαν 3-4 μέρες, δεν προλάβαινα να πάω στη γιατρό γιατί είχαμε κάτι ιστορίες με ένα σκυλάκι που φροντίζουμε αλλά δεν κόλλησα τίποτα... αύριο θα εξεταστεί και όλα θα πάνε καλά
αν έχεις πολλές αμφιβολίες, πήγαινε το συντομότερο στο γιατρό... πάντως επαναλαμβάνω, αν θες και τη δεύτερη γνώμη, εδώ είμαστε, θα έχεις απάντηση πρωί πρωί...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σε ευχαριστω ξανα για το ενδιαφερονπροσπάθησε να είσαι ψύχραιμη για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε πιθανό ενδεχόμενο.... η γατούλα σού έχει καλή διάθεση; μη στεναχωριέσαι μόνο, υπάρχουν πάρα πολλές κρέμες για όλες τις πιθανές εκδοχές... κι εμένα η μουσταρδούλα μου έβγαλε κάτι στο αυτάκι της, δεν νιώθω παράξενα, αύριο θα εξεταστεί και θα δει η γιατρός τί πραγματικά είναι αυτό...
από τότε που το παρατήρησα πέρασαν 3-4 μέρες, δεν προλάβαινα να πάω στη γιατρό γιατί είχαμε κάτι ιστορίες με ένα σκυλάκι που φροντίζουμε αλλά δεν κόλλησα τίποτα... αύριο θα εξεταστεί και όλα θα πάνε καλά
αν έχεις πολλές αμφιβολίες, πήγαινε το συντομότερο στο γιατρό... πάντως επαναλαμβάνω, αν θες και τη δεύτερη γνώμη, εδώ είμαστε, θα έχεις απάντηση πρωί πρωί...
, το ξερω οτι δεν ειναι τπτ το σοβαρο,..απλα δεν ξερω τι ειναι!
αυριο θα μαθουμε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σας ευχαριστω για τις ευχες και τις 2 πολύ! κι εγω ευχομαι να μην εχει τπτ η μουσταρδουλαέχεις περαστικά και από τον χρήστη tourlou...είναι η αδερφή μου, που γράφτηκε χθες και αγάπησε πολύ την γατίτσα σου....τώρα είναι μαζί μου και σου στέλνει όλες τις ευχές της...

σιγουρα θα ενημερωσω!μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις...!!!!! να ξέρουμε κι εμείς τί είναι...

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μονο στην περιπτωση που ειναι μυκητες θα την αποχωριστω απο το κρεβατι μαςαύριο όλοι πάμε στους γιατρούς! την τιμητική τους θα έχουν... ψυχραιμία όπως σου είπα κι αν νιώθεις ανασφάλεια, ας κοιμηθεί η όμορφη balley στο απαλό της κρεβατάκι ξεχωριστά από εσένα... έτσι ίσως είσαι πιο ήσυχη στην περίπτωση που φέρνεις το πιο δύσκολο στην σκέψη σου...
οποτε και σημερα μαζι θα κοιμηθουμε
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Tελικα ιντα'χε το μωρο μας?
μολις ηρθαμε απο την γιατρο..οτι σου ειπε κι εσενα ..μαλλον αλλεργια στην τροφη. πρεπει να δοκιμασω αλλες...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εμενα παντως δεν ηταν αλλεργια.Δοκιμασαμε υποαλλεργικη τροφη και τιποτα και εκτος αυτου,κολλησε και η Σελινα...μολις ηρθαμε απο την γιατρο..οτι σου ειπε κι εσενα ..μαλλον αλλεργια στην τροφη. πρεπει να δοκιμασω αλλες...

Επιπλεον ο γιατρος του φορουμ ειπε οτι στην τροφικη αλλεργια ξυνονται σε ολο το σωμα και οχι μονο σε ενα σημειο και ειναι κοκκινο ολο το δερμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool