Raisa
Περιβόητο μέλος
Ο καταστηματαρχης το σκεφτεται λιγο, σφιριζει και τα κουταβια ερχονται τρεχοντας κοντα του. Ενα απο τα κουταβια κουτσενε λιγο και ηρθε τελευταιο στην παρεα. Μολις το ειδε ο μικρος λεει: αυτο θελω να αγορασω! Μα αυτο ειναι αναπηρο ξερεις και δεν θα μπορεσει ποτε να παιξει μαζι σου οπως τα αλλα, του λεει ο κυριος, εγω δεν σου συνιστω να παρεις αυτο διαλεξε κανενα αλλο. Οχι, λεει ο μικρος, εγω αυτο θα αγορασω οταν μαζεψω τα χρηματα.
Αφου με τα πολλα ο καταστηματαρχης βλεπει οτι ο μικρος δεν αλλαζει γνωμη του λεει: ενταξει, μπορεις να παρεις αυτο το κουταβι δωρεαν, δεν θελω χρηματα. Εξαλος ο μικρος του αποκρινεται: Οχι, αυτο το κουταβι αξιζει τα ιδια χρηματα με τα αλλα, εχει την ιδια αξια. Βγαζει λοιπον τα 7,58 Ευρω που ειχε πανω του, τα δινει στον κυριο και του λεει: τα υπολοιπα θα σου τα δινω 1 Ευρω την ημερα ωσπου να σε ξεχρεωσω.
Ο καταστηματαρχης δεν καταλαβε την εμμονη του μικρου να αγωρασει ενα αναπηρο ζωο και τοτε ο μικρος σηκωνει το παντελονι του και δειχνει το ποδι του που ηταν τεχνιτο (προσθετο μεταλικο) και λεει: δεν χρειαζομαι εναν σκυλο να τρεχει γιατι και εγω δεν μπορω να τρεξω βλεπετε, και νομιζω οτι ο σκυλος χρειαζεται καποιον που θα τον καταλαβαινει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα με κάποιο τηλεμαραθώνιο την είχαν συνδέσει από τον οποίο η φίλη μου είχε αγοράσει 2 λούτρινα. Περισσότερα δεν ξέρω. Σε κάνει όμως να θυμάσαι ότι η ζωή δεν δημιουργήθηκε μόνο για τους αρτιμελής και όμορφους ανθρώπους.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πράγματι πολύ τρυφερό και συγκινητικό...
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω....
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

παντος κι εγω οταν τη διαβασα κατασυγκινηθηκα:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν ξερω αν ειναι αληθινη και αν εγινε στη Γερμανια αλλα πραγματι εγω τη διαβασα σε γρερμανικο site.ναι ειναι αληθινη την εχω ξαναδιαβασει κι εγω σε περιοδικο για ζωακια και νομιζω εγινε στην γερμανια χωρις να ειμαι σιγουρη...παντος κι εγω οταν τη διαβασα κατασυγκινηθηκα:cry::cry:
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποια αναπηρία είναι και οι πιο σοφοί!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πολύ σικγηνητική ιστορία!!!
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποια αναπηρία είναι και οι πιο σοφοί!
Ξέρεις πιο είναι το θέμα με τις αναπηρίες να μην τις έχεις στο μυαλό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι κανένα πρόβλημα τελικά

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αστέρι!!! Έγραψες πάλι!!!Ξέρεις πιο είναι το θέμα με τις αναπηρίες να μην τις έχεις στο μυαλό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι κανένα πρόβλημα τελικά![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αστέρι!!! Έγραψες πάλι!!!![]()
Σε ευχαριστώ μωρό μου να είσαι καλά!!!!
RedCat
Διάσημο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και κατά του ρατσισμού απέναντι στη διαφορετικότητα και τη ιδιαιτερότητα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
σωστό μάγισσα. Και στην ψυχή να προσθέσω..
ναι σωστά Nota και την αναπηρία της ψυχής γιατί και αυτή κάνει χοντράδες όταν υπάρχει!!!!!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η αναπηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...ναι σωστά Nota και την αναπηρία της ψυχής γιατί και αυτή κάνει χοντράδες όταν υπάρχει!!!!!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αναπηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...
Και όχι σπάνιο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool