evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
έτσι θα κάνει με τη μουσταρδούλα, τώρα που έρχεται και το δεύτερο μωρό μας να ξέρουμε τί γίνεται....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εμενα μου εδωσε ο ιδιος ο κτηνιατρος τροφη και ειχε την ιδια τιμη με την Royal.Επισης μου φαινεται πολυ κουλο αφου του εδινα Ρουαλ να εχει αλλεργια στην πιο καλης ποιοτητας τροφη που κυκλοφορει στο εμποριο...εμενα μου ειπε οτι οταν ξυνονται στην περιοχη του προσωπου το πιο πιθανον να ειναι της τροφης. επισης μου ειπε οτι πολλες τροφες αν και γραφουν υποαλλεργικες δεν ειναι..

Παντως αν ειναι αλλεργια πρεπει να τρωει αποκλειστικα υποαλλεργικη τροφη(η οποια του σηφη δεν του αρεσε καθολου και μυριζε σαν σκυλοτροφη),και οχι λιχουδιες και τετοια.Πολυ τα λυπαμαι

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τωρα ξαναγυρισα σε Royal εφοσον ή υποαλλεργικη τους εδινα ή Φρισκιεις το ιδιο ξυνονταν και τα 2!Οταν παω στον γιατρο για εμβολιο θα του το πω...τι τους δινεις εσυ?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ωχ τί αφηρημένη.. από το ματάκι της ήθελα να πω!!! εκεί από την περιοχή...
ναι, μαλλον θα ηταν καλο να παρει ξυσμα απο εκει..ετσι κι αλλιως τωρα εχουμε κι αλλα προβληματα οποτε το πιο πιθανον σε λιγες μερες να ξαναπαμε στην γιατρο και θα της πω..ολα μαζι μας βρηκαν
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! περαστικούλια σας....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τί προβληματάκια έχετε καλό μου;
εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! περαστικούλια σας....
ευχαριστουμε πολυ..γραφω στο θεματακι της τι συμβαινει..
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1100828#post1100828
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
παιδια σημερα εδωσα για πρωτη φορα σε ενα απο τα μικρα της τζινας να φαει λιγο ψαρι και μετα εκανε εμετο και μικρινε η κορη του ματιου της,την πηγα στο κτηνιατρο κα βγηκε αλλεργικη τι να κανω?????

natalouko
Επιφανές μέλος
παιδια σημερα εδωσα για πρωτη φορα σε ενα απο τα μικρα της τζινας να φαει λιγο ψαρι και μετα εκανε εμετο και μικρινε η κορη του ματιου της,την πηγα στο κτηνιατρο κα βγηκε αλλεργικη τι να κανω?????![]()
Θα μπορούσες να της δίνεις τρόφες που δεν έχουν ψάρι...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
και η δικη μου ειχε βγει αλλεργικη στο ψαρι και μαλιστα παραλιγο να την χασουμε...απλα δεν 8α πρεπει να φαει 3ανα ψαρακι ειτε μαγειρευτο ειτε σε κονσερβα....παιδια σημερα εδωσα για πρωτη φορα σε ενα απο τα μικρα της τζινας να φαει λιγο ψαρι και μετα εκανε εμετο και μικρινε η κορη του ματιου της,την πηγα στο κτηνιατρο κα βγηκε αλλεργικη τι να κανω?????![]()
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εμείς πήγαμε στη γιατρό γιατί έκανα εμετούς και μας είπε τροφική αλλεργία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool